Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk zocht op Hardware.info naar een nieuwe processor. Bestellen ging erg makkelijk op Azerty, goede prijzen, snelle bezorging, en een goede, veilige bezorging.
Goede service. Snel antwoord wanneer het bestelde product binnen is, via email. Ik bestel hier, omdat de producten net wat voordeliger zijn dan elders, houden zo!
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst voor meerdere onderdelen. Ik was wat overhaast met het bestellen en kwam er de volgende dag achter dat ik een fout moederbord had besteld. Na contact opgenomen te hebben met Azerty kon dit makkelijk aangepast worden. Diezelfde dag besloot ik nog eens mijn bestelling aan te passen zodat ik mijn bestelling de volgende dag kon ontvangen. Dit was allemaal geen probleem! Kosteloos je bestelling aanpassen via chat op de site was heel gemakkelijk en vind ik erg service gericht.
Ik ben dan ook erg tevreden over Azerty!
Niks op aan te merken. Gewoon zoals het hoort: duidelijk, snel en doen wat er is beloofd.
VerzendingPrima, zaterdagmiddag besteld, dinsdag geleverd.
Één van de betere aspecten van Azerty is de mogelijkheid om je hele winkelwagen 'in te laden' via de Directe Link-knop.
DAT is klantgericht denken.
Zodoende kun je op een later tijdstip je mandje nog een keer bekijken of bijwerken.
Vooral bij het samenstellen van een compleet systeem met een tal van onderdelen en mogelijkheden is dat bijna essentieel.
Als ik dan toch een, zij het onterecht, minpuntje mag noemen: bij de assemblage is de tweede harddisk op een andere poort gezet dan ik had gewild. In alle eerlijkheid zijn er verschillende opties mogelijk waar je een Harddisk op kan aansluiten. Doe je ze op de sata chipset poorten? Of liever op de 'third-party' poorten? Ik had geen wensen hieromtrent kenbaar gemaakt, dus dat kunnen ze dan ook niet weten. Desalniettemin moest ik er daarom wel even aan te pas komen.
Mijn systeem-schijf (een M.2 SSD) hebben ze in ieder geval op de enige juiste poort gestopt. Mijn moederbord heeft 2 M.2 poorten, maar 1 ervan schakelt een PCI-Express poort uit. Ze hebben de SSD dus op de poort geplaatst die daarom een aantal chipset SATA poorten sluiten. En omdat er daar een ruime hoeveelheid van zijn, geeft mij de vrije PCI Express-poort uiteindelijk meer mogelijkheden tot aanpassing of uitbreiding.
Ook DAT is weer klantgericht denken!
Zelden geef ik hoge scores. Azerty heeft ze wat mij betreft echter wel verdiend.
Duidelijk, snel, en voorzuldig ingepakt. Wat wil je nog meer?
KlantenserviceOp vragen werd snel, netjes, kort en krachtig geantwoord. Wat wil je nog meer? Begin ik in herhaling te vallen?
Gewoon goed geregeld. Vanaf moment dat je de betaling hebt gedaan word je goed geïnformeerd over de bestelling en het was de volgende werkdag in huis.
KlantenserviceBij een klantenservice denk ik aan echt een persoonlijk contact. (face to face of minimaal een gesproken woord per telefoon) maar nu hebben wij het over email contact, dat verliep in principe wel goed, maar als het een geautomatiseerd email was...
Op 23 december voor 22:00 besteld en op kerstavond afgeleverd, helemaal top.
Ik kon kiezen tussen Alternate en Azerty, maar bij Alternate lukte de betaling niet.
Ik ben gelijk naar Azerty gegaan binnen 5 min klaar en goedkoper.
Zeer goed verpakt niks mis mee.
Kort maar krachtig: goede website met veel keus tegen vrijwel de laagste prijzen. Verschillen zijn echter zo klein (enkele euro's of nog minder) dat ik dan liever kies voor een website die een goede reputatie heeft (bron: beoordelingen hier op tweakers.net).
Over klantenservice nog geen mening. Is overigens wel 1 vd belangrijkste dingen voor een webshop. Goede klantenservice bij problemen, vooral een goede afhandeling in geval van problemen in de garantieperiode, is voor mij doorslaggevend om te kopen bij een partij!
In de avond besteld en zoals beloofd de volgende dag in de middag bezorgd! En dat vlak 2 dagen voor de kerstdagen...
Mijn zoon wilde een gamecomputer kopen alleen waar?
In eerste instantie wilde ik hem bij alternate aanschaffen omdat ik daar ver in het verleden zelf een keer een computer gekocht heb. De reviews van alternate zijn ook nu nog steeds goed, maar niet zo goed als die van azerty. Wordt het dan toch Azerty voor het bestellen van de computer? Uiteindelijk wel, want ook de prijzen liggen bij Azerty wat lager en dat scheelt dan toch weer een paar tientjes voor een tiener die het allemaal zelf moet betalen.
Het enige wat ik fijner vind aan de site van alternate is dat je daar op een simpele manier je computer kan samenstellen met de verschillende onderdelen. Dat heb ik dan ook daar gedaan maar uiteindelijk dan toch bij azerty gekocht.
Ze kwamen alleen een beetje vroeg want mijn zoon lag nog te slapen maar buiten dat helemaal prima
Nadat ik mijn computer bij alternate had samengesteld nog even advies gevraagd bij Azerty. Het systeem was een prima systeem alleen de voeding die zou ik misschien nog kunnen aanpassen. Dat heb ik toen maar gedaan want daar hadden ze wel gelijk in.
Azerty heeft ook een assemblage service die je op YouTube kan bekijken. Ik had gevraagd of mijn zoon kon zien hoe zijn computer in elkaar gezet zou worden. Dat kon allemaal en werd netjes gebeld op het moment dat ze gingen beginnen. Allemaal top geregeld.
Gewoon de A merken tegen bijna de laagste prijzen, waarom koop ik dan niet elders? Omdat dat zeer onbekende winkels zijn en ik wel eerst een beetje goede review over de winkel wil lezen.
Staat je niet op tweakers.net dan heb ik onvoldoende vertrouwen in de winkel.
Dus was azerty.nl de beste keuze voor mij.
Snel verzonden trouwens zelfs in de drukte van kerst.
Klantenservice geen mening over, als je product goed Is heb je de klantenservice niet nodig, kan dus niet beoordelen hoe ze met een probleempje omgaan maar verwacht natuurlijk top service.
Azerty heeft een overzichtelijke website met een euime keus. Daarnaast kan ik niet alleen de gewenste producten altijd snel vinden, maar ook andere informatie.
VerzendingDe verzending gebeurd snel en met inachtneming van de aangegeven levertijden. Verpakking is prima, waardoor kans op beschadiging minimaal is.
KlantenserviceMijn bestelling stond te wachten op 1 onderdeel dat een langere levertijd had. Omdat ik de overige zaken graag voor kerst wilde hebben heb ik even gebeld en meteen werd de levering gesplitst in twee delen. Klasse, zo kon ik toch nog tojdens de vrije dagen gebruik maken van de spullen.
Ik koop al jaren in deze webshop en ben steeds zeer tevreden van de producten en de snelle levering. Ook als eik een vraag heb wordt deze snel beantwoord.
VerzendingAls men de betaling ontvangen heeft wordt het doorgaans de volgende dag geleverd in Belgie.
KlantenserviceVragen en uitleg over producten worden snel verschaft. Ook wanneer een product niet leverbaar is op de voorop gestelde tijd, brengen ze je op de hoogte.
Betaling via iDeal verloopt snel en probleemloos. Inf I rmatie op de site is actueel en correct. Erg prettige layout en sorteer functie. Top.
---
Zelf geen ervaring mee maar de posts en reviews die ik hierover gelezen heb lijken erg goed te zijn.
Erg snelle levering indien voor 22.00 uur besteld. Netjes verpakt. Indien een product niet direct leverbaar is dan staat er "2 - 3 werkdagen" en dat klopt altijd. Erg prettig want dan weet je waar je aan toe bent. Een top webshop
Alle producten zijn makkelijk terug te vinden in de shop, de betaling was snel verwerkt.
VerzendingPrima verpakt en vlotte levering.
Prima service, nette prijzen, snelle levering en mogelijkheid tot chatten mocht je er tijdens het bestellen niet uit komen. Indien de producten voorradig zijn en je bestelt voor 22:00 uur heb je ze de volgende dag nog in huis. Geweldig.
Geweldig, Ik heb hier een videokaart gekocht voor de scherpste prijs, kon het nergens anders goedkoper vinden
Gewoon simpelweg goedkoop en snel
Super snelle levering, volgende dag al in huis
Azerty is goedkoop en je hebt daar bijna alles wat nodig hebt voor PC en Ik had nog nooit problemen met mijn bestelling.
VerzendingHij was op tijd en er was alles er in.
Oortjes gekocht als 5 december cadeau. Hierover kreeg ik een e-mail dat deze niet op de afgesproken tijd verzonden kunnen worden. Na wat gezeur aan de telefoon een alternatief product gekozen. ( Er werd nog moeilijk gedaan over ruim een euro extra in prijs. )
Alternatief kwam netjes op tijd binnen maar is niet vergelijkbaar met de originele oortjes. ( Niet compatibel door 4 ringen op de 3.5 mm jack en dus deden ze het niet met de telefoon. ) Deze netjes weer terug gestuurd en optie gekregen om te ruilen. ( Ondertussen zijn wel al een week na 5 december. )
Omdat het nu toch al veel te laat is, was ik van plan de oortjes die ik origineel kocht te bestellen. Deze waren ondertussen in prijs gestegen. Ik wist natuurlijk al dat dit weer een probleem zou worden. Na het bellen moest ik een nieuwe order maken. Dit order mailen naar de medewerker. Verder zal er geen probleem meer zijn met de kosten of de verzending.
Na een paar dagen krijg ik weer een mail dat het product weer niet op tijd verstuurd kan worden ( ondertussen zijn wel alweer 2 weken verder. ). Later krijg ik weer een mail. Dit keer omdat ik nog moet bijbetalen, terwijl ik dit al had geregeld aan de telefoon. Nu heb ik Azerty weer gebelt, en ben ik eindelijk geholpen. De oortjes waren de volgende werkdag binnen, ruim 2 weken later.
Volgens mij heb ik enorm veel ongeluk gehad met irritante administratieve fouten. Helaas heeft dit het wel verpest voor mij met Azerty.
Uiteindelijk is het nu opgelost en zou ik niet zo snel een negatieve review schrijven, maar omdat het product een cadeautje is ben ik vrij geïrriteerd.
Hopelijk word hier iets van geleerd. Dit soort verhalen geven je zaak natuurlijk geen goede naam.
Maar liefst 2 keer werd zich niet aan de afgesproken datum gehouden. Werd van een paar werkdagen tot ruim een week per keer.
KlantenserviceEr werd moeilijk gedaan over ruim een euro extra betalen bij een alternatief product dat Azerty zelf uitgezocht heeft. Daarnaast is dit alternatief niet vergelijkbaar met het originele product. Ook is mij belooft dat de overige kosten kwijtgescholden zouden worden, waarna ik hier later weer gezeur over krijg.
Snel en makkelijk te bestellen. AZERTY is ook goed geprijsd in vergelijking met de concurrenten.
VerzendingIk heb op 22-12-2015 om 21:30 mijn bestelling geplaatst, en netjes de volgende dag ontvangen. ik vind dit zeer goed zeker met de kerst drukte.
Prima prestatie: bestelling geleverd zoals verwacht, binnen de verwachte termijn en zonder verdere bijzonderheden. En ook de onderdelen werken zoals verwacht. Volgens het boekje dus!
VerzendingOp 22 dec om 19:22u besteld en op 23 dec al geleverd. Prima verpakt, en alles conform.
KlantenserviceVia de chat contact gehad over de Skylake config. Duurde een paar minuten voor dat ik een medewerker "aan de lijn" kreeg. Maar dat is niet gek, gegeven de kerstdrukte...