MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

De webshop is duidelijk met een simpel betaal proces. Producten kunnen overigens makkelijk gevonden worden op de website

Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Het is al vaker gebeurt dat ik terug ga naar de mediamarkt omdat iets niet bevalt of kapot is. Ik krijg dan altijd zonder problemen mijn geld terug of een werkend product.

Uitsekend, super survice, goed overzicht, duidelijkheid. Overzichtelijke site. Alles is heel goed en duidlijk aangeven, het gebeurd ook wat er word aangegeven! Doet wat er word gezegt!
Ik ben er blij mee! Uitsekende site en sirvice!

Perveckte levering, heel duidelijk aangeven wanneer er word bezorgd, tussen hoe laat en hoe laat, pervect! Geen problemen mee! Goede bezorgdienst!

Ook prima!

Makkelijke website, overzichtelijk webshop, het gemak van meerdere opties om te kunnen betalen. En de beloftes die uit de reclame komen worden ook nageleefd.

Gewoon goede verzending. Ik had na 22:00 uur besteld en kreeg ook binnen een aantal minuten, dat de bestelling was overgedragen en de volgende dag zou arriveren.

Klantenservice ben ik tevreden over, 4 sterren gegeven omdat ik telefonisch of via online nog geen ervaring heb met MediaMarkt. Betreft de fysieke winkel, altijd oplossend gericht, zowel bij deze aanschaf als eerder aangeschafte producten. Nooit een probleem om iets te retourneren.

Prompt delivery , good and reliable products . Satisfied with buying products in media market.

Always when my wish to get some electronics and electrical product my first choice is Media mark.

Cheap , best and reliable

Deliverd promply with one day deliver never been late.

Versterker 's avonds rond 21:00 uur besteld via de webshop. De volgende dag ontvangen zoals beloofd.

Versterker zat in de originele doos waardoor het heel duidelijk was om wat voor product het ging.

Het product was zo besteld en het betalen ging ook makkelijk. De volgende dag had ik het pakketje al in huis. Het product werkt prima zoals het in de beschrijving staat!

Volgende dag was het pakketje al binnen

Hele goede en snelle service

Prima, logische site, alles duidelijk, alleen weinig info over uiterlijk vd laptop bv toetsenbord verlichting ofzo.

Alles was goed, niet beschadigd. Er kon geen bezorg tijd gegeven worden, heel irritant, zelfs niet of het in de ochtend of de middag zou komen.

Artikel werkt zoals het hoort.
Waarom moet ik daar meer dan 15 woorden voor gebruiken, de eerste 5 voldoen toch ook.

's avonds besteld, de volgende ochtend in huis.

Ik heb bij mediamarkt een computer onderdeel besteld. Bij de advertentie stond een goede uitleg met alle benodigde informatie. Product de volgende dag in huis en werkt naar behoren.

Product was goed verpakt en geleverd binnen 24 uur.

aantal keren contact gehad met de klantenservice over een ander product. Goede hulp en veel kennis van de werknemers.

Duidelijke website. brede keuze uit producten. Snelle verzending
Het product was precies wat ik nodig had.
Altijd goede ervaring gehad bij de mediamarkt

ik had een soundcard besteld, ik kreeg meteen alle informatie van mediamarkt binnen.

Toen mijn ps4 stuk ging hebben ze meteen geholpen, en binnen 2 dagen kon ik de nieuwe ophalen. perfect.

We hadden een artikel wat in de garantietijd defect was. We kregen een nieuwe maar die moest eerst worden besteld. Er waren verschillende manieren. Ze dachten hard mee wat de meest handige manier was. Super MM Leeuwarden!!! Bedankt voor de goede service!!

We werden heel goed geholpen. Ik vind het allemaal bij elkaar wel erg lang duren. Dit voornamelijk door de administratie rompslomp. Je bent snel een half tot een uur verder! Verder alles prima.

webshop is overzichtelijk, het zoeken is makkelijk, prijzen staan duidelijk omschreven, betaling afronden is makkelijk/duidelijk

snelle levering, volgende dag had ik het product al in huis.

Goed overzicht van de producten
Duidelijk overzicht bij bestellen en betalen.
Aanbod.
Service,
Kortom Prima

Snel geleverd en duidelijke track'n Trace

Prima levering keurig zoals afgesproken de volgende dag geleverd Dit kan gewoon niet beter Top!

De bestellingen via de site en betaling verliep heel soepel en gemakkelijk.Een aanrader om bij te bestellen.

Verzending zoals aangegeven de volgende dag binnen en met track en trace werd het keurig aangegeven wanneer het geleverd werd.

Zeer snelle en nette levering van de DVD speler Goed verpakt en simpel te installeren.

Zaterdag avond 21.30 besteld en maandag in huis

Prima niks aan veranderen, met mijn telefoon betaald via de vertrouwde app van mijn bank.

Via track en tracé weet je hoelaat, dit werkt perfect. Werd in de loop van de dag bijgesteld, en je krijgt een bericht via sms als ze er bijna zijn.

Overzichtelijk bestelproces. Duidelijke site. Binnen enkele minuten had ik het product bestelt en afgerekend. Levering de volgende dag. Top!

Voor 2200 bestelt en de volgende dag in huis. Ze maken hun belofte waar.

Voor 22 uur besteld is morgen in huis. Ik had het op zondag besteld en zelfs maandag werd er een bezorgpoging gedaan.

In de winkel was het artikel niet voorradig. ter plekke keek de helper op de site van mediamarkt en zag dat het daar wel direct leverbaar was. Hij adviseerde mij thuis on-line te bestellen. Dat deed ik en dat verliep gesmeerd.

Scorekaart voor MediaMarkt