Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

bestellen ging vlot, alles werd de volgende dag geleverd. Daarbij kreeg ik ook nog een welkomsgeschenk wat ik niet had verwacht. al met al niks dan lof Azerty!

Zeer fijne webwinkel die zijn zaakjes goed op orde lijkt te hebben. Voor 22:00u besteld, volgende dag in huis. Alle producten waren op voorraad volgens de site. Ik plaatste mijn bestelling om 19:00u waarna ik enkele mails ontving. De volgende dag stond de pakketbezorger om 16:00u aan mijn deur. Geheel volgens planning. Heerlijk als je bestelling zo snel in huis is.

De website kan soms wat onoverzichtelijk overkomen. Ik zoek dan ook via de Pricewatch. Daarin staat Azerty vaak als (één van) de goedkoopste aanbieders. Door goede ervaringen in de afgelopen jaren heb ik wederom een bestelling geplaatst bij deze webwinkel.

Er werden twee paketten afgeleverd. Een bruine doos met meerdere kleinere dozen erin en de fabrieksdoos waar mijn nieuwe case in zat. De loze ruimte was opgevuld met plastic zakjes lucht waardoor alles netjes op zijn plek bleef. Tot nu toe heb ik door de jaren heen nog geen enkel defect product ontvangen.

Kortom, ik ben een tevreden klant!

Het hele proces van bestelling tot en met levering van het bestelde gaat vlot en gemakkelijk.Beslist een aanrader deze webshop.

Vlotte levering

Je krijgt meteen een bevestiging van je bestelling en info over de levering.

Alleen maar goede ervaringen met deze winkel. Service bij defect product was snel en goed.

Goed advies, snelle antwoorden, snelle levering, goede prijzen en nog een merci chocolade doos cadeau ook. Kortom niets op aante merken, top dus

Direct antwoord op mijn vragen en het juiste advies, verstand van zaken

Prima webshop voor computers en elektronica, groot assortiment aan componenten. Ik ben sinds kort begonnen met het bouwen van mijn eigen pc en ben van plan de meeste onderdelen bij Azerty te halen sinds het voordelig en snel is. Super tevreden over de Corsair CX750!

Er was kort een fout bij de transactie maar dat lag compleet bij mezelf, de verzending was zoals afgesproken, vóór 22 uur besteld de volgende werkdag in huis! Het pakket was netjes verpakt, geen deuken of krassen in de doos en het was netjes gevult met sealed air. Ook sturen ze je heel netjes de status van je bestelling (verzonden, barcode voor PostNL, etc.)

Ik koop vaker bij Azerty, en ben altijd gewend aan een responsive en goede service. Ik moet wel zeggen dat ik de website een beetje onduidelijk vind, want ik had dus een foutje gemaakt bij het opzetten van mijn bestelling. Door deze fout werd mijn bestelling afgeleverd bij het Azerty pand, maar dat wou ik natuurlijk niet. Dus ik had ze een aantal dagen na de plaatsing van mijn orde gebeld en gevraagt of ze het als nog wouden verzenden. de man klonk vriendelijk en binnen no-time was het geregeld, omdat ik verder niet veel moest delen aan de telefoon. In zijn geheel erg efficient dus.

Het pakketje kwam na de herstelling de volgende dag aan, dus ook na mijn fout is hij snel afgeleverd.

De service was goed, ik werd snel en goed geholpen aan de telefoon. Ik had wel moeite om hun helpdesk chat te vinden. Die had ik met moeite ook niet gevonden, hierdoor moest ik uiteindelijk bellen, maar dat verliep verder prima.

Duidelijke site waar de filters erg handig zijn om te zoeken, voldoende keus, goede prijs en snelle levering

Uitstekende levering via PostNL

Een heldere en een overzichtelijke website. Maakt het kiezen van een product eenvoudig. Vervolgens word je uitstekend op de hoogte gehouden van het proces en vind de uitlevering zelfs nog sneller plaats dan eerst werd aangegeven.

De levering was 1 dag sneller dan aanvankelijk was aangegeven

Ik was vergeten een vakje 'gratis levering' aan te kruisen en betaalde daarom afleverkosten. Eén mailtje met antwoord binnen een half uur en het teveel betaalde werd onmiddellijk teruggestort.

Azerty biedt meer dan genoeg keuze uit componenten om het door mij gewenste systeem samen te kunnen stellen.

Verzending verliep als gewenst. Geen vertraging en alles netjes afgeleverd.

Gedurende de assemblage van mijn systeem kwamen ze erachter dat ik voor een geheugenreepje met een hogere kloksnelheid had gekozen dan dat nodig was. Ze boden mij netjes de optie aan om alsnog voor een (€3,-) goedkoper reepje te gaan. En had voor een schijfstation gekozen die niet in de behuizing zou passen. Daar gaven ze ook netjes de alternatieve opties aan. Enig minpunt was dat ik een mail ontving die aan iemand anders gericht was.

Prima service, veel keuze en goede prijzen. Wordt snel gereageerd op vragen. De product omschrijvingen zijn prima. De site duidelijk.

De juiste producten binnen 24 uur binnen, prima, ga zo door! Goed aanbod, meestal tegen goede prijzen.

Ik koop al 8 jaar met regelmaat computer onderdelen bij Azerty en dit met volle tevredenheid. Azerty weet scherpe prijzen te combineren met een zeer hoog service niveau. Daarnaast hebben ze ook een zeer ruim assortiment.
Dit is de perfecte combinatie voor een hobbyist als ik.

Uitstekend bedrijf heb hier mijn pc gekocht. later nog een videokaart gekocht die eerst helaas defect was, maar door de goeie service had ik binnen een week al weer een splinternieuwe dit allemaal door de uitstekende en snelle service van Azerty !

Typende vanuit me nieuw monster pc !

De klantenservice is uitstekend. Werd erg goed geholpen via de chat van Azerty !

Heel makkelijk om producten te vinden die ik zocht prijs kwalitiet ook prima makkelijk met betalen.

Na mijn tweede bestelling tevreden over de bestelde producten werken prima.

Met de tweede bestelling zelf contact gezocht ivm met wat langere levertijd ivm een product wat niet op voorraad was dag erna meteen reactie en goed opgelost.

externe Harddisk usb 3.0 besteld al na 1 dag thuis ontvangen.
De mailinformatie was ook goed verzorgd.

Had een klein issue en kreeg al na 1 dag een adequaat antwoord van de helpdesk. Dus een snelle levering maar ook een prima service

snelle en klantvriendelijke klanten en helpdesk organisatie

Voor de bouw van een nieuwe NAS hier een moederbord besteld. Bestelling was zo gedaan en volgende dag keurig geleverd

Goed verpakt geleverd.

Na 13 jaar was het tijd voor het vervangen van de oude desktop. Om weer helemaal bij de tijd te zijn heb ik daarvoor de nieuwste en op dit moment beste onderdelen voor uitgezocht. Bij drie bedrijven heb ik een offerte gevraagd, en Azerty kwam met de beste offerte. Bovendien waren zij de enige die er achteraan mailden of de offerte naar mijn zin was.

Een tweetal onderdelen waren slecht verkrijgbaar: de SSD (Samsung 950 Pro) en de voeding (Coolermaster V-Series 450 W). Daar heb ik keurig een mailtje over gekregen waarbij ik aangegeven heb dat er geen haast bij was en dat een langere levertijd geen probleem was.

De Samsung 950 Pro SSD kwam uiteindelijk toch nog vrij snel, maar de voeding bleef een probleem, dus die is vervangen door een Seasonic G-450W. Hierover werd keurig netjes contact gezocht met mij en een goede alternatieve oplossing geboden.

Verder bleek ik geheugen besteld te hebben die te snel was voor het moederbord. Ook daar kreeg ik keurig een mailtje over met het voorstel om het zo te laten, of om toch een iets minder snel setje te installeren (dat zou dat een tientje goedkoper geweest zijn).

Het systeem kon ik compleet geassembleerd en getest ophalen, en alles werkt naar verwachting. Alleen toen ik de eerste keer de PC aanzette bleef deze in het BIOS scherm hangen.

Al met al ben ik door Azerty bijzonder prettig geholpen.

Ik heb de PC zelf opgehaald in Raalte. Het was heel rustig in de winkel en er werd meteen gevraagd of ze me konden helpen.
De PC stond al klaar, de onderdelen zijn even langsgelopen en ze hebben me even geholpen om alle spullen in de auto te leggen. Bijzonder prettig geholpen!

Bij Azerty een Fractal Design Define S aangeschaft. Van betalen tot aan de levering verliep het allemaal soepel. No headaches.

Overzichtelijke site en goed geprijsd. Ook veel type verschillende producten leverbaar. Tijdens bestelling drukte ik mijn Ideal venster per ongeluk weg, maar kon via mijn account pagina direct weer terug naar de Ideal site en mijn producten waren al gereserveerd.

Enige nadeel is dat je een aardig bedrag voor verzending betaald terwijl bij andere winkels dit gratis is. Enkel bij actieproducten betaal je geen verzendkosten. Dit is de enige verbetering mogelijk van de verzending. Helemaal netjes ingepakt en goed aangeleverd.

Nadat ik de bestelling geplaatst had, bleek dat één van de producten waarvan ik er twee besteld niet voldoende aanwezig te zijn. Via de chat op de site contact opgenomen en heb zodoende mijn order kunnen splitsen waarbij het laatste product nageleverd wordt. Communicatie was helder, want direct werd erbij gemeld dat ik extra verzendkosten diende te betalen en hierover is men helder geweest en dit bedrag is inmiddels al betaald. Daarnaast kreeg ik bij mijn bestelling ook een voucher en die was direct binnen nadat de bestelling afgerond was. Top gedaan jongens.

Scorekaart voor Azerty