Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Overzichtelijke website, snelle levering en scherpe prijzen. Niet mijn eerste en zeker niet de laatste bestelling. Betrouwbare shop! Kortom m'n eerste keuze bij elektronica!

SSD, een inbouwbracket en wat SATA kabels besteld en netjes volgens afspraak geleverd. Verpakking grote omdoos (schoendoosfromaat) met daarin opgeblazen luchtkussens om de inhoud te borgen.

Bestelling heb ik snel kunnen plaatsen. Niet onbelangrijk; het product (GTX750Ti) was ook scherp geprijsd. Ik heb met Azerty nog geen slechte ervaringen gehad.

Snelle levering, zoals aangegeven de volgende dag binnen.

Op zoek naar onderdelen kom je snel bij Azerty uit. Scherpe prijs en geode reviews. Nu zelf geprobeerd, en voldoet aan alle hoge verwachtingen: voor prijs en verzending. De klanten service nog niet hoeven te proberen!

Standaard levering was snel en degelijk verpakt, ook tijdens de drukke kerst periode.

Filters in de webshop zijn niet altijd handig. Maar de zoekfunctie werkt goed genoeg. Ze hebben veel artikelen.

Redelijk snelle verzending, en netjes (niet te groot) verpakt.

Snel reactie op vragen, RMA altijd netjes afgehandeld.

Administratie kan beter. Kreeg iets korting en geen verzendkosten maar dit kon niet meer op de factuur worden gecorrigeerd. Ze gaan het terug storten maar tot op heden nog niets ontvangen.

Voor de eerste keer hier een compleet systeem besteld. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en denken met je mee. Op 28-12-2015 in de middag besteld. 2 onderdelen waren niet op stock, maar toch kon ik mijn systeem op 30-12-2015 geassembleerd en getest komen ophalen. Van bestelmoment totdat je order gereed is kan je op de site de status van je bestelling bijhouden. Wil je liever een telefoontje dat je je order kan afhalen of verzendklaar is dan kan dat ook. De pc was bij ophalen netjes verpakt en je krijgt alle verpakkingen en aanverwante zaken mee. Nadat ze 30-12-2015 nog 'even' hadden overgewerkt (22.00h) mocht ik ook nog even achter de schermen kijken bij Azerty. Conclusie is dat ik in Azerty een eerste keus leverancier heb gevonden waar ik zeker weer een bestelling ga plaatsen. Top...ga zo daar. Groetjes....een zeer tevreden klant.

Levering niet van toepassing. Ik heb de order afgehaald. Ik heb wel gezien hoe ze de orders verzendklaar maken. Op professionele wijze wordt alles verpakt.

Van baliemedewerkers tot assemblagepersoneel zeer klantvriendelijk.

Altijd goede ervaring bij Azerty, scherpe prijzen gecombineerd met uitstekende service. Ook is de website duidelijk en zijn orders/facturen uit het verleden makkelijk terug te vinden.

Op voorrad - volgende dag in huis. Dat is bij Azerty ook daadwerkelijk het geval.

Product defect na lang testen en verschillende andere onderdelen vervangen moest het wel het product van azerty zijn dat defect was (CPU). Product opgestuurd en nog binnen die week antwoord en vervangend product opgestuurd gekregen. Erg fijne service.

Zeer eenvoudig bestellen, via Tweakers Pricewatch gezien dat Azerty bijna de goedkoopste was en omdat ik de naam kende besloten hier te bestellen. Bestelling om 21:52 gedaan en voor 22:00 uur besteld, volgende dag levering en deze werd keurig gehaald

Prima verpakt, het ging om twee harde schijven die netjes in dik folie verpakt zaten en hierdoor niet in de doos konden schuiven.

Makkelijk bestellen en betalen. Een van de weinige webwinkels die supermicro boards verkopen. Praktische verzending via postnl.

Goed, maar kan beter door zelf klant te informeren bij overschreiding van de levertijd.

Snel antwoord op vragen via email. Niet altijd opvolging gegeven aan acties.

Makkelijke bestelprocedure.
Goed telefonisch advies.
Geen lange wachttijden aan de telefoon.
Als nieuwe klant kregen we ook nog een doosje merci chocolade.
Merci Azerty!!!

Bestelling conform afspraak de volgende dag geleverd.

Telefonisch prima geadviseerd over de te bestellen videokaart en de geheugen uitbreiding.

Had hier al jaren niet meer gekocht, maar mijn account deed het nog. Rest van het bestelproces ging soepel.

Levering was op tijd, namelijk de volgende dag. Opgehaald bij een PakjeGemak-punt. Ook mooi dat de verzending gratis was, hoewel ik geen duur product had (een muis).

Bij Azerty een PC-voeding besteld welke prima en netjes verpak, ent op tijd werd geleverd. Er werd mij via de mail, na een paar dagen zelfs gevraagd of ik tevreden ben en desnoods nog kon omruilen, Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt super!! Wat een service. Ik ga zeker mijn eventuele volgende bestellingen weer bij Azerty doen TOP!

Prima levering via Post NL. En op tijd! "Track and Trace"

Bestelling duurde slechts enkele minuten en het bestelproces sprak voor zich.
Niet meer info in hoeven te vullen dan strikt noodzakelijk, daar houd ik van.

Direct verzonden en na 1 werkdag geleverd.

Tot onze verbazing zat er i.v.m. de feestdagen een doosje chocolaatjes bij super! Dat bovenop een het feit dat alles soepel en naar verwachting verlopen is.

Prima shop, website werkt goed. Bestelprocedure is ook dik in orde. Berichtgeving dmv email is ook top. Keurig op tijd verzonden en goed verpakt ontvangen.

Doos had best de helft kleiner gemogen, lege ruimte was wel netjes opgevuld

Dit is een prima webshop; ze doen wat ze beloven; hetproduct was op tijd geleverd

Overzichtelijke site, bestellen gaat zonder problemen. Verwachtte verzendtijd werd behaald. Al met al een prettige ervaring.

Verpakt in een bubbelenveloppe (2 usb sticks), efficient en toch beschermd.

Via Google gezocht naar een usb capturedevice. Azerty kwam als enige tevoorschijn die uit voorraad kon leveren. 30 dec 21 uur besteld, 31 dec 17 uur bezorgd. En ondertussen werd elke stap via mail bevestigd. Hier durf ik meer te kopen in de toekomst!

Bij bestellen werd al aangegeven dat de volgende dag tussen 16 en 22 bezorgd zou worden. Om 17 uur is het paketje bezorgd, keurig in een doos met flink luchtkussens erin om het produkt te beschermen.

Nieuwe workstation besteld. Ik kon alle componenten die ik wilde hebben bij ze vinden. Zelfs in de drukke kerst periode werd mijn nieuwe compu keurig gemonteerd en vlot afgeleverd. Ik kreeg ook nog eens uitstekend advies over mogelijke instabiliteit ivm overclocked geheugen modules. Ik heb hier al veel vaker besteld en voor mij is het telkens helemaal in orde. Ik vind dit een kundige en betrouwbare winkel.

Maandag de onderdelen+assemblage besteld, woensdag de PC in huis. Uitstekend geholpen via de chat op de website. Kabels zijn prima weggewerkt.

De dozen van alle onderdelen waren meegeleverd in een grote kartonnen doos. De doos was een beetje beschadigd maar de inhoud was prima.

Prima klantenservice via de chat. Vragen waren snel beantwoord.

Monitor dag eerder besteld via de webshop, volgende dag afgehaald in de winkel. Werd gelijk geholpen bij binnenkomst, oftewel een dikke voldoende! :)

Scorekaart voor Azerty