Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVoor het eerst bij deze winkel besteld. Ik had 2 stuks Samsung 970 EVO Plus kaartjes besteld als cache voor een NAS. Bij nader inzien had ik deze toch niet nodig. Annuleren van de order lukte niet. Daarom een RMA aangevraagd.
Deze werd bevestig en kort daarna kreeg ik een mail waarin het volgende stond:
"Zakelijke aankopen kennen geen zichttermijn en kunnen in de basis niet worden geretourneerd."
Men wilde dan wel "uit coulance" kijken wat er mogelijk was. Ik heb de doos van Azerrtty niet eens geopend maar e.e.a. zo terug gestuurd.
Tegen een restocking fee hebben ze de producten dan toch teruggenomen. Ongelofelijk idioot bedrijf waar ik voor het laatst in mijn leven iets besteld heb. Als ik op die manier met mijn klanten omga ben ik zo failliet.
Klantenservice rekende een flinke restocking fee voor het terugsturen van ongeopende items. Dat dat "mag van de wet" betekent nog niet dat je dat moet doen bij nieuwe klanten.
En zie hieronder de totaal nutteloze en on klantvriendelijke reactie. Verwijzen naar de algemene voorwaarden en "volgens het recht mag het". Je kan dat blijven doen maar dat maakt het nog niet klantvriendelijk.
Bedankt voor je review.
We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer de afhandeling van een bestelling niet aan je verwachtingen voldoet. Bij Azerty rekenen we inderdaad vaak restockkosten bij retouren van zakelijke klanten, aangezien zakelijke aankopen niet onder het consumentenzichttermijn vallen.
We hebben dit ook vermeld staan op onze website: https://azerty.nl/zakelijk/bestellen. Onder het kopje 'Kan ik mijn order annuleren of terugsturen?'. Daarnaast hebben wij dit vermeld staan in onze Algemene Voorwaarden.
Mocht je nog verdere vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Mail: review@azerty.nl.
Azerty Klantenservice
AlgemeenGoed bedrijf met zeer ruime keuze in producten en alle mogelijke oplossingen voor verloop van de ene aansluiting naar een andere
VerzendingSnelle en goede levering, zeer keurig beschermd ingepakt en nette factuur
KlantenserviceDuidelijke berichtgeving per mail met track and trace code, snel geleverd en verzonden, goede mogelijkheid tot retourzending
AlgemeenIk had iets gekocht en toen deed het betalen het niet waardoor mijn bestelde producten out of stock waren, heirna heb ik de klanten service gesproken en die hebben mij goed geholpen. De klanten service reageerde snel en was erg duidelijk.
VerzendingEr waren een aantal items out of stock maar die werden snel bijgevuld waardoor de verzending alsnog er snel was en alles was ook goed verpakt.
KlantenservicePerfect en duidelijk geholpen door de klantenservice, reageert snel en kort. Begrijpen wat je bedoelt.
AlgemeenIk heb bij azerty vorige week pc onderdelen besteld. Ben super tevreden over de service en de producten. Verdere toelichting hieronder.
Verzendingde pc case was goed verpakt en de doos met moederbord en cpu was ook goed beschermd. Toen mijn order compleet was had ik de dag daarna zoals aangegeven mijn bestelde producten binnen. TOP!
KlantenserviceToen ik de klantenservice belde om te vragen hoe het stond met een onderdeel die vanuit de leverancier moest komen kreeg ik snel een medewerker te spreken. Toen bleek dat het product (RAM geheugen) later geleverd zou worden dan verwacht kon ik het product van mijn order laten schrappen en toen kon mijn bestelling verzonden worden en de dag daarna had ik mijn producten binnen.
Hiernaast was de medewerker die ik sprak ook erg vriendelijk en nam de tijd voor me.
AlgemeenIk had een vlotte koopervaring, voordeligste prijs, en bijzonder snelle levering minder dan 24 u naar België
VerzendingGoed beschermd verpakt en sneller dan gedacht geleverd door postnl voor ophaling in mijn buurt.
AlgemeenGoede montage, snelle levering
Componenten besteld inclusief montage van cpu.
Bij levering was het moederbord compleet gemonteerd, een aangename verassing.
Goed verpakt, levering sneller dan verwacht.
Moederbord goed verpakt in bubbelplastic.
Snel antwoord. Zowel via de chat als via de mail.
Goed en vriendelijk geholpen.
AlgemeenAls ik een pakket bestel, en naar een pakketautomaat laat sturen bij mij om de hoek, dan verwacht ik die ook in de automaat, niet 5 kilometer verderop.
Niet verschuilen achter "Dat doet PostNL", Jullie zijn verantwoordelijk voor de verzending. Voor mijn part bieden jullie die mogelijkheid gewoon niet meer. Maar dit KAN ECHT NIET.
Beste,
We begrijpen je frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je pakket.
Je mag er inderdaad van uitgaan dat een pakket dat naar een pakketautomaat bij jou in de buurt gestuurd wordt, ook daadwerkelijk daar terechtkomt en niet kilometers verderop. We begrijpen dat dit uiterst vervelend en onpraktisch is.
Hoewel de daadwerkelijke levering door PostNL wordt verzorgd, erkennen we dat wij als verzender de verantwoordelijkheid dragen voor een correcte bezorging. Soms kan het helaas voorkomen dat een pakketautomaat vol is, waardoor het pakket naar een ander pakketpunt wordt gebracht. Dit is natuurlijk verre van ideaal, en we begrijpen dat dit voor veel ongemak zorgt.
Helaas kan ik op basis van jouw gegevens niet de juiste bestelling achterhalen. Om onze service te verbeteren, willen wij dit graag uitzetten bij PostNL. Zodat wij in de toekomst soortgelijke situatie kunnen voorkomen of verbeteren.
Wil je jouw bestelgegevens mailen naar review@azerty.nl? Dan pakken wij dit verder op!
Azerty Klantenservice
AlgemeenMakkelijk te bestellen, website gebruiksvriendelijk. Goede foto's en makkelijk bij juiste product te komen.
Bevestigingsmail komt snel.
Tot twee keer verkeerd product geleverd.
Na twee keer retour was het juiste product niet meer leverbaar en werd geld teruggestort.
Klantenservice vriendelijk en wilde graag helpen, redelijk lang in de wacht gestaan.
Helaas niet met de gewenste uitkomst.
Beste,
We zijn blij te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vond en dat het bestelproces soepel verliep. Ons doel is om onze klanten een uitstekende winkelervaring te bieden.
Onze oprechte excuses voor de problemen die je hebt ondervonden bij de verzending van je bestelling. Het is duidelijk dat er iets is misgegaan, aangezien tot twee keer toe het verkeerde product is geleverd. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest, vooral omdat het juiste product uiteindelijk niet meer leverbaar was. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven en we zullen dit intern verder onderzoeken om herhaling te voorkomen.
Azerty Klantenservice
AlgemeenNa lang opzoek te zijn geweest naar de onderdelen voor mijn nieuwe game PC uitgekomen bij Azerty. Dit ten eerste vanwege de lage prijs van componenten en omdat ik hier in het verleden eerder bestellingen heb geplaatst en altijd goed is verlopen.
VerzendingOver de verzending kan ik kort zijn. Woon relatief dicht in de buurt van de vestiging in Raalte dus ben ik de auto gestapt en heb mijn bestelling opgehaald. Na even te hebben gewacht waarbij we koffie aangeboden kregen kwam de kar met onderdelen tevoorschijn uit het magazijn en konden wij de onderdelen inladen.
KlantenserviceBij mijn bestelling had ik wat usb sticks en daarvan zou er 1 niet op voorraad zijn, via de chat al contact gehad dat deze vervangen mocht worden door een alternatief die wel op voorraad zou zijn.
Aangekomen bij de locatie in Raalte was toch de andere usb stick weer op voorraad dus toch nog aan kunnen passen
AlgemeenIk heb vorige week een 2 artikelen besteld bij Azerty. Eén daarvan is een Apple Watch.
Bij aankomst was de zending beschadigd en de Apple Watch zat er niet meer in. Ik heb snel contact opgenomen met Azerty, foto’s gestuurd en zij hebben gelijk een onderzoek ingesteld bij de vervoerder. Zij weigerde een vervangend product te leveren, terwijl ik hem spoedig nodig had. Een paar dagen later bleek uit de verklaring van PostNL dat inderdaad het artikel onderweg verloren was gegaan en dat zij in aanmerking kwamen voor een schadevergoeding van maar liefs €8,03? omdat zij hadden gekozen voor standaard verzending, niet eens verzekerd zoals op hun site staat vermeld.
Vervolgens werd de zaak op ten hoogste geëscaleerd. Ik zat namelijk te mailen met de directeur van Azerty. Hij weigerde een terugbetaling door te zetten omdat het gewicht overeenkwam toen het pakket voor het eerst bij PostNL aankwam. Dit loopt hij doodleuk allemaal te vertellen terwijl hij in die zelfde mail nog die verklaring had geplaatst met dat PostNL het artikel onderweg had verloren. Dus zijn argumentatie slaat nergens op.
Hij vindt dat zij als webshop “hun werk hebben gedaan” ( ja echt dit is echt te gek voor woorden) door het pakket aan PostNL te geven. Wat overigens juridisch fout is en echt absurd is om überhaupt te denken.
Hij komt bovendien niet over als een hele sympathieke meneer, maar eerder zeer egocentrisch en totaal geen oog voor de klant. Je zou denken dat de directeur van een webshop van zo’n schaal een beetje professioneel is. Tutoyeren kost hem ook teveel moeite en bovendien had hij het lef om de schuld op mij te leggen?
Hij argumenteerde dus dat ik het pakket had aangenomen (het pakket was beschadigd geraakt bij PostNL, dit zag ik bij het aannemen in eerste instantie niet) en het dus mijn eigen fout is dat ik nu voor een product heb betaald dat nooit is geleverd, want zij “nemen zulke pakketten niet aan”. Dus ik moet dat volgens hem ook niet doen is zijn logica. Echt pure waanzin.
Als ze het in een stevigere doos hadden gedaan met goed verpakkingsmateriaal dan was dit misschien nooit gebeurt. Maar hij denkt dat tijdens het bezorg proces niks fout kan gaan, hij meent namelijk dat de bezorger hem heeft gestolen. Echt pure cynisme dat totaal niet hoort bij een webshop.
Ze bieden helemaal geen oplossing en willen dat ik aangifte doe tegen PostNL van diefstal en ze hebben de brutaliteit om te denken dat ik die moeite ga doen om vervolgens niet eens mijn geld terug te krijgen.
Samenvattend heb ik ongeveer €450 betaald voor een product dat vermist is geraakt tijdens de levering en weigert de directeur zelf, die overigens ten zeerste onprofessioneel handelt en nul oog op de klant heeft, enige compensatie, niet eens de €8,03 die ze van PostNL krijgen als schadevergoeding. Dit is dus de definitie van oplichting. De klantenservice is trouwens wel heel vriendelijk, jammer dat ze zo’n gierige geldwolf als baas hebben, die zich niet eens aan de wet houdt. Schandalig!
Niet eens verzekerd zoals vermeld op hun site, bovendien hebben ze mij opgelicht
KlantenserviceDe klantenservice is wel vriendelijk, de directeur is een apart figuur. Totaal geen oog op de klant
AlgemeenMomenteel shop ik al jaren bij Azerty. Ik ben zelf een IT’er in opleiding en als ik nieuwe snufjes voor school of hardware nodig heb voor het genieten van games, dan is Azerty altijd mijn go-to.
Ik heb al eerder grote bestellingen bij hun gedaan en ben nooit teleurgesteld. Alles was altijd heel, netjes verpakt en zoals verwacht.
Contact met Azerty is ook heel fijn. Ik had een slordige fout gemaakt betreft een bestelling, deze hebben ze gelijk vriendelijk hersteld.
Al met al raad ik deze winkel en hun personeel aan.
Verzendingen waren altijd goed en veilig verpakt. Nogsteeds zeker een aanrader.
KlantenserviceHeb ik al eerder toegelicht, maar reageren snel en adequaat op vragen.
AlgemeenIk was toe aan een nieuwe videokaart om mijn oude RX 580 te vervangen. Azerty had de laagste prijs dus simpel via de website besteld en met creditcard betaald. Volgende dag in huis en in mijn computer.
VerzendingVideokaart werd de volgende dag afgeleverd met voldoende opvulling in de doos voor voldoende bescherming.
KlantenserviceIk kreeg bij elke update van mijn bestelling een e-mail om mij op de hoogte te houden, uitstekend!
AlgemeenIn de zoektocht naar vele aanbieders die computer systemen bouwen uitgekomen bij azerty. Zowel componenten als hele bouw bij hun gedaan. Statusupdates keurig langs zien komen. Medewerker heeft mij nog gebeld om de naam van mijn zoon te vragen zodat dit ook op kaartje vermeld kon worden. Anderhalve week later is computer keurig geleverd door postnl. Hierbij goed verpakt waarbij zelfs de kast is opgevuld om componenten tijdens transport te beschermen. Computer nu net in gebruik en draait als een zonnetje. Blij met deze build en kan azerty met mijn ervaring aan iedereen aanbevelen!
VerzendingGoed verpakt om kans op transportschade te minimaliseren. Azerty doet hierin hun best. Uiteraard altijd afhankelijk of vervoerder hierin ook voorzichtig te werk gaat.
KlantenserviceVriendelijk, staan open om mee te denken. Pro actief om met mij contact op te nemen om kaartje iets persoonlijker te maken.
AlgemeenAzerty is een super chill bedrijf voor pc-componenten. De website is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor het vinden van onderdelen eenvoudig is.
Bestellen gaat moeiteloos dankzij de duidelijke productinformatie en klantbeoordelingen. De uitstekende klantenservice maakt het compleet: vriendelijk, deskundig en altijd bereid om te helpen. Bestellingen worden snel verwerkt en geleverd.
Azerty biedt een soepele winkelervaring en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve pc-componenten en topservice.
Azerty biedt snelle en betrouwbare verzending. Bestellingen worden efficiënt verwerkt en snel geleverd, zodat je je pc-componenten zonder vertraging ontvangt.
KlantenserviceAzerty's klantenservice is uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en altijd bereid om te helpen bij vragen of problemen.
AlgemeenWebshop is intuïtief en heeft een up-to-date printje. Prijzen zijn actueel en het is duidelijk op welke producten acties lopen. Voorraad was aangegeven en levering eerstvolgende dag. Al-in-al in wist wat ik wilde, kom het direct vinden en had in minder dan 7-8 minuten afgerekend.
VerzendingBestelling snel kunnen plaatsen en de volgende dag nog geleverd. Product (videokaart) was goed verpakt en geen lege ruimte te vinden in de verpakking doos.
AlgemeenSuper makkelijk mijn pc kunnen bestellen. Ik hou er niet van om dure aankopen via bezorgen te krijgen dus op gehaald in Raalte . Prima verpakt en alles goed geïnstalleerd. Alles binnen 2 dagen geregeld!
---
Alles in 1 doos met daarin de dozen van de onderdelen. Pc was heel goed ingepakt
Hele aardige mensen die mij goed geholpen hebben. Ook via de telefoon.
AlgemeenGoede service, erg snel en goed verpakt verzonden. Klantenservice nam uit zichzelf nog contact op om wat door te nemen over mijn bestellen.Erg netjes en professioneel
VerzendingAlles snel en op tijd geleverd. Alles was ook uitstekend verpakt om schade te voorkomen.
KlantenserviceKlantenservice nam contact op om een ander door te nemen over mijn bestelling en dat ging allemaal erg goed en professioneel.
AlgemeenIk bestel al jaren hardware bij Azerty.
De klantenservice is top en behulpzaam, verder werkt de website fijn en zijn er goede aanbiedingen.
De website heeft soms wat kuren op de telefoon. Zeker de verlanglijsten die je kunt maken werken niet zo lekker op de telefoon.
Verzending is altijd goed geregeld! Nog nooit problemen mee gehad.
KlantenserviceIk heb weleens een vraag gehad, die werd snel en professioneel beantwoord!
Algemeenmakkelijk te bestellen, goede prijzen en snel met antwoorden en opsturen.
had een defecte ssd en mocht hem gelijk retouren.
super snel, op zondag avond besteld; maandag ochtend thuis. super voor iemand die niet kan wachten op zijn game pc
Klantenservicesnelle reacties en fijn te horen antwoorden. daarnaast nog een grote kennis van tech.
AlgemeenEnkele weken geleden was ik op zoek naar een Macbook pro M3. Wilde hem natuurlijk de volgende dag wel hebben. Bij Coolblue waren er nog op voorraad maar kreeg ik de melding dat ze waarschijnlijk niet de dag erop zouden leveren.
Toen even hier in de pricewatch gekeken en Azerty kon hem wel de volgende dag bezorgen.
Had er nog nooit wat besteld, maar ging af op de shopreviews. 4000 euro voor een laptop is in principe toch een smak geld. De volgende dag werd hij tegen de avond bezorgd door postnl.
Het bestelproces en betaling etc ging goed. Alleen het adres waar hij heen moest invoeren vond ik wat lastig gaan. Verder alles goed verlopen en netjes de volgende dag in huis.
Levering was zoals afgesproken, de volgende dag. Netjes verpakt in de originele omdoos van Apple.