MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Bestelling van een laptop op zondag middag gedaan en maandag middag werd deze al geleverd, netjes verpakt en geheel onbeschadigd, super.

De laptop werkt naar behoren en ben er tot nu toe zeer tevreden over.

Zeker voor herhaling vatbaar om via internet te bestellen bij Media Markt.

Zeer snelle levering en goed te volgen met track and trace.

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Volgende dag de bestelling thuis. De prijzen vindt ik redelijk.

Bestellen ging snel en eenvoudig. Account aanmaken is niet verplicht. Snelle levering (zie ook mijn opmerking bij verzenden)

Het telefoonhoesje zat in een veel te grote doos verpakt. Hierdoor is het een pakketzending in plaats van een brievenbus-zending. Behalve dat het verspilling is, ben je ook verplicht om thuis te zijn om het pakket aan te pakken. Dis hoeft m.i. niet.

Zeer snel geleverd en duidelijke productomschrijving. Het bestellen ging makkelijk. Goed en netjes verpakt. Weer erg tevreden.

Eerder dan verwacht. En het was al snel verwacht :-).

Was makkelijk een bestelling te plaatsen via de webshop.Werd netjes en professioneel geholpen in de winkel.Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ik werd snel geholpen aan de balie zeer vriendelijke mensen.

De site is helder en eenvoudig. Je krijgt het product eenvoudig gevonden en weet direct waar je aan toe bent. Het afrekenen ging prima. Ook na de site afgesloten te hebben bleef het product netjes in mijn winkelwagen staan voor de bestelling op een andere dag.

De levering was erg snel. Zoals vermeld voor 22:00 uur besteld en de volgende dag al om 12:00 uur in huis netjes verpakt en onbeschadigd.

Alles goed te vinden. Ook de productinformatie. Afspraak, met betrekking de verzending.is goed en zending is goed te volgen.

De zoekfunctie is uitstekend en de filters ook. De bestelling was sneller dan verwacht en de klantenservice was erg duidelijk. Kortom een hele goede webshop en winkel.

Altijd goed en professioneel geholpen. Zowel online als de fysieke winkel in Heerlen. Veel mensen klagen hierover, maar persoonlijk nooit problemen gehad.

Volgende dag bezorgd. Gewoon prima.

Naar aanleiding van een vraag, contact gehad en prima geholpen.

Op 3 januari 20 euro PSN voucher besteld voor 20 euro. Zou de volgende dag geleverd worden. Volgende dag een email van Media Markt dat er "systeemtechnisch" iets mis is gegaan met de bestelling, en de uitlevering daarom vertraging oploopt. "We zijn hard aan het werk om dit probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen."

Op 9 januari wordt de bestelling door Media Markt eenzijdig geannuleerd, wat in principe eigenlijk helemaal niet mogelijk is, maar ik kan natuurlijk gewoon opnieuw bestellen, wat Media Markt ook expliciet aangeeft in de mail.

Dus op 9 januari opnieuw besteld. Product nog steeds op voorraad en als het goed is, volgende dag in huis. Op 10 januari ontvang ik een mail met exact dezelfde inhoud als op 4 januari. Als ik om opheldering vraag, ontvang ik nogmaals hetzelfde mailtje met wat knip-en-plakwerk van standaardteksten. Dat geeft weinig betekenis aan het gestelde 'harde werken' om het probleem op te lossen.

Niet tot mijn verrassing ontvang ik op 20 januari wederom een annuleringsmail van Media Markt.

Media Markt is tot twee maal toe niet in staat de verzending in gang te zetten.

Blijven communiceren in standaardteksten. Geen merkbare extra menselijke inspanning om een daadwerkelijke oplossing te bereiken als de "systeemtechnische" procedures falen.

Voorlichting in winkel over HP laptop. Zou lekker snel zijn en dat voor maar 350 euro.

Paar weken laptop geprobeerd. Is extreem traag, in tegenstelling tot wat ons was beloofd. In goed vertrouwen dus langer dan 2 weken gewacht en doos weggegooid, verwacht dat er nog updates nodig waren. Echter totaal geen verbetering. Vervolgens mochten we de laptop alleen terugbrengen bij betaling van 30% van het zeer slechte product dat ons is aangesmeerd!
Slechte service!

Mijn laatste 3 bestellingen,
1x op tijd geleverd
1x 2 dagen te laat geleverd.
1x tot op heden nog steeds niet geleverd ondanks meerdere malen email contact met de klantenservice en dan een standaard antwoord terug krijgen dat het product nog niet geleverd is door een computerstoring. Product staat nog steeds op de website dat deze online op voorraad is.
Product is per ideal al reeds betaald.

Meerdere pogingen per mail een status update gevraagd en telkens de melding terugkrijgen dat er een computerstoring is, nu al 6 dagen verder en nog steeds geen status update.
Product is al betaald en de laatste paar dagen al helemaal niets vernomen van de Mediamarkt en er is ook nog steeds geen status update onder mijn bestellingen.

Waar blijft mijn bestelling mediamarkt ?
Product is op voorraad, de betaling is via ideal gedaan en ik heb een mail ontvangen dat de bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt zal worden echter tot op heden nog geen bestelbevestiging.
Hoe kan het dan dat het product nog niet is geleverd, het kan toch niet zo zijn dat die computerstoring al 6 dagen duurt ?

Net gebeld en ze konden nog niets zeggen, ik heb dan ook direct de bestelling telefonisch geannuleerd.

Nu maar hopen dat het bedrag gecrediteerd word al ben ik ben bang dat ze hier ook weer een potje van maken en dat ik erg lang moet wachten op mijn geld.

Ik zal de volgende keer eerst goed nadenken voor ik hier weer bestel......

Enkele weken geleden een vaatwasser besteld bij de Media Markt. Na wat negatieve verhalen te hebben gehoord vanuit m'n directe omgeving, kan ik me hier nu helaas bij aansluiten: wat een afschuwelijke service.

De vaatwasser werd door 2 overwerkte chagrijnen afgeleverd, die kenbaar maakten dat elke stap teveel was. Even uitpakken was er dus niet bij, dat moest gebeuren nadat ze binnen 5 seconden vertrokken waren. Eenmaal uitgepakt bleek dat er flinke deuken in de vaatwasser zaten. Vanaf dit moment kom je in de carrousel van Media Markt helpdesk..

De service van de Media Markt is echt verschrikkelijk. Zo goed de service in de winkels zelf is, zo beroerd loopt het wanneer je gebruik maakt van de online besteldienst. Het begint met de vaatwasser beschadigt afleveren, daarna ben je goed het bokje. Niet reageren op mailtjes, afspraken niet nakomen, informatie achterhouden, de Media Markt helpdesk maakt het allemaal niet uit. Na anderhalve week van zelf bellen, zelf mailen en uiteindelijk heel erg boos worden, kon de vaatwasser eindelijk geretourneerd worden. Uiteraard wel nadat de retourneer actie niet goed was doorgevoerd, weer een extra middagje voor jan lul wachten tot er iemand op komt dagen.

Ik heb m'n geld terug inmiddels, maar de online besteldienst van de Media Markt ziet mij niet meer terug. Er zijn gelukkig genoeg andere leveranciers die het wel professioneel aanpakken en die voor hetzelfde bedrag de vaatwasser zelfs uitpakken en aansluiten. Na de service van een concurrent te hebben meegemaakt kan ik alleen maar zeggen: even verder kijken dus.

Absoluut geen klachten over het product, maar eenmaal aangekomen bij de Media Mark in Apeldoorn kreeg ik een rare indruk van sommigen van de medewerkers. Ik ben toch wel 5 minuten lang genegeerd door een medewerkster aan de infobalie en toen ik daarna bij de kassa aankwam zat een kassamedewerkster één van haar vrienden die bij haar kassa stond uit te kafferen alsof er geen andere klanten bij stonden.. was een beetje gek :P Het product zelf (Samsung S6) is echter top en online bestellen ging met gemak, vandaar toch een voldoende.

Een aantal medewerkers kunnen nog een beetje werken aan hun algemeen fatsoen, zoals eerder beschreven hoor jij je niet zo te gedragen als medewerker.

Je hebt goed de gelegenheid om je te oriënteren omdat van alle aanverwante producten een aangesloten exemplaar klaar hangt/staat, deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel, kortom TOPZAAK.

Goede uitleg, mogelijkheden van hoofdtelefoon waren mij niet bekend, bij vragen van uitleg kreeg ik in ieder geval zeker niet het idee dat de verkoper dacht "daar heb je weer zo'n digibetisch fossiel"

De aan de aanschaf voorafgaande "foute aankoop"is netjes ongedaan gemaakt.

Bestelling ging snel en soepel. Pakketje was ook snel in huis. Product is ook super. Top dus!

Ik heb een Media markt-cadeaukaart gekregen en een SSD besteld met betaalmethode is cadeau kaart. Het ging vlot en helemaal niet 'omslachtig' als sommige wel bevonden.

Met optie = ophalen kreeg ik de volgende dag een mail om mijn bestelling te komen ophalen bij Media Markt Almere. Naast service balies is er een aparte ophaalbalie. Ik vind het fijn omdat je niet hoeft te wachten en gelijk behandeld te worden.

Gewoon prima. Zoals vaak de laagste prijs. De site is duidelijk en het bestellen is makkelijk. Betalen kan ook met PayPal, hetgeen een plus voor mij is. Daarna netjes mails met de status van de bestelling.

Op tijd verstuurd via PostNL. Niets op aan te merken.

Voor het gebruiken van een cadeaubon is het eerst vereist om de betaalmethode aan te passen. Beetje omslachtig en zou fijn zijn als het gewoon een optie is naast de betaalmethode van voorkeur.

Iets is er systeemtechnisch misgegaan met uw bestelling. We zijn hard aan het werk! Vervolgens neem ik contact met ze op om eventueel extra nuttige informatie aan te leveren om het process te kunnen versnellen. Dit wordt uiteraard genegeerd. Zowel dinsdag als donderdag was er nog niets te vertellen over de status, dus "hard aan het werk" valt helaas ook tegen.

We zijn nu ruim 5 dagen verder sinds de bestelling en ze kunnen mij nog steeds niet helpen of fatsoenlijk te woord staan naast de standaard "we zijn bezig" reacties.

Ik heb een muis hier specifiek besteld omdat ik van een vriend een cadeaubon heb gekregen. Qua prijs waren bol.com en mediamarkt destijds even duur, nu zijn ze allebei 15-20 euro omhoog gegaan qua prijs en heb ik inmiddels het gevoel dat mediamarkt het product niet meer wil leveren voor de prijs waarvoor ik het gekocht heb.

ik heb een tv gekocht Samsung UE32J5200A is een 32 inch Full HD-televisie bij de mediamarkt en ik ben er zeer tevreden makkelijk te instellen mooie beeld en geluid en ze snel geleverd tussen 2 dage
ik zit nu te genieten te kijken naar tv uitstekend

de levering het was geweldig tussen 2 dage had ik binnen netjes verpakt

mijn bestelling alles goed gekomen zo als het hoort

Scorekaart voor MediaMarkt