MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

overzichtelijke site, met breed aanbod van artikelen.tegen een scherpe prijs aanbod,met een aantrekkelijke aanbieding in vergelijking met andere winkels

De artikelen werden keurig netjes, binnen 1 werkdag bezorgd

Zoeken was makkelijk en omschrijving priema.
Ook de keuze mogelijkheden waren goed.
En natuurlijk prijs was priema

Product was goed verpakt en er was via trace duidelijk wanneer het zou komen.
Het had iets sneller gemogen gezien de standaard tegewoordig. Maar was toch wel priema

Prima en snelle levering - prijs was natuurlijk ook goed (Samsung S6 plus cashback actie).

kwalitatief een goed product tegen een goede (actie) prijs

kwalitatief een goed product tegen een goede (actie) prijs, snelle bezorging, grote capaciteit, snel lezen, (redelijk) snel opslaan van (foto's in raw) gegevens. Voldoet aan verwachtingen.
minpunt:
- De sd kaart was slechts per stuk te bestellen tijdens de actie periode
- grote verpakking voor slechts 1 sd kaart, had zo in de brievenbus gekund, ook niet milieubewust verpakt, meerdere besteld, alle apart in een grote doos bezorgd

grote verpakking voor slechts 1 sd kaart, had zo in de brievenbus gekund, ook niet milieubewust verpakt, meerdere besteld, alle apart in een grote doos bezorgd. Het product is wel in goede orde ontvangen, dat wel.

De informatie op de website is wat summier, handig dat je wel producten kan vergelijken.

Voor 22:00 besteld, volgende dag in huis.... Kreeg om 21:57 mail met de tekst "Gefeliciteerd met jouw aankoop bij Media Markt!", ook de Paypal bevestiging is van 21:57. Lijkt me toch voor 22:00, helaas duurde het toch een dag langer voor ik het product kreeg. Misschien omdat de opdrachtbevestiging pas van 22:06 was en dus na 22:00.

Het produkt snel kunnen vinden op de website. Bestellen en betalen met ideal ging vlekkeloos.

Uitverkocht in de winkel, maar via de webshop nog wel kunnen bestellen.
Zaterdag besteld, maandag werd de telefoon al geleverd.

Makkelijk bestellen en snelle levering, het bestelde artikel was daarnaast makkelijk te vinden op de site van Mediamarkt.

Heb het pakket opgehaald in de winkel en werd daar netjes geholpen.

De service van Mediamarkt is prima in orde, ik werd netjes door de dame in kwestie geholpen.

Via de webshop van Media Markt een JBL JBL GO Rood Box besteld. Super makkelijk met online betalen en klaar is je bestelling.
De volgende dag (met weekend er tussen) hadden we het artikel al binnen.
Dit was super goed verpakt, in een grote doos met luchtzakjes zat een kleine doos met daarin het artikel.

Voor elke stap die Media Markt maakt in het verzenden van je artikel krijg je een mailtje zodat je de verzending volledig kunt volgen.
Echt super handig om te zien wat je artikel voor reis moet afleggen.
Vanwege de korte tijd van verzending is dit voor mij niet echt nodig maar het is handig.

Makkelijk om mijn product te vinden (een babyfoon), intuïtief gebruik van de website met duidelijke en logische stappen.

Snelle levering. Ik had het product binnen no-time in huis.

Mogelijk om producten in de winkel te ruilen of retourneren. Prima geholpen.

Prima, alles goed numero uno! Everyone can easily find there something for any occasion. Lekker

Snelle heldere website, met zeer goede zoekfuncties en categorien. Bestelproces is heel eenvoudig en duidelijk.

Direct een bevestiging en volgende dag verstuurd

We gingen naar de Media Markt in Zwolle voor een Grand Prime in de aanbieding voor onze zoon.
Dag eerder gebeld naar Zwolle en telefoniste zij genoeg op voorraad in de kleur grey.
Bij aankomst in winkel was deze er niet meer, sneu voor onze zoon, maar winkelmedewerker zij dat er via site nog wel een bestelling gedaan kon worden, thuis bij aankomst gauw een besteld en de volgende dag al in huis en een blijde zoon tot gevolg. Toppie medewerker, bedankt.

25 mei besteld 26 mei smiddags in huis

Medewerker / telefoniste zij dat er nog genoeg Grand Prime waren in de kleur Grey maar dat was niet zo gewoon jammer.

Op zondag een Instax mini 90 neo classic camera besteld. De volgende dag werd deze netjes bezorgd
Ook online kunnen betalen met m'n cadeau card :)

De bezorger had vertraging (hier werd ik netjes door postnl van op de hoogte gesteld) Uit eindelijk kwam hij 's avonds alsnog aan de deur.

Bestellen gaat snel en eenvoudig zoals bij de meeste webshops al was niet direct duidelijk hoe ik mijn verjaardagcode kon gebruiken.

Beste elpee, die zit in een kartonnen hoes dus moet er zorgvuldig mee om worden gegaan. Daarnaast bestel je dit om deze te verzamelen en moet deze gaaf zijn. De platen in de winkel hebben vaak beschadigingen dus via de webshop. Plaat komt aan in een grote doos vol met beschermingsmateriaal. Helaas hoeken beschadigd en 1 hoek omgevouwen dus kapot en retour.

Ik heb de LP dus ingeleverd in Goes want dat kon. Zou volgende dag nieuwe krijgen. Krijg ik mail dat ik mijn geld binnen 7 werkdagen (!) kan verwachten. Bellen naar helpdesk: dat klopt want product is voorlopig niet leverbaar....?

Had ik dat eerder gehoord dan had ik kunnen besluiten de plaat te houden. Uiteindelijk krijg ik mijn geld en dat is prima service maar ik had liever de LP.

Ordered a phone online on the Media Markt website, picked up from a store on the next day. Everything went well, good service.

Niemand had een IPHONE SE op voorraad. Toch kon Media Markt er een leveren binnen 1 dag. Helemaal gelukkig!

Goed verpakt; zoals het hoort

Ik heb een smartphone besteld voor mijn zoon. Was nergens op voorraad, maar kon hem wel de volgende dag ophalen bij MediaMarkt. Zo kon hij hem direct zelf betalen. Helemaal goed!

Levering was prima. De de volgende dag konden we de telefoon ophalen. Ideaal...

Overzichtelijke website, product was eenvoudig te vinden, er is voldoende aanbod en veel betalingsmogelijkheden zoals Paypal.

Product werd met PostNL binnen 24 uur bezorgt.

Wilde graag met american expres betalen ivm aankoopgarantie, dat was niet mogelijk. Vervolgend wilde ik met VISA betalen, maar vermoedelijk duurde het proces inmiddels te lang en was mijn winkelwagen leeg.
Zodoende heb ik uiteindelijk gekozen voor betalen bij ophalen. Hier moest ik ruim 40 min wachten én bleek dat de tevens aangekochte software niet was geactiveerd, wat me twee telefoontjes kostte (met lange wachttijd), waarbij ze me zeiden dat installeren 19 euro kost, voordat ik een tweede trip naar de mediamarkt moest maken om de code alsnog geactiveerd te krijgen.
Dit leverde weinig problemen op, maar een excuus voor het ongemak had fijn geweest, dit kost een hoop tijd en frustratie zo..

Ik ontving verschillende mailtjes, 'uw bestelling ligt klaar' echter dat was slechts een deel. Dit zou duidelijker aangegeven kunnen worden, ik was bijna voor de helft van de bestelling weggereden, niemand komt graag naar de helft van zijn bestelling om de dag daarachter nog een keer te moeten gaan.

Vriendelijk maar weinig inlevend

Klantenservice?(degene die ik aan de telefoon kreeg)van mediamarkt heeft de bestelling voor mij gedaan. Levertijd in de zaak zelf duurde te lang,was besteld. Zij heeft het daarom online besteld. Top de goede service, nu na 1 dag afhalen. Voorschot werd in de zaak verrekend.

Kon de bestelling volgen, en kreeg een mail dat ik mijn bestelling kon afhalen.

Je moet wat langer wachten het is er erg druk.

Scorekaart voor MediaMarkt