Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bij het zoeken naar het product zag ik de webshop met het product voor een scherpe prijs. Product werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Levering snel en accuraat, prima service het is fijn als alles volledig volgens afspraak verloopt.

Uitstekende service en goed advies bij upgrades dan wel reparaties, snel en technisch goed. Spullen voor scherpe prijzen, snel geleverd.

Op advies Azerty mijn oude PC dmv een Azerty Upgradekit ASUS 5600GT nieuw leven ingeblazen. De voeding, HDD, SSD in 2021 gekocht, ook bij Azerty, zijn nog uitstekend. Ombouw zelf gedaan, en verliep probleemloos. Weer een uitstekende PC thuis voor een zeer acceptabele prijs, en de oplossing is ook nog eens duurzaam. Maw , zeer tevreden klant.

Processor, koeler en geheugen zijn al geïnstalleerd, en getest. Ook is de BIOS voorzien van laatsten versie. Hiermee wordt de bouwzekerheid flink verhoogd.

Na installatie nieuw moederboard in PC, werkte PC direct, geen problemen, en erg tevreden met de UPGRADE, die ook nog eens duurzaam is.

Verder werd er ook niet bezuinigd op geheugen, nette CORSAIR modules gemonteerd.

Goed en vriendelijk advies gekregen betreffende upgrade mogelijkheid.

Mijn vraag betrof upgrade oude PC met oud MicroATX moederboard, wat te doen.

Met advies Azerty heb ik alle zinvolle componenten kunnen behouden, en flink in kosten kunnen besparen. Spullen die ik uit eerder upgrade, ook op advies Azerty, in 2021, had gekocht betrof, Corsair voeding, goede SSD voor systeem en goede HDD voor data.

Zeer makkelijke website en makkelijk en overzichtelijk bestel proces.
Veel keuze mogelijkheden en uit goed ingevoerde bron bekend dat Azerty ook bij de zkelijke markt goed aangeschreven word.
Ben zeer tevreden met de snelle levering en zowel ik als mijn vrouw genieten nu van een zeer mooie en gebruiksvriendelijke laptop.

Zeer snelle levering,de volgende werkdag in huis, dus erg tevreden.

Na maanden lang pc webshops (en echte shops!) te hebben vergeleken, kwam ik altijd op AZERTY uit!
Zij hebben me ook altijd zéér snel een antwoord gegeven als ik info nodig had ivm een samenstelling van een game pc.
Uiteindelijk hier ook een gaming pc laten samenstellen van net geen 2000Euro.

Ik heb maar 1 raad, als je een game pc wil, bestel 'm hier!
Ze weten perfect wat ze doen en kennen hun producten!
Ook qua info of vragen zit je hier goed!

Verzending was zéér snel!
Zoals de site zegt, een pc assemblage laten samenstellen duurt max. 3 werkdagen.

Klantenservice is top!
Zéér snel antwoord als je een vraag hebt!

Ik heb bij dit bedrijf mijn eerste pc besteld. Ik ben er erg blij mee, want nu kan ik fatsoenlijk aan het werk en Just Dance spelen! :)

De verzending is erg zorgvuldig gedaan.
Nadat ik de onderdelen had besteld, heb ik de pc binnen een week ontvangen.

De communicatie verliep goed en snel. Wanneer ik vragen had, ontving ik binnen een werkdag antwoord terug.
Bij onduidelijkheden werd er altijd goed navraag gedaan, voordat er beslissingen werden genomen m.b.t mijn bestelling.

Enig minpuntje: ik zou ruim van tevoren bericht krijgen wanneer ik mee kon kijken met de livestream, maar die link ontving ik ongeveer een een half uur van tevoren. Dat valt lastig te plannen als je moet werken, naar school gaat o.i.d.
Gelukkig kun je de stream terugspoelen tot een bepaalde tijd.

Altijd goede service, prijzen laag en zeker betrouwbaar. nooit problemen met azerty gehad en ophalen in de winkel is ook altijd top

snel verzonden, altijd op tijd verstuurd en volgende werkdag in huis is niks aan gelogen

TOP SERVICE BEN TEVREDEN MET DE TOETSENBORD ROG PERFECT PRIJS EN EERLIJK OVER DE RETOUR DEAL

TOP SERVICE BEN GOED TE WOORD GESTAAN EN NETJES GEHOLPEN

Ik kon via het site heel makkelijk bestelling. ik heb gekozen om pakket zelf op te halen en te gaan pinnen. Goede Service!

---

ik heb gekozen om bestelling zelf op te halen. Volgende dag kreeg ik mail dat mijn pakket klaarligt het ging heel snel.
Bedankt voor de goede Service!

ik werd goed geholpen door de klantenservice was netjes en heel lief mevrouw.

Het proces van bestellen is fijn en simpel. Klantenservice is altijd bereikbaar en altijd van dienst. Combipakketten kunnen soms duurder zijn, dan het kopen van losse componenten. Ook adverteert Azerty op bol.com met duurdere producten dan op de eigen website. Het retourbeleid is aan de magere kant, maar als je gelijk een goed product hebt is dat niet zo erg. Dat is goed te doen omdat Azerty goede gedetailleerde beschrijvingen heeft.

De levering is altijd goed, snel, vaak de volgende dag. Zo niet, dan is het altijd op het moment dat ze aangegeven hebben.

Ik ben zeer tevreden. Altijd hele goede ervaring met de klantenservice.

Meermaals bij Azerty besteld (zowel afhalen als bezorgen). Super kundige medewerkers en erg goede prijs kwaliteit voor computer onderdelen. Ook leuke winkel in Raalte om eens langs te gaan.

Bestelling om 20:41u geplaatst en was om 21:06 al verzonden en volgende dag in huis. Zelfs aangetekend verzonden, erg netjes :)

Eind 2022 contact gehad met klantenservice omtrent annuleren van een bestelling. Erg vriendelijk en snel en ook snel geld terug gekregen. Alleen maar positiviteit over Azerty :)

Een van de fijnste stores als het gaat om pc onderdelen/artikelen, levertijd is altijd netjes en correct

Levertijd altijd netjes en op tijd nooit problemen met de bezorger

Behulpzaam waar nodig en klantgericht, staat klaar voor je vragen

Betalen via bankcontact uit belgie lukt zonder problemen. Factuur wordt ook opgestuurd via email. Alles verloopt duidelijk en correct.

Snel en makkelijk om computer onderdelen te bestellen. Sturen alles goed verpakt op met een track and trace code. Notificaties via email over de status van je levering.

Goed Service en altijd vriendelijk prijzenswaardig is een aanrader om daar langs te komen !

Goed levering mooie pc snelle service fijne mensen mooie locatie

Goed snel geholpen met het juiste product. Ik wist niet precies wat ik nodig had maar toch goed geholpen

De webshop is makkelijk te navigeren en de prijzen behoren vaak tot een van de laagste ivm andere winkels. Daarnaast is de service top!

Verzending is (bijna) altijd volgens verwachting. Een keer meegemaakt dat het een dagje langer duurde dan verwacht. Normaal kan ik ook een dagje langer wachten, maar dit was een noodgeval. Even gebeld en heb het diezelfde dag nog kunnen ophalen.

Voor mijn afstuderen had ik met spoed nieuw werkgeheugen nodig. Geen probleem voor Azerty. Binnen een paar uurtjes kon ik t afhalen!

Altijd fijn om ook direct op te kunnen halen. Goede service aan de balie. Erg fijne en betrouwbare winkel.

Ze denken met je mee, ook bij moeilijke vragen over waterkoeling.

Altijd goed! In alles computer. plus altijd paraat om te helpen aan de balie. Super!

Verzenden is altijd optijd en snel. Altijd goed! In alles computer. plus altijd paraat om te helpen aan de balie. Super

Reageren snel en duidelijk. Geen opmerkingen verder hierover . Altijd goed! In alles computer. plus altijd paraat om te helpen aan de balie. Super

Echt een top ervaring. Website makkelijk en overzichtelijk.
Mijn bestelling bestond uit een videokaart en een voeding, waarvan de voeding later zou komen aangezien die niet op voorraad was.(stond netjes aangegeven op de website)

Vraag via whatsapp: Kan ik mijn videokaart al wel vast ophalen?
Antwoord: Ja hoor geen enkel probleem dan spitsen we uw
bestelling gewoon op.

Top!
Ook bij het afhalen netjes en vriendelijk te woord gestaan.
De bordjes voor elk parkeervak laat zien dat het een nuchter en mooi bedrijf is
P: "Mooi dat ie er bint"

Zeker op tijd geleverd. Verpakkingen waren netjes. het word netjes van uit het magazijn op de balie gelegd!

Vraag via whatsapp: Kan ik mijn videokaart al wel vast ophalen?
Antwoord: Ja hoor geen enkel probleem dan spitsen we uw
bestelling gewoon op.

Top!
Ook bij het afhalen netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Heb mijn nieuwe computer hier laten bouwen. Duidelijke website met veel keuze en concurrerende prijzen. De computer is heel net in elkaar gezet, met alle kabels zorgvuldig weggewerkt. Ik kon tijdens de assemblage meekijken, en vooraf werd keurig overlegt over voorbereidingen voor een eventuele toekomstige videokaart.

De computer was zorgvuldig verpakt, zodat de kans op transportschade minimaal was.

De klantenservice reageerde vlot op vragen. Er was een misverstand over de levertijden, maar dat werd snel en netjes opgelost.

top service en snel. ben echt super blij met mijn pc. door de goede na controle weet je ook zeker dat alles bij elkaar past en je niet met een pc zit die het niet doet.

vlekkenloos. heel netjes verpakt alles strak vast dus kon niks fout gaan.

hebben mij altijd fijn en eerlijk te woord gestaan en er niet omheen gedraaid.

Bij de klantenbalie geweest om met advies van een medewerker een gaming PC te kopen om thuis in elkaar te zetten. Ging allemaal snel met goede uitleg en toelichting, en kon na eventjes wachten alle componenten die op voorraad waren direct meenemen.

Na een paar minuutjes wachten vriendelijk ontvangen, en wrden goed geholpen met het uitkiezen van componenten. Antwoorden op onze vragen en verdere uitleg waren goed te begrijpen.

Scorekaart voor Azerty