Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Alles ging als een speer, nix aan te merken, bestelling en navigeren op de website verliep goed en betalen ging makkelijk en snel

Bestelling geplaatst product 2 dagen later in huis.

Duidelijke website, bestellen gaat vlot en via de orderpagina altijd toegang tot facturen en 'garantiebewijzen'.

Levertijden op de website zijn in mijn ervaring(8 bestellingen over de afgelopen jaren) accuraat. Bestellingen van voor 22 uur worden de volgende dag geleverd, mits op voorraad.

Overzichtelijke website. Na bestelling een snelle en correcte bevestiging.
Begeleiding van de bestelling optimaal door track en trace.

Snelle levering; prima verzorgd.

Ik monteerde een nieuwe processor en koeler op een tegelijkertijd aangeschaft nieuw moederbord; dit was kennelijk niet optimaal geweest - de pc startte niet op.
Ik kon snel een afspraak maken voor diagnose van het probleem. Na een half uur was het probleem opgelost: het moederbord werd vervangen en processor en koeler werden correct gemonteerd. Kosten: € 17,50. Perfect!

Al vaker onderdelen voor pc hier besteld. De bestelprocedure is snel en helder. De producten komen altijd goed ingepakt.

De bestelling wordt keurig afgeleverd, goed verpakt en de op tijd.

De site is erg overzichtelijk en heeft een ruim aanbod qua onderdelen. De bestelprocedure is éénvoudig en overzichtelijk. De prijzen van de producten zijn gemiddeld en de levertijd op de producten is over het algemeen erg goed.

Netjes verpakt (loze ruimte in doos goed opgevuld met beschermend verpakkingsmateriaal). Rond 21:30 besteld, volgende dag af te halen op het door mij zelf gekozen afhaalpunt.

prijsnivo goed (vaak voordelig) betalen met ideal, gemakkelijk en snel. gratis verzending, snelle levering (enkele dgn)

Goede overzichtelijke webshop, goede prijzen voor de producten. En je kunt er bijna alles bij kopen.

Meteen de volgende dag thuis. Maar allen de 7 euro verzendkosten voor een kabeltje vind ik een beetje veel.

Ik heb gekozen voor Azerty omdat ik wel alles redelijk optijd wou hebben en een goede service wil. Hiervoor kon ik wel een paar euro missen.

Verzending was goed, alles was verpakt zoals ik wou zien. Echter detaillering waarop ik moest wachten kon iets beter. Moest 4 dagen wachten op één product i.p.v. 2-3 die aangegeven was. Geen idee waarom. Maar voor mij geen probleem.

Processor besteld bij Azerty tegen de beste prijs. Levering is niks op aan te merken en netjes snel binnen gekregen.

Processor die besteld is werkt keurig en loopt goed.

Geen gebruik hoefen te maken van de klachtenservice is goed in mijn opzicht.

Makkelijke shop, onderdeel in winkelwagentje en betalen meer moet het niet zijn, de categorieen kunnen misschien nog iets beter en de filteropties. ik heb meerdere bestellingen bij Azerty gedaan en het is tot nu toe altijd goed gegaan, wat bij anderen niet is. Ga zo door!.

Onderdeel was goed verpakt in een frietendoos, van buiten af niet te zien wat erin zit, toppie.

Een weekje geleden voor het eerst een computer bij Azerty besteld.
Bestellen ging goed op de mooie overzichtelijke site.

Een weekje geleden voor het eerst een computer bij Azerty besteld. Keurig op tijd werd alles bezorgd. De behuizing zat niet in een bruine doos (je kon zien dat het een behuizing was).
Voor mijn pc had ik cpu + koeler + bios update besteld. Het moederbord was erg goed verpakt in heel veel bubbeltjesplastic.

Ik ben ook erg tevreden over de klantenservice van Azerty, je kunt via de site chatten met medewerkers die je vragen beantwoorden.

Ik had laatst voor het eerst iets besteld bij azerty. De prijs was prima, niet beter op andere websites en de verzending was gratis, wat geweldig is. Meteen de volgende dag pakketje al ontvangen. Ik ga zoiezo vaker op azerty dingen kopen

Erg goed, kreeg er track en trace bij en was gratis verzending, na een dag al in huis

Niets op aan te merken, goed verpakt, snel verzonden en ontvangen. Vandaar dat ik Azerty 5 sterren geef.

Snel antwoord op mijn vragen, site overzichtelijk, bestelling (PC incl montage) snel en erg netjes geleverd, helemaal compleet inclusief doojes en niet gebruikte onderdelen. Een vraag achter over een voucher ook netjes en snel beantwoord. PC werkt ook prima. M.a.w. echt helemaal top!

Ik had een PC inclusief montage besteld, hij was sneller dan verwacht gemonteerd. Levering was netjes, alles netjes verpakt. Ik had hem laten afleveren bij de Karwei, ook dat werkte prima. Lekker handig met ruime openingstijden. Top dus!

Tja, het wordt wat saai, maar ook dit was uitstekend. Vragen zowel vooraf als achteraf werden snel en netjes beantwoord.

Online bestelling geplaatst en zelf afgehaald in Raalte. Bij de betaling gooide mijn bankpas roet in het eten. De medewerker was echter heel behulpzaam en flexibel waardoor er te plekken een oplossing is gevonden. Oprechte complimenten voor de goede service.

Bij het afhalen van mijn bestelling is door nog onverklaarbare wijze de dagbestedingslimiet van mijn bankpas gewijzigd. Hierdoor kon ik niet het volledige bedrag pinnen (Ondanks dat enkele weken eerder ik een nog hoger bedrag wel kon pinnen).

Dit was snel opgelost door de betaal methode te wijzigen naar iDEAL, even in te loggen op de website en de bestelling online via iDEAL af te rekenen. Helemaal top.

Daarnaast had ik last minute nog 1 product extra nodig, dit is terplekke verzameld en toegevoegd aan de bestaande bestelling zodat ik alle producten in een keer mee kon nemen.

Ik heb er eigenlijk weinig over te zeggen omdat alles vlekkeloos verliep.
De bestelling plaatsen enzo ging gewoon goed, alles was overzichtelijk.

De levering was zeer vlot, ik had het eind van de middag een bestelling geplaatst en de volgende ochtend kreeg ik die meteen binnen.

Eenvoudig bestellen, goede prijs en kwaliteit en de producten de eerst volgende werkdag per post ontvangen

Produkten goed verpakt ontvangen

Eigenlijk bestel ik al jaren alles wat met computers te maken heb bij Azerty en dat werkt iedere keer weer.

Perfect ingepakt zoals altijd. Iets later dan voorzien maar dit is niet de beoordeling van TNT.

Voor het eerst een vraag gemaild en nog nooit zo snel een mail reactie terug gekregen die zoveel hout snee.

Tot de volgende bestelling Azerty!

Laptop om 's middags half 5 besteld, de volgende dag om 13:00 in huis! Het enige verwarrende was dat ik een POSTNL track en trace nummer kreeg terwijl het door een andere partij werd bezorgd en ik het pakketje dus niet kon volgen. Voor de rest uitstekend!

de volgende dag in huis...deze door Azerty omschreven "STELLIGHEID" gaat niet altijd op...Ik bestelde zondags een ventilator...deze kwam pas woensdags ipv dinsdag waar Ik STELLIG op gerekent had....zet dan...MEESTAL DE VOLGENDE DAG.....

zie boven

ineerste instantie zei men...u heeft pas zondag besteld....ja idd...zo ik het toch dinsdag moeten hebben.?...hier werd wat nonchaland mee omgeegaan....

Scorekaart voor Azerty