Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenBieden als een van de weinigen tot 10 uur bestellen volgende dag in huis aan. Site is wat minder overzichtelijk
Verzending'S avonds om half 10 besteld en volgende dag voor de middag was het pakketje al binnen
Ik was 4 november op weg naar huis vanuit Utrecht (Infosecurity) met de trein en wilde in Eindhoven mijn fiets pakken om daarna mijn zoon van school te halen. Omdat MM toch op de route lag, ben ik meteen daar naar binnen gegaan om names Sinterklaas vast inkopen te doen. Ik zou gauw klaar zijn als het op voorraad lag, en dat was het volgens de website.
In ben filiaal Eindhoven Centrum binnen gestapt om een Wii U spel te kopen: https://tweakers.net/pric...arvel-avengers-wii-u.html Deze was volgens de Pricewatch en hun eigen website EUR 17,99. In de winkel op de derde verdieping was de prijs echter EUR 22,00 duurder. Ik keek nog een paar keer goed en begon aan mijzelf te twijfelen waardoor ik de website er nog eens bijpakte.
Een kordate medewerker kwam op mij af met de vraag of hij kon helpen. Ik ga de discrepantie aan tussen de website en de prijssticker. Hij ging naar een kassa om het gelijk aan te passen. Een collega stond bij de kassa met een klant te praten, maar mijn situatie kreeg even voorrang. Wilde mijn naam en postcode weten. Toen vroeg ik waarvoor dat was. Nou het kon ook zonder persoonsgegevens. Nou prima. Ik wilde mij nog voor mijn kop slaan waarom ik net nu vragen ging stellen terwijl de school straks uit is. Wat een gedoe voor een verkeerde prijs die aan MM zelf lag... Er werd een bon uitgedraaid die ik meekreeg voor het afrekenen bij de kassa. Totaal daar 10 minuten verspild met kijken en printen van de bon.
Afijn, ik ging naar beneden naar de kassa. Hmmm, die was foetsie en ik kon volgens een medewerker op de tweede verdieping terecht om af te rekenen. Kom ik bij de kassa met de bon en het spel, vraagt de kassière om mijn postcode (zoals altijd). Geen idee waarom, maar vanwege tijdsdruk zo gelaten. Wat dat betreft is een reden wel zo prettig. Ik moest de bon tekenen als bewijs van ontvangst? Wtf hoeveel drempels wil je als verkoper een klant opleggen om alsjeblieft geld in het laatje te brengen? Daarna kon ik weer terug naar de begane grond om mijn fiets te pakken.
Ik koop de volgende keer wel bij mijn favo speelgoedwinkel in de buurt genaamd Intertoys. Daar nemen ze zonder problemen mijn geld aan.
Mocht je het je afvragen: ik was 15:01 op school en de klas van mijn zoons is altijd wat later buiten. Dus net aan op tijd, maar eigenlijk te laat door m.i. onnodige vertragingen in het verkoopproces bij MM.
Veel te veel hoepels om iets simpels aan te mogen schaffen. Ik noem op:
- de onjuiste prijs (zij controleren toch dagelijks alle prijzen?);
- tekenen voor ontvangst (wth?);
- willen persoonsgegevens weten zonder uitleg.
Ik ben naar de winkel geweest en heb daar een laptop gekocht. Het is wat je kan verwachten van een winkel met alle nadelen.
KlantenserviceDe laptop had een defecte netwerkkaart. Ik moest deze snel uitleveren aan een klant en wilde zodoende deze omwisselen. De medewerker achter de balie kon mij vertellen dat er eerst onderzocht moest worden wat er defect was en dat dit 7 werkdagen kon duren. Als ik het online gekocht zou hebben was het echter totaal geen probleem geweest om te ruilen. Maar nu ik in de winkel het aangeschaft was dit uiteraard niet mogelijk. Ik heb daar ongeveer 10 minuten in gesprek gestaan totdat ik een andere optie aangeboden kreeg. Ik moest dan wel refurbish kosten gaan betalen evenals kosten voor het opnieuw installeren van de machine. Dat bedroeg ruim 50 euro. Ik ben hiermee akkoord gegaan en heb sindsdien nooit meer wat besteld bij de klantonvriendelijke zaak. Zolang je geen problemen hebt is Media Markt een prima zaak. Maar als je de klantenservice nodig hebt kun je wel vergeten dat je fatsoenlijke hulp krijgt. Ik kocht zakelijk redelijk veel bij MM maar daar ben ik gelijk mee gestopt. Ik ben benieuwd hoe lang ze dit nog volhouden in een wereld met service zoals Coolblue.
Het was erg gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Het werd ook nog is in perfecte staat en keurig op tijd geleverd
Verzendingsnel geleverd
Onlangs bij Mediamarkt een blu-ray speler van Samsung BD-J4500R besteld. Prima speler voor zeer concurerende prijs!
VerzendingJammer dat bestelling van grote en kleine pakketen bij mediamarkt appart worden geleverd, desondanks wederom keurig op tijd!
Koelvries combi BOSCH KGV33UW30 besteld, doet wat ie beloofd! Prima hoogte , ongeveer net zo hoog als wasmachine en droger gestapeld en ideale no frost funtie. Kortom top!
VerzendingNetjes tot aan de deur geleverd en binnen afgesproken tijdsvak!
Afwasmachine besteld en laptop.afwasmachine netjes op zijn plaats gezet en aan gesloten.top gedaan media markt.
VerzendingSnelle levering.wordt via email goed op de hoogte gehouden waarneer de levering plaats vindt.
Playstation 4 + bundel besteld. Eerst wat informatie omtrent de verpakking. Volgende dag al in huis. Ben zeer tevreden over de service
VerzendingPerfecte game console. Moest wel even wennen aan de controllers. Verder een topper. Aanrader. Ik heb behalve de bundel Call of Duty, Infinity War + Modern Warfare Remaster, het spel Battefield 1 gratis bij gekregen. Top!
XBOX One S tegen een mooie prijs aangeschaft tijdens de Gekkenhuis Deals! Helaas was de levertijd in eerste instantie 3 tot 4 weken maar ging gedurende de week terug naar 4 tot 5 werkdagen. Uiteindelijk hebben we er een week op moeten wachten maar toen kwam hij netjes verpakt in huis en dus min of meer gelijk met de aangegeven levertijd. Geïnstalleerd en erg blij mee! Product was zo besteld en door de veelvoud aan betaalmethoden ook snel en eenvoudig besteld.
VerzendingKeurig verzonden via PostNL. Netjes op de hoogte gehouden van de status en een dag na verzending geleverd. Niets op aan te merken1
Niet de meest overzichtelijke webshop qua bestellen en overzicht van je orders, maar werkt wel
VerzendingSnelle levering
KlantenservicePerfecte klantenservice: als er een keer wat is met je product is er altijd een fysieke winkel in de buurt voor de garantieafhandeling. Had met een telefoon een probleem, dit is keurig opgelost.
Alleen maar aan te raden. Een eenvoudig en duidelijk bestel proces. Duidelijk overzicht van de bestelling en duidelijke updates per e-mail. Duidelijkheid, daar hou ik van.
VerzendingDe levering was goed en netjes ingepakt en op tijd afgeleverd.
Op vrijdagavond een SSD 750 EVO besteld, zaterdag ochtend om half tien in huis. Dat is snelle service, en het was een mooie prijs.
VerzendingVrijdagavond besteld, zaterdagochtend bezorgd. Top.
Alles was uitstekend geregeld. Het artikel was makkelijk te vinden op de website en de bestelling, betaling en verzending gingen ook uitstekend.
VerzendingUitstekend geregeld met zelfs een tweede levering bij niet thuis.
Quick delivery, bad customer service and unpolite sellers. I had to chaneg the delivery on different shop for better service
KlantenserviceThey seemed like i was bothering them and they were not eager to help me with my purchase. Bad informed about payment procedures
Het afhalen van bestellingen bij Mediamarkt Utrecht HC is wat onhandig, omdat de balie aan de ene kant van de winkel is en de opslag aan de andere.
Snel geleverd, keurig verpakt en voldeed aan verwachting. Wel problemen bij het aansluiten van mijn laptop.
Ik heb een BRAUN Silk-épil gekocht bij de MediaMarkt en moet zeggen, was verrast over de professionaliteit en het gemak waarmee de bestelling geplaatst en afgehandeld is.
Ik heb geen retour actie gedaan, dus daar kan ik niet over oordelen. Maar het aanschaffen is een simpele procedure die gemakkelijk gaat.
De verzending is goed uitgelicht en gedocumenteerd door de verschillende mails waarin via track&trace de bestelling te volgen is.
KlantenserviceKan ik niet over oordelen omdat ik geen contact heb gehad. Maar ik mag aannemen dat ze dat goed geregeld hebben... ;-)
alles ging heel soepel...levering vlot van wasmachine en externe HDD... mannen vriendelijk en hulpvaardig bij het verslepen van nwe en oude wasmachine
Verzendinggoed en snel
Het verzilveren van cadeaubonnen en de evt restbetaling via mijn macbook, lukte niet in de webshop. Heb via 0800 nummer advies gevraagd maar daar werd ik ook niet echt veel wijzer van (zo iets van: u moet het later nog maar eens proberen). Ik heb toen dezelfde procedure met mijn smartphone gedaan en dit ging wel goed.
VerzendingGoed product, makkelijke installatie. werkt prima.
KlantenserviceHeb via 0800 nummer advies gevraagd over het probleem van het verzilveren en de rest betaling, maar daar werd ik ook niet echt veel wijzer van (zo iets van: u moet het later nog maar eens proberen). Een dooddoener dus.
Snelle levering, super goedkoop artikel gekocht want ik was jarig en kreeg een 5 euro kortingscode. Voor 1,95 uiteindelijk een 16 gb Microsd gekocht. Wel vreemd was dat volgens post nl het pakketje pas in de avond geleverd zou worden, en het werd al om 13 uur gebracht. Hartstikke mooi natuurlijk!
VerzendingSnellere levering dan verwacht. Wel vreemd was dat volgens post nl het pakketje pas in de avond geleverd zou worden, en het werd al om 13 uur gebracht. Hartstikke mooi natuurlijk, maar ook beetje onhandig.