Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenNa een paar weken bij een andere webshop op mijn bestelling te wachten die maar niet geleverd kon worden zag ik dat Azerty de spullen wel snel kon leveren. Mijn bestelling bestond uit:
- 1x Intel 6700k processor
- 1x Asus Maximus Extreme VIII moederbord
- 1x Corsair DDR4 32GB 2666 geheugen kit van 2 modules (CMK32GX4M2A2666C16)
De processor en het geheugen konde de volgende dag geleverd worden en het moederbord met 2 dagen. Ik had de bestelling dinsdag gedaan en woensdag avond kreeg ik bericht dat het donderdag geleverd zou worden.
De prijs van de componenten was ook meer dan redelijk. Niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Daar kwam bij dat de goedkopere aanbieders de componenten niet of veel later pas kon leveren.
Mijn bestelling is netjes in een stevige kartonnen doos met voldoende bescherm/verpakkings materiaal geleverd. De bestelling kwam ook keurig binnen de aangegeven tijd aan (tussen 12:30-14:30)
KlantenserviceOmdat ik een beetje klaar was met wachten op de spullen (bij de eerste webshop) bij Azerty gevraagd of zij de componenten inderdaad snel konden leveren. Ik kreeg keurig bevestigd dat dit geen probleem was.
Het bestellen gaat heel makkelijk en de service is perfect. Heb al ontzettend veel bij het bedrijf gekocht. Het is over het algemeen wel wat duurder maar voor een goede service en nette bezorging en dergelijke vind ik het wel die extra paar euro waard.
KlantenserviceIk heb een computer bij Azerty besteld en hierbij was ik een processorkoeler vergeten bij de bestelling. Met een belletje aan het eind van de dag was het geregeld en werd het bij in de computer gebouwd zonder problemen.
Ik bestel bijna alles bij azerty ze zijn niet altijd de goedkoopste maar ik betaal graag iets extra voor goede service.
Het is gewoon een super winkel.
Binnen 12 uur geleverd dus wat moet ik er van zeggen.
KlantenserviceJou probleem word serieus genomen en de persoon die je helpt heeft respect voor je en tevens zoeken ze de snelste oplossing. Gewoon super service.
super snelle levering!
had maandag besteld. azerty had niet alles in huis maar was woensdag wel al allemaal geleverd
goed verpakt snelle levering
Klantenservicebestellen gaat soepel!
Zeer duidelijk. Kort na de bestelling een uitgebreid betaaloverzicht ontvangen. Zoals op de website vermeld, de volgende dag in huis
VerzendingGoed verpakt en snelle levering
KlantenserviceGoede extra informatie via mail bij de bestelling ontvangen.
Verschillende onderdelen besteld bij Azerty. Een product was op voorraad bij de leverancier, zou drie dagen duren. Duurde iets langer, maar dat mocht de pret niet drukken
VerzendingProducten waren zeer netjes en stootvast verpakt.
Al jaren klant bij Azerty en het valt nooit tegen qua shop-ervaring: duidelijk, simpel in gebruik en eerlijk.
VerzendingHier ging het ietsje fout, zo had ik naast wat andere hardware een Samsung 950 Pro SSD besteld die normaal binnen 2-3 werkdagen (begin november) zou geleverd worden, maar na een dik uurtje kreeg ik al de melding dat deze pas 7 dagen later geleverd werd. Ondertussen moet ik wachten tot begin december. De andere producten heb ik gevraagd na te sturen en zijn de dag later aangekomen in goede staat en correct verpakt.
KlantenserviceQua communicatie mag het beter, iets wat ik van Azerty niet gewoon ben. Dat ik zelf een dag na de verwachte leverdatum een email moet sturen om te vragen waar mijn product blijft zou niet de bedoeling mogen zijn.
Het wordt blijkbaar ook verwacht dat ik nog een tweede maal verzendkosten betaal voor het naleveren van de SSD in december terwijl ik bij bestelling niet gekozen heb om een product te bestellen dat pas een maand later leverbaar was. De andere onderdelen had ik wel met meer dringendheid nodig. Ik hoop dat Azerty een trouwe en goede klant niet straft op deze manier aangezien ze zelf de foute informatie hebben gecommuniceerd.
Helemaal goed. Snel verzonden, goed op de hoogte gehouden.
Vond de montage en garantie service wel heel goed, woon in Eindhoven dus schiet niet echt op voor mij..
Mijn ervaring met Azerty is alles behalve slecht. Ik bestelde het product, een Intel i7-6700K op precies de goede tijd want niet veel later steeg de prijs enorm.
Er werd gezegd, na een aantal contactmails met de klantenservice dat het product medio december pas geleverd zou worden. Daar baalde ik van, want mijn gehele computer build & setup was aan het wachten op dat ene onderdeel.
En begin november kreeg ik een mailtje dat het product was verzonden, dat ik hem de dag erna zou ontvangen. En nu ben ik deze revieuw met de processor aan het schrijven!
Hartstikke bedankt, Azerty, voor het zo snel leveren van dit product!
Er was niets beschadigd en alles werkt uitstekend!
KlantenserviceDe klantenservice krijgt van mij een goed, en geen uitstekend. Waarom? Omdat ze snel terug mailen, wat goed is. Uitgebreid je vragen beantwoorden, wat goed is, maar ze blijven een beetje vaag met de antwoorden. Ik als consument had graag geweten waar ik daadwerkelijk aan toe was!
Goede prijs kwaliteit verhouding! Zeker aan te raden voor goede producten. Kortom dus gewoon een goede site!
Alle producten waren goed verpakt en op tijd binnen. Op 1 product zou ik 2 of 3 dagen moeten wachten, maar ook deze had ik binnen een dag thuis.
VerzendingSnel en netjes afgeleverd.
Alles ging soepel, ik heb geen klachten. Echt een top site. Altijd op tijd geleverd.
Verzending2-3 dagen (maar dat was al aangegeven)
ik vond het een goede en duidelijke site alles sprak voor zichzelf vond ik.
Je kan makkelijk bestellen en ze hebben heel veel keuze.
Ik heb een behuizing en een licht setje voor in de behuizing en krijg gewoon alles netjes bevestigd op de mail en de volgende dag zelfs gekregen zelfs voor de tijd die ze gaven
je kunt de producten makkelijk vinden. vaak ook goedkoper dan de concurrent. en meestal dag daarna binnen
Verzendingwas snel binnen stond 3 dagen maar had het al de dag daarna
De site is qua layout goed onderhouden en het ziet er goed verzorgd en overzichtelijk uit, je kan makkelijk bestellen en betalen en er is een snelle verzending.
Mijn conclusie:
Deze site is dus gewoon top en ik zou deze site aan iedereen aanraden.
Ik heb afgelopen tijd 3 bestellingen gedaan waarvan 2 op voorraad waren en ik had voor 22:00 besteld en ik had deze bestellingen netjes de volgende dag geleverd gekregen. Van de 3e bestelling was 1 product niet op voorraad maar deze bestelling kwam ook netjes na 2 werkdagen aan bij mijn huis
KlantenserviceIk had een vraag gesteld aan azerty en ik kreeg de volgende dag gewoon netjes antwoord terug. Plus bij elke bestelling krijg je een tegoedbon van zalande t.w.v. €10,-.
ik vind het een hele goede website, heel duidelijk en fijn dat er een helpdeck is.
VerzendingDe verzending ging ook uitstekend!
KlantenserviceIk heb deze week voor het eerst iets besteld bij Azerty. Ik wou wat meer te weten komen over het product en heb toen bij de helpdesk een vraag gesteld en kreeg meteen antwoord en advies, dat was heel erg fijn. Toen ik me product had besteld werd ik de hele tijd op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ik ben heel erg tevreden over de website en het is ook niet de duurste met top kwaliteit en een super helpdeck!
Ik shop al jaren bij Azerty en dat is me nog nooit slecht bevallen! Soms zijn er andere aanbieders, maar als de prijsrange "goed" is, kies ik steeds weer voor Azerty. Ook met RMA's (weinig!) en het samenstellen van complete orders een prima club. Gewoon goed en een betrouwbare plek voor je opdracht.
Verzendingvolgens afspraak, prima, geen bijzonderheden
Heb een externe harde schijf besteld met een levertijd van 2-3 werkdagen. Na twee dagen had ik hem binnen, prima verpakt. De prijs was ook uitstekend en de verzending was voor dit artikel gratis. Zeer tevreden over Azerty!
zoals altijd een goede levering Netjes ingepakt snel het product ontvangen.
en qua service perfect ik had r9 280 gekocht binnen 3 manden defect binnen 3 dag en had ik een nieuwe in huis na deze ervaring haal ik bijna al mijn producten bij Azerty
gewoon goed ingepakt
Klantenservicestaat in de algemenen beoordeling
moederbord besteld mooi te volgen via track en trace
goed verpakt en ook nog eens de goedkoopste
volgende keer zeker weer