Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk bestel al meer dan vijf jaar bij Azerty en ben consequent tevreden met de service. Altijd op tijd, altijd goed voorgelicht.
Het enige dat mij bij mijn laatste bestelling teleurstelde is dat ze volgens mij over zijn gegaan op betaalde track and trace, waar dat vroeger inbegrepen was.
Bestellingen zijn altijd op tijd en keurig verpakt. Ik meen me alleen te herinneren dat ze vroeger gratis track and trace aanboden en daar nu 7.10 voor vragen.
Over het algemeen prima ervaringen met Azerty. Overzichtelijke website, duidelijke voorwaarden en ook de gratis verzending (vaak toch mét track en trace, terwijl dit normaal betaald is) zeer pretting. Geen verassingen, doet wat er op de spreekwoordelijke doos staat.
VerzendingBestellingen zijn altijd keurig op tijd. Een enkele maal (waarbij er 3 dagen verzendtijd stond omdat een product bij Azerty zelf niet aanwezig was) kwam de bestelling zelfs een dag vroeger dan gepland.
Echter, bij een van mijn bestellingen zag de doos eruit alsof er vrij ruw mee was omgesprongen, echter waren de producten dusdanig goed verpakt dat alles zonder beschadigingen aankwam.
Eénmaal een defect product teruggestuurd (niet van toepassing op deze bestelling). Snel en vakkundig geholpen, na enkele dagen al een (werkend) vervangend product terug ontvangen. Daar kunnen, van mijn ervaringen bij andere webwinkels uitgaande, heel veel concurrenten zeker nog een lesje uit leren. Dit is ook voornamelijk de reden voor mijn (zeer) hoge beoordeling. Waar veel webshops gruwelijk de mist in gaan heb ik het idee dat bij Azerty het hoofd koel blijft en je wordt dan ook efficiënt en vakkundig geholpen.
Het product was goed verpakt en werkte naar behoren. Daarnaast ook zeer snel geleverd door Azerty.
VerzendingAzerty kon dit product zeer snel leveren, binnen een dag, ook op zaterdag
Snelle levering, alles goed voor elkaar! ik heb er geen woorden meer over want deze winkel verdient gewoon 5 sterren!
VerzendingMijn product was zeker met zorg verpakt! nou en of!
(sorry dat klantenservice geen sterren heeft, ik had geen enkele klachten gehad! )
Zeer gemakkelijke website met de beste prijzen die ik kon vinden. Wel betaal je extra voor grotere leveringen en komt erbij een toeslag voor betaling met kaart maar zelfs hiermee was mijn bestelling bij azerty het goeddkoopste.
VerzendingLevering was snel zorgeloos.
KlantenserviceUitstekende klantendienst die na een paar emails heen en weer het probleem kon oplossen op een heel professionele en vriendelijke manier.
Het kassa-systeem is duidelijk en met afwikkeling niet minder dan bij de concurrentie. Ze hebben meeste producten op voorraad en zijn de volgende dag in huis. Ze hebben meestal ook wat exotischere producten, al moeten ze die misschien bestellen. Mocht er een probleempje zijn zijn goed telefonisch bereikbaar en schakelen snel.
VerzendingZe versturen doorgaans via post-nl, dit gaat prima. Ze versturen automatisch per email een track and trace code dus het is altijd te volgen. Retourneren gaat ook via post-nl en dit gaat gemakkelijk doormiddel van je account de zending of enkele producten aan te geven terug te sturen. Alles is geregeld.
KlantenserviceIk heb vaak een bestelling en vergeet wel eens iets, het systeem geeft met een nieuwe bestelling aan dat je dit nog kan toevoegen aan een bestaande verzending die nog niet weg is. Handig. Mocht je er echt een vraag hebben zijn ze snel bereikbaar via email en telefoon.
Zeer goede service van Azerty. De verkoop afdeling heeft mij goed geholpen bij het plaatsen van een order. Ook het opbouwen en inwisselen van de Azerty punten is een leuke spaaractie als je regelmatig producten besteld.
VerzendingVoor 22.00 uur besteld en keurig een Track & Trace van PostNL ontvangen. De volgende dag werd het pakket afgeleverd en was zeer goed verpakt. Ik heb al vaker besteld bij Azerty en het is altijd keurig de volgende dag afgeleverd zolang de producten op voorraad zijn.
KlantenserviceZeer netjes te woord gestaan door de klantenservice en goed advies gekregen m.b.t. de bestelde producten. Geen lange wachtrij aan de telefoon waardoor je snel iemand aan de lijn krijgt.
Duidelijke webshop waar alles goed te vinden is, ook via de zoek optie. Betaling via ideal.
VerzendingVerzending ging goed alleen omdat het gewoon briefpost was, wordt het helaas pas de dag erna met requliere post verstuurd ipv zelfde dag met pakketpost. Geen probleem verder, maar had mooi geweest als dit vermeld werd.
zeer correcte mensen, voor bedrijven is dit perfect. De gevraagde betalingsmiddelen worden zonder problemen geaccepteerd.
Verzendingsnelle levering. Als je product in bestelling is krijg je de info die je nodig hebt om de status te weten.
KlantenserviceNog nooit onvriendelijk behandeld. Vragen via mail worden meteen opgevolgd en beantwoord
Snelle service betrouwbaar en klantvriendelijk, er word niet moeilijk gedaan over een defect product.Dat heb ik al met een moederbord meegemaakt andere toegestuurd gekregen bleek ook defect en kreeg daarna gewoon netjes netjes mijn geld terug of mocht een nieuwe uitzoeken.
Al veel besteld nooit klachten....
De bestelling is altijd keurig de volgende werkdag aangekomen met betaling ideal...
KlantenserviceEr wordt niet moeilijk gedaan over retour en een vervangend product als er een defect blijkt te zijn.
Over mijn ervaring is Azerty een goeie webwinkel, de website ziet er goed uit, erg duidelijk en ze bieden erg goeie service.
VerzendingEen dag van te voren bestelt, en de werkdag in huis! Dat is wat ik nodig had, en dat is zeker gelukt.
KlantenserviceErg was wat mis gegaan met de bestelling, ik had dus daar over een mailtje gestuurd. Binnen een paar uur was het al opgelost!
Duidelijke en correcte informatie op de website. Betaalproces zonder problemen verlopen en het prodict wordt volgens beloofde tijd geleverd.
Verzendingproduct is netjes verpakt en wordt snel geleverd. Voor XX uur besteld, volgende dag geleverd
KlantenserviceIk heb nog geen gebruik van de klantenservice gemaakt.
Het hele proces is soepel verlopen zonder enige problemen. Bestelproces is eenvoudig en de hele verder afhandeling liep zoals je zou verwachten.
VerzendingOver de levering wordt je goed op de hoogte gehouden en 2 dagen laten hadden we onze nieuwe monitoren in huis.
Over mijn ervaring met Azerty ben ik zeer tevreden. Ik ben ongeveer een jaar geleden klant geworden. Tot nu toe is elke bestelling goed bevallen, mede door de goede prijzen en service heb ik besloten om deze winkel te beoordelen met een uitstekend!
VerzendingBestellingen komen altijd op tijd binnen (via PostNL track & trace). Altijd de juiste producten en netjes met leverbon.
KlantenserviceOoit heb ik een keer een btw-bon nodig gehad. Ik heb hiervoor alleen even moeten mailen en daarna kreeg ik alles diezelfde dag netjes binnen. Precies wat ik fijn vindt aan een goede klantenservice! Gewoon simpel via mail, niet moeilijk doen en snel met een oplossing.
Vrij onoverzichtelijke en gedateerde website. Het browsen van artikelen kan alleen dmv het menu voelt erg rigide aan en vaak arbitrair aan.
Verder wel een goede prijs voor hun producten en ze zijn betrouwbaar. Levering ging afgelopen keer minder goed, maar meestal geen problemen.
Mijn verzending had vertraging, en hierover werd slecht gecommuniceerd. Toen de zending aankwam ontbrak het belangrijkste onderdeel, dus moest ik weer contact opnemen. Die is wel snel nageleverd.
KlantenserviceContact met Azerty (niet de klachtenservice) werd niet op geantwoord. Telefonisch is blijkbaar de beste methode om snel iets gedaan te krijgen. Van de klachtenservice een mail terug gekregen met excuus en dat ze er naar zouden kijken.
Duidelijke website, goede shop. kosten en levertijden helder. Zeer breed scale aan producten en merken.
VerzendingVerzending zeer snel en accuraat, keurig verpakt.
Computer in onderdelen bij elkaar gezocht, en door hen in elkaar laten zetten. Hierbij werd ik netjes gebeld dat 1 kabel voor de harddisk wat kort was, en de keuze gegeven om de harddisk ondersteboven te laten monteren, of een paar dagen extra te wachten tot ze een verlengkabeltje op hun kosten hadden bijbesteld.
Bij de bestelling had ik wat opmerkingen/vragen gezet, en daar kreeg ik de zelfde avond bevestiging en antwoord op.
Netjes verpakt, en alle originele dozen, handleidingen, CD's etc. zaten er bij (ook voor de garantie).
KlantenserviceBijna te goed: Een paar dagen na de levering werd ik gebeld om te vragen hoe het allemaal beviel, en serieus geluisted. Zelfs bij de installatie/upgrade naar Windows 10 wilden ze advies geven, terwijl dat geen onderdeel van de levering was.
Met het verzoek voor deze review kom ik op 8 emails en 2 telefoontjes voor deze aankoop.
Update: ik bleef problemen houden bij het opstarten. Na eerst overleg per email leek het toch een hardware probleem en moest de computer teruggestuurd worden. Binnen een week was de computer terug met vervangen geheugen, en werkt nu als een zonnetje.
Al met al werden mijn klachten serieus behandeld en verholpen, en ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Het bestellen bij azerty is vrij wel makkelijk niets over te zeggen maar over gerantie van videokaarten zal ik niemand aanraden om bij hun te kopen.
ook al heb je bon van aankoop van je videokaart als je serial nummer weg is van je videokaart doen ze helemaal niets voor je.(TERWEL je bewijs hebt dat je het bij hun hebt gekocht)
kortom ik raad het niet aan om daar grafische kaarten te kopen.
Product is verder een goede grafische kaart , alleen omdat sticker van het product af valt kan ik niets aan doen.
KlantenserviceMet meerdere malen contact op te hebben gekomen werdt ik de eerste keer goed behandeld, na vervolgens verder contact op te zoeken wegens status van de videokaart werdt ik alleen via de e-mail op te hoogte gehouden
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien wij momenteel te weinig informatie hebben om uw bestelling terug te vinden zouden wij graag per email vernemen wat uw bestelnummer is of eventueel accountgegevens. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.
Onlangs een Asus H97M-Plus aangeschaft. om 21:45 besteld, de volgende dag in huis. Top shop met goede service.
VerzendingProduct zeer goed verpakt in stevige doos!
Goed aanbod, prima site met voldoende toelichting en gemakkelijk bestelproces, uitstekende prijs, gratis verzending, goed verpakt! Gewoon een perfecte webwinkel!
VerzendingBinnen de beloofde tijd alle spullen keurig verpakt ontvangen. Middels mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.