Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenI have not been having a pleasant experience with the website please add info about EMI for the products I wanted to buy a good gaming pc.
#########################
No complains about the store management order was delivered on time. like a charm
De reviews op de website van Mediamarkt hebben mij goed geholpen bij mijn aankoopbeslissing. Het product heb ik makkelijk kunnen bestellen en het werd snel geleverd. Ook over het product zelf ben ik tevreden. Kortom, uitstekend!
---
De klantenservice heb ik niet nodig gehad, dus dat vind ik een goed teken.
Het product werd snel geleverd.
Makkelijk gedurende het gehele proces. De site is heel gebruikers vriendelijk.
En inderdaad de gemaakte afleverdatum is nagekomen.
Mijn bestelling is inderdaad netjes de dag na bestelling afgeleverd
Bestelproces is duidelijk en eenvoudig, geen problemen. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden van het verwerken en verzenden van je bestelling, wat ik altijd wel prettig vind.
VerzendingProduct was goed verpakt en zoals beloofd de dag na het bestellen geleverd. Wat mij betreft dus een goede ervaring met Media Markt.
Eenvoudig en snel besteld en betaald. Proces tot aan betalingen is gemakkelijk te volgen stap voor stap
VerzendingZaterdag besteld.... maandagochtend bezorgd. Jammer alleen dat ze bij PostNL het tijdvak voor levering niet zo nauw nemen. Geplande levering tussen 12.30 en 15.00. Kwam prima uit met mijn werktijd. Echter de levering was al om 10.00. Puur toeval dat er toen iemand thuis was.
Artikel eenvoudig te vinden in de shop even afrekenen en klaar. Er is weinig op aan te merken. Behalve dat het aanbod in de webshop niet overeenkomt met dat in de winkel, begrijpelijk maar jammer.
VerzendingIk heb het product op de dichtstbijzijnde mediamarkt vestiging laten afleveren. Dan staat de postbode niet voor een dichte deur. En dat is de enige reden. Ik zie op dit moment wat reviews die over postnl klagen, maar voor verzending is die doorgaans uitstekend.
KlantenserviceKon even het verschil niet zien tussen de kassa balies en afhaal balies omdat deze in 1 eiland zitten. Servicebalie welke apart en vrij was wees mij zo naar de juiste plek. Personeel is ook gezellig beleeft en behulpzaam (vestiging Breda)
Geen haken en ogen. Gewoon bestellen, betalen en verzending volgen. Totaal geen problemen, alles volgens afspraak en op tijd. Ik ben zeer tevreden over de handeling, de bezorging en het product Ergo geen nare verassingen!
VerzendingDe levering heeft plaatsgevonden volgens afspraak, keurig op tijd en onbeschadigd.
Tijdens het bestellen reageerde de site niet tot nauwelijks; er waren vier pogingen voor nodig. Ophalen van de online bestelling in de winkel was een ramp. Er wordt niet efficiënt gewerkt en er is geen oog voor de klant en hoe die dit gedoe ervaart. Al met al; Mediamarkt dus alleen als het echt moet. .
KlantenserviceOmdat Post Nl nogal eens een steekje laat vallen, had ik er voor gekozen om de bestelling in een filiaal af te halen. Kreeg bericht dat een deel van de bestelling geleverd werd aan dit filaal. Voor het ontbrekende deel moest ik even bellen (?). Dit bleek dus uit de winkel zelf te komen. Ok, kan. Ophalen in de winkel was een ramp. Volgnummers voor de klantenservice staan bij de uitgang.... De administratie die nodig is bij elke handeling duurt erg lang en ondertussen gaan collega's gezellig even bijpraten met elkaar.... Vervolgens wordt eerst de bestelling uit de winkel gehaald en naar de balie gebracht om daarna naar het magazijn te gaan en daar de rest van de bestelling op te halen. Je zou zeggen dat bestellingen gewoon volledig klaar worden gelegd. Als laatste werd de verdere administratie gedaan. Oh nee, niet als laatste. Als laatste kon ik nog een keer terug omdat het alarm afging; beveiliging was niet goed verwijderd. En ik dacht even snel online bestellen. Maar niet meer doen.
Tot en met de betaling ging alles goed. DE uiteindelijke levering door POSTNL was echter dramatisch.
VerzendingIk adviseer mediamarkt om verzendingen niet via POSTNL te verzenden.
Volgens de POSTNL-APP zou het product tussen 16.30 en 18.00 uur geleverd worden. Het product werd echter al veel eerder aangeboden en toen was er niemand thuis.
Vervolgens zou het product de volgende dag weer tussen 16.30 uur en 18.00 uur geleverd worden. Uiteindelijk werd het product door POSTNL om 19.30 uur geleverd. Media markt zoek een andere pakjesbezorger!!
zelfs foutje in bestelling op tijd rechtgezet en heeft bezorging niet vertraagd; geen probleem dus
Verzendingalles werkt naar behoren
Klantenserviceduurde wel lang om verbinding te krijgen maar daarna correct geholpen
Heerlijk makkelijk om een bestelling te plaatsen !! Zou zo weer wat bestellen in de webshop.
VerzendingEr was een handtekening vereist voor dit pakket . Wat blijkt nu hebben ze het pakketje gewoon bij ons voor in de hal gelegd. En de chauffeur is weggegaan zonder af te laten tekenen. Pakketje gevolgd ingetoetst .... uitgeklokt 23:04 met een handtekening die zeker niet van ons is. HOE KAN DIT !!!!
Goede site, ook nog in mijn geval, de goedkoopste bij aanschaf van een navigatiesysteem. Ook de betaling is een fluitje van een cent.
VerzendingDe volgende dag werd de bestelling al gebracht, overeenkomstig hetgeen beloofd was.
Omdat het nieuwe apparaat niet in de winkel aanwezig was, heb ik dat via de webshop besteld. De volgende dag kon ik het in de winkel afhalen (eigen keuze).
KlantenserviceJammer, dat men ook bij de afhaalbalie tamelijk lang moet wachten. Is gecombineerd met de klachten-/servicebalie. Daarbij duurt de afhandeling vaak vrij lang. Aparte balie zou de zaak bevorderen.
Ik zag mensen, die behoorlijk geïrriteerd waren.
Artikel besteld op internet, was heel makkelijk en zo gebeurd. Twee dagen later binnen, geijk gebruikt, top!
VerzendingBinnen 2 dagen binnen
Fast and efficient. Easy to do. Knowledgeable staff and good attitude. Will definitely recommend to others.
VerzendingWell packaged.
KlantenserviceExcellent communication and understanding.
Prima online te bestellen en Media Markt Apeldoorn op te halen op een tijdstip dat het mij uitkomt.
Duidelijk doorzoekbare website, helder bestelproces, product de volgende dag in huis zoals aangegeven, prima dus!
VerzendingUitstekende verpakt.
Website is makkelijk, zoekfunctie werkt prima, bestellen was een eitje. Betalen idem dito. Via ideal, gelijk afgerekend.
Verzending"Voor 22:00 besteld, volgende dag in huis". Hij kwam keurig met de post de volgende dag.
Heel makkelijk om je bestelling te plaatsen, zelf heb ik een account wat het bestelen nog makkelijker maakt. Product naar winkel wagen, inloggen en betalen.
Het assortiment is uitgebreid en alles heeft een goed prijskaartje in vergelijking met de concurrentie . Niet altijd de allergoedkoopste maar met het voordeel dat je met je product naar de winkel terug kunt.
Het proces verloopt snel en je wordt goed geïnformeerd. vanaf de bestelling met bevestiging van betaling en eventueel een t&t code. Levering zoals belooft de volgende dag binnen!
Mijn bestelling om 21:54 gedaan - ik bang dat het niet de volgende dag geleverd zou worden, aangezien de regel 'voor 22:00 besteld morgen in huis' nogal nauw lag - maar ik had ongelijk. De volgende ochtend een trackcode gekregen en rond een uur of 1 was 'ie binnen. Geen beschadigingen aan de doos en super goedkoop. Ik ben blij! (Ik had een aankoop gedaan voor mijn Xbox One S - namelijk het spel Guitar Hero live mét gitaar)