MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Artikel ‘s avonds gezocht op site en laten reserveren. Lag volgende dag idd. klaar voor mij. Perfect en supersnel! (voor patiënt in ziekenhuis)

---

Hoefde niet geleverd te worden. Zelf gehaald op de volgende ochtend via het ordernummer en naam.

Er werd me niet gevraagd naar de e-mail bevestiging.
Dus moest ik eerst inloggen om het ordernummer te zoeken. Men had dan ook niet naar mijn naam hoeven vragen (niet belangrijk, maar onnodig vanwege de QRcode in de bevestigingsmail). Jammer.

Het plaatsen van een bestelling, het vinden van een product, het doen van een betaling was heel gemakkelijk en betaalbaar. Het prijsbeleid is reëel. De site is up-to-date.

Ik heb een Samsung A53 gekocht, de eerste keer heb ik hem omgeruild omdat de telefoon bij de meest simpele dingen vaak secondenlang vast liep. Scherm bleef bij het kijken van een YT filmpje of Whatsappen gewoon vasthangen. Kon niet eens bellen of typen. De tweede telefoon was reeds open geweest, zat een slordige schermbeschermer op. Volgens de klantenservice was dit door mij zo besteld, wat natuurlijk onzin was en stond ook niet op de bon. Deze telefoon dus ook weer teruggestuurd.
Nu de derde telefoon, heeft weer dezelfde problemen als de eerste. Blijft om de haveklap vasthangen. Kan vaak niet typen op Whatsapp zonder dat de telefoon vast loopt. Hiermee terug geweest naar MediaMarkt om te laten repareren. Telefoon komt terug met de verklaring dat er niks is gevonden en dat het waarschijnlijk door software wordt veroorzaakt. Dus ik reset de telefoon en installeer alleen essentiële apps. Probleem komt terug dus ik ga terug naar MediaMarkt. Dit keer wordt er wel iets vervangen (scherm), na een paar dagen komt het probleem weer terug. Dit gaat zo door en nu zijn we hier. Ik ben inmiddels 5x terug geweest bij de MediaMarkt, waarvan de telefoon 4x is opgestuurd.
Volgens de MediaMarkt kan ik de telefoon niet retourneren want dit kan pas bij 3 succesvolle reparaties als er daadwerkelijk een probleem wordt gevonden. Dit is natuurlij klinklare onzin en zo is dit totaal niet wettelijk geregeld. Zelf op de website van MediaMarkt staat "Als repareren of vervangen niet lukt binnen een redelijke termijn, krijg je het aankoopbedrag terug."
De telefoon is nu voor de zoveelste keer opgestuurd ter reparatie, ik verwacht dezelfde uitkomst.

Waarom hanteren ze dit dan zelf niet?
Waarom moet dit zo ver escaleren tot juridisch niveau om iets voor elkaar te krijgen?

Update: na contact met Thuiswinkel waarborg en Mediamarkt hoofdkantoor eindelijk onze zin gekregen en de koop kunnen ontbinden.

Zie de toelichting hierboven. Er wordt totaal niet meegedacht met de klant. Eigen voorwaarden worden niet gehanteerd.

Het bestelproces is eenvoudig en snel. Wel zou ik een optie waarbij reviews op relevantie kunnen worden gesorteerd een fijne toevoeging vinden. Nu krijg je per sorteermogelijkheid of alleen maar goede of alleen maar slechte reviews te zien, en ik zou ze graag door elkaar heen willen zien

Het wordt snel verzonden, maar ik zou graag meteen willen zien met welke bezorgdienst het mee komt.

Dit gaat niet over de koop van dit product.
Ik ben onlangs bij de klantenservice van MediaMarkt Apeldoorn geweest en werd fantastisch geholpen met betrekking tot reparatie van mijn laptop

Bij Media Markt is heel makkelijk producten op zoeken en kan makkelijk bestellen en dat heel goed van klanten

Het besteld is op tijd geleverd en het was op goeie tijd ook. Beste website

Klantenservice is heel goed gat voor klanten snelweg beantwoorden en als je hulp nodig kan ook je helpen

Het is erg makkelijk om een bestelling te plaatsen als gast. Geen spam mail on extra onzin. De prijzen worden goed weergegeven en betaal opties zijn ruim voldoende. Helaas eindigen sommige acties alleen vroeger dan aangegeven, wat erg teleurstellend is. Heb hier door eens een mooie kans misgelopen op een erg goede PS5 actie.

Leveringen zijn tot zo ver altijd op tijd geweest en goed ingepakt. Er mag wel nog iets voorzichtiger gedaan worden door de bezorgers met producten, maar daar ontkom je niet aan als winkel en is aan de bezorgers.

Bestellen is heel makkelijk en snel. Omdat ik al een account vulde hij alles automatisch in. Alles is overzichtelijk. Ga hier zeker vaker bestellen!

Als het goed is word mijn bestelling morgen al bezorgd omdat ik voor 23:59 besteld heb. Dat is in mijn ogen super snel.

Bestelling plaatsen ging makkelijk. Site is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.
Betrouwbaarheid is voor mij hoog. Bestelling gedaan en kan als het goed is morgen om 15.30 uur mijn bestelling halen zoals aangegeven op de site. Echter in de bestegings mail staat 1 a 2 dagen, hmmm dat is even afwachten wat het gaat doen. Jammer dat dit pas medegedeeld wordt na betaling.

Op zich is de website overzichtelijk en ook komt de prijs met google shopping overeen.

Playstation kaart online besteld. Er wordt aangegeven dat er een downloadlink komt na betaling. Orderbevestiging geeft aan: 24 uurs levering. 3 dagen later niets ontvangen en nul communicatie.

Klantenservice heeft blijkbaar een grote backlog aangezien ik na 30 uur geen enkele reactie heb mogen ontvangen.

Media markt is een van de winkels die me met niks aan t oplichten is

Het komt altijd snel aan er zitten geen krassen op en vaak krijg je net als dit er nog iets bij

Ze praten altijd vriendelijk met een hoge toon en ze staan altijd open heb nooit meegemaakt dat ik me aangevallen voelde bij media markt of geforceerd om iets te halen

het was makkelijk de bestelling te plaatsen werd ook zeer goed geholpen echt dikke plus punten!

is compleet en helemaal heel geleverd en goed optijd bezorgt dus ben er super blij mee

helemaal goed geholpen was echt super! was heel vrienelijk en behulpzaam waardoor ik goede keuze heb gemaakt

Zie ook de overige omschrijving. Code wordt na pre orderen niet geleverd ook al beloven ze dit op hun website. De order kan ik trouwens ook niet meer annuleren omdat het een pre-order is.

Naschrift: uiteindelijk is de code wel geleverde. Misschien dat het iets te maken had met het bericht om contact dat ik had achtergelaten op Facebook, maar missen waren ze te laat met versturen. Ik geef ze maar het voordeel van de twijfel.

We hebben call of duty voor de ps5 pre-ordered omdat we de de beta wilden spelen. Volgens de site van mm zouden we een key toegestuurd krijgen.

Niets ontvangen en op mails/ vragenformulier wordt niet gereageerd. Heel slecht dit.

Mediamarkt reageert niet op mails/ verzoeken en verstuurt niet de code die beloofd is. Op berichten reageren ze niet.

Goede service , snel geholpen en door de juiste mensen informatie gekregen van media markt.

Levering optijd en goede service , snel geholpen en door de juiste mensen informatie gekregen van media markt.

Goede klantenservice en goede service , snel geholpen en door de juiste mensen informatie gekregen van media markt.

Ik heb inmiddels allerlei producten online gekocht bij de mediamarkt en ben telkens tevreden geweest met de service van A tot Z die ze te bieden hebben. De leveringen zijn net als altijd supersnel en ook de prijzen bij mediamarkt zijn in het algemeen super voordelig.

Mijn bestellingen zijn altijd zoals aangekondigd door mediamarkt snel en op tijd bezorgd en natuurlijk in perfecte staat. Ook word je voorzien van een track and trace service, waarmee je goed op de hoogte wordt gehouden van waar je pakketje is en hoe laat het geleverd wordt.

Mijn ervaring met de Mediamarkt
Op tweakers wordt gemeld dat er iphone 15 max pro 256 gb op voorraad zijn bij de Mediamarkt. Meerdere kleuren!
Sta nog op de wachtrij bij apple voor komende 3 weken dus dacht dat doe ik.
Wilde zelf de blauwe titanium en daar waren volgens de website er nog genoeg van. De zwarte waren bijna uitverkocht.
Netjes blauw gekocht betaald met creditcard en voila de bevestiging mail binnen gekregen.
Daar wordt de app gepromoot dus die download ik voor ios en log in op mijn account.
Bestelling stond er mooi al verwerkt en dacht ik kijk voor de qr code voor afhalen.
Die was al aanwezig dus dat ging ook mooi goed.
Andere dag agenda omgegooid zodat ik hem kon ophalen rond 14:00, buiten de file om.
Nog even rond 12 dacht ik, ik check nog even was de qr code verdwenen, meld dat hier op het forum zeiden ze dat is normaal dat betekend goed nieuws.
Maar om 13:00 dacht ik ik bel toch maar even.
Klantenservice vlot aan de lijn, zouden qr nieuw sturen lukte niet dus ging even navragen bij filiaal zwolle. Zou terug gebeld worden. Niet gebeurd. Dus ik bel ze na een uurtje en kreeg excuus dat het niet doorgezet was naar mij, ik kon de telefoon ophalen in zwolle met id en order nummer hij lag klaar, werd netjes bevestigd zelfs op de mail. Dus heen, uur staan kijken naar een iphone max pro 256 gb blauw die op de plank lag, deze was opgehaald maar zonder betaling of de spullen niet in orde.
Dus die werd ineens wel opgehaald met meerdere excuusjes van de koper (kon het gesprek goed volgen) en daarna nog een kwartier smoezen moeten aanhoren dat er ook pre orders nog staan te wachten etc. Maar kreeg dus na een uur en een kwartier de melding dat er geen telefoon voor mij was en werd er nog gesmoezeld over dat waar is die telefoon nu die hier klaar zou moeten liggen! Tank benzine leeg en parkeerkaart lichter maar geen telefoon, geen coulance geen begrip, ze konden niks betekenen. 2 maal gevraagd hoe lossen wij dit op, mis 2 uur werk, kosten benzine en parkeerkaart op jullie verzoek.
Ik heb juist bij twijfel jullie klantenservice benaderd. Maar er kon gewoon niks dus bestelling is geannuleerd ik kon met onnodige kosten naar huis keren. Ronduit slecht slecht slecht dit !

Voor mij nooit geen mediamarkt meer wat een beroerde service als het fout gaat.

Gr bw de boer.

Geen mening over het product die heb ik niet eens kunnen ruiken voelen en of horen. Niet geleverd maar geannuleerd.

Gevoel gehad of dat ik express ben verbroken tijdens mijn belletjes, weinig gevoel gekregen dat het opgelost kan worden, fout niet accepteren en dan daarna gezamelijk kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Foute informatie verstrekken of klakkeloos ergens vanuit gegaan. Klant de dupe laten worden en niet je verantwoordelijkheid nemen. En dat terwijl de klant netjes bleef en tot een oplossing wilde komen.

Ronduit slecht van zowel de bel afdeling of de balie medewerkers

Alles ging heel soepel en makkelijk. Geen problemen mee gehad.Ook ging de betaling heel snel.

Pakketje is snel bezorgd en heeft geen Beschadigingen. Bezorger kwam mooi optijd en was heel vriendelijk.

Klantenservice staat altijd voor je klaar en helpt je op alle punten. Heel erg goed.

Drone besteld. Binnen een dag binnen. Maandje mee gevlogen. Prima ding. Tot de gimbal we mee stopte spontaan. Ingeleverd bij filiaal in Duiven te reparatie. Na 2 dagen melding dat de drone in verzonden naar een externe reparateur. En toen werd het stil. Geen updates niks. Na ruim 2 weken maar eens bellen. Inmiddels 2 weken (en tig telefoontjes/mailtjes) verder weer en MediaMarkt heeft en geeft nog steeds geen oplossing of update. Intussen is de drone langer weg dan dat ik hem daadwerkelijk in bezit had.

Verzending vlot en netjes. Goed verpakt en geleverd volgens de aangegeven levertijd. Niks op aan te merken.

Ze reageren vrij snel op social media. Filiaal zelf deed er 5 dagen over om te reageren op een verzoek van de klantenservice. Maar geen oplossing waar mijn drone is, of hij überhaupt gerepareerd kan worden of gewoon een andere oplossing...

Het was een soepele procedure om mijn bestelling te plaatsen. Ik had geen errors of iets dergelijks tijdens het bestelen en ik kreeg gelijk een mail van mijn bestelling

Na het plaatsen van mij. Bestelling kreeg ik gelijk een mailtje over het ophalen van mijn bestelling. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel over mijn geplaatste bestelling

Ik vind het heel fijn hoe duidelijk aangegeven werd van wanneer je je pakket kan volgen en je ziet de prijs factuur in de mail zodat je het altijd bij de hand hebt.

ik heb altijd een goede ervaring gehad met mediamarkt en ik denk dat dat bij mijn product van nu ook weer zo zal zijn. ik ben altijd tevreden.

de klantenservice heeft mij altijd heel fijn te woord gestaan. dat vind ik belangrijk aan de klanten services.

Makkelijk vinden wat ik nodig had voor een redelijke prijs. Verder veel opties om uit te kiezen.

Scorekaart voor MediaMarkt