MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

overzichtelijke site alles makkelijk te vinden en de juiste prijzen. erg tevreden over mijn bestelling.

ik had ervoor gekozen het op te halen in de winkel, dit verliep gewoon goed kon het na een paar dagen al halen.

de klantenservice had mij goed ingelicht via de mail over mijn producten wanneer ik het kon halen etc.

Bestel procedure was gemakkelijk, duidelijk en overzichtelijk. De bestelsite De was logisch opgesteld waardoor onduidelijk heden zich niet voor deden.

De verzend informatie was uitstekend. De levering voorspelbaar en correct op tijd.

Goed product welke makkelijk betaald en bezorgd kon worden. De kwaliteit van het product is ook goed.

Ik ben doorgelinkt via Tweakers, dus gelijk op de betreffende pagina. De prijs was heel erg gunstig.

De levertijd van het product was, zoals er op de site stond, idd de volgende dag en te volgen via track-and-trace, klasse!

Ik heb vóór de aankoop met de klantenservice gebeld voor aanvullende informatie. Ik werd correct te woord gestaan en kreeg ook een duidelijk antwoord op mijn vraag.

gemakkelijk betalen via het betaal middel ideal, ook de bestelling ging prima, even aanklikken en kopen.

binnen 24 uur ontvangen zoals de afspraak

Site is overzichtelijk, bestellen eenvoudig. Helaas geen optie voor levering bij ophaalpunten (behalve MM zelf).

Op de website en bevestiging staat bij levering voor 22.00 op werkdagen de volgende dag bezorging. In geval van een NAS die ik heb besteld was dit niet het geval

Goede prijs voor laptop en makkelijk bestellen en betalen. Snel en netjes geleverd volgens afspraak

snelle levering, goed verpakt

Vorige week had ik een nieuwe gaming headset (Razer Kraken Pro) besteld bij mediamarkt (online),
Behalve een hele goede prijs voor het product werd het product snel geleverd maar ook uitstekend verpakt.
Al met al, top service!

Indicatie van tijdstip was exact hetzelfde als tijdstip van bezorging.

Zeer tevreden geholpen in de Mediamarkt in Deventer. Helaas was de iPad daar niet voorradig . Ik heb er nog een nacht over nagedacht en toen besteld via de webshop. Volgende dag al thuis. Mede door het juiste advies was de keuze en het vertrouwen op de webshop niet moeilijk meer!! Zeer tevreden!

Juiste bezorg informatie ontvangen!

Goed advies

Webshop was zoals altijd goed te overzien, dit maakte het makkelijk een product uit te kiezen. En het betalen gaat ook altijd makkelijk via ideal.

Product met veel zorg verpakt, bijna te veel.

Prima overzicht op de website. Duidelijk beeld. En ben ook goed geholpen toen ik mijn pakket ophaalde.

Ik heb mijn pakket laten bezorgen in de mediamarkt zelf, deze lag al erg snel klaar voor mij. Heel fijn!

Super vriendelijk personeel en goed en juist geholpen.

was makkelijk zoeken, makkelijk bestellen en makkelijk betalen en volgende dag in huis helemaal toppie

Bestellen en registreren van een account ging vlot. Verzending was ook snel.
Direct op de productpagina geland via kieskeurig.nl, dus heb het zoeken op de site zelf niet getest.

Ik bestelde een kado voor mijn vriendin. Helaas kon ik niet kiezen voor aflevering op het postkantoor zodat ik het stiekem kon afhalen, dus nam zij het pakket aan waar met koeieletters "Mediamarkt" op stond, kon ze gelijk raden wat er in zat :|

Bestelling van het produkt was eenvoudig en na betaling werd er vlot en volgens afspraak geleverd.

Het produkt was keurig verpakt.

Na eerst een defect koffieapparaat te hebben besteld, konden bij via de website gemakkelijk een ander apparaat uitzoeken. Bij het defecte apparaat hadden we de volgende dag het geld al terug en we hebben daarom (gelukkig) maar even zonder koffie gezeten. Het bestellen was makkelijk en de bestelling was snel betaald en snel in huis! niets op aan te merken!

Het product was goed verpakt (al kunnen we er wel over discussiëren hoeveel dozen daadwerkelijk nodig zijn. Een doos in een doos lijkt wat zonde, maar goed.
De bestelling was snel geleverd en in goede orde

Bij het defecte apparaat wist de klantenservice in eerste instantie niet wat ze moest doen. We hadden namelijk via de outlet besteld. Ze heeft echter netjes gezocht naar het antwoord, ons iets te drinken aan geboden en de zaak fantastisch afgehandeld! We voelden ons gehoord en geholpen.

Snel en makkelijk te bestellen. Na lid te zijn geworden van de mediamarkt club heb ik altijd gratis verzenden.

Prima levering, erg snel. Maar erg overdreven dat een beschermlaag voor de telefoon met aangetekende pakketpost bezorgd moet worden.

Ik heb een mail gestuurd met klacht over het panzerglas. Meteen na het ontvangen van het product heb ik een mail gestuurd, nu dik een week geleden. Hier krijg ik gewoon geen reactie op, terwijl ik niet tevreden ben met dit product. Erg slechte service.

Makkelijk te bestellen
Voldoende informatie over artikel
Goede prijs
goede website
goed te vinden via tweakers

Volgende dag geleverd met track&trace

Bestellen gaat prima, geen bijzonderheden, al is de site af en toe wat traag. Inloggen op oud account ging probleemloos, oude bestellingen nog zichtbaar.

Af laten leveren bij een vestiging in de buurt, was de volgende dag beschikbaar.

Product was vier dagen na aankoop in de aanbieding bij Media Markt zelf. Heb via contractformulier gevraagd om alsnog gebruik te kunnen maken van de aanbieding, aangezien de aankoop valt binnen de tweewekelijkse bedenktermijn. Reactie was echter een zeer generiek bericht dat volledig de plank missloeg.

Ik ben bekend met het gegeven dat er geen wet die dit soort compensatie verplicht, maar het bespaart beide partijen tijd gezien ik wel in mijn recht sta het product te retourneren en opnieuw aan te schaffen, maar dan wel met de aanbieding.

Correcte productinformatie, snelle levering en scherpe prijzen.
Website ook overzichtelijk ingedeeld met een goede zoekfunctie.

De site is overzichtelijk, je krijgt ook de juiste resultaat bij de zoekopdracht. Je kunt het zelf instellen waar je naar wilt zoeken, bijvoorbeeld het goedkoopste product bovenaan. Duidelijke foto's bij producten.

Ik vind het een hele snelle levering, had mijn product de volgende dag al in huis.

Scorekaart voor MediaMarkt