Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Perfecte totaalervaring: producten besteld om half tien 's avonds op vrijdag. Verwerken ging direct en foutloos. De volgende ochtend om 9 uur had ik mijn twee producten binnen, netjes bezorgd èn met een leuke verrassing erbij om me als nieuwe klant te verwelkomen. En dat voor een hele mooie prijs. Azerty heeft er een fan bij :)

De snelle levering was een groot pluspunt. Bedrijven zeggen nog wel eens op tijd te leveren, maar als je op vrijdag bestelt of vlak voor de deadline, wordt dan vaak toch op maandag/dinsdag geleverd. Maar in dit geval kreeg ik vrijdagnacht al een mail met het bezorgtijdstip en werd het daar netjes binnen bezorgd.

Azerty heeft een uitstekende service en een enorm assortiment. Ook ziet de webshop er top uit.

Pakket werd 1 dag na bestelling afgeleverd. Snelle aflevering en pakket was netjes verpakt.

Ik heb geen klachten gehad. Maar weet zeker dat wanneer ik een klacht heb ik bij de klantenservice terecht kan.

Goede webshop, breed gesorteerd, prettige prijzen bij wat ik zocht en natuurlijk met iDeal aansluiting. Dit is een prima doordacht proces en al met al een goed werkende webshop bij een bedrijf wat tot nu toe prima werk heeft gedaan. Dat is wel een review waard en omdat ik zelf ook altijd kijk naar reviews, doe ik vandaag een review terug voor iedereen die hier ook op let.

Prima ingepakt en goed te doen met de standaard verzendoptie.

Inmiddels ben ik al zo'n 8 jaar klant bij Azerty en nog nooit hebben ze me teleurgesteld. Elke bestelling is altijd keurig afgehandeld. Dit heeft er toe geleid dat ik tegenwoordig enkel en alleen bij Azerty bestel, tenzij ze een product niet hebben.

Alles wordt netjes met PostNL verstuurd en dat is gewoon de meest betrouwbare partner voor wat betreft verzending.

Ooit een R9 290 aangemeld voor RMA. Deze bleek defect te zijn en heeft men verstuurd naar het reparatiecentrum. Deze is echter onderweg ergens kwijt geraakt. Het aankoopbedrag is uiteindelijk teruggestort (erg netjes!). Ik heb hierover wel een aantal keer uit mezelf navraag moeten doen wat ik persoonlijk jammer vond, maar alle andere ervaringen maken dit weer helemaal goed!

Vanwege goede prijs, uitgebreid assortiment, duidelijke website en ervaring met snelle levering gekozen voor Azerty.

Binnen de beloofde termijn van één dag geleverd en incl. track & trace code. Producten waren prima verpakt.

Prima ondersteuning en snelle reactie/terugbetaling bij retouren!

Per abuis had ik een verkeerd moederbord besteld, doordat de pricewatch doorlinkte naar een vrijwel identiek moederbord maar dan een ddr3 i.p.v. ddr4 versie.

Om de retouraanvraag te starten downloadde ik via de webpagina over herroepingsrecht een formulier dat bij de retourzending gevoegd moest worden. Na verzending ontving ik een mailtje van Azerty met een ontvangstbevestiging en met het verzoek om een servicenummer aan te vragen, want het retourformulier an sich is niet voldoende.

Als op de pagina duidelijk wordt aangegeven dat een service-aanvraag noodzakelijk is bij een retourzending dan had dit wat heen en weer gemail bespaard, verder verliep dit proces voor mij zeer goed!

Super service van Azerty voor het omruilen van een WD Red hardisk die na ander half jaar fouten genereerde volgens mijn Qnap nas.

Snel en accuraad opgevolgd en volgende dag lag een nieuwe harddisk bij mij alweer op de stoep, welke nu tot vole tevredenheid weer in de qnap zijn werk doet.

Meer bedrijven zouden deze pro active aanpak moeten hebben!

een dikke pluim voor het Azerty team!

Eenvoudige website, wat een absoluut pluspunt is. En vooral het gratis verzenden is een dikke plus. Ondanks de gratis verzending gewoon een track en trace gekregen. Bestelling is nog niet binnen, maar ik verwacht het beste!

Ik had per ongeluk iets besteld met een lange levertijd, maar dat werd zonder moeilijk te doen op mijn verzoek aangepast naar iets dat wel direct leverbaar was. Rob heeft mij hierbij prima geholpen. Een van de weinige webshops die zijn klantenservice op orde heeft. Op basis van de klantenservice alleen al zou ik zo nog een keer iets bestellen.

Vaak wel als ik verlegen zit om een pc gerelateerd product denk ik aan azerty, dankzij de prima website met een makkelijke site-navigatie verloopt de aanschaf van de benodigde artikelen overzichtelijk en makkelijk.

Van winkelmand tot keurig een tracktracecode met de mail valt er niets aan te merken, mijn ervaring is dat de bestelde artikelen mits op voorraad de navolgende dag perfect verpakt aangeboden word door de pakketbezorger.

Het was makkelijk een bestelling te maken, al zou het zoeken naar onderdelen makkelijker moeten kunnen. Als ik naar ram kijk, wil ik vooral zoeken op grootte en snelheid, terwijl je op de site dan op 'meer opties' moet klikken. Dit is op meerdere onderdelen zo, en is wel een punt wat verbeterd kan worden.

Ik kon het gewoon perfect op tijd ophalen.

Ik kon langskomen, mijn verhaal doen, en mijn problemen werden direct opgelost. Ze hebben zelfs de kosten verminderd omdat mijn probleem iets was wat ik zelf niet had kunnen zien.
Wel duurde het een tijdje voordat het geld retour van een verkeerd besteld product terug kwam.

Opzich handige website, die snel werkt.
De filters zijn wat minder handig, maar dat ligt aan mij.
Ik bestelde om 21:30, en alles wat voor 22:00 zou worden besteld zou de volgende dag nog geleverd worden.
En ja, het werd de volgende dag geleverd, netjes met track & trace code.
Het was goed in lucht zakjes verpakt!

Sommige mensen kregen een 10 euro zalando korting code bij hun bestelling, ik kreeg dit niet...
Ik kreeg een doosje Merci Chocolade :D
Bedankt Azerty ! :)

Via de pricewatch bij Azerty terecht gekomen. Azeri heeft een goede naam en had 1 van de scherpste prijzen. Levering volgens afspraak (volgende werkdag). Het bestelproces voelde wel wat ouderwets aan. Hier valt nog winst te boeken.

Netjes verpakt en op de beloofde dag geleverd.

Ik had nog nooit gehoord van deze winkel dus dan is het toch even afwachten. Eerste indruk prima; snelle levering, keurig verpakt inclusief leuke verrassing. Maakt het wel persoonlijk op die manier.

Ze zijn perfect kan gewoon niet beter
Ik had een moederbord besteld en kwam 2 dagen mater aan!
En ze verpakken het heel goed plus je kreeg een 10 euro korting op zalando en een verassing maar dat moet je zelf ondekken :)

Op het moment van bestellen voor wat ik nodig had de beste prijs. Snelle, vlekkeloze afhandeling en verdorie nog 10 euro korting bij Zalando ook, het kan niet op!

Prima verpakt in een doos van twister fries. Mijn tweede favoriete ding, na overklokbare processors. Knap, had ik ze niet eens verteld.

Mooie prijs en levering de volgende dag. Keurig verpakt echt prima in orde. Volgende keer weer. Een goed adres.

Voor 22.00 besteld en echt de volgende dag geleverd

Ditmaal voor de tweede keer via Azerty een pc samengesteld. Ik kreeg, zoals gebruikelijk, de lijst door met de te bestellen onderdelen. Vervolgens kon ik deze zeer eenvoudig vinden, d.m.v. de productcodes. Het betalingsproces ging ook zeer gemakkelijk. Je krijgt de optie om je opgespaarde Azerties (spaarpunten) te gebruiken. Zo ja, dan berekent de site automatische de korting die het je oplevert. De bezorging van de bestelling was ook duidelijk. Van te voren was al duidelijk dat Azerty niet alles op voorraad had en het 2-3 dagen zou duren voor ik het pakket in ontvangst kon nemen. De mate van voorradigheid stond netjes aangegeven op de website. Het pakket werd bezorgd met PostNL, waar je met je Track&Trace-code je pakket kunt volgen en precies weet wanneer je thuis moet zijn om deze in ontvangst te nemen.

De levering ging, zoals eerder genoemd, via PostNL. Bij het plaatsen van de bestelling had ik al een opmerking geplaatst, dit kun je toevoegen bij het invullen van je gegevens en het bezorgadres, met de mededeling dat het pakket ook bij buren afgeleverd kon worden, als ik niet thuis zou (kunnen) zijn op het moment van leveren. Deze opmerking stond dan ook netjes op de verzendsticker op het pakket. 'Burenbezorging toegestaan', waar dit normaal gesproken niet gebeurt.

De site is qua layout goed onderhouden en het ziet er goed verzorgd en overzichtelijk uit, je kan makkelijk bestellen en betalen en er is een snelle verzending.
Mijn conclusie:
Deze site is dus gewoon top en ik zou deze site aan iedereen aanraden.

De verzending is snel en gemakkelijk.

Ik ben niet nieuw maar dat is mijn account wel want laatst heb ik voor het eerst met mijn eigen account besteld en omdat ik nieuw was kreeg ik een merci doosje en een toegoedbon voor zalando erg aardig!!!

Ditmaal een compleet systeem samengesteld en laten assembleren bij Azerty. Zeer duidelijke communicatie. Tegenwoordig kun je zelfs meekijken via hun youtube-kanaal wanneer ze je pc in elkaar gaan zetten. Grappig om te zien. Levering prima en snel. Ook het testen van je systeem voor verzending geeft een goed gevoel.

Een dag later dan de bestelling krijg je het normaal gesproken binnen. Snel dus.

Eenmaal een probleem gehad met een videokaart. Makkelijk te retourneren en de oplossing was prima.

Altijd zeer tevreden, snelle levering en uitstekende service. Zonder problemen foute bestellingen terug kunnen geven.

Scorekaart voor Azerty