Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenDe website is erg duidelijk en compleet, de betaling was ook erg gemakkelijk. Geen op of aanmerkingen!
Makkelijke website en alles was makkelijk te bestellen. Geen defecten en alles zat netjes verpakt.
VerzendingBijna alles was in de afgesproken tijd geleverd en alles was netjes verpakt en er waren geen defecten. Kortom, een hele fijne winkel
KlantenserviceEr was 1 onderdeel wat nog niet bij hun geleverd was en die had ik niet perse nodig. Even nog om 21:55 de chat geopend, die tot 22:00 geopend is, om te vragen of ze die misschien in een andere order konden zetten zodat ik de rest wel de volgende dag kreeg zodat ik mijn pc kon bouwen. Dit ging vrij snel en is vrij snel opgelost. Super ervaring dus met de klantenservice.
Een compact draadloos toetsenbord gekocht via Azerty voor maar 18 euro. Op andere sites wat de prijs 30 euro en op een site zelfs 70 euro. De levering was iets later dan gepland maar kwam goed verzorgd aan. Dit bericht is getypt met het nieuwe toetsenbord en hij werkt prima.
Vlot verlopen bestelproces. Door betaling met ideal was de order letterlijk snel binnen. Ook de mogelijkheid tot het opslaan van je winkelmandje dmv directe link is een top toevoeging.
VerzendingDoosje Merci doet het altijd goed natuurlijk. Al was het alleen om de uitgave bij vriendin te verzachten;)
Alles was netjes en stevig verpakt.
Ik had via de wishlist een PC samengesteld, en Azerty had de meeste onderdelen op voorraad.
Toen alles in de winkelmand zat, viel me op dat maar 2 producten niet binnen 24 uur leverbaar waren, dus deze heb ik nog snel vervangen door andere zodat ik de volgende dat de PC in huis zou hebben.
De onderdelen waren goed beschermd in de grote doos met een hele strip lucht in plastic.
KlantenserviceNadat de bestelling geplaatst was, en ik om 21:15 het bericht kreeg dat het verzonden was, klikte ik op de Track&Trace.
Gelijk paniek, want ik zag dat het naar mijn oude adres was verstuurd! Ik had in mijn haast alleen het factuur adres aangepast, maar niet het verzend adres.
Gelukkig is Azerty klantenservice tot 22:00 open, en volgens mij heeft de beste man het pakket letterlijk uit de postkamer gehaald. Hierna heeft hij er het adres aangepast naar het juiste en alsnog op de bus gedaan.
Perfecte klantenservice dus, en alles werkt als een zonnetje. +1
Ik heb de afgelopen 2 jaar veel hardware besteld bij Azerty, steeds alles netjes, geen problemen.
VerzendingDe verzending was gratis en verliep uitstekend. De hardware netjes in bubblewrap ingepakt, bezorging ook op zaterdag.
snel gevonden wat ik zocht,op tijd ontvangen
nu ben ik klaar nee nu pas 15 woorden.
volgende dag in huis met T&T
Duidelijke en snelle website. Bestellen en betalen gaat snel en perfect. Azerty is ook 1 van de goedkoopste webshops (wat ook 1 van de redenen is dat ik daar heb besteld).
VerzendingAfgelopen 2 weken heb ik meerdere keren producten besteld bij Azerty. De levering was zo goed als altijd de volgende dag. 1 van de 4x was het een dag later. De producten waren allemaal goed verpakt verzonden.
Klantenservice1 product heb ik teruggestuurd (ik wilde toch wat anders hebben) en heb dus gebruik gemaakt van de Wet Koop op Afstand. De afhandeling hiervan is perfect en heel snel verlopen. Binnen 4-5 dagen had ik het product opgestuurd, hadden zij het gecontroleerd en stond het geld ook al weer op mijn rekening. Super klantenservice!
De site ziet er goed en overzichtelijk uit. Ik heb goeie verhalen gehoord, maar heb zelf geen goeie ervaring met Azerty.
VerzendingGrote bestelling geplaatst van meer dan 900Euro op 16-9-15. Levertijd was 2-3 werkdagen. 28-9-15 nog steeds geen bestelling binnen! Pakket was 23-9-15 bezorgd bij afhaaladres met verkeerde ontvangst naam, zodat er dus niet voor getekend kon worden en weer terug gestuurd is naar Azerty.
Klantenservice22-9-15 gebeld om te melden dat er een verkeerde naam bij de ontvanger stond. Azerty zei het pakket gelijk terug te halen en dit te wijzigen. 28-9-15 gebeld om mijn onvrede te uitte en om te vragen naar een track&trace nummer. Azerty vermelde dat weer de verkeerde naam op het pakket stond vermeld. Als ik niet had gebeld was het weer bezorgd met de verkeerde naam. Azerty gaf aan dat dit een slechte zaak was en dat het kwam door interne fouten en miscommunicaties. Een compensatie voor het lange wachten was op zijn plaats geweest, maar Azerty kwam hier niet mee.
Perfecte snelle service echt top! En het shoppen via de site ging erg snel en makkelijk
VerzendingHet track en trace gebruik is geweldig
KlantenserviceToen ik belde hielpen ze me zonder enige problemen en snel.
Bij Azerty heb ik een moederbord en processor besteld voor mijn nieuwe pc. Aangezien het geheugen wat ik besteld had (Bij een andere winkel) in backorder was geplaatst, zou ik het moederbord en de processor niet kunnen testen binnen de 8 dagen. (Voor de DOA garantie)
Dit heb ik aangegeven bij Azerty, en ze zijn samen met mij op zoek gegaan naar passend geheugen. De backorder heb ik geannuleerd en een dag later kon ik het geheugen al ophalen. Tevens heb ik aangegeven dat de heatsink op mijn Maximus Hero VIII enkele krasjes bevatte. Men gaf aan dat dit wel vaker voorkwam bij Asus moederborden, maar dat in geval van problemen deze kosteloos zou worden omgeruild. Ook buiten de DOA periode. Toen ik aangaf dat ik problemen ondervond bij de montage van de ventilatoren van mij Scythe Mugen koeler bood men aan om deze te monteren tegen een geringe vergoeding. Op de dag dat ik het geheugen kon ophalen meteen mijn moederbord meegenomen en de ventilatoren laten plaatsen. Ook heeft men meteen het moederbord en de processor getest. Dit na aanleiding van mijn eerder gemaakte melding. Dik tevreden over de service!
Werkelijk nog nooit een issue gehad, nog met de producten zelf als met de levering of ondersteuning en ik ben ondertussen alweer jaren een tevreden klant.
VerzendingZeer snel en probleemloos.
KlantenserviceEen keer een vraag gehad en die is prima beantwoord. Verder nog nooit wat aan de hand gehad :-)
PC onderdelen besteld om zelf in elkaar te zetten. Behuizing was niet op voorraad dus bestelling kreeg ik compleet 3 dagen later verzonden. Mooi dat je ten alle tijden je bestelling kan volgen via hun site. Best er voortaan meerdere onderdelen als ze het goedkoopst naar voren
VerzendingIn een mooie ruime doos alles geleverd met plastic luchtplakken. Geen schade oid.
KlantenserviceJe kan medewerkers per chat te woord staan en ook je status volgen op de site. Snelle antwoord op je vragen ipv de gebruikelijke email sessies waar meestal een dag antwoordtijd op zit.
Heb 3 jaar geleden mijn game pc bij Azerty gekocht. Deze door hun laten assembleren. PC is netjes geassembleerd en om de kabels zit netjes een kabelhoesjes. PC had meteen problemen en deze heb hierover contact opgenomen met Azerty. Er werd mij gevraagd om de PC naar hun weer terug te sturen. Omdat ik het niet zo'n prettig idee vond ben ik van het midden van het land met mijn PC na hun toe gereden. Hier hebben ze hem nagekeken en bleek de videokaart stuk te zijn. Deze is netjes vervangen en de pc is weer naar mij terug gestuurd. Nu 3 jaar later bleek kreeg ik een foutmelding in over hte geheugen van mijn pc. Deze aangemeld als klacht via de site en defecte geheugen opgestuurd. Kreeg bevestiging dat ze het geheugen hadden ontvangen en dat het inderdaad stuk bleek te zijn. Omdat ze het geheugen niet op voorraad hadden werd dit voor mijn besteld. 2 dagen later ontving ik bevestiging dat het geheugen met de post onderweg naar mij was.
VerzendingSpullen worden snel geleverd. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Moeten bij veel producten nog wel verzendkosten betaald worden. Ook als deze boven de 50,- EUR zijn.
KlantenserviceSnelle reactie op klachten en ook regelmatig statusupdates van de klacht. Om contact op te nemen met de klantenservice kan dit via de mail of via het Mijn Azerty gedeelt op hun site. Hier is het makkelijk om een defect te melden op producten die je in het verleden besteld hebt. Voor telefonisch contact moet er een 0900 nummer gedraaid worden. EUR 1,00 per gesprek. Dit vind ik persoonlijk een beetje jammer.
Makkelijk bestellen, vergelijken en links naar sites van leveranciers. Een zeer ruime keuze aan onderdelen waar andere winkels een puntje aan kunnen zuigen!
VerzendingAlles altijd zeer goed verpakt. Bij de laatste levering zat er wel een bluts in de buitenste kartonnen doos, gelukkig zat alles hier in nog eens goed verpakt met luchtzakjes. Zeker de harde schijven. Nog eens met een extra dikke laag bubbelplastic er rond.
KlantenserviceAl 1 keer iets moeten terugsturen, verliep vlot en vlekkeloos. Bij vragen krijg je ook altijd een snel en duidelijk antwoord terug!
de beste site waar ik tot nu toe iets gekocht heb met de beste klanten service van nederland
Verzendinggewoon binnen 1 dag goed verpakt
Klantenservicegeen probleem gehad met ruilen
Ik vindt azerty altijd erg fijn. Ik bestel dan ook de meeste dingen hier, vooral qua prijzen en services is azerty snel en goed in. Ik heb wel eens iets moeten omruilen en dit wordt altijd snel en goed afgehandeld
Verzendingde leveringen zijn altijd erg mooi op tijd. Nog nooit een verpakking gehad die beschadigd was etc. dus allemaal top
KlantenserviceKlachten worden snel en klantgericht opgelost
Duidelijke website, snel zoeken, vinden en bestellen voor de producten. Verzending was goed ingepakt. Track & Trace code opgestuurd.
Duidelijk informatie en veel bestel opties.
Daarbij ook transparant over prijs vond het daarbij ook zeer prettig dat beoordeling van het product worden weergeven.
De betaling was snel gemakkelijk te doen en ongecompliceerd. Een van de beste die ik tot nu toe gebruikt.
VerzendingDe verzending was snel en kwam na de dag dat ik bestelde. Ik heb nog nooit dat vóór. Verpakking was zeer uitstekend product kwam intact.
KlantenserviceDe klantenservice is snel te beantwoorden en goede uitleg over hoe het probleem op te lossen als ze weten dat de oplossing.