Gebruikers over webshop Azerty

Lage prijs. De site mag wel een keertje opgeleukt worden. Aan de andere kant werkt de site prima.

Snel in huis zonder problemen

Overzichtelijke site, makkelijk producten te vinden, niet duur en betaling via iDeal, lekker makkelijk. Hoewel achteraf betalen nu wel fijner was geweest!

Ik bestelde een nieuwe harddisk maar kreeg een gebruikte (re-certified). WD gaf er nog geen 4 maanden garantie op!

Live-chat: Na een minuut of 5 a 10 wachten alleen maar de reactie "Het duurt helaas langer dan u van ons gewent bent." Geen enkel excuus via de mail en nu wacht ik al 14 dagen op m'n geld retour ...

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

Goede website, makkelijk te vergelijken, goedkoop. Deskundig advies, hoog aanbod. Nog 5 woorden en ik ben er.

Uitstekend via de chat deskundig advies gekregen. 3x heb ik mijn order gewijzigd, zonder problemen.

Ondanks de iets gedateerde layout van de site, is alles eenvoudig te vinden en te bestellen. Veel producten met gratis levering - en tot 22:00 bestellen voor next-day wordt waargemaakt.

Bestelde harde schrijf was goed ingepakt in een royale doos en snel geleverd.

Grote selectie. Goede prijs. Redelijke prijzen. Snelle levering. Na elke aankoop in AZERTY ben ik gelukkig. zeker commando slaan vrienden.

Snelle levering

Deze keer was er geen behoefte

Snel als nieuwe klant ingelogd en binnen een paar tellen besteld. Eerder dan verwacht geleverd.

Een viertal powerbanks nodig voor de smartphones. Had gerekend op minimaal een week levertijd. Aangezien er slechts 2 op voorraad waren, maar tot mijn verbazing kreeg ik binnen 3 dagen al een mail dat ze onderweg waren naar DPD. Volgende dag keurig afgeleverd binnen het aangegeven tijdsbestek van 3 uur.

Makkelijk en overzichtelijk. Factuur bij de mail zou prettig zijn, maar ophalen vanaf de site is ook geen bezwaar.

Fijn met Track & Trace.

Je vliegt zo door het bestelproces heen. Ruim voldoende informatie over alle producten, snell site, makkelijk zoeken.

Zoals beloofd de volgende dag geleverd, kreeg in 1,5 uur na het bestellen alle orderinfo/track&trace door en via mails ook de automatische PostNL berichten. Had een muis besteld en die was bombproof verpakt. Ze verstoppen het RMA-proces ook niet, je krijgt een paar dagen later een mailtje met de link naar dat proces..en de vraag om een reviewtje achter te laten ;) Bestel hier graag: ze doen alles zoals het hoort :)

Goede prijzen, Keurig afgeleverd. Al binnen een halfuur een mailtje dat de videokaart was verzonden. Over de service was ik al helemaal tevreden, maar als verassing lag er ook nog een doosje Merci chocola in als bedankje voor de bestelling. 2 woorden: KOOP HIER

Doosje chocola, meer hoef ik niet te zeggen.

Good website, and quick delivery of product ordered. Best prices among all shops in the netherlands.

Heb hier een myismat besteld, besteld om 9 uur s'avonds was de volgende dag goed verpakt in huis

Muismat is niet heel erg breekbaar maar toch was hij extreem goed verpakt, ook de verzending is top, de snelheid waarmee producten geleverd worden is eveneens uitstekend

Alle componenten voor mijn computer bij Azerty besteld. Netjes op tijd volgende dag in huis. Het pakket was goed verpakt en kreeg van Azerty zelfs nog een doos Merci als welkomscadeautje. Toen er vervolgens wat met mijn moederbord was, is het door de mensen van Azerty tevens erg snel gerepareerd. Heb nog geen week zonder mijn PC hoeven doen!

Als geluidtechnicus werk ik o.a met.Focusrite als master.
Deze gebruikt firewire kabel en laat die net kapot gaan door verkeerd te patchen.
Dat type firewire kabel in lengte en kwaliteit vond ik in Raalte.
Besteld en ik wachten en geen levering , ik bellen en een welgemeend excuus.
Een dag later dan belooft geleverd met...een doos Merci als goedmaker.
Ik heb de kwaliteitskabel met schokolade ....das lekker afmixen..thx !!

Ik koop al vele jaren onderdelen en nog steeds naar tevredenheid.
Vorig jaar een SSD moeten terugsturen ivm DOA, werd netjes een nieuw exemplaar opgestuurd.

Alleen viel vorige week het kunnen bereiken tegen. Pas bij de 3e poging kreeg ik een medewerker te pakken, Bij de eerste 2 pogingen werd de verbinding voortijdig verbroken, maar dit hoeft niet aan Azerty te liggen.

De bestelling was zorgvuldig verpakt en werd snel en gratis verzonden. Het product werkte uitstekend.

Ben al jaren klant en heb nog niets negatiefs kunnen ontdekken. Mogen sommige web shops voorbeeld aan nemen

Zoals het een goede web shop betaamd, netjes op tijd.

Duidelijke instelling en wat ze afspreken wordt waar gemaakt, als het redelijkerwijs is.

Het product was volgens post nl bezorgd, maar ik heb niks ontvangen. Er was ondertekend met de naam Kotter. Azerty heeft een magazijn met het adres Kotterstraat dus post nl dacht dat het misschien per ongeluk retour verstuurd was. Ik heb Azerty gebeld en werd heel vriendelijk en geduldig geholpen terwijl ik chagerijnig was. Ze hebben het pakket niet retour gekregen maar gaan een onderzoek instellen naar waar het pakket gebleven is. Waarschijnlijk heeft een bezorger van post nl het achterover gedrukt.

Niet ontvangen dus, maar dat is meer de schuld van post nl.

Heel vriendelijk telefonisch geholpen. Heb er vertrouwen in dat ze het gaan oplossen. Koste wel een euro per gesprek ;)

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review.
is de kwestie ondertussen opgelost? Anders kunt u uw ordernummer via mail aan mij doorgeven; francisca@azerty.nl

De postbezorger heeft contact met mij opgenomen en weet niet waar het pakket gebleven is. René van Azerty heeft continue mailcontact met mij onderhouden over de status van het vermiste pakket.

Inmiddels heeft Azerty het product gratis opnieuw opgestuurd!
Hartelijk dank voor de service!

Goed prijs. Bestel je voor 22:00u een product dat op voorraad is? Dan heb je het de volgende dag ook echt in huis. Ideaal dat je laat in de avond nog snel even een bestelling kan plaatsen.

Producten zijn gemakkelijk te vinden en makkelijk proces om te betalen. Mogelijkheid om pakket direct af te leveren op een Postnl point. Hoef je dus niet thuis te blijven.

Heb een moederbord gekocht msi h81 en had nog wat azertys wat handig uit kwam waardoor iets minder betallen.

Snel geleverd op 11-02-2016 gekocht en de volgende dag binnen gekomen echt een top levering!

En de klantenservice mailtjes waren ook best wel handig over dat het pakket verzonden is en waar ik me factuur kon vinden en dat het pakket afgelevert was , top hoe ze dat doen!

Scorekaart voor Azerty