MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Het gaat lekker makkelijk en het is heel erg duidelijk wat je moet doen om makkelijk te kunnen bestellen

Tis goed en snel aangekomenen! Netjes verpakt hoe het was en niet opgemaakt! Top servers

Bij de betaling was de inrichting goed overzichtelijk en handig voor de klant gemaakt, het was fijn, gemakkelijk en snel te doen. Echt een aanrader!

De levering ging soepel en een aardige bezorger ook was het optijd. Dus ik hoefde niet lang te wachten. Ik had het zondag besteld en het kwam maandag binnen dus top!

Bezorger was aardig en hij was er snel. Fijn dat de bezorger voorzichtig deed met mijn bestelling. Dus mijn ervaring was top!

Terugkoppeling via de mail was heel duidelijk. De laptops zijn op aangegeven locatie opgehaald.

De afhandeling is professioneel en ik ben tevreden met de aankoop.

Makkelijk te navigeren website op mobiel, scherpe geprijsd. Voorraad in de lokale winkel. Genoeg variatie qua modellen, pakketten

---

Volgende dag klaar voor ophalen in de winkel dicht in de buurt. Lekker makkelijk zo

Behulpzaam medewerkers op locatie Den Bosch, nemen de tijd en geven passend advies waar nodig

Soepel bestelsysteem met duidelijkheid wat er precies gebeurd, geen overbodige informatie, iets aanpassen van stap 2 dan hoef je niet helemaal terug met terug maar gewoon aanpassen klikken bij hetgeen wat aangepast moet worden. Ik vind het een erg soepele app.

Snelle mail over verzenden met vervolgens een duidelijke track en trace mail en snelle levering, voor 23:59 besteld volgende dag in huis.

Mail kwam snel binnen met duidelijkheid over de vervolg stappen en indien er hulp nodig is reageren ze snel en duidelijk.

bestelling van een iphone 14 pro gedaan, krijg 3 bevestigingsemails (inclusief tracking en factuur), pakket wordt bezorgd, wordt weer aangebeld dat de dhlparcel bezorger een bevestigingscode nodig heeft om het te veriferen, ik samen met hem in mijn email kijken, nergens te bekennen van dhl), hij zegt over 30 minuten terug tekomen zodat ik mediamarkt kan bellen, vragen ze mij om DHL te bellen

dhl gebeld, die versturen nogmaals de code, code komt niet aan/ kan ook geen account aanmaken op mijn emailadres want alle mails komen niet aan (dhlparcel staat op mijn favoriete lijst, en niet op een spamlijst), niks geen emails, wel op andere emailadressen, maar daar heb ik niks aan.

vervolgens dhl weer gebeld, die vertellen mij dat ze een Keyaccount desk hebben (medewerkers van Mediamarkt die gestationeerd zijn bij DHL), en de mediamarktmedewerkers moeten hier van af weten, dus ik moet mediamarkt bellen om te vragen of ze een wijziging van mijn emailadres doorgeven aan deze afdeling bij DHL,maar helaas geen enkele medewerker van Mediamarkt is op de hoogte van deze afdeling.

sowieso vertelde de dhl bezorger mij dat hij hier de hele dag last van heeft.

hij komt morgen weer langs met het pakket die ik weer niet in ontvangst kan nemen dus wordt het retour gestuurd en mijn geld ook mag ik hopen

het is 1 groot zooitje

zie omschrijving bij korte toelichting, de bezorger was alleen behulpzaam en geduldig

hij komt morgen nogmaals

aardige mensen maar daar is het ook mee gezegd, totaal niet op de hoogte van elkaars bedrijf.

Ze hebben altijd genoeg voorrraad en het is ook een grote winkel
altijd leuk om een kijkje te nemen ook via de app en website genoeg keuze en ruime asortiment kwaliteit persoon ook altijd goed media markt is gewoon een goeie winkel niemand heeft ooit spijt ervan mediamarkt on top !!!!!!

altijd goeie kwalitiet en goeie service kan gewoon niet anders bestelling komt altijd goed aan wat wil je nog meer mediamarkt on top!!!!!

word altijd goed geholpen alles word goed uitgelegd er werken ook echt mensen die verstand hebben van verschillende zaken en echt beste service ooit met al die mogelijkheden ook via internet goeie service mediamarkt on top!!!!!!

De website is duidelijk en heeft diverse betaal- en bezorgmogelijkheden. Veel artikelen kunnen volgens de website de volgende dag, ook op zondag, bezorgd worden.

Mediamarkt laat pakketten bezorgen door DHL en die kunnen de belofte om op zondag te bezorgen helaas niet waarmaken.

Na bestelling een Track & Trace code ontvangen met een tijdvak. Ik heb mijn planning zo aangepast dat ik gedurende het tijdvak thuis was: niemand gezien. Een uur na het verstrijken van het tijdvak stond de bezorger op de stoep, ik was niet meer thuis. Dit was zondag.

Nieuwe poging op maandagavond: bezorger in het geheel niet op komen dagen.
Er wordt ook geen keuze optie gegeven voor een ander moment of bezorgen bij de buren, dus maar afwachten.

Dinsdag om 20u de melding dat ze op dinsdag tussen 17:30 en 22:30 langs zouden komen: wederom geen bezorger gezien: Nieuwe poging woensdag 17:20-22:30 en nog steeds geen keuze voor een ander moment of de buren.

Woensdag, 16:30 DHL bezorger voor de deur. Die blijkt een totaal ander pakket te komen bezorgen en weet niets van een pakket van de Mediamarkt. Nu maar weer afwachten wanneer ze wel komen.

Met het oog op de komende feestdagen zou ik voorzichtig zijn met het bestellen bij Mediamarkt, met dank aan aan DHL is het maar afwachten of je het voor de juiste feestdag binnen hebt.

Update woensdagavond: bezorging gaat wederom niet door

Update vrijdag: Nog steeds geen bezorger gezien. Klantenservice DHL verwijst naar Mediamarkt.

Update zondag, een week later: geen enkel teken van leven meer van zowel DHL als Mediamarkt.

De klantenservice verstopt zich achter een invulformulier op de website waar afgezien van een ontvangstbevestiging geen reactie uitkomt.

Al jaren koop ik bij de media markt mijn electronica en ik ben zeer tevreden met de service die zij bieden.

Alle producten die ik bij de mediamarkt heb besteld zijn nooit beschadigd binnen gekomen en ik heb alles meestal de volgende dag in huis

Altijd word ik van alles op de hoogte gehouden van mijn paketje en als er iets is waar ik vragen over heb word ik altijd geholpen

Gaat goed zeker fijn dat je 2x ziet wat je gaat bestellen dus je zeker niks verkeerd besteld omdat het over grote bedragen gaat

Is goed en heel aangekomen, netjes alleen wel wat los in de verpakking. Geen beschadigingen aan de buiten en binnenkant

Ik moest even zoeken naar de juiste betaal methode maar voor de rest van het erg makkelijk

De levering was goed alleen was het jammer dat ik op de dag van levering pas een track and tracé kreeg

Het was heel makkelijk. Er stond duidelijk wat ik moest doen en hoe het dan werkt.

---

Heb nooit contact moeten opnemen met de klantenservice, maar die in de winkel zijn altijd heel vriendelijk

Word altijd op tijd bezorgt en heb er verder nooit problemen mee ervaren dus top

Bestelling zeer snel geplaats en betaling en bevestiging van mijn bestelling is zeer snel uitgevoerd. In totaal binnen 5 minuten alles geregeld

Verzending wordt volgende dag uitgevoerd en er is van te voren een Track men Trace nummer kenbaar gemmakt.

ivm een onderhoudvraag gebeld en voldoende informatie ontvangen.
Ik moest 3 minuten wachten en werd daarna snel geholpen

Het artikel uitzoeken en vergelijken ging erg gemakkelijk en duidelijk.
Prijs was goed t.o.v. andere sites.
Betaling ging ook gemakkelijk met een snelle bevestiging.

Bestelling correct, compleet en op tijd afgeleverd. Twee mails wanneer het ongeveer en het nauwkeuriger tijdlimiet (van een uur).
Tevens ook met een beveiligingscode, wat ik ook prettig vind.

Ik vond de aangegeven informatie over de producten erg overzichtelijk, verder vond ik alles super makkelijk te volgen tot aan het betalen.

De levering was perfect erg op tijd en goed zorgvuldig verpakr factuur zat er bij.

Ik heb contact gehad over mijn levering en vond het erg fijn het persoon aan de telefoon was vriendelijk.

Geen positieve review; niet helemaal waardeloos want ik heb mijn bestelde product gekregen, maar de customer experience is werkelijk slecht,

Ik heb het product op de website van mediamarkt gevonden en besteld, waarbij ik de keuze gemaakt heb om het diezelfde middag op te halen in de winkel. Dit proces werkte prima.

---

Echter, bij de winkel in Amsterdam West is het slecht aangeven waar je je moet melden om wat op te halen. Vervolgens stond ik bij de balie afhalen, maar werd volledig genegeerd door het (kassa) personeel wat privé dingen aan het doen was en ongemotiveerd leek in enige interactie of service gerichtheid naar klanten.

Na wat vragen bleek ik aan de service balie te moeten melden ipv afhalen. Daar werd een andere klant erg onduidelijk en langdurig geholpen (leek ook een privé situatie). Vervolgens bouwt zich een rij andere mensen achter mij op waarvan plotseling mensen wel aan de afhaal balie geholpen worden.
Na een hoop wachten op de klant voor me die onduidelijke dingen aan het doen is (personeel leek ook niet heel adequaat de klant te helpen) was ik eindelijk aan de beurt en kon ik mijn bestelde af betaald product in 2 minuten afhalen.

Uiteindelijk heb ik dus 20 minuten staan wachten terwijl ik in 2 minuten geholpen had kunnen zijn. Ik vind dit niet meer van deze tijd aangezien juist een fysieke winkel toegevoegde waarde voor de customer-experience kan zijn. Ik ben zelf bij een retail organisatie betrokken en kan garanderen dat personeel met een dergelijke houding kan vertrekken binnen hun eerste werkdag.

Mediamarkt helpt mij snel, veilig en goedkoop winkelen. hartelijk bedankt hiervoor. Ik denk dat je het hiermee eens zult zijn als je de dure prijzen in andere winkels ziet.

Ik kocht het product en wilde het meteen gebruiken, dus ik controleerde de voorraden van Media Markt, die vlak naast mij ligt, en daar. Ik gaf het flesje en binnen een half uur had ik het product in mijn hand.

Ik heb ooit twee andere producten gekocht, maar deze twee producten waren niet wat ik wilde vanwege mijn verkeerde bestelling. Ik ben er dan ook meteen mee naar de winkel gegaan. Het personeel dat daar werkte was erg aardig.

Super snelle afhandeling van mijn bestelling die ik laat in de avond deed. Daarnaast werd ik telefonisch goed ondersteund bij vragen over mijn aankoop. Een onverwacht genoegen.

Ik werd vriendelijk en snel geholpen en goed geïnformeerd door de medewerker die me graag wilde helpen.

het account aanmaken was heel makkelijk en het betalen ook. ik vond dat het ook makkelijk was om op de site producten op te zoeken

ik vond dat het product een goede kwaliteit was een het werkten uitstekend. en er werd ook duidelijke mails gestuurd over het product.

ik vond dat je heel goed werd ingelicht over hoe en wat. en wanneer het product kwam

Product gezocht in de zoekbalk van de site. In het winkelwagentje en je kunt gelijk betalen. De prijs staat duidelijk onder de beschrijving van het product.

Snelle levering, goede kwaliteit van de doos die aankomt. Product volledig intact. Gratis verzending van het product.

Erg makkelijk om te bestellen. Hele duidelijke site voor de mensen die minder verstand hebben van internet

Scorekaart voor MediaMarkt