Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk bestel al jaren hardware bij Azerty.
De klantenservice is top en behulpzaam, verder werkt de website fijn en zijn er goede aanbiedingen.
De website heeft soms wat kuren op de telefoon. Zeker de verlanglijsten die je kunt maken werken niet zo lekker op de telefoon.
Verzending is altijd goed geregeld! Nog nooit problemen mee gehad.
KlantenserviceIk heb weleens een vraag gehad, die werd snel en professioneel beantwoord!
Algemeenmakkelijk te bestellen, goede prijzen en snel met antwoorden en opsturen.
had een defecte ssd en mocht hem gelijk retouren.
super snel, op zondag avond besteld; maandag ochtend thuis. super voor iemand die niet kan wachten op zijn game pc
Klantenservicesnelle reacties en fijn te horen antwoorden. daarnaast nog een grote kennis van tech.
AlgemeenEnkele weken geleden was ik op zoek naar een Macbook pro M3. Wilde hem natuurlijk de volgende dag wel hebben. Bij Coolblue waren er nog op voorraad maar kreeg ik de melding dat ze waarschijnlijk niet de dag erop zouden leveren.
Toen even hier in de pricewatch gekeken en Azerty kon hem wel de volgende dag bezorgen.
Had er nog nooit wat besteld, maar ging af op de shopreviews. 4000 euro voor een laptop is in principe toch een smak geld. De volgende dag werd hij tegen de avond bezorgd door postnl.
Het bestelproces en betaling etc ging goed. Alleen het adres waar hij heen moest invoeren vond ik wat lastig gaan. Verder alles goed verlopen en netjes de volgende dag in huis.
Levering was zoals afgesproken, de volgende dag. Netjes verpakt in de originele omdoos van Apple.
AlgemeenErvoor gekozen om al mijn pc onderdelen voor mijn upgrade bij Azerty te bestellen. Voordeliger dan bij verschillende aanbieders. Snelle levering en alles in 1 pakket. Goed verpakt zodat de producten goed beschermd zijn.
Duidelijk communicatie per mail over mijn bestelling.
Klein puntje waar ik tegenaan liep was bij het checken van een specificatie van mijn reeds bestelde videokaart. Vanuit mijn account kan ik mijn bestelling zien maar deze linkt niet naar de producten. Zoeken op artikelnummer had geen resultaat. Titel gekopieerd en hierop gezocht maar niet uitgekomen op mijn videokaart. Via Google kwam ik wel direct op het exacte model uit. Verbeterpuntje van de website dus.
Super snel geleverd met alles in een pakket. Goed verpakt om alle producten op hun plaats te houden tijdens transport.
AlgemeenBegin mei een game pc laten assembleren bij Azerty. Ze hebben een perfecte job gedaan, assemblage was uitstekend en snel, pc is zorgvuldig en snel met Post NL verstuurd. Leuk om via YT je assemblage te kunnen volgen!
VerzendingTijdig en zorgvuldig. PC was goed verpakt en intern hebben ze de PC goed opgevuld zodat onderdelen niet konden kapot gaan.
KlantenserviceSnelle reactie, gedegen advies. Zeer vriendelijk te woord gestaan zowel per mail alsook per telefoon.
AlgemeenVoor de eerste keer een eigen pc gebouwd. Onderdelen uitkiezen en bestelling snel en soepel gedaan. Bestelling wordt in een keer verstuurd dus als een bepaald onderdeel niet in voorraad is, wordt het een dag later.
VerzendingOnderdelen werden in uitstekende staat ontvangen in een goed verpakte doos. Naderhand toch voor een andere videokaart gegaan. Retour was op eigen kosten. Retouraanvraag duurde een week voor het afgehandeld werd.
KlantenserviceDe vraag of alles bij elkaar past, snel gedaan en antwoord gekregen via de mail.
AlgemeenIk vond de wijze van bestellen prima,heb er nog een pakket bij genomen zodat de processor e.d. er al ingezet werden,en daar ben ik heel blij mee,heb nog nooit zo'n snelle pc gehad,en de bezorging was helemaal prima,alles was prima en veilig heel goed verpakt.Ik beveel Azerty aan eenieder aan,ik zal er zelf beslist nog terug komen,zelden zo'n goede service gekregen,chapeau.
VerzendingProdukt was héél goed verpakt,en best snel geleverd. ben er helemaal content mee.Ga zo door.
KlantenserviceIk werd mooi op de hoogte gehouden hoever de bestelling was.Heel goed.
AlgemeenBestelling ging prima maar had de verkeerde maat besteld. Order terug gestuurd en de volgende dag had ik de juiste maat in huis. Op zondag avond besteld en op maandag binnen. Top service
AlgemeenGoeie keuzes qua gpu’s en thermal paste. Goeie omschrijving en fijne grote plaatjes erbij. Absoluut een aanrader.
AlgemeenSuper site, allergoedkoopste op alle producten en super fijn om even te vergelijken met elkaar. Gigantische scala aan producten. Ook nog eens allemaal goeie kwaliteit. Kijk er naar uit weer te bestellen
VerzendingOp zondag avond besteld. Werd meteen verzonden. Ook gelijk werd gelijk in de handen van postnl gedrukt
KlantenserviceGebeld om iets te vragen. Super snel antwoord en was accuraat stelde me erg gerust
AlgemeenAlles was dik in orde. eenvoudig en gemakkelijk.
De bestelling werd zeer snel bevestigd en we ontvingen voor elke stap een e-mail.
we ontvingen sms-berichten met informatie over de bezorging. Het pakket zelf was goed verpakt
KlantenserviceIk kan er over getuigen want iu heb op hun beroep moeten doen.
Ze zijn zeer behulpzaam en snel in hun reactie. Kortweg ik ben zeer tevreden.
AlgemeenPrecies wat je wil zien bij een webshop, alles verliep vloeiend. Mooie toevoeging was het duidelijke overzicht met lopende acties en op welke producten die van toepassing waren.
VerzendingZaterdag bestelling geplaatst, Zoondag de track en trace gekregen, en maandag de bestelling in huis.
AlgemeenBestellen ging simpel en de levering was zeer snel! Goed product tegen een concurerende prijs! Top!!
VerzendingGoed en snel! Wat moet je er nog meer van zeggen…
AlgemeenComponenten (moederbord MSI B650 Tomahawk, processor Ryzen 9-7900, geheugen Lexar Ares en een voeding) gekocht bij Azerty als vervanging voor mijn Z370 met I7-8700K.
VerzendingAlles was op voorraad en werd keurig verpakt de volgende dag bezorgd.
KlantenserviceNa installatie Windows 11 leek alles goed te werken, videobewerkingssoftware geïnstalleerd, virusscanner etc.
Het ging mis toen ik later games ging installeren en spelen, die klapten er na enkele minuten uit veelal met error 1000 0cx0000005 of soms met een BSOD.
Heel veel geprobeerd om zelf de oorzaak te vinden maar dat lukte niet.
Contact op genomen met Azerty en de pc er op woensdag heen gebracht.
Daar werd de pc aangesloten en gekeken of het probleem snel kon worden opgelost, zodat ik de pc weer gelijk kon meenemen, maar dat was niet het geval.
Na onderzoek door Azerty bleek de processor de oorzaak, die is onder garantie vervangen en zaterdag kon ik de PC al weer ophalen.
Erg tevreden over de service.
AlgemeenAl vele jaren klant bij Azerty en ook deze keer is de bestelling weer uitstekend verlopen. De website is overzichtelijk en bied prima filter mogelijkheden. Azerty was een van de eerste die een behuizing aanbood waar ik naar op zoek was en voor een scherpe prijs.
Aangezien het product niet direct leverbaar was, was het even afwachten. Ondertussen prima op de hoogte gehouden met status updates per email.
Product afgehaald op locatie. Snelle afhandeling en de medewerker bood zelf aan de deur open te houden zodat ik met de pc kast naar de auto kon. Top!
*Azerty Experience was goed geregeld. Leuk om een kijkje achter de schermen te nemen. Bedankt voor het organiseren!
AlgemeenIk vond het een fijne en sneller aankoop, en ben er ook zeer tevreden mee.
de levering was de dag na dat ik de bestelling had gedaan en alles was netje en stevig verpakt.
---
Ik had geen hulp nodig bij de pakket omdat alles gewoon goed verliep.
Alles zat netjes in een goede stevige verpakking en er was niks beschadigd, ook was het pakketje eerder aangekomen dan werd gezegd in de mail.
AlgemeenVoor mijn Qnap NAS had ik een vervanging nodig voor WD40EFZX 4TB HDD echter was niet duidelijk of WD40EFPX als vervanging kon dienen. Navraag bij de Azerty helpdesk leerde dat dit mogelijk was. Uiteindelijk heb ik nu twee HDD schijven vervangen, waarvan één voor een nog ouder type nl WD40EFRX.
Mijn NAS draait weer als vanouds, met twee WD40EFZX naast twee WD40EFPX schijven.
Schijven werden binnen één dag geleverd en de communicatie was top
Zie toelichting, binnen de beloofde tijd geleverd met aankondiging van tijdstip van levering
KlantenserviceZie toelichting, zeer tevreden over de adequate terugkoppeling en het juiste advies
AlgemeenIk zocht een trackmuis.
Op voorraad bij Azerty, en kon het binnen een uur afhalen..
Goede kwaliteit, snelle service.
Wat een genot als je in de buurt van Raalte woont..
---
Netjes geholpen bij het afhaalpunt, product lag klaar.
Goed bereikbaar veel parkeerplaatsen.
Snel en correct.
Product lag klaar, en koffie stond klaar..
AlgemeenFijne webshop die overzichtelijk, duidelijk en in orde is. Klantenservice is uitstekend en de prijzen zijn goed.
Toevallig ben ik vandaag jarig en heb ik de Fractal Design Define 7 en een Samsung 990 Pro van 1TB met heatsink bij Azerty besteld van mijn verjaardagsgeld (ik ben een home-server aan het bouwen, hobby project ) Kortom, een zekere aanrader!
Snelle verzending, producten zijn goed verpakt in formaat van het product. Gelukkig niet in overgrote dozen, waarvan 60% uit lucht bestaat.
KlantenserviceAl vaker heb ik producten bij Azerty besteld, waaronder een GPU (RX 7800 XT). Destijds was er een actie waarbij je een gratis game (Avatar: Frontiers of Pandora) via AMD kon krijgen als je een geselecteerd AMD-serie product bij Azerty kocht. Volgens de voorwaarden zou je van de leverancier een code ontvangen om de game gratis via de AMD-website te downloaden. Er was echter verwarring, omdat ik de code niet binnen dezelfde week na aankoop via de mailbox heb ontvangen. Na een telefoontje naar de klantenservice hebben zij goed geholpen en uitgelegd hoe het werkt. Ik kreeg te horen dat ik de code pas na 2 weken na aankoop zou ontvangen om misbreuk van de code te kunnen voorkomen. Uitstekende support!
AlgemeenOnderdelen voor nieuwe PC besteld alles was heel makkelijk te vinden.
Alles was binnen 2 dagen geleverd , betalen ging makkelijk.
Bij Azerty besteld vanwege de prijs en kom in de toekomst zeker terug voor nieuwe aankopen.
Levering goed verlopen alles kwam te gelijk binnen 2 dagen