MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Vlotte levering, en doordat ik een Media Markt Club Card heb ook nog eens gratis verzonden.

Heb ik al gezegd dat door de MediaMarkt Club Card de verzending ook nog eens gratis was?

Heb het product snel kunnen vinden. De betaling liep niet geheel vlekkeloos (storing tussen MM en de bank). Duidelijke afwikkeling via mail.

Zoals beloofd, de werkdag erna geleverd!

Bij mijn laatste bestelling heb ik een soundbar besteld, de Samsung HW-J355 voor 99 euro. Aangezien de adviesprijs 179 euro was voor dit product leek mij dit een goede prijs. Alleen bij het na het invoeren van de cadeaukaart zag ik bij de tweede betaaloptie nog steeds het volledige bedrag verschijnen, maar door nogmaals een stap terug te gaan en de cadeaukaart opnieuw in te voeren werkte het en zag ik bij de tweede optie wel het resterende bedrag staan zoals ik gewend was, dus dat was geen ramp.

De eerste werkdag na de bestelling het product al binnen, en in een onbeschadigde verpakking. Voor de rest werkt het product naar behoren en ben ik een tevreden klant.

Via de app van Mediamarkt de bestelling geplaatst en betaald. Werkt heel eenvoudig en goed!

25 december besteld 26 december verzonden en 27 december 12:15uur ontvangen en dat tijdens de kerstdagen. Super!

Bij een eerdere bestelling was het product helaas niet tijdig leverbaar na 1 belletje was de order geannuleerd en het bedrag binnen 2 dagen weer terug gestort.

Prima om op zo`n manier een bestelling te plaatsen. De volgende keer doen we het weer op deze manier.

De levering verliep vlot en het pakket was keurig ingepakt.

De aftersales is absoluut dramatisch, verdere uitleg bij "klantenservice" . . . . . .

Zie klantenservice . . . . . . . .

Deze avond ben ik terug gegaan met een product dat binnen de garantie defect is geraakt. Ik heb deze destijds aangeschaft met de zogenaamde 'clubkaart'. De caissière vertelde mij bij de aankoop dat ik de bon niet hoefde te bewaren en dat de kaart mijn garantiebewijs is, handig voor als je 'm kwijt raakt. Als ik die meeneem kan die gebruikt worden als bon.

Na een half jaar bleek dit nodig te zijn en ben ik met het produkt naar de servicebalie gegaan en heb de pas meegenomen.

Eenmaal aan de balie werd mij verteld dat ze niets kunnen met die kaart en dat ik maar naar huis moet gaan en op de site een account moet aanmaken, de bon moet opzoeken, uitprinten en terugkomen. De reden hiervoor was dat hun systeem dit nog niet kon...

Ik heb aangegeven dat ik een account héb en dat ze die zo kunnen opzoeken. Dat mens heeft nota bene een PC met internet voor haar neus en ik wilde haar laten inloggen zodat ze het kan opzoeken, want in het MM systeem kan dat blijkbaar niet.

Dit weigerde ze en ik moest dat thuis maar doen, en dat terwijl ik speciaal naar Zwolle rijd en in hun dure parkeergarage sta waardoor ik qua kosten net zo goed een nieuwe kan kopen dan terug te rijden.

Ik heb gevraagd of ik op 1 van de vele computers daar mijn account even mag intikken zodat ze het bewijs kan zien. Dit werd niet toegestaan.

Uiteindelijk heb ik via de telefoon, met een zeer slechte internetdekking na een half uur prutsen die bon gedownload en kon ik deze tonen en werd het bij de gratie voor waar aangenomen.

Dit is niet het eerste akkefietje met de aftersales van Mediamarkt. Zo heb ik al eens een wasmachine laten bezorgen die serieus beschadigd was (afgebroken frontkap en flinke deuk in de zijkant). Ik zag dit pas toen de bezorger de deur net was uitgelopen. Mediamarkt gaf mij de schuld van de schade en weigerde iets te doen.

Ik heb besloten om Mediamarkt vanaf heden echt links te laten liggen, want het is telkens weer een teleurstelling, maar ik tuinde er vaak tóch weer in als er een actie was.

Vanaf heden stap ik helemaal over op BCC. Daar heb ook garantiekwesties gehad en werd perfect en professioneel geholpen. Niet met een bonnetje in de rij alsof je bij de visboer staat. Mediamarkt is massa geworden en aftersales is maar een vervelend iets voor Mediamarkt wat ze liever zo min mogelijk uitvoeren. Klanten zijn toch maar vervelende mensen.

Het bestellen van de radio ging heel gemakkelijk en snel; het vast stellen of de USB aansluiting van de radio ook USB-sticks met muziek kon afspelen kon ik uit de specificaties niet halen, en moest diverse sites met reviews raadplegen om dat vast te stellen. Soms is een USB aansluiting alleen om updates te installeren.De specificaties mogen dus wat informatiever zijn.

De bezorger kwam te vroeg, ondanks dat ik extra vroeg naar huis was gegaan en al voor het afgesproken tijdslot thuis was moest ik toch naar twee huizen verderop om het op te halen. Verpakking was netjes, wel relatief een grote doos.

Prima verzending, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, tot en met de bezorging.

Netjes verpakt, niet te groot of te klein en goed beschermd

De website geeft een overzichtelijke weergaven van te bestellen producten. De enige opmerking die ik wel zou willen plaatsen is dat er beter aangegeven zou kunnen worden hoe men met een cadeaucard zou kunnen betalen.

Uitstekende voortgang over de bestelling en de bestelling werd ook netjes conform verwacht uitgeleverd op het aangegeven moment.

Product besteld via de webshop. De communicatie omtrent mijn bestelling was helder en goed. Product kwam goed verpakt aan, in een doos die een goede bescherming gaf. Dit voor een mooie prijs en geen verzendkosten. Goede ervaring, zal er ook zeker vaker bestellen.

In een grote en sterke doos, met opvulling die een goede bescherming gaf.

Veelal geautomatiseerde mails, maar wel gewoon duidelijk en met de benodigde relevante informatie.

Was netjes op tijd bezorgd, met gratis bezorgen dus wat dat betreft ben ik tevreden

Reviews en specificatie bij het product ideaal. Van winkelwagen tot betaling loopt prettig en gaat makkelijk.

Super snelle levering. Sneller nog dan ik had verwacht.

Het bestellen en betalen gaat erg makkelijk en snel, de website is overzichtelijk en de status van voorraden kloppen over het algemeen heel goed. Vandaag bestellen en morgen in huis is in heel veel gevallen daarom prima mogelijk.
Tussentijdse meldingen over de verzending en dergelijke houden je prima op de hoogte en via je login op de website zijn je gegevens makkelijk te beheren.

De bestelling was wel ingepakt in een doosje met heel groot Mediamarkt erop, heel herkenbaar en misschien wel té herkenbaar. Daarom 4 van de vijf sterren voor de verzending, een blanco doos of verpakking had door de vaak wat waardevollere inhoud misschien toch beter geweest.
Het geheel is wel erg goed ingepakt met luchtkussentjes tegen stoten en vallen.

Ik heb nu meerdere artikelen besteld bij mediamarkt en altijd zijn ze hun afspraken nagekomen:)

weer precies op tijd en het goed product

Het bestelproces verliep vlot, was duidelijk en de levering vond plaats op de aangegeven tijd.

Het geleverde product was oordeelkundig verpakt.

Snel geregeld en volgens afspraak bezorgd. Ook tijdens feestdagen. Overal was het spel uitverkocht! Top

Op tijd en snel volgens afspraak.

Een uitstekende bezorging. Was weliswaar iets later dan gepland maar hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht.

In de winkel wist men aan te geven dat zij de televisie niet meer via de winkel konden leveren. Via de online shop de volgende dag in huis.

Precies op de afgesproken tijd is de televisie geleverd.

Prima voorlichting vanuit de winkel.

De webshop van MediaMarkt is overzichtelijk en geeft psssende suggesties.
Aan de hand van zoektermen en/of categorieën kom je een heel end.
De winkelwagen is overzichtelijk en er kan eigenlijk niks fout gaan.
Mooie, overzichtelijke en vooral duidelijke website.

Mijn dit keer bestelde product zat keurig ingepakt en goed verpakt in een ruime doos met wat zakjes lucht tegen eventuele beschadigingen. De levering ging prima en de inhoud was niet beschadigd. Naar mijn mening geen verspilling van materiaal,

De klantenservice van MediaMartkt is goed bereikbaar en denkt goed mee.
Ook in de winkel kan je terecht, hier moet je helaas soms wel erg lang, lees ruim een half uur, wachten.
Het zou handiger zijn als je ook een afspraak zou kunnen maken, bijvoorbeeld bij computerproblemen.

Ik heb nog nooit slechte dingen over Media Markt gehoord of meegemaakt. Ik heb zelf goede ervaring met Media Markt, al vaak heb ik hier een spel besteld.
Het wordt ook altijd op de beloofde tijd geleverd.

Ik had het spel in de avond besteld met mijn cadeaubon nadat ik in de winkel was waar het spel was uitverkocht, toen hadden ze mij verteld dat ik gewoon mijn cadeaubon kon gebruiken op de site. Dat verbaasde bij, want ik had nog nooit meegemaakt dat je een cadeaubon op de site kon gebruiken. Maar had toen het spel besteld en ondanks dat hij overal was uitverkocht, kreeg ik toch nog het spel op de volgende dag.

Ik weet niet of ze hiermee ook de service in de winkel bedoelen, maar in dat geval ben ik altijd goed geholpen in de winkels. Elke keer als ik een vraag had werd ik goed geholpen.

Scorekaart voor MediaMarkt