Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenDe site is duidelijk. Uitgebreide specificaties. Morgen in huis is ook echt morgen in huis! Het pakket is ook netjes verpakt met genoes schuim/luchtkussens.
VerzendingMorgen in huis is ook echt morgen in huis! Netjes verpakt.
De prijzen van mijn product waren scherp.
En de betaling verliep zoals gewoonlijk prima.
Fijne ervaring .
Overzichtelijke website, snelle levering en goede service, ook op een demo-unit. Dank voor de snelle service.
VerzendingMaandag rond 22:00 besteld, dinsdag om 11:00 in huis in goede verpakking.
KlantenserviceProduct was helaas defect (kan gebeuren). Dinsdag binnen 3 uur per email RMA geregeld. Product woensdag ochtend opgestuurd, en vrijdag om 11:00 alsnog een werkend exemplaar in huis.
Een gebruikersvriendelijke site waar je makkelijk en goedkoop je producten kan bestellen. Verder kan je makkelijk zoeken naar producten die je nodig hebt.
VerzendingVoor 22:00 besteld, en had het volgende dag in huis! Helemaal top
Vaker hier besteld, elke keer is het gewoon goed gegaan. Site is overzichtelijk en duidelijk. Bestellingen gaan soepel. Ze nemen privacy verder mooi serieus lijkt het. HTTPS is ingevoerd op de site. Ook in een geval waarbij ik mijn geld terug zou ontvangen na een geannuleerde bestelling moest ik opnieuw mijn bankgegevens aan Azerty afstaan omdat zij die niet bewaren i.v.m. privacyredenen. Toch wel mooi dat er zo wordt omgegaan met klantgegevens gezien de huidige staat van de cybersecurity state.
VerzendingAlles wat ik indertijd heb besteld is telkens op tijd verzonden zoals de afgesproken levertermijn. Laatst nog iets vlak voor 22:00 uur besteld waarna het gewoon netjes de volgende dag werd geleverd. Sommige webshops slaan weleens een dag over met de verzending als je net voor de deadline iets besteld.
KlantenserviceKlantenservice is gewoon vriendelijk, behulpzaam en reageren spoedig (tijdens werktijden binnen een uur bij mij). Ze komen (weleens) met leuke dealtjes als er iets misgaat.
Ik had eens een foutief geprijsd en dus uiterst goedkope harde schijf besteld (was zo'n 60% goedkoper dan de reguliere prijs). Nou hoopte ik dit uiteraard wel te ontvangen, maar Azerty kwam toch wel binnen een paar uurtjes met een mailtje dat dit niet door kon gaan omdat dit een fout was en ze plausible deniability hadden (aangezien het bijzonder laag geprijsd was). Ik dacht al dat zoiets het geval zou zijn en hield hier dus rekening mee, maar ik hoopte toch op iets anders. Nu kwamen ze met een aanbod om mijn geld terug te storten, of ik mocht een alternatieve harde schijf ter inkoopsprijs nemen. Op zich een goede deal, maarja ik had liever gewoon die foutief geprijsde harde schijf willen ontvangen. Die inkoopprijzen waren trouwens niet bijzonder veel minder dan de vraagprijs. Uiteindelijk maar gewoon mijn geld teruggevraagd.
Bedrijf heeft duidelijk in de gaten dat service en afhandeling van orders zeer belangrijk is. Ik heb veel spullen hier gekocht en telkens klopt de levering en afhandeling prima.
VerzendingZendingen komen gewoon binnen de afgesproken tijdstip binnen. Ook terugzending methode en afhandeling gaat hier prima.
KlantenserviceAantal problemen met artikels gehad. Dit word gewoon netjes zo als het hoort opgelost door Azerty.
Ook het simpelweg geven van advies vooraf is gewoon prima hier. Soms twijfel je of een component wel pas en men help je dan gewoon prima verder. pas het dan niet dan gewoon terug sturen en je geld retour.
Zeer snelle levering, binnen 20 minuten na het bestellen al een bevestiging dat de order klaar was voor verzending. Volgende dag alles netjes verpakt geleverd.
Enige tip is dat de website iets duidelijker zou kunnen/mogen zijn. Er is bijvoorbeeld geen duidelijke sorteerfunctie op de website. en het was af en toe best lastig zoeken naar de onderdelen die ik wilde hebben.
Zoals vermeld, zeer snelle levering.
Sommige producten zijn niet goed te vinden met hun zoekfunctie (typ letterlijk de productnaam in de zoekbalk, maar vind hem niet ondanks het wel gewoon op de site staat. Verder top webwinkel met genoeg keus wat mij betreft.
Verzendingik had een complete pc aan onderdelen besteld. Dit bestelde ik aan het einde van de middag (met een paar producten met mogelijke levering van 2-3 werkdagen). De volgende dag om 9 uur geleverd bij mijn afhaalpunt. Top snelheid!
Voor al mijn aankopen wat betreft Tech kies ik voor zover mogelijk om het te bestellen bij Azerty!
Het is begonnen met een headset die ik netjes op tijd kreeg en solide verpakt was.
In de zomer 2014 wilde ik een eigen Desktopcomputer bouwen en ik heb toen besloten om al mijn hardware aan te schaffen via Azerty, aangezien ik hier al een account had en dat elk product op voorraad was.
Dit was ook de eerste aanraking met hun klantenservice! Ik was namelijk op het moment van bestellen in de veronderstelling dat die dag iemand thuis zou zijn terwijl ik weg was, maar dit was niet het geval. Ik heb toen gebeld en gevraagd of het afleveradres kon worden aangepast naar mijn werkadres.
Mij werd verteld dat ze niet zeker waren of dit kon, aangezien het pakket al was ingeleverd bij PostNL.
even later kreeg ik een e-mailtje met het nieuwe afleveradres en 10 minuten later werd ik gebeld om te horen dat het gelukt was.
Door deze actie ben ik blijven bestellen bij Azerty.
In de zomer 2015 wou ik een kleine upgrade uitvoeren aan mijn desktop en heb ik een nieuwe computerkast en een waterkoelblok besteld bij Azerty. Tijdens de assemblage kwam ik erachter dat de door de fabrikant meegeleverde kabel niet past in het waterkoelblok, aangezien deze een 90 graden hoek aansluiting had en deze raakte de schroef van de mounting brackets.
Ik heb Azerty gebeld met de klacht en zij vroegen of ik foto’s kon sturen ter verduidelijking. Na dit gedaan te hebben begon een heen en weer mailing en werden meerdere oplossingen aangedragen.
Na een oplossing te hebben gekregen waarover ik twijfelde besloot ik om eventjes wat na te denken over wat ik de beste oplossing zou vinden.
Twee dagen later kreeg ik een mail dat de juiste kabel was gevonden en dat deze zonder kosten opgestuurd zou worden. Ik vond dit geweldig!
Drie weken terug heb ik zelf een foutje gemaakt tijdens het bestellen van een artikel, ik had in alle haast op afhalen geklikt i.p.v. van verzenden, maar dit had ik niet door.
Ik heb toen een mailtje gestuurd met de vraag of deze alsnog verstuurd kon worden en dit werd meteen geregeld!
Zoals u leest: ik heb nog nooit problemen met Azerty gehad en ik ben bijzonder tevreden over hun service.
Ik vind het een overzichtelijke site alles staat duidelijk aangegeven. Verder is deze site over het algemeen iets goedkoper dan andere. Ik ben erg tevreden met mijn bestelling.
VerzendingDe verzending was erg snel. Ik had een bestelling waarvan sommige onderdelen nog niet beschikbaar waren ze waren met 2 werkdagen binnen en werden direct verstuurd, dit was na mijn verwachtingen sneller dan ik dacht. Ook werd alles netjes verpakt in een grote doos. Erg tevreden.
KlantenserviceHeb ze gebeld omdat ik graag wou weten hoe die levering in z'n werk ging. ZE waren erg vriendelijk aan de telefoon
Duidelijke website, producten daar gevonden via Tweakers Pricewatch. Eenvoudig bestellen, wel anders-dan-gebruikelijk is dat je bestelling al bevestigd wordt voordat je betaald hebt. Dat staat duidelijk in de mails die je ontvangt, maar het is toch net even anders.
VerzendingGoed verpakt en direct verstuurd zodra de producten binnen waren. Relatief zware producten (netwerk switches) in grote doos, ruim voorzien van
KlantenserviceGoed. Een vraag over verzendkosten werd snel en naar volle tevredenheid beantwoord, en na de bestelling ook opgevolgd.
Site is overzichtelijk, het is erg duidelijk welke producten op voorraad zijn. Het doorlopen van de bestelling ging snel en had zo via iDeal bestaald.
VerzendingDe Skylake onderdelen die ik had besteld waren goed verpakt in een grote kartonnen doos met genoeg luchtkussens.
KlantenserviceIk vond de klantenservice fantastische, voor het bestellen had ik al enkele vragen via de mail gestuurd waar ik erg snel reactie op kreeg. Na de bestelling had ik de pech dat mijn Skylake systeem niet wou opstarten dus via een maat van mij zijn we naar Raalte gegaan (woon in Zwolle dus dichtbij). Hier werden de onderdelen gecontroleerd en bleek de CPU wat problemen te hebben, normaal gesproken zit er kosten aan de controle verbonden maar deze hebben ze als service naar nul gebracht . Daarnaast heb ik ook van de aardige dame achter de balie twee zakjes cpu pasta gratis gekregen. Zeker een webwinkel waar ik vaker ga bestellen!
Azerty is gewoon goed bezig. Site werkt snel en overzichtelijk, bestellen is makkelijk en snel. Voorraad indicatie lijkt ook écht te kloppen.
VerzendingAlles keurig verpakt in een prachtige doos van Azerty zelf. Geeft net dat beetje extra aan je bestelling.
KlantenserviceIk was net te laat met bestellen waardoor het pakket niet de volgende dag binnen zou komen. Volgende dag eigenlijk op goed geluk in de auto gesprongen en maar hopen dat ik mijn bestelde (en betaalde) product alsnog in de winkel/showroom mee kon krijgen. Geen enkel probleem.
Als klap op de vuurpijl: u krijgt de bezorgkosten ook terug.
1 woord: Fantastisch!
Heb de Intel 6700K gekocht voor mijn Skylake build. En kreeg gratis een Merci erbij. Dit had ik totaal niet verwacht. Top service!!
VerzendingSuper snelle verzinding. Zondag besteld en dinsdag in huis.
KlantenserviceIk heb een USB-stick bij Azerty gekocht die na twee weken vast liep waardoor ik niet meer bij mijn bestanden kon. Dit kan natuurlijk gebeuren, echter toen ik bij de live chat van de klantenservice om technische hulp vroeg bij het herstellen van mijn bestanden, kreeg te horen dat ze "te druk bezig zijn" en ze mij nu niet kunnen helpen. Toen ik vroeg wanneer ze mij wel kunnen helpen kreeg ik geen reactie meer. Vervolgens heb ik de klantenservice gemaild, daar werd het gebrek aan reactie betreurt. Echter dat was tevens de laatste mail die ik ontving. Ik werd daarna namelijk weer genegeerd! Echter heeft Azerty later toch contact opgenomen en is de kwestie netjes afgehandeld.
Ik heb de afgelopen jaren diverse producten bij Azerty gekocht. Ook dit keer prima kwaliteit, verzending en service!
VerzendingExpres gekozen voor track en trace verzending. Ik heb daar de verzendkosten graag voor over. Product was prima verpakt. Bezorging op tijd.
KlantenserviceVoor dit product geen ervaring, maar in het verleden een defect moederbord gehad na 2 jaar, wat uitstekend met passend alternatief is afgehandeld.
ik vind de site van Azerty heel overzichtelijk
en over de prijzen ben ik heel tevreden
en het fijnste van hun site is dat ze een uitgebreide keuze hebben aan hardware
ik had een product besteld bij Azerty
en ik hoefde niet lang te wachten op mijn product twee dagen maar
ik heb nog geen klanten/klachtenservice hoeven te bellen
maar ik weet zeker dat je goed geholpen wordt
als er problemen zijn
Goede website, per product duidelijk aangegeven of deze op voorraad is en dit klopt ook met wat erop de website staat.
VerzendingVerzending op tijd en producten geleverd de volgende dag zoals aangeven. Alles was goed verpakt en geen beschadigingen van de producten.
KlantenserviceLeuk welkomstcadeau voor nieuwe klanten, super!
Op vrijdag besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe (vaste) computer. Na een korte zoektocht op Tweakers heb ik gekozen om bij Azerty te bestellen. De samenwerking tussen de t.net pricewatch en inventarislijst werkte super. Helaas kon ik niet in één keer de inventaris ook werkelijk bestellen bij Azerty.
Uiteindelijk is het wel gelukt en had ik alle componenten nog geen 18 uur later in huis.
Op de chat wordt snel gereageeerd. Enige puntje is dat ik een koelpasta had meebesteld, want deze zou er niet bij zitten. Echter bleek deze er wel bij te zitten, dus voor niets besteld.
Aankoopproces gestart via het nationaalcomputerforum (hulp bij samenstelling nieuwe desktop PC). Computerforum werkt samen met Azerty. Heldere site. Duidelijke betalingsmogelijkheden. Goede en snelle terugkoppeling per e-mail.
VerzendingZeer snelle levering. Prima verpakt (geen enkele beschadiging). Ook alle lege dozen (op maat gebouwde desktop) keurig netjes meegeleverd.
KlantenserviceTijdens de montage kwamen er wat problemen boven water door de gekozen componenten. Dat is via e-mail en telefonisch overleg zeer snel en prettig opgelost. Mooi dat via het nationaalcomputerforum er een bescheiden korting wordt gegeven. Extra service op de toch al lage prijzen.