MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Bestellen is makkelijk, snel en soepel. Meerdere mogelijkheden voor betalen zodat ik overal klan bestellen met wat ik bij de hand heb.
Website is ook overzichtelijk al wil dat nog wel eens traag zijn met zoeken.

Tot nu toe is alles goed ingepakt en op aangekomen, niks op aan te merken dus.

Battlefield Hardline was niet op voorraad. Aan de hand van een klacht (door hun aangemaakt) werd ik op de hoogte gehouden over het de levertijd van het product.

Nooit geen problemen, welke afdeling je ook komt, en wat ik ook prettig vind, dat het personeel je gewoon bij het langslopen groeten, dat is bij de meeste winkels wel anders. En ook niet zo opdringerig

Ik had het 's middags besteld en het werd keurig de volgende dag bezorgd. En ik kon het hele traject volgen/

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ze zijn behulpzaam. En ik moet eerlijk zeggen, ze zijn nooit chagrijnig of kortaf. Nee, mijn complimenten.

Op maandagavond naar de Mediamarkt gegaan om de iphone 5 te halen. Helaas was die niet op voorraad en het was einde van de maandagavond en werd absoluut niet vriendelijk te woord gestaan. Moest ik maar bestellen en andere keer terugkomen.

Uiteindelijk online besteld voor 22:00 uur. Zou volgende dag worden geleverd, maar niet. Achterheen gebeld en toen kreeg ik bericht dat het naar alle waarschijnlijkheid maximaal tien dagen zou duren voordat het opgelost zou zijn (!?!?!?)

Zie de reactie die ik kreeg bij het kopje verzending!

Helemaal zoals het hoort. Direct bevestiging van bestelling en daarna goed op de hoogte gehouden van de status en de volgende dag bezorgd. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.

de dag na bestelling al in de ochtend bezorgd.

Het gehele proces van zoeken, vinden, bestellen en betalen verliep soepel en vlekkeloos. Echt top!

's Avonds voor 22:00 besteld en de andere dag om 12:30 uur afgeleverd. Status is goed te volgen: Klasse!

De bestelling verliep vlot en gemakkelijk, het was alleen jammer dat een andere kleur telefoon niet leverbaar was. Wel super om te zien wat de voorraad is en hoe snel ze kunnen leveren.

Hele snelle levering: 's avonds rond 21:30 besteld en de volgende dag om 11:00 al in huis, top!

De bestelling is heel goed te volgen en werd snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Zondagmiddag het Playstation 4 pakket met Uncharted 4 en 2 dualshock controllers besteld, de volgende dag om 3 uur in huis. Super snel en goed, stevig verpakt! + het was een hele goede deal.

Prima met iDEAL geregeld. En inderdaad, voor op zondag na de middag besteld en de volgende dag in huis.

Op zondagmiddag besteld. Maandag rond de middag al in huis. Supersnelle levering.

Binnen 24 uur de bestelde zilverkleurige iPhone SE in huis. Prima apparaat voor een concurrerende prijs!

's Avonds voor 22:00 besteld en de andere dag om 12:30 uur afgeleverd. Klasse!

Mijn zoon was heel teleur gestel toen zijn bestalling niet op de afgesproken tijd kwam want er staat voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis en wou hij de bestelling canselen en toen gaf hij mij de schuld

Kwam niet de volgede dag zoals afspraak waardeloos verander de advertenie

Playstation 4 op maandag besteld en dinsdag al binnen, super snelle verzending , goed en stevig verpakt , makkelijk te bestellen en betalen met Ideal. De playstation was een graded versie maar geen krasje niks te vinden echt Top voor 299.

Goed en stevig verpakt, hij zou bezorgt worden tussen 15:30 en 17:30 dat werd uit eindelijk 18:35 maar nog wel op de dag zelf bezorgt.

Alles ging soepel, geen hickups! De kabel is verder lekker stevig en dik wat getuigt van voldoende kwaliteit... en het is een Belkin dus dan zit je altijd goed!

Heb een simpel Micro USB kabeltje besteld, vond het dan ook jammer dat hij in een doos kwam waarvoor ik thuis moest zijn, kon ook in een simpel bubbel envelop.

Mijn bestelling werd snel geleverd (binnen 24 uur). Ook ben ik tevreden over de gameplay van de spellen die ik heb besteld.

Mijn bestelling kwam in een soort envelopdoos aan die niet goed afgesloten was. Hierdoor is er bij het transport een gedeelte van het hoesje afgebroken.

Alles gaat echt goed!Mijn bestelling is minder dan een dag geleverd.Ik ben echt tevreden met media markt's service.

Bestelling geplaatst, prima communicatie, zoals beloofd de volgende dag ontvangen. Zoals het hoort te zijn.

Een Sony Xperia X besteld bij de Media Markt omdat Coolblue op dat moment de 'gratis' hoofdtelefoon niet kon leveren.
Media Markt kon hem ook niet zonder slag of stoot leveren. Nu kon mijn vrouw niet wennen aan Android, dus ik wilde de telefoon omruilen bij de Media Markt in de winkel.
Dat bleek niet te kunnen. Men gaat tussen de 5 a 10 werkdagen het geld terugstorten, maar de telefoon omruilen voor een Lumia 950 XL was niet mogelijk.
Ik heb mezelf €100,-- bespaard en die Lumia ergens anders gehaald.

Goed verpakt en op tijd.

Telefonisch: Geen inhoudelijke kennis van procedures, vage terugkoppeling mails.

In de winkel: Niet klantvriendelijk, niet flexibel, alles moeten vragen aan een collega/chef.

Externe hardeschijf van LaCie gekocht via de website, die helaas niet in de winkel te koop was. Prima prijs vergeleken met andere online shops.

Precies volgens die aangegeven tijd, 1 dag was het geloof ik.

Geen interactie gehad met de klantenservice voor deze aankoop.

I have ordered an MP3 on line and it was delivered on time very fast in a good condition. No complains about the on line services.

The delivery of the product was without any problems everything went pretty well.

Customer service is very helpful and friendly and i had never experienced any troubles.

Voor een mooie prijs het product kunnen vinden en bestellen. Diverse mailings met de status van de bestelling.

Zaterdag besteld, maandag in huis

Scorekaart voor MediaMarkt