Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Zeer tevreden, door eigen fout een te lange grafische kaart besteld, Azerty deed hier niet moeilijk over en gaf mij de keuze of geld terug of vervangend product. Het vervangende product was zelf de volgende dag in huis.

Gebruik van chat werkt goed en ben goed geholpen.

Een hele goede service en een snelle verzending. De klanten service is erg netjes en attent. Ik had perongeluk mijn postcode verkeerd ingevoerd, toen kreeg ik een mailtje met daarin de vraag of deze wel klopte.

Snel , duidelijk, en vaak de goedkoopste optie
Ook de digitale facturen zijn ideaal vind ik

Zeer overzichtelijke web-shop. Prima filter voor het kiezen van de juiste componenten. Betaling verloopt snel en correct.

Snelle levering, stevig verpakt. Prima!

Zeer tevreden met Azerty snelle levering en goede service
ga zeker vaker hier dingen kopen

goede levering, mooi op tijd

je word altijd goed geholpen

Goede en snelle service, goede kwaliteit voor een lage prijs, onwijs fijn om te shoppen

De levering was zoals aangegeven snel. Ik ben onwijs tevreden, ook hoe het verpakt zat om beschadigingen te voorkomen. Dit word mijn nieuwe winkel waar ik mijn spullen voortaan ga bestellen

Ik mailde azerty met de vraag wanneer mijn product geleverd zou worden. Binnen 24 uur had ik al een antwoord

Duidelijke website en een zeer snelle levering van mijn bestelde laptop . s'Avonds besteld en de volgende dag netjes en goed verpakt geleverd op mijn werkadres.

zeer snelle levering

Na een vraag over een aan te koopen produkt kreg ik een duidelijk antwoord waardoor ik nog dezelfde avond een laptop heb besteld bij Azerty.

Snelle levering, alles is goed verpakt en met name de Intel processor was aanzienlijk goedkoper dan elders.

Op 3e kerstdag besteld (zondag) en op dinsdag in huis. Netjes zo rond de feestdagen.

Uitstekend! Product is perfect! Heb er zelfs merci chocola bij gekregen! Kon niet beter!!! Ver en ver boven verwachting voor uitstekende prijzen!

In verband met feestdagen is het product iets later geleverd dan verwacht. Maar dat scheelde maar 1 dag.

Koop nu al jaren bij Azerty. Na slechte service bij Alternate is Azerty mijn nieuwe favoriete zaak geworden, en tot nu toe nog nooit spijt van gehad! Groot assortiment, degelijke verzending en goede service dragen hier aan bij. En met name deze laatste factor telt aangezien ik het belangrijk vind hoe bedrijven met je omgaan als er iets mis is!

Altijd degelijk verpakt en op tijd geweest bij mijn bestellingen. Niks op aan te merken.

De enige keer dat ik er aanraking mee heb gehad was toen de TNT mijn pakketje was 'verloren'. Maar kreeg gewoon nieuw geheugen toegestuurd. Uitstekende service dus.

Helaas te weinig contact gehad. Naarmate verder in de bestelling word er te weinig met de klant besproken.

Redelijke verzending op zich wel goed in gepakt

Erg slecht, heb 3 weken geleden een cadeaubon van ze gewonnen dmv een review op tweakers. Maar die 50 euro moest ik mooi zelf voorschieten en tot op heden nog steeds geen geld teruggekregen van het bedrijf.

Ik ben prima geholpen door de mensen bij Azerty. In eerste instantie goed contact via mail na aanleiding van wat vraagjes over de beoogde build.
Ook toen men er tijdens het bouwen achter kwam dat mijn gekozen RAM niet mee wou werken op dit mobo is men hier snel achter aan gaan bellen en samen met mij tot een goede vervanging gekomen.
Zelfs na dat van de week mijn Mobo toch stierf (gefaalde bios update bij gebruik van de Live Update app van MSI) is deze zonder moeite vervangen. Ook kwam ik er achter toen ik zelf aan het kijken was of ik de bios kon resetten dat de cooler niet in het systeem paste (koeler was net een paar mil te groot waar door de case niet dicht kon. (dit hadden ze tijdens de assemblage helaas niet gezien) is deze in overleg en zonder extra's vervangen door een passende Koeler

Al met al prima geholpen en goede service verleend

+ Goede service
+ Oplossingsgericht bij niet werkende/passende componenten
+ Snelle Service

- Vergeten oude Windows bestanden te verwijderen na upgrade OS
- Er is in eerste instantie een niet passende cooler geïnstalleerd waar door het zij paneel niet goed sloot / doorboog
- Helaas is het paneel licht beschadigd bij de plaatsing/verwijdering van de oude/vervangende cooler

De bestelling plaatsen ging vlekkeloos, via de pricewatch hier werd ik gelijk naar de juiste producten verwezen en alles stond helder aangegeven.
De betaling ging ook allemaal goed.

Aan een kant vond ik de verzending erg slecht, aan de andere kant is dit ook weer opgelost door Azerty.
Ik had aangeven dat het pakket met onderdelen niet naar mijn woonadres moest worden gestuurd, maar dat ik het bij een postkantoor wilde ophalen bij mijn ouders, dit ligt 70 km uit elkaar. Dit ging hartstikke fout, het werd wel naar mijn adres gestuurd. Ik was niet thuis. Ik had het al gezien via postNL, gelijk er achteraan gemaild, maar toen was het pakket al onderweg dus kon Azerty niets meer doen.
Ik heb mijn buren gebeld en gezegd dat het pakket zou komen, maar dat het naar het verkeerde adres werd gestuurd. Ik hoopte op een 'niet thuis' bericht zodat ik zelf een adres in kon vullen, maar dit ligt aan PostNL, niet aan Azerty.
Later zag ik dat het pakket geretourneerd werd naar de afzender.
Twee dagen na de bestelling lag het pakket dus weer bij Azerty, helaas op een zaterdag.
Pas op de eerstvolgende werkdag kreeg ik contact via de mail met Azerty, waarbij er eerst nog heel onduidelijk werd gedaan over of zij het pakket al wel hadden gekregen. Ik had al meerdere mailtjes met het juiste adres verstuurd, met de vraag of ze alsjeblieft het pakket willen versturen.
Ik kreeg pas veel later op de dag berichten terug, waarbij er gevraagd werd naar het juiste adres (sorry, maar communiceren jullie wel eens met elkaar?)
Uiteindelijk werd het wel dezelfde dag opnieuw verstuurd, maar dit is 4 dagen na mijn bestelling.
Bij PostNL bleef het nog een dag langer liggen door de kerstdrukte, maar dat kan ik ze moeilijk kwalijk nemen.
Uiteindelijk kon ik mijn pakket een week na bestelling afhalen bij het postkantoor, doordat Azerty een stomme fout maakte. Snelle bezorging is leuk, maar er moet wel goed worden opgelet, anders heb ik er nog niks aan!

Ik vind dat er best wel vlotter gereageerd had mogen worden. Ik had vrijdag al aangegeven dat mijn bestelling de verkeerde kant op ging, daarop werd geantwoord met een 'Sorry, maar het is al onderweg". Ik heb diezelfde middag nog, toen het geretourneerd werd, al gemeld dat het weer terug ging naar Azerty. Zaterdag zag ik op de track&trace dat het pakket weer terug was, toen heb ik opnieuw gemaild maar geen reactie gekregen. Maandag heb ik nogmaals gemaild naar meerdere afdelingen en uiteindelijk kreeg ik de eerste mail over dit onderwerp terug tegen een uur of 11 in de ochtend.
Bovendien werd mij door 3 verschillende personen dezelfde vragen gesteld, dat vind ik raar.
Ik heb wel netjes een excuses gekregen.

Een aantal dingen besteld, en het is een fantastische ervaring. Ik heb op de website via de livechat advies op maat gehad, en toen ik mijn eerste bestelling binnen kreeg (netjes verpakt en alles op tijd) kreeg ik er een Merci doosje bij :).

Soms helaas 2-3 werkdagen, maar dat is niet al te erg. 2 dingen besteld, binnen 2 dagen op de deurmat.

Zoals al eerder gezegd, advies op maat gekregen via de livechat op Azerty. Fantastische service.

duidelijke, nette, webshop met zeer redelijke prijzen en voldoende info.
tweede maal hier een pc laten monteren ,en is weer prima.

op tijd binnen ,netjes verpakt en gemonteerd.

met een vraag netjes te woord gestaan met juist antwoord,wel jammer van 1eu extra tel, kosten.

Makkelijk te bereiken en een goede klantenservice.
goede prijzen en snel verstuurd.
naar mijn mening een van de beste winkels om te bestellen.

Goede prijs, snelle bezorging en nog een welkomstgeschenk ook! Ook fijn dat je voor de optie 'Pakjegemak' kan kiezen bij bestellen.

Altijd 1 van de goedkoopste in de Tweakers pricewatch met erg veel op voorraad.
Bestellen gaat makkelijk en de communicatie na bestellen is erg snel en volledig.

Verzenden gaat erg snel. Altijd de volgende dag in huis mits op voorraad.
Verpakking is meer dan prima. Bezorgers zouden er mee kunnen voetballen zonder het product te beschadigen.

Ik heb (gelukkig) slechts 1 ervaring met de klantenservice. Een 2,5" HDD had het begeven binnen een jaar en ik heb een RMA aangevraagd.
Dit is ook weer erg snel opgelost door Azerty. Ik kon de schijf direct opsturen en binnen een week had ik een nieuw exemplaar in huis. Ook de verzendkosten zijn na een mailtje direct naar mij overgemaakt.
Niets dan lof over de snelle afhandeling en communicatie per e-mail.

Duidelijke website. Betaling via IDEAL gaat probleemloos.
Levering was zoals beschreven , binnen 24 uur afgeleverd aan huis

Levering was zoals beschreven: binnen 24 uur afgeleverd!
Na een foute bestelling (mijn fout) was omruilen geen probleem. Ook al was de verpakking open geweest.

Prima service.
Levering was zoals beschreven: binnen 24 uur!
Na een foute bestelling (mijn fout) was omruilen geen probleem.
Omdat ik in de buurt was langs geweest in Raalte (zag er puik uit). Daar werd ik prima geholpen met mijn omruil.
Reden genoeg om deze shop in mijn lijstje favoriete online winkels te houden.

Super service reageren direct na de feestdagen op een mailtje. En goede informatie voorziening bij het kopen van een product

Scorekaart voor Azerty