MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Als je adverteert met voor 10.00 uur besteld de volgende dag geleverd dan moet je het ook waar maken! Het is nu al de 3e keer dat er te laat geleverd wordt daarom een slechte review

Het is nu al de 3e keer dat er te laat geleverd wordt daarom een slechte review

Wasmachine besteld. Het bestelproces verliep eenvoudig. De website gaf aan dat de zending de volgende dag geleverd zou worden. Via de TNT de volgende dag bericht om een lever afspraak in te plannen. Uiteindelijk hiermee levering 1 dag later dan aangegeven door de website, maar geen ramp.

In prima staat geleverd en geplaatst. Niet beschadigd en prima functionerend.

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Bij de betaling heb ik een mediamarktbon gebruikt icm ideal. dit vond ik wat omslachtig. ik had liever gezien dat je de actiecode van de kaart kon invullen en het restant direct kon betalen.

zoals aangegeven op de site, keurig binnen de afgesproken termijn geleverd.

De website geeft duidelijk de voorraad status weer en de bestelling was netjes via email bevestigd

Na het ontvangen van de bestelbevestiging heb ik geen bericht meer gehad. Aangezien het product de status 'op voorraad, morgen geleverd' had heb ik 3 werkdagen na de bestelling telefonisch contact opgenomen met klantenservice. Het bleek dat de bestelling niet door een fraudecheck is gekomen. De bestelling is geannuleerd zonder dat ik daar bericht van heb gekregen.

Tijdens het telefoongesprek met klantenservice ben ik vriendelijk te woord gestaan, echter kon de klantenservice mij niet vertellen wat de fraudecheck inhoud en waardoor mijn bestelling niet door de check is heengekomen. Op mijn vraag wie mij dit wel kon vertellen kreeg ik alleen het antwoord dat de klantenservice deze informatie niet heeft.

Goede prijs en een goede kwaliteit.
Snelle levering en gratis verzending.
Kan ik ook wonen in de media markt?
Net als in de reclame?

Ik was 7 minuten te laat met bestellen en daardoor duurde verzending dag langer. Media Markt valt niets te verwijten.

Had op Tweakers al de keuze voor het product gemaakt. Snel op de MM site opgezocht, paar kliks en bestelling en betaling gedaan. Voor 22:00 uur besteld, dus de volgende dag in huis. Netjes bezorgproces kunnen volgen via Track & Trace via de app van postnl. Product was niet in fysieke winkels leverbaar, maar nog wel via webshop. Assortiment van webshop is dus ruim voldoende.

Levering was tijdig en volgens planning

Voor het eerst online besteld bij de mediamarkt
Bestellen en de volgende stappen zijn eenvoudig
ook de betaling is snel geregeld
helaas was het niet wat wij verwachten dus de volgende keer ga ik gewoon naar de winkel in plaats van de website

het bestelde product was binnen de termijn binnen (24 uurs levering)
netjes verpakt
ook de track & trace code werkte perfect
de levering door TNT was op het afgesproken tijdstip

het product beviel niet/ was niet naar wens
gewoon met het retourlabel terug gestuurd(kostenloos)
2 dagen na retourzending een ontvangst bericht met bijgesloten fotoś van het product ontvangen
na 2 dagen stond het geld weer op de rekening

Nooit meer Mediamarkt. Geen informatieverstrekking via email, geen T&T code, geen factuur. Niets. Dan ontvang je het product wel en vraag je alsnog mode factuur. Nooit maar dan ook nooit krijg je een reactie van Mediamarkt. Vier keer een email gestuurd en gebeld. Maar nooit zal Mediamarkt iets doen. Kopen kun je wel maar daar houdt het mee op. NOOIT meer. En weet u waar ik heel blij mee ben? Dit was een testbestelling van 9€ om te kijken hoe het proces liep. Daarna zou ik een wasdroger van 750€ kopen. Die order gaat dus mooi naar een concurrent (die ook eerst getest wordt). Thuis hebben wij besloten nooit meer bij de Mediamarkt te kopen, ook niet in de winkel. Weet u, dat is de enige manier om dit soort firma's ervan te laten worden dat ze zo niet met klanten om kunnen gaan. Boycotten dat helpt. Ook al ben ik in dit geval "alleen". NOOIT MEER.

Geen T&T code zoals beloofd. Lees mijn verhaal hierboven. Mediamarkt is eens maar NOOIT meer.

Aan een klantenservice doen ze niet bij Mediamarkt, lees mijn verhaal hierboven. Kopen kun je wel maar zodra de koop gesloten is hoef je van Mediamarkt NIETS meer te verwachten. Boycotten die winkel.

Ik ben niet gek, en koop nooit en te nimmer iets meer bij deze winkelketen.
Heb nu diverse negatieve ervaringen die gewoon netjes op te lossen konden worden. Maar door het starre concept is deze alleen maar sterk verslechterd.
Koop online een mobiele airco die in eerste instantie prima werkte. na een dag eerst netjes laten staan zoals in de gebruiksaanwijzing staat. drie dagen na levering was er ineens een vreemd ratelend geluid uit de fan? Netjes contact opgenomen met klantenservice. Maar kon deze niet omruilen voor een ander.
Nee, niet mogelijk, ook geld terug was niet mogelijk. Ik gaf duidelijk aan dat ik recht had om binnen 14 dagen deze terug te kunnen brengen. ook al had ik alles nog compleet en onbeschadigd. Nogmaals aangegeven naar een filiaal te willen rijden om deze gewoon te kunnen omruilen. Nee, helaas meneer u heeft hem al gebruikt. We kunnen wel een monteur langs sturen, mocht het NIET binnen de garantie vallen zijn kosten voor uw rekening!
Dus daarom mijn vertrouwen compleet gezakt naar 0,0

Uiteindelijk bleek dat er een stukje plastic in de fan zat? dat ik eruit kon trekken met een punttangentje. Werkte hierna weer prima!

Krijg eerste een bericht dat ze niet kunnen leveren:
'Vanwege een technische storing in de orderverwerking hebben wij uw order helaas niet kunnen afronden. Om deze reden kunnen wij uw bestelling helaas niet vandaag bij u bezorgen en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te realiseren'

Uiteindelijk na 1 dag toch nog geleverd.

Verpakking zag er redelijk uit, was erg vuil en stoffig.

Mensen bij deze klantenservice zijn netjes en empatisch!
Het is het concept van Mediamarkt, zoveel gekocht daar en nooit iets terug gebracht. Dit was de eerste en tevens laatste keer.

Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven.

Sorry nooit meer voor mij.

aflevering was zeer slecht rare adviezen plaatsing van mijn koel vriescombinatie midden in de keuken, verpakkingsmateriaal niet mee genomen, geknoei op de vloer van oude combinatie dan 3 keer heen en weer mailen voordat er wat gebeurt en het enige is dan de kosten 15 euro voor extra service terug

zie boven slechte service door onbekwaam personeel die een slechte kwaliteit leveren

je wordt niet serieus genomen en krijgt standaard antwoorden en moet 3 keer reageren alvorens je een heel kort antwoord krijgt

Op zondag besteld, maandag al in huis. Supersnelle levering, werkelijk uitstekend.
Webshop is makkelijk te navigeren en het bestelproces is makkelijk en duidelijk.

Wel duurde het even voordat ik de bevestiging van mijn bestelling kreeg met het product en de prijs van de bestelling.

Duidelijke site, goede vergelijking mogelijk.
Wel een big issue met de extra aan te schaffen bezorgservice, dit geeft verkeerde informatie & verkeerde verwachtingen bij de klant, waar de klantenservice vervolgens maling aan heeft.

Hadden 2x extra service bijgekocht (totaal 3 apparaten tw. gascomfort, wasmachine & vriezer gekocht, vriezer lukt me zelf wel aan te sluiten) maar er is niets geinstalleerd, het verpakkingsmateriaal is niet meegenomen, met als gevolg dat we sinds dinsdag niet kunnen koken in afwachting van iemand die het aan kan sluiten. Wasmachine is niet aangesloten, ook niet op water & afvoer, trekschakelaar was duurder blijkt in de voorwaarden, maar was niet te selecteren tijden aanschafproces, dus verwacht je dat alles wordt gebracht en aangesloten. Zeer teleurstellende ervaring !!

Nav het niet installeren & niet meenemen van verpakkingsmateriaal gebeld, maar werden keihard afgewimpeld. Na aanschaf & betaling heb je niets meer in te brengen after sales lijkt maar 1 doel te hebben en dat is afwimpelen, want geld is binnen... Volgende keer gaan we wel beter rondkijken, dan maar iets meer betalen maar wel met service !!

Overzichtelijke site om aankopen te doen. Indien je eenmaal geregistreerd staat bij Mediamarkt kun je zeer eenvoudig en snel een bestelling plaatsen.

. Duidelijke voorlichting op internet over het product. Donderdags in de late middag besteld en de volgende dag tegen de avond besteld

Aflevering niet alleen snel maar ook in goed everpakking

we hebben online een vrieskist besteld en werd de volgende dag geleverd
ben tevreden over de behandeling van deze opdracht

het werd goed verpakt en netjes afgeleverd

klantenservice stond ons vriendelijk tewoord

makkelijk via mn mobiel een nest protect besteld omdat ze m niet in de winkel hadden

volgende dag in huis

Koelkast besteld en geleverd gekregen. Bleek eigenlijk veel te klein, wilden hem omruilen, maar kon niet meer volgens Mediamarkt want was al uit de verpakking gehaald! Ook functioneert koelkast slecht, veel te veel ijsvorming.
En alhoewel voor extra service betaald zodat de oude koelkast zou worden meegenomen, is dat niet gedaan. Zou later opgehaald worden was het verhaal. Nou nooit meer iemand gezien.
Nooit meer online bestellen via Mediamarkt!

Oude koelkast zou worden meegenomen, is niet gebeurd. hebben ze gewoon laten staan. Zouden ze later komen halen!

Klantenservice kon niet helpen. Koelkast uit verpakking en aangezet, ja sorry, kunnen we niet terugnemen. Ook oude koelkast halen we niet op, had u toen maar moeten regelen! Dit ondanks dat er extra voor betaald was!

meerdere bestellingen gedaan in de online winkel van mediamarkt en ik ben zeer tevreden: goede betaalmogelijkheden en snel bestelproces!

levering is top: goed verpakt en zeer snel!

Meerdere bestellingen in het verleden gedaan van groot tot klein: alles prima verzorgd!

mediamarkt is wat mij betreft goed,ik heb al diverse keren iets besteld en tot nog hebben ze geleverd wat ik besteld had.

Afgeleverd binnen de termijn

Snel proces, makkelijk te hanteren voor een online koper. En puur gericht op je aankoop zonder veel afleidingen en doorklik pagina's. Dat zie ik graag!

De levering is niet 7 dagen per week 100% gedekt door de Media Markt en externe bezorger. Dit is soms even een vol weekend wachten op je nieuwe aankoop. Soms best jammer als je dat weekend treft en je zo enthousiast bent over je aankoop.

Duidelijk keuze menue. Zeer fijn dat me wachtijden niet eeuwig duren en de medewerkers positief en behulpzaam zijn.

Scorekaart voor MediaMarkt