MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Was niet duidelijk aangegeven dat "volgende dag thuis" alleen geld op werkdagen. Verder geen problemen.

Goed afgeleverd, alleen later dan verwacht.

Goede prijs en snelle levering. Het artikel voldeed aan de specificatie op de website. Prima

goede info

De pas gekochte 18/200 zoomlens viel tegen, ruilen ging gelukkig voor een maat sterkere 18/300 zoomlens. Helaas een zeer lange wachttijd bij de balie, maar werd daarna vakkundig, zeer netjes en rustig geholpen. Ik ben super blij met deze lens, een dure aanschaf maar zeer de moeite waard !!

Helaas een lange wachttijd, maar dat maakt helemaal goed hoe je geholpen wordt. Vriendelijk, zeer geduldig en duidelijk in uitleg.

Ik heb het product met hulp kunnen vinden en bestellen.
Het gemakkelijkste vond ik nog het betalen.

Very easy to order online. Mediamarkt webiste is convenient to use. Technical description of items are very detailed and it is very easy to compare when you are hesitating between 2 goods.

Not very clear that you have to take a ticket to queue and a bit too much wait during lunch time

Erg tevreden over de webshop van Mediamarkt.. Mooie aanbieding gezien op de webshop, gemakkelijk besteld, de website is overzichtelijk en de bestelling was de volgende dag op het aangegeven tijdstip al in huis. Helemaal top.

De levering was snel en op het aangegeven tijdstip

Helemaal prima!

De bestelling via de website van MediaMarkt op zondagavond geplaatst en het apparaat was maandag al geleverd. Heel snel en accuraat en snel dus.

merk product prima kwaliteit deed alles wat ik had verwacht ,goedkoop ,snel en gratis geleverd

Gemakkelijk bestelling geplaatst, ook handig met betalen en de aflevering was prima in op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Op de site van Mediamarkt was het product wat ik wilde goed te vinden en kon het daarnaast ook goed vergelijken met andere soortgelijke producten (ook door reviews van anderen te lezen). Voor de prijs kom ik uiteindelijk altijd uit bij Mediamarkt want hier is het tot nu toe altijd het goedkoopst en de levering is hier vaak ook het snelst.
Al met al dus erg tevreden mee.

Het was heel makkelijk om mijn bestelling te maken. Ik vind het vooral netjes dat het bestelde product snel in huis is. Heb eigenlijk nooit klachten gehad over de (online) winkel.

Lekker snel binnen, en mist geen onderdelen. Top service!

Blijft een klantvriendelijke winkel, heb tot nu toe geen klachten!

Op de web shop stonden een aantal films voor een scherp prijsje. Beter als in de winkel.

De bestelling is heel snel en compleet geleverd.

Hulp tijdens bestellen was goed. We waren onder de indruk dat het te bestellen product in de winkel was, helaas was deze er alleen in de verkeerde kleur. We werden goed geholpen en het product was direct besteld.

Zondag was besteld, en hij zou ong. Dinsdag komen werd mij door de medewerker verteld. Toen ik maandag een mail kreeg dat mijn pakketje vertraging had werd ik wel een beetje bang, maar aan het eind van de dag kreeg ik alsnog een mail dat het pakket verzonden was. Dinsdag middag kreeg ik een berichtje dat ik hem kon ophalen.

Het bestellen is makkelijk, het kan volgens mij wel over al mee zo als iDeal. Bestellingen komen heel en onbeschadigd aan. Alle producten op mediamarkt zijn ook origineel het is geen na maak. Ik vind het altijd fijn om hier te bestellen omdat ik weet dat Mediamarkt betrouwbaars.

Je moet soms wel lang w8 tot dat je echt aan de beurt bent maar je word wel goed geholpen.

Snelle levering , echter was de winkelprijs 8 euro duurder dan de webshop dus dan bedenk je je niet 2x . Daarnaast voldeed het product aan mijn eisen .

Twee fast chargers besteld voor de Samsung s4 en s6. Even voor 22:00 uur besteld, de volgende dag al bezorgd! De producten voldeden aan de verwachting en een mooie bijkomstigheid was dat de usb kabels langer zijn dan de usb kabel die ik hiervoor had.

Duidelijke website. Goede beschrijving van het product. Ook prettig dat Media Markt reviews van producten op haar eigen website plaatst.

Bestelling binnen 24 uur ontvangen. Binnen de door KPN geplande bezorgtijden.

Het product voldeed niet aan mijn verwachtingen. En heb het ingeleverd bij een Media Markt winkel. Alles is netjes en correct afgehandeld door een vriendelijke dame van de service afdeling.

Prima site, goede zoekfunctie, specs worden goed weergegeven. Zeer uitgebreid assortiment voor een goede prijs.

Volgende dag in huis

Goed overzicht op de site en makkelijk in gebruik en alles is goed te vergelijken.

Dinsdag besteld en woensdag afgeleverd.

Prima snel geleverd en verder alles correct afgehandeld verder kan ik er niets aan toevoegen.

Scorekaart voor MediaMarkt