Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenSnelle levering na online bestelling, duidelijke communicatie over leveringstijd, product was zoals verwacht en snel op te halen bij balie
Duidelijke shop met goede navigatie en filter mogelijkheden. Uitgebreide omschrijvingen van de artikelen en goede scherpe foto's.
VerzendingKan altijd beter. PostNL is helaas te beroerd om 100 meter te lopen om het product af te leveren. Daarom maar direct naar een afleverpunt laten brengen, wat dan gelukkig wel weer een keuze is.
Het is heel gemakkelijk om het juiste product dat ik wil bestellen te vinden.
De site is zeer gebruiksvriendelijk.
Gaat snel. Altijd de volgende dag geleverd. Top.
KlantenserviceHeel goed, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik heb hier uitstekende ervaringen mee
Email order, goed besteld / geleverd. Probleemloos in alle opzichten!
Dyson is voor mij kwailitatief product.
Mijn product was makkelijk te vinden met de zoek functie Via ideal betaald en dit ging redelijk snel
het product dat ik nodig had, was niet op voorraad in de winkel, maar wel in de webshop
Verzendingzeer snelle levering!
Volgende dag in huis. Betaling ging gemakkelijk en pakketje was helemaal intact zonder beschadigingen. g
"Ik heb geen op- en of aanmerkingen" is mijn algemene beoordeling in minimaal 15 woorden
VerzendingTijdig geleverd in prima verpakkinhg
KlantenserviceKlacht over niet werkend apparaat tot nu keurig afgehandeld
Was heel eenvoudig en zeer overzichtelijk te bestellen. Geweldig goede Friteuse snel warm en eenvoudig te bedienen.
VerzendingWas 1 dag na de bestelling al in huis
KlantenserviceZeer duidelijke administratie over het bestelde artikel
Uitstekend. De helft van de betaling met de cadeaukaart betaald en de rest van de bank. Fijn dat het zo makkelijk kan.
Verzending's avonds besteld 's ochtends ontvangen
Klantenserviceuitstekend
Het product is prima op tijd geleverd en voldoet geheel aan de verwachting.
Ik ga het een volgende keer zeker weer bij Mediamarkt bestellen .
De bestelling was heel snel te plaatsen. Duidelijke keuze mogelijkheden
Snelle levering en uitstekend verpakt.
Produkt was prima.
KlantenserviceSnel en adequaat
Bestellen is nakkelijk. Betaling gaat snel. Levering was uitstekenc. Nog niet te maken gehad met aftersales.
Werkt super, geen problemen mee gehad, bestelling makkelijk te plaatsen, en goed verloop van de bestelling.
VerzendingLevering binnen een dag geleverd, super
KlantenserviceDe klantenservice is erg slecht te bereiken, je staat hele tijd in de wacht, heb zeker 15 keer gebeld en bleef ook 10 minuten aan de lijn en kreeg telkens te horen dat ik in de wacht stond, erg slecht geregeld en dit moet zeker verbeterd worden.
Het was makkelijk want ik kan via mijn mobielbankieren app betalen en dat is heel fijn.
VerzendingIk kreeg het de volgende dag binnen en dat is super!
KlantenserviceIk kreeg gelijk een mail van de bestellen etc.
Informatie op de website is goed, prijsconcurrentie is ook scherp. Met selecties is je zoekopdracht goed te verkleinen.
VerzendingHet was in de eerste poging niet afgeleverd, ook niet bij buren, toen aangegeven dat ik het bij een Postnl punt wou ophalen en dat is goed gegaan. Het was volgens mij niet mogelijk om direct bij de bestelling te zeggen dat je het bij een postnl punt wil ophalen, dat zou misschien een handige verbetering zijn.
Veel producten, al wordt het allemaal wel steeds minder. Tevens ook niet zo heel goedkoop als dat ze beweren. Vaak ben je duurder uit dan als je verder zoekt. Wat betreft films heeft MM een monopolie positie in Utrecht en dit buiten ze dan ook flink uit met belachelijke prijzen. Soms zijn producten refurbished en geven ze dit niet aan; ze worden als nieuw verkocht. Dit heb ik met een muis gehad die duidelijk al gebruikt was, maar als nieuw werd verkocht. Schandalige misleiding van de Media Markt. Vaak staan er producten op de website die niet in de winkel te vinden of te krijgen zijn. Ook dit wordt niet aangegeven. Erg slecht allemaal.
KlantenserviceIk wilde een film kopen die ik elders goedkoper had gezien. Volgens de algemene voorwaarden van Media Markt kun je dit dan aangeven en dan krijg je 'm voor dezelfde, of een lagere prijs. De medewerker had duidelijk geen zin om dit op te zoeken en gaf mij te kennen dat ik 'm dan maar daar moest gaan halen. Toen ik hem vroeg wat dit voor een antwoord was kreeg ik als reactie dat hij wel wat beters te doen had, waarna hij gewoon wegliep.
Mediamarkt heeft een duidelijke site, zij geven veel informatie over de producten en hebben een snelle levering.
Makkelijk zoeken, heeft reviews op de site, overzichtelijke categorieen via tweaker in de product categorie makelijk te bereiken
VerzendingJe krijgt van de post een bezorg tijd tussen 16:00 en 20:00 vervolgens bellen ze om 15:45 aan dat is ruk als je de avond hebt vrij genomen of om 16:00 pas thuis komt (niet d'r schuld van mediamarkt natuurlijk)
KlantenserviceUiterst vriendelijke dames aan de telefoon, ze doen alleen niks voor je of kunnen niks voor je doen. (Denk niet dat een ander bedrijf het beter doet.)
Goedkoper dan elders. Wel teleurstelling dat BTW actie niet van toepassing was. Snel en gemakkelijk bestellen.
VerzendingVolgende dag in huis, goed verpakt