MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Product was prima te vinden en eenvoudig te bestellen. Bestelproces en betaling zonder problemen verlopenn

Volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Wij waren pas tegen sluitingstijd aanwezig maar de verkoper nam alle tijd om ons te woord te staan. Ook heeft hij alles nog uitgezocht zodat we na sluitings tijd onze koelkast nog besteld hadden bij media markt

Gemakkelijke bestelling! Goede afhandeling van m'n bestelling! Kreeg het pakketje de volgende dag al binnen, precies op het aangegeven tijdstip! Chapeau

Een prijs die véél lager was dan op andere sites, makkelijk bestellen en een snelle verzending!

Ik ben eerst in de winkel (Hengelo) uitstekend geïnformeerd door een medewerker met serieus verstand van zaken. Had me zelf erg goed ingelezen over mijn aankoop, dus ik kon dat beoordelen. Wel de goede verkoper aanspreken want er lopen ook nono's tussen. Prijzen liggen op hetzelfde niveau als dat van de belangrijkste concurrenten (prijsafspraken?). Daarna via de webstore spullen aangeschaft vanwege snellere levering aan huis dan via de winkel. Prima winkel al met al.

Direct volgende dag geleverd. Top.

Zowel webshop als filiaal zijn uitstekend. Bestellingen altijd de volgende dag binnen, advies is adequaat en prijzen zijn redelijk tot scherp.
Ook verzendkosten geen tot laag.
Service: van goed repareren tot niet goed geld terug is nooit een probleem. Supershop dus!

Supersnel, altijd de volgende dag. ook bij drukke feestdagen.
Verzendkosten minimaal en zelfs al snel gratis.
Verpakking dik in orde!

Altijd bereid adequaat advies te geven, reparaties prima en niet goed geld terug is nooit een probleem. Zelfs binnen 14 dg kosteloos terugsturen, wat wil je nog meer? Ben toch niet gek? :)

Onbeschoft en weigeren te crediteren bij retour. Ik wacht al 2 weken op een credit. Balen zeg

Op 3 december heb ik een order terug gestuurd, op 5 de bezorgd bij MediaMarkt. Ik bel dus woensdag omdat ik nog niks had gehoord. Ik mocht het verzendbewijs opsturen. Dit heb ik gedaan, ze geven aan deze d
code te hebben ontvangen.

5 december wisten ze dus dat de order gecrediteerd moest worden, echter is deze order niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gecrediteerd.

Eerst trof ik vriendelijke medewerkers, maar vandaag trof ik een ronduit onbeschofte medewerker die zei dat hij mij vervelend vond.

Zojuist een geschil geopend bij PayPal. Dus wanneer je kets koopt bij MediaMarkt altijd betalen via PayPal of Credit Card zodat je bij problemen je geld kunt terug vragen. balen met MediaMarkt

Nadat ik mij van tevoren goed geinformeerd had over het te bestellen product, was de keuze waar ik zou gaan bestellen snel gemaakt.

Op een zondag besteld en de volgende dag op maandag afgeleverd.

Het product was makkelijk te vinden en de bestelling en betaling liepen vlot. De digitale papieren waren vrijwel direct ter beschikking.

Binnen de gestelde termijn was mijn product op de locatie om op te halen.

Voor het ophalen bij de klantenservice trek je een bonnetje in de verwachting dat je dan vlugger wordt geholpen. Echter dat is niet waar. Je wordt op volgorde van binnenkomst geholpen. Dus ook klanten die iets komen brengen voor reparatie of ruilen waarbij langdurige processen plaatsvinden staan in dezelfde rij.

Aantal weken geleden een xbox one besteld, die was hier toen het goedkoopst. Snelle levering en uitmuntende service!

Kreeg mijn bestelling de volgende dag al, wel jammer dat het pas op het eind van het aangegeven tijdsblok was.

Eenvoudige bestelprocedure, was veruit het goedkoopst met een Anywhere MX 2 muis en betrouwbare winkel natuurlijk.

Snel comform indicatie geleverd.

Afgelopen week het spel Starwars besteld voor de Playstation...was gewoon 5,50 goedkoper dan bij Bol.com
En als ik nu kijkt is het spel weer goedkoper geworden. ;-( "" Bommer ""

Gewoon zoals ze zeggen...vandaag besteld morgen in huis.

Fors assortiment en gewoon goed en snel geleverd. En een winkel in de buurt voor info of service.

snel en goed

MediaMarkt is zonder enige twijfel mijn favoriete webshop als het om gadgets gaat. De website is overzichtelijk en functioneel. Het enige probleem is dat je via je account 2 of meer producten geen retouraanvraag kunt indienen. Als je maar 1 product bestelt, lukt het prima. Fix dit, MediaMarkt!

Perfect! Vandaag besteld, morgen ontvangen. Het pakketje was goed verpakt en beide producten zijn in geweldige staat.

Snap niet waarom MediaMarkt €100 goedkoper kan zijn dan alle andere aanbieders. Ik ben toch niet gek!
Mis altijd wel een factuur bij Mediamarkt. Wordt ook niet als PDF geleverd maar als simpel mailtje.

Prima levering.

Heb al vaker dingen besteld. Account met gegevens zijn dus bekend. Betalen gemakkelijk via Ideal. Op een mobiele telefoon is de webshop wat gepriegel en loopt op een gegeven moment vast, maar op de PC werkt het als een tierelier.

Product altijd dag na bestelling binnen. Leverings-tijdstippen worden (tot nu toe) altijd gehaald.

Nepresso Machine besteld bij de mediamarkt. Deze werd snel geleverd en werkt naar behoren. Nespresso deed echter moeilijk met het acctepteren van de factuur. Daar kan je mediamarkt niks aan doen natuurlijk, vandaar 5 sterren.

De site is overzichtelijk en MediaMarkt heeft bijna altijd de laagste prijzen. Na het bestellen had ik mijn product de volgende dag al in huis. Al met al, heel tevreden.

---

Niet van toepassing

Het apparaat is wat zwaar, maar dat las ik al in de andere reviews. Verder werkt het erg goed en snel. Een aanrader voor iedere keuken.

Product op tijd en in goede staat afgeleverd.
De man van de pakketdienst wilde de oude elektronica niet meenemen. Mediamarkt pronkt daar wel mee. Gok alleen dat het hier een 'luie' bezorger betreft en geen beleidsmatige afwijking van mediamarkt.
Even met ze gebed, mag het (natuurlijk) in de winkel komen afleveren. Maarja... om nu 30km om te rijden om wat oude rommel te droppen. Goed, volgende keer beter hopen we dan maar :)

30m later dan aangekondigd (tussen 10.00 en 12.00, ze waren er 12.30) maar dat zie ik wel als op tijd.
Bezorger wilde oude electronica niet meenemen. Dat was wel een beetje irritant. Had een heel lulverhaal over ontbreken van originele verpakking etc.

Overzichtelijke website. Filters mogen echter wat beter. Telkens bij het aanklikken van een filter ververst de rij, wanneer je veel filters wilt aanklikken kost dit dus relatief veel tijd.

Verder niks op aan te merken!

Verzending is weer perfect gegaan. Verzending was via PostNL en ik ontving netjes een T&T code. De tijdvakken echter mogen wat kleiner, maar hier kan de media markt weinig aan veranderen.

Scorekaart voor MediaMarkt