Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Weer een bestelling bij Azerty gedaan. (M2-SSD 1TB)
Zoals gewoonlijk alles dik voor elkaar., snelle levering, duidelijke informatie over het product en de levering.
Niet altijd de allergoedkoopste maar altijd nette prijs en verder alles goed voor elkaar.

Snel verzonden en goed verpakt.
Nog nooit een product met schade van Azerty ontvangen.

Klantenservice nog nooit nodig gehad omdat er iets mis was gegaan. Wel contacdt gehad voor advies en aanpassing van een al geplaatste bestelling en hier altijd goed bij geholpen.

Ik dacht vrijdagavond iets te bestellen en dan het maandag te hebben. (volgende werkdag in huis) Had ik het al op zaterdag ochtend! Netjes geleverd, de dozen in hele goede staat (Dell Monitor + 4Tb m2 ssd)

Ik bestelde in mijn vorige baan vaak voor de zaak bij Azerty. Ik denk dat ik prive ze nu ook bovenaan mijn lijst zet.

Netjes, op tijd en in goede staat. Wat kan je er meer van zeggen?

Een combinatie pakket van mobo, cpu, ram en koeler gekocht. Na een half jaar ging het moederbord kapot. Kan gebeuren, maar de support van de reparatie is twijfelachtig.
Na 3 weken (verschillende mails en apps) bleek het systeem al 2 weken klaar te staan om terug gestuurd te worden. Communicatie is gebrekkig.

In eerste instantie lekker er altijd onderzoekskosten aan verbonden te zitten, ook al valt het gewoon onder de garantie. Pas bij extra navraag bleek er een optie te zijn om het moederbord kostenloos te laten vervangen.
Beetje sus...

Uiteindelijk toch gekozen om de hele desktop op te sturen zodat ik weer een werkend systeem terug kan krijgen. Na een week krijg ik als nog een rekening voor onderzoekskosten van het gehele systeem met de conclusie dat het moederbord stuk is. Had geen week en geen €50 hoeven kosten.
Beetje sus...

Twee weken verstrijken zonder verdere voortgang. Er wordt niet meer gereageerd op mails met vragen waarom het zo lang duurt terwijl het onderdeel op voorraad is. Gaat het wel goed daar?
Via de app iemand getroffen die wakker is en het inmiddels gerepareerde systeem met de post mee stuurt.

Hoe nu verder:
Systeem is onderweg. Hopelijk is het verder in orde.

Samenvatting:
Geen slecht bedrijf, maar een beetje matige ervaring. Gebrekkige transparantie en communicatie is een beetje zorgwekkend maar geen dealbreaker.

Reparatie duurt erg lang en communicatie is gebrekkig. Informatie is onvolledig en reacties kunnen lang op zich laten wachten.

Beste,

Bedankt voor je review. Allereerst onze excuses voor de gebrekkige communicatie en de lange reparatietijd. Dit is niet de service waar Azerty naar streeft en willen dit graag voor je oppakken.

Helaas kan ik op basis van jouw review niet achterhalen om welk retourmelding dit gaat. Wil je jouw bestelnummer mailen naar review@azerty.nl? Zodra we je gegevens hebben, zullen we direct actie ondernemen en je op de hoogte houden van de voortgang.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Stijn
Azerty Klantenservice

Fijne duidelijke site, heldere communicatie en echt hele goede, snelle bezorging. Ook de niche producten die ik nodig had, hebben ze gewoon! Super!

Snelle bezorging en goed verpakt! Ik was telkens zeer tevreden met de manier waarop de producten beschermd waren in de doos.

Niet veel te maken hoeven hebben met klantenservice. Ik kreeg wel fijn updates over de levertijd van een product vanaf de leverancier van Azerty. Zoals ik zei, heldere communicatie.

Azerty.nl biedt een ongeëvenaarde ervaring die zowel de geest verheugt als het hart verblijdt. Eerder dan ik had mogen hopen was mijn bestelling gereed om af te halen. Erg content met de snelheid van het bedrijf.

Wat deze winkel echter onderscheidt, is niet alleen de voortreffelijke selectie van producten, maar ook de onberispelijke klantenservice. De medewerkers van Azerty tonen een bewonderenswaardige mate van deskundigheid en behulpzaamheid.

Ik heb een QD-Oled monitor (Gigabyte AORUS FO32U2) besteld bij Azerty. Een duur maar mooi product wat ik mezelf cadeau heb gedaan. De monitor kostte 1299 Euro en afgelopen weekend heb ik hem uitgepakt en aangesloten.

Nu zie ik (de week er na) dat de prijs 150 Euro lager is (ook bij Azerty) en nu dus 1149 Euro kost, een flink verschil.

Ik heb telefonisch contact opgenomen om te kijken of het mogelijk is dit prijsverschil vergoed te krijgen, maar dit is niet mogelijk. Ik kan me natuurlijk beroepen op het herroepingsrecht en de monitor (binnen 14 dagen na koop) terugsturen en een nieuwe bestellen voor deze lagere prijs, maar dit lijkt me voor beide partijen niet wenselijk: Mij kost het inspanning en Azerty zit met een geretourneerd, geopend product. En weer onnodig gesleep met pakketjes,

Verwacht ik te veel en is het onredelijk van me om ze gebeld te hebben met deze vraag? Of is het juist een redelijke oplossing die ik vraag en beter voor beide partijen.

Ondanks het herroepingsrecht wat ik als consument heb, denk ik niet dat ik hem ga retourneren en een nieuwe bestel. Ik wil ook niet te moeilijk doen en heb de monitor zelf gekocht voor de prijs die toen gold. Wel leek het me goed dit te delen, zodat je je in ieder geval bewust bent dat Azerty geen prijscompensatie geeft op (dure) producten als deze wanneer ze de prijs kort na aanschaf significant verlagen.

Prima. Zoals geadverteerd de volgende dag geleverd bij gekozen pakketpunt.

Netjes en vriendelijk te woord gestaan via de telefoon. Dus de matige beoordeling op dit vlak gaat mij puur om de inhoud zoals hierboven beschreven.

Beste,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
We begrijpen je frustratie over het prijsverschil en waarderen je eerlijkheid en je overwegingen.

Het is altijd lastig als een product kort na aankoop in prijs daalt. Helaas is ons beleid op dit moment dat we geen prijscompensatie bieden nadat een product is gekocht.

We hopen dat je alsnog kunt genieten van je nieuwe monitor en dat deze je verwachtingen overtreft. Mocht je nog vragen hebben of ergens anders tegenaan lopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Mail: review@azerty.nl.

Stijn
Azerty Klantenservice

ik ben altijd netjes te woord gestaan en de componenten zijn van zeer hoge kwaliteit ook de assamblage is perfect uitgevoerd ziet er heel netjes uit.

ze hebben mijn pc zo vast mogelijk in het pakket gezet met nog vulling in de kast en nog vulling in de doos zelf. kwam geheel goed aan.

paar keer gesproken over wat vraagjes omtrent mijn build en ben altijd netjes en eerlijk te woord gestaan geen woord over te klagen.

Zelf pc samengesteld op Azerty, zeer duidelijke site en makkelijk te zoeken. Na het samenstellen nog een aantal onderdelen gewijzigd, gewoon een mailtje gestuurd en werd meteen aangepast. Ook gekeken op Alternate maar de assemblagekosten op Azerty waren veeeeel lager (scheelde meer dan 100 euro).
PC nu 2 dagen binnen en zeer tevreden.

Dag na assemblage binnen, zeer goed verpakt en geen verdere bijzonderheden.

Na het bestellen nog een aantal mailtjes gestuurd en werden allemaal heel netjes en snel beantwoord.

Makkelijk een bestelling te plaatsten en daarna ophalen in raalte! Mooie locatie aardig personeel en goeie indicatie van beschickbaarheid van de producten

In het verleden geen problemen gehad. Was altijd binnen 2 werkdagen of sneller

Aardig en snel. Zelf bereikbaar op whatsapp waar ze snel reageren

Bij het zoeken naar het product zag ik de webshop met het product voor een scherpe prijs. Product werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Levering snel en accuraat, prima service het is fijn als alles volledig volgens afspraak verloopt.

Uitstekende service en goed advies bij upgrades dan wel reparaties, snel en technisch goed. Spullen voor scherpe prijzen, snel geleverd.

Op advies Azerty mijn oude PC dmv een Azerty Upgradekit ASUS 5600GT nieuw leven ingeblazen. De voeding, HDD, SSD in 2021 gekocht, ook bij Azerty, zijn nog uitstekend. Ombouw zelf gedaan, en verliep probleemloos. Weer een uitstekende PC thuis voor een zeer acceptabele prijs, en de oplossing is ook nog eens duurzaam. Maw , zeer tevreden klant.

Processor, koeler en geheugen zijn al geïnstalleerd, en getest. Ook is de BIOS voorzien van laatsten versie. Hiermee wordt de bouwzekerheid flink verhoogd.

Na installatie nieuw moederboard in PC, werkte PC direct, geen problemen, en erg tevreden met de UPGRADE, die ook nog eens duurzaam is.

Verder werd er ook niet bezuinigd op geheugen, nette CORSAIR modules gemonteerd.

Goed en vriendelijk advies gekregen betreffende upgrade mogelijkheid.

Mijn vraag betrof upgrade oude PC met oud MicroATX moederboard, wat te doen.

Met advies Azerty heb ik alle zinvolle componenten kunnen behouden, en flink in kosten kunnen besparen. Spullen die ik uit eerder upgrade, ook op advies Azerty, in 2021, had gekocht betrof, Corsair voeding, goede SSD voor systeem en goede HDD voor data.

Zeer makkelijke website en makkelijk en overzichtelijk bestel proces.
Veel keuze mogelijkheden en uit goed ingevoerde bron bekend dat Azerty ook bij de zkelijke markt goed aangeschreven word.
Ben zeer tevreden met de snelle levering en zowel ik als mijn vrouw genieten nu van een zeer mooie en gebruiksvriendelijke laptop.

Zeer snelle levering,de volgende werkdag in huis, dus erg tevreden.

Na maanden lang pc webshops (en echte shops!) te hebben vergeleken, kwam ik altijd op AZERTY uit!
Zij hebben me ook altijd zéér snel een antwoord gegeven als ik info nodig had ivm een samenstelling van een game pc.
Uiteindelijk hier ook een gaming pc laten samenstellen van net geen 2000Euro.

Ik heb maar 1 raad, als je een game pc wil, bestel 'm hier!
Ze weten perfect wat ze doen en kennen hun producten!
Ook qua info of vragen zit je hier goed!

Verzending was zéér snel!
Zoals de site zegt, een pc assemblage laten samenstellen duurt max. 3 werkdagen.

Klantenservice is top!
Zéér snel antwoord als je een vraag hebt!

Ik heb bij dit bedrijf mijn eerste pc besteld. Ik ben er erg blij mee, want nu kan ik fatsoenlijk aan het werk en Just Dance spelen! :)

De verzending is erg zorgvuldig gedaan.
Nadat ik de onderdelen had besteld, heb ik de pc binnen een week ontvangen.

De communicatie verliep goed en snel. Wanneer ik vragen had, ontving ik binnen een werkdag antwoord terug.
Bij onduidelijkheden werd er altijd goed navraag gedaan, voordat er beslissingen werden genomen m.b.t mijn bestelling.

Enig minpuntje: ik zou ruim van tevoren bericht krijgen wanneer ik mee kon kijken met de livestream, maar die link ontving ik ongeveer een een half uur van tevoren. Dat valt lastig te plannen als je moet werken, naar school gaat o.i.d.
Gelukkig kun je de stream terugspoelen tot een bepaalde tijd.

Altijd goede service, prijzen laag en zeker betrouwbaar. nooit problemen met azerty gehad en ophalen in de winkel is ook altijd top

snel verzonden, altijd op tijd verstuurd en volgende werkdag in huis is niks aan gelogen

TOP SERVICE BEN TEVREDEN MET DE TOETSENBORD ROG PERFECT PRIJS EN EERLIJK OVER DE RETOUR DEAL

TOP SERVICE BEN GOED TE WOORD GESTAAN EN NETJES GEHOLPEN

Ik kon via het site heel makkelijk bestelling. ik heb gekozen om pakket zelf op te halen en te gaan pinnen. Goede Service!

---

ik heb gekozen om bestelling zelf op te halen. Volgende dag kreeg ik mail dat mijn pakket klaarligt het ging heel snel.
Bedankt voor de goede Service!

ik werd goed geholpen door de klantenservice was netjes en heel lief mevrouw.

Het proces van bestellen is fijn en simpel. Klantenservice is altijd bereikbaar en altijd van dienst. Combipakketten kunnen soms duurder zijn, dan het kopen van losse componenten. Ook adverteert Azerty op bol.com met duurdere producten dan op de eigen website. Het retourbeleid is aan de magere kant, maar als je gelijk een goed product hebt is dat niet zo erg. Dat is goed te doen omdat Azerty goede gedetailleerde beschrijvingen heeft.

De levering is altijd goed, snel, vaak de volgende dag. Zo niet, dan is het altijd op het moment dat ze aangegeven hebben.

Ik ben zeer tevreden. Altijd hele goede ervaring met de klantenservice.

Meermaals bij Azerty besteld (zowel afhalen als bezorgen). Super kundige medewerkers en erg goede prijs kwaliteit voor computer onderdelen. Ook leuke winkel in Raalte om eens langs te gaan.

Bestelling om 20:41u geplaatst en was om 21:06 al verzonden en volgende dag in huis. Zelfs aangetekend verzonden, erg netjes :)

Eind 2022 contact gehad met klantenservice omtrent annuleren van een bestelling. Erg vriendelijk en snel en ook snel geld terug gekregen. Alleen maar positiviteit over Azerty :)

Een van de fijnste stores als het gaat om pc onderdelen/artikelen, levertijd is altijd netjes en correct

Levertijd altijd netjes en op tijd nooit problemen met de bezorger

Behulpzaam waar nodig en klantgericht, staat klaar voor je vragen

Scorekaart voor Azerty