MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Ik vindt het erg overzichtelijk maakt kiezen makkelijker.
Ik ben zeer tevreden met mijn webcam van Logitech c270
mooi beeld en heel eenvoudig in gebruik TOP.

Snelle levering(2dagen):

De informatie op de website is goed. Artikelen zijn makkelijk te bestellen. Bij het in het winkelmandje leggen van de artikelen kreeg ik alleen niet direct de juiste prijs te zien. Dat zal komen doordat ik direct na het ingaan van de actie de artikelen in het winkelmandje had gelegd, maar ik vind als de actie is ingegaan direct de juiste prijzen in het winkelmandje te zien moeten zijn. Nu heb ik gedurende een kwartier meerdere malen de artikelen opnieuw in het winkelmandje moeten leggen. De bevestiging van de bestelling was correct.

De bestelling werd tijdig geleverd.

Makkelijk het product kunnen vinden en snel kunnen bestellen, vlotte afwikkeling, allemaal prima geregeld dus.

veel doos voor deze kleine bestelling, dat kan dus nog beter maar verder snel ontvangen en in prima staat.

Het product heb ik makkelijk kunnen vinden op de website. Alles is duidelijk, prijs, omschrijving van het artikel en het bestelproces is heel erg makkelijk.

De doos is netjes aangekomen. Ik geef het een voldoende omdat er geen extra doos om de doos van het apparaat heen zat. Hierdoor was de doos enigszins gedeukt. Wat ik weer jammer vond omdat het espressoapparaat een kado was.

Alles is gemakkelijk te vinden en ik had een PS plus card gekocht die in de aanbieding was

snelle verzending, prima service

Geweldig snel bezorgt netjese site top hulp volgende dag al thijs en goedkoop alles handig op te zoeken ik raad het zeker aan om bij media markt te kopen is goed betrouwbaar

Chris

Had het rond 11uur besteld en was er al om 2 uur de volgende dag super snel en goed veilig ingepakt

Ze helpen je uitstekent voor de juiste keuze

Prima levertijd en goede prijzen. Zo heb ik een PS4 Slim + BF1 kunnen krijgen voor 277. Dat was een absolute mega deal.

's Avonds online een "FREECOM mHDD Slim Mobile" [externe harddisk 1 TB] besteld via de website van MediaMarkt
omdat na prijsvergelijking op Internet de MediaMarkt de goedkoopste bleek te zijn en gratis bezorging is ook mooi meegenomen.
Bestelling en betaling (via iDEAL) ging eenvoudig en snel.

De volgende middag, keurig verpakt in een niet te grote doos, afgeleverd. Prima werk.

De service ken ik uit het verleden. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Bij beschadiging of niet goed functioneren direct een goede vervanging of desgewenst geld terug.

Ik kreeg een Tweakers pricealert van de chromecast, dus vond ik het eens tijd om de slaapkamer tv een upgrade te geven.
Bestellen en betalen gaat zoals dat tegenwoordig hoort en de volgende dag kon ik de chromecast al aansluiten. Product was netjes verpakt, niet op aan te merken.

Online een SEAGATE 1TB USB 3.0 Expansion Portable Drive gekocht.
Ideaal voor films en heel veel foto's

Zeer tevreden met het product, levertijd en vooral de prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke site. Makkelijk om te bestellen. Handig dat je bonnen bewaard blijven. Ze hebben alleen wel problemen in de winkel om je bon te vinden.

Levering was zoals gewoonlijk de volgende dag. Zeer tevreden over.

Meestal wel goed. Duurt soms wel lang in de winkel. Ze doen meestal niet moeilijk.

overzichtelijk en snel keus was snel gemaakt mede door de prijs.de wijze van betaling zoals algemeen bekend

snel en op tijd geleverd

Snelle levering maar retourneren regelrechte ramp.De soundbar had een matig geluid. Retourformulier per mail werd NIET op gereageerd.Heel kwalijk!In 2 dagen 12 maal telefonisch contact geprobeerd.Soms wel 10 min blijven bengelen!Bij de boekhouding werd ik pas CORRECT geholpen.Retour voor eigen risico is niet meer van deze tijd.Zelf maar teruggebracht naar Rotterdam .Na de eerdere vele aankopen overweeg ik om MEDIAMARKT als leverancier ,ondanks mooie aanbiedingen, maar te schrappen.Jammer!

Mediamarkt moest eens een voorbeeld nemen aan bedrijven als b.v. Wehkamp,Bol.com.
Daar maak je een account aan ,je drukt op de knop retouren en dan kun je zelf kiezen wanneer je het product wilt laten ophalen.Zelfs het tijdstip kun je zelf kiezen .

Bestellen en betalen verloopt vlot, geen problemen. Alleen als het even niet goed loopt ben je de klos.

Product snel ontvangen. Alleen het bleek een ondeugdelijk product te zijn.

Hier gaat het volledig mis bij de Mediamarkt. De klantbehandeling is hopeloos.
Mijn product (magicmouse 2 van Apple nota bene) was ondeugdelijk. De klantendienst is bijna onbereikbaar en een normale Mediamarkt weigert je verder te helpen. Toen na een heleboel gedoe dat eindelijk wel gelukt was verliep het omruilen weer heel vlot. Conclusie: Mediamarkt is er nog niet, maar met wat geduld is er zaken mee te doen. Alleen met zoveel concurrentie in de markt hebben ze een dik probleem.

Goede site, kun vergelijkingen maken bij producten.
En levering is snel en goed.
Duidelijke omschrijving bij de producten.

Levering is snel en goed, met bevestiging.

Website is overzichtelijke qua indeling van producten, Makkelijk te bestellen. Goede prijsstelling. Betaling kan op verschillende manieren.

Snelle en correcte levering. Aflevering vond plaats vóór de afgesproken tijd.

Goede en snelle site. Levering van kleine pakketjes al de volgende dag.
De producten zijn zeer goed verpakt.

Kan er kort over zijn. De samenwerking tussen post.nl en mediamarkt is extreem slecht. Product wordt gewoon niet geleverd. Twee keer vrij voor genomen. Tijden worden steeds uitgesteld en uiteindelijk gecanceld. Is een probleem bij alle leveranciers. Na drie weken een hoop ellende gewoon in een winkel gekocht. Nooit meer grote bestellingen bij online warenhuizen voor mij!!

Chromecast II besteld. Was in de aanbieding, dus benieuwd wat de levertijd zou zijn. Geen probleem. Keurig volgende dag in huis

bestelling ging gemakkelijk, betaling ook. website zelf was duidelijk en had alle details die ik nodig had.

Ik heb een HP printer besteld via de Outlet Store van Media Markt. Ik heb eerst gebeld met de klantenservice van MM met de vraag of ik wel kon meedoen met de cashback actie van HP en het antwoord was dat dit geen enkel probleem was (hier kom ik later op terug). De doos was alleen open geweest. Ik heb de printer besteld. Helaas kun je niet direct in de gewone webshop van MM wat bestellen, dus ik heb extra cartridges los moeten bestellen via de gewone website. Beide betaald met Ideal.

Bij beide bestellingen mijn adres ingevuld en bij één bestelling werd mijn toevoeging niet meegenomen. Weer met de klantenservice gebeld en zij zagen hetzelfde probleem en zouden het doorgeven aan PostNL. Uiteindelijk is dit nooit gecorrigeerd, al kwamen beide pakketten wel bij mij aan (doordat één dus wel klopte). Wel jammer dat je er weer achteraan moet en het dan toch niet wordt gecorrigeerd, al is het mij wel onduidelijk of dit bij MM of bij PostNL lag.

Hier ben ik oprecht niet tevreden over. Eerst gebeld met de vraag of ik mee kon doen met de cashback actie en dat was inderdaad het geval. Op zaterdag de bestelling ontvangen, maar op de website van HP kreeg ik de melding dat het serienummer al gebruikt was. Direct weer met de klantenservice van MM gebeld. Zij vonden dit ook vreemd en hebben dit toen doorgezet naar het hoofdkantoor. Negen (!) dagen later krijg ik het antwoord dat Outlet niet mee doet aan cashback acties. Dat had mij die vrijdag ook wel verteld kunnen worden natuurlijk. Ik heb niet voor niets gebeld. Blijkbaar heeft een medewerker van MM, of een klant van MM, het serienummer gebruikt en daarna de printer teruggestuurd. MM doet geen enkele moeite om je tegemoet te komen, ondanks mijn vele pogingen. Helaas loopt dit nog steeds. Nergens op de website kan ik iets vinden over outlet dat niet meedoet aan dit soort acties. Acties van producenten staan los van MM die opengemaakte dozen verkoopt, al is dat iets wat de niet begrijpen. Los van dat ik geen gelijk heb gekregen tot nu toe, vind ik het ronduit slecht dat ik negen dagen heb moeten wachten op een antwoord wat ze me direct had kunnen (en moeten!) geven. Ik kreeg net een automatische e-mail van MM met de vraag of ik deze review wilde invullen. Maar natuurlijk wil ik dat. Let hier dus op bij het bestellen uit de Outlet store.

Scorekaart voor MediaMarkt