Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenHet was allemaal zeer goed. Snelle bezorging. Geen gedoe. Ook een van de beste prijzen op de markt wereldwijd. Opnieuw zal winkelen.
De bestelling (een haartrimmer) was gemakkelijk te plaatsen. Zoals aangegeven op de website was het artikel de volgende dag netjes in huis. Prima service. Beschrijving bij het product moet echter wel uitgebreider. Zo heb je slechts een opzetkam nummer 1, 2 of 3. Er wordt hier geen trimlengte aangegeven. Levering werd in goede verpakking geleverd zonder beschadiging. Dus over gehele proces van leveren niets dan lof.
VerzendingSnel, op tijd en onbeschadigd.
Snel besteld via Internet, deden mee aan de 20% korting actie in weekend, gelijk geregeld
VerzendingGoed afgeleverd door 2 vriendelijke personen ivm grote 65 inch tv, staande op originele product pallet tot in de woonkamer,
De juiste producten geleverd en mooi op tijd. Enige nadeel is dat de twee producten apart werden verzonden. Het betreft een wasmachine en anti trillingsmat. Omdat de wasmachine al was bezorgd maar de mat via de post werd verzonden konden we nog niks met de wasmachine aangezien deze eerst op de mat moet worden geplaatst.
VerzendingGoede verzending van de wasmachine, mooi op tijd. Anti trillingsmat naar mijn mening nogal onhandig verzonden. De mat kon makkelijk bij de wasmachine gevoegd worden zodat ik beide tegelijkertijd in bezit had.
KlantenserviceEngelse mensen die de wasmachine tot in m'n huis leverde.
Komen de toegezegde leveringstermijn niet na en zijn onduidelijk over de consequenties van verkeerd of niet geleverde artikelen.
VerzendingOp 30 september heb ik online artikel: 1142519 logitech M570, besteld en betaald. Ondanks de toezegging werd het niet de volgende dag afgeleverd, maar 4 dagen later, op een moment dat er niemand thuis was. Thuisgekomen trof ik een “we hebben u gemist” kaart aan, waarop was aangekruist was dat het pakket bij de buren zou zijn afgeleverd. Omdat het huisnummer niet was ingevuld, heb ik bij allen navraag gedaan. Geen van hen had iets aangenomen. Uit Track & Trace bleek dat het pakket niet was afgeleverd, maar op woensdagmiddag 5 oktober opnieuw zou worden aangeboden. Dat is echter niet gebeurd.
Uit Track & tracé bleek echter dat het pakketje (om 16:59) zou zijn aangeboden aan ene Simon (mij niet bekend). Wederom heb voor de zekerheid weer navraag gedaan bij alle buren en daarna telefonisch contact opgenomen met TNT. Zij beweerden echter daar niets meer aan te kunnen doen en verwezen mij naar Mediamark.
Ik heb contact opgenomen met Mediamarkt en gevraagd om de bestelling te cancelen en mijn betaling te retourneren. Dat zou echter pas mogelijk zijn nadat zij het artikel van de vervoerder (TNT) hebben terug ontvangen. Dat vereist een onderzoek waarvan niet gezegd kon worden hoe lang dat zou gaan duren en ook kreeg ik geen antwoord op de vraag wat er gaat gebeuren als het artikel niet meer boven water komt. Ondertussen is sinds de bestelling een week verstreken en heb ik nog steeds mijn artikel niet en is het nog onduidelijk of en zo ja wanneer ik mijn geld terugkrijg.
Ik had een playstation 4 met 2 games besteld in de webwinkel. Ik was eerst wel bang dat et product beschadiging kon oplopen en wist niet zeker of ik het nou beter in de winkel had moeten kopen. Nou ja, toch besteld.
De volgende dag al kwam alles aan zonder beschadiging of iets. Ik ga zeker meer bij de mediamarkt bestellen. Wat een snelheid en kwaliteit!
Alles kwam op tijd en zonder beschadiging.
Laptop besteld via de webshop, maar omdat ik weinig thuis ben was het erg handig dat ik mijn pakketje bij de mediamarkt kon laten afleveren, zodat ik hem op een zelfgekozen tijd kon ophalen. Bij het ophalen gelijk een logitec muis aangeschaft die erg lekker werkt. Fijn dat ik deze ook even kon voelen voordat ik hem kocht. (Wil toch weten hoe hij in de hand ligt.) Alles was dus in orde.
VerzendingIk had hem woensdagavond 8 uur besteld, en de volgende dag kon ik hem al om 12 uur in de ochtend afhalen, dat viel me reuze mee.
Snelle levering na de opdracht tot bestelling. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag geleverd door de transporteur.
VerzendingLevering ging correct.
KlantenserviceBij navraag in de winkel over dit product werd ik uitstekend geholpen door een medewerker van Mediamarkt.
Het was erg duidelijk dus het duurde niet lang voordat ik het producht had besteld. Dit is altijd fijn
VerzendingHet product werd op tijd geleverd zonder enige schade of wat dan ook. Het was vooral fijn dat het s'ochtends werd geleverd hierdoor had ik nog de hele dag om er aan te wennen
Ik heb een koelkast on-line besteld. De bestelling ging gemakkelijk en de bezorgafspraak was snel geregeld.
VerzendingDe bezorgers van Post.NL hebben het stucwerk en een deurklopper van de muur gestoten in de gang tijdens het binnenzetten van de koelkast. Zij hebben dat niet gemeld. Wij constateerden de schade pas nadat we zelf de koelkast uit de gang hadden moeten halen.
De muur zal opnieuw gestukt moeten worden.
2. De bezorgers van Post.NL hebben de oude koelkast niet meegenomen en de nieuwe koelkast niet in de keuken gezet; zij liepen direct naar de wagen terug omdat ze kennelijk snel naar huis wilden gaan. Er was namelijk een vertraging van 2 uur ontstaan in de levertijd. Ik heb de vrachtwagen staande weten te houden en verteld dat de oude koelkast nog meegenomen moest worden. Zij reden door en riepen door het open raam dat wij maandag de koelkast maar moesten laten ophalen. Wij hebben echter recht op drempelservice plus en bovendien is voor de oude koelkast een verwijderingsbijdrage betaald en is de mediamarkt juridisch verplicht de koelkast op te halen.
3. Wij hebben de leveringsbon niet kunnen ondertekenen omdat zij direct zijn vertrokken. De leveringsbon heb ik online terug gevonden en ik heb geconstateerd dat zij de bon hebben ondertekend in plaats van dat ik dat verplicht zou moeten doen als bewijs van levering. Dit is fraude!!!
4. Zij hebben hun eigen recensie (waardering van hun service) ingevuld met 5. De bezorgers voldeden niet aan wat ze zouden moeten doen. (fraude)
Ik heb meerdere malen met de klantenservice gesproken en verzocht om snel een afspraak te maken om de oude koelkast (ook bij de mediamarkt gekocht.) af te halen. Mij werd uiteindelijk verteld dat ik de koelkast maar door een oud ijzerboer moest laten ophalen. Dat is onprofessioneel advies.
Het product was makkelijk te vinden via de zoekfunctie. Duidelijke product omschrijving en verkoopprijs. Alles snel in te voeren. en met 1 dag was het product in huis.Als je iets graag wilt en je hebt het snel in huis .... mijn dag kon niet meer stuk.Top!
VerzendingMet 1 dag was het product in huis. Goed verpakt! Als je iets graag wilt en je hebt het snel in huis .... mijn dag kon niet meer stuk.Top!
KlantenserviceHeb voldoende aangegeven want ik ben neutraal. Heb nl. niet met een de klanten/klachten service te maken gehad. Was niet nodig
Prima te volgen webshop. Betaling via ideal zonder problemen. Jammer dat ik nu meer worden moet gebruiken voor een "korte" toelichting om mijn review te plaatsen
VerzendingSnelle levering netjes verpakt
Prima winkel, producten waren in de fysieke winkel niet op voorraad maar online wel de volgende dag leverbaar. Dit vind ik een voordeel aan zowel off- als online winkel.
VerzendingProduct laten bezorgen bij vestiging. Tot twee maal toe lang moeten wachten bij de Servicebalie. Ok, het was buiten kantooruren en daarom drukker. Maar volgende keer laat ik het pakket bij postkantoor bezorgen, daar wordt ik een stuk sneller geholpen..
Overzichtelijke en betrouwbare site waarop je producten makkelijk en snel kunt vinden, bestellen en betalen.
VerzendingBestelde product was zoals op de site werd vermeld de volgende dag in huis. Een goede en snelle service dus.
KlantenserviceKlantenservice is prima, helpt je in de winkel en ook via de telefoon om een oplossing voor het probleem te zoeken. Heeft mij destijds enorm geholpen toen mijn autoradio er mee op hield in mijn garantie periode.
Met een paar kleine handelingen product besteld en betaald.
Heel gemakkelijk. Daarom vind ik het proces tot de betaling uitstekend.
Gisterenavond product besteld, vanochtend al in huis.
Uitstekend.
SSD besteld, bestelling, betaling, verzending, alles was snel en goed geregeld. Bestelling volgende dag al in perfecte staat in een prima verpakking in huis.
Bestelling is gemakkelijk gemaakt en wordt snel geleverd, Prima! Contact krijgen met MediaMarkt was goed te doen!
KlantenserviceHad een vraag over de bestelling, goed geholpen!
Alle nodige informatie, goede prijzen, uitgebreid assortiment en makkelijke toegang tot track en trace. Meerdere bestellingen gedaan, eigenlijk allemaal naar aanleiding van Pricewatch resultaten.
VerzendingMakkelijke toegang tot track en trace en snelle verzending.
Het product is goed geleverd en werkt uitstekend. Ik heb geen klachten, goeie levering en goeie service (ook in de winkel)
VerzendingDe levering was heel snel na het bestellen.
KlantenserviceWij werden goed en snel geholpen.
blij met media markt club. 2 locaties in Groningen is fijn. snelle levering, ook van grote apparatuur
Verzendingzaterdag besteld, maandag in huis
Klantenserviceadvies/retourneren in orde