Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenLeuke actie van Ziggo en snel en probleem geleverd via Mediamarkt. Prima samenwerking van deze bedrijven
VerzendingLeuke actie van Ziggo en snel en probleem geleverd via Mediamarkt. Prima samenwerking van deze bedrijven
Ik vind het flauwekul dat je hier een toelichting van minimaal 15 woorden moet neerschrijven.
VerzendingHeel snel, het enige wat lang ontbrak was een leveringstijdvak.
product snel gevonden tegen de laagste prijs, de levering naar winkel naar keuze was heel snel geweest. Super
Product snel gevonden tegen laagste prijs. betaling verliep vlot, alhoewel de creditcardbetaling nog wel iets makkelijker kan. Via iPad kan je het makkelijk invullen, maar dat wordt niet ondersteunf.
VerzendingWerd de volgende avond geleverd, binnen 24 uur...!
Bestelling kon snel geplaatst worden ondanks dat ik nog geen account had. Het product was snel geleverd.
VerzendingSnel verzonden, in de mail met de track & trace code werd er alleen geen tijdvak aangegeven.
Super goeie medewerking, ik werd goed geholpen van wat ze me eerder zouden aanraden en erg vriendelijk.
ruime keuze betaal opties, beveiligde site, simpele handelingen, no nonsense , up to date, snelle levering, gratis levering
Verzendingsnelle levering op afleveradres
Klantenserviceno nonsense- up to date
Zowel grote tv's als kabels komen perfect aan. Bestellen gaat goed. Had nog een ophangsysteem nodig en werd perfect geholpen.
VerzendingDe levering met een externe partij was goed. Kreeg een mail met tijdslot en vervolgens was de bestelbus bij te houden via een website. Helemaal klasse!
Simpel om de bestelling te plaatsen. Na invoering van de bestelliing was het zeer eenvoudig om de betaling te doen.
VerzendingPostNL kwam het pakketje de dag erop al leveren. Prima.
Bestelling van een laptop op zondag middag gedaan en maandag middag werd deze al geleverd, netjes verpakt en geheel onbeschadigd, super.
De laptop werkt naar behoren en ben er tot nu toe zeer tevreden over.
Zeker voor herhaling vatbaar om via internet te bestellen bij Media Markt.
Zeer snelle levering en goed te volgen met track and trace.
Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Volgende dag de bestelling thuis. De prijzen vindt ik redelijk.
Bestellen ging snel en eenvoudig. Account aanmaken is niet verplicht. Snelle levering (zie ook mijn opmerking bij verzenden)
VerzendingHet telefoonhoesje zat in een veel te grote doos verpakt. Hierdoor is het een pakketzending in plaats van een brievenbus-zending. Behalve dat het verspilling is, ben je ook verplicht om thuis te zijn om het pakket aan te pakken. Dis hoeft m.i. niet.
Zeer snel geleverd en duidelijke productomschrijving. Het bestellen ging makkelijk. Goed en netjes verpakt. Weer erg tevreden.
VerzendingEerder dan verwacht. En het was al snel verwacht :-).
Was makkelijk een bestelling te plaatsen via de webshop.Werd netjes en professioneel geholpen in de winkel.Goede prijs-kwaliteitverhouding.
KlantenserviceIk werd snel geholpen aan de balie zeer vriendelijke mensen.
De site is helder en eenvoudig. Je krijgt het product eenvoudig gevonden en weet direct waar je aan toe bent. Het afrekenen ging prima. Ook na de site afgesloten te hebben bleef het product netjes in mijn winkelwagen staan voor de bestelling op een andere dag.
VerzendingDe levering was erg snel. Zoals vermeld voor 22:00 uur besteld en de volgende dag al om 12:00 uur in huis netjes verpakt en onbeschadigd.
Alles goed te vinden. Ook de productinformatie. Afspraak, met betrekking de verzending.is goed en zending is goed te volgen.
De zoekfunctie is uitstekend en de filters ook. De bestelling was sneller dan verwacht en de klantenservice was erg duidelijk. Kortom een hele goede webshop en winkel.
Altijd goed en professioneel geholpen. Zowel online als de fysieke winkel in Heerlen. Veel mensen klagen hierover, maar persoonlijk nooit problemen gehad.
VerzendingVolgende dag bezorgd. Gewoon prima.
KlantenserviceNaar aanleiding van een vraag, contact gehad en prima geholpen.
Op 3 januari 20 euro PSN voucher besteld voor 20 euro. Zou de volgende dag geleverd worden. Volgende dag een email van Media Markt dat er "systeemtechnisch" iets mis is gegaan met de bestelling, en de uitlevering daarom vertraging oploopt. "We zijn hard aan het werk om dit probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen."
Op 9 januari wordt de bestelling door Media Markt eenzijdig geannuleerd, wat in principe eigenlijk helemaal niet mogelijk is, maar ik kan natuurlijk gewoon opnieuw bestellen, wat Media Markt ook expliciet aangeeft in de mail.
Dus op 9 januari opnieuw besteld. Product nog steeds op voorraad en als het goed is, volgende dag in huis. Op 10 januari ontvang ik een mail met exact dezelfde inhoud als op 4 januari. Als ik om opheldering vraag, ontvang ik nogmaals hetzelfde mailtje met wat knip-en-plakwerk van standaardteksten. Dat geeft weinig betekenis aan het gestelde 'harde werken' om het probleem op te lossen.
Niet tot mijn verrassing ontvang ik op 20 januari wederom een annuleringsmail van Media Markt.
Media Markt is tot twee maal toe niet in staat de verzending in gang te zetten.
KlantenserviceBlijven communiceren in standaardteksten. Geen merkbare extra menselijke inspanning om een daadwerkelijke oplossing te bereiken als de "systeemtechnische" procedures falen.
Voorlichting in winkel over HP laptop. Zou lekker snel zijn en dat voor maar 350 euro.
KlantenservicePaar weken laptop geprobeerd. Is extreem traag, in tegenstelling tot wat ons was beloofd. In goed vertrouwen dus langer dan 2 weken gewacht en doos weggegooid, verwacht dat er nog updates nodig waren. Echter totaal geen verbetering. Vervolgens mochten we de laptop alleen terugbrengen bij betaling van 30% van het zeer slechte product dat ons is aangesmeerd!
Slechte service!