Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Mijn keus viel op Azerty omdat de winkel goede reviews heeft met goede prijzen en snelle levering. Het ICT waarborg is ook belangrijk, uiteindelijk moet je bij aankopen op internet extra zeker zijn over waar je een aankoop doet. Zo krijg je nooit problemen.

Niets aan te merken op de levering, kwam 48 uur later binnen via de post en de verzending was gratis. Perfect dus.

Ik bestel bijna altijd bij Azerty. De service is uitstekend en de bestellingen worden snel afgehandeld. Plaats ik een bestelling en deze is nog niet gepickt dan wordt dit snel gedaan als ik op locatie aanwezig ben!

Je wordt snel geholpen en er wordt altijd een goede oplossing voorgelegd. Geld terug, product omruil (dit kan hetzelfde product zijn of een vergelijkbaar product, soms tegen meerbetaling als het nieuwe product wat duurder is dan het origineel gekocht product).

Ik had mijn PC onderdelen bij Azerty gekocht, alles was netjes op tijd afgeleverd en functioneerde prima. Uit die ervaring heb ik nog wel vaker dingen van ze gekocht en dat gaat tot nu toe vlekkenloos.

Ik had ooit een verkeerde adapter gekocht. Na dat ik contact had op genomen met de Klantenservice (wat nodig was zodat zij een retour nummer en bon konden geven) kon ik de dag er na gemakkelijk de adapter terug sturen.

Setje low-noise-adapters gekocht. Was bijna de goedkoopste winkel, omdat ik er al eerdere positieve ervaringen heb opgedaan hier besteld. Doorgelinkt via pricewatch en besteld. Netjes bezorgd in bubbelenvelop. Wel een dag later aangeleverd dan op de site aangegeven.

Product netjes verpakt maar niet binnen 2-3 dagen bezorgd zoals op site is aangegeven. Kwam binnen op werkdag 4.

Ik ben een echte 'computerleek'. Wilde een gamecomputer voor zoon(tje). Kreeg weinig reacties op mijn vragen. Totdat ik Azerty raadpleegde. Hebben mij uitstekend (!!) door het hele proces geholpen tegen de laagste prijs (prijs vergelijken kan ik wél). Korting wordt keurig verwerkt. Eerste indruk: supergoede begeleiding en service, scherpe prijs, snelle reacties en afhandeling. Gaven ook uit eigen initiatief goede alternatieven aan.

Weet nog niet precies hoe alles draait en 'loopt'...

Echt goede klantenservice. Had meerdere bedrijven gevraagd om offerte en meedenken (geen/weinig reacties) . Azerty: ze waren snel, goed en betrouwbaar. Dachten goed mee in de mogelijkheden en dat is belangrijk voor mij.

Savonds om half 9 besteld volgende morgen om half 11 in huis! Supersnel en niets op aan te merken.

Prettige webwinkel. Overzichtelijke website. Ruim aanbod, voorraadindicatie klopt tot nu toe altijd. Inzicht in oude bestellingen is erg handig.

Prima, altijd netjes verpakt en tijdig geleverd.

Niet vaak nodig gehad, maar ze reageren snel en zijn behulpzaam.

Site is duidelijk en overzichtelijk. Filter en sorteer opties mogen wel wat verbeterd worden.
Het bestelproces is simpel en gaat vlekkeloos.

Nu al meerdere bestellingen bij Azerty geplaatst, altijd probleemloos.

Informatievoorziening rondom verzending is uitstekend. Je weet exact wanneer iets verzonden is. Vanaf dan neemt de vervoerder deze taak over (PostNL). Ook deze geeft uitstekende informatie m.b.t. bezorging.
Tevens pluspunten voor het ondersteunen van pakjegemakje, heel fijn voor mensen die bijna nooit thuis zijn.

Pakket was ruimschoots voldoende gevuld met luchtzakken, de inhoud kon geen kant op. Daarnaast was het pakket ook volledig onherkenbaar, geen bedrijfslogo's, tape of andere zaken welke weggeven dat het van een elektronica winkel komt. Voor waardevolle spullen een leuke plus.

Goede en overzichtelijke website. Azerty heeft verder een groot assortiment en zijn de prijzen over het algemeen concurrerend. Wanneer ik vragen heb worden die altijd goed en volledig beantwoord.

Ik heb al meerdere bestellingen bij Azerty geplaatst en nog nooit problemen ondervonden.

De verzendingen gebeuren snel en de producten zijn goed ingepakt.

Vaak zie je de service en kwaliteit van een winkel pas wanneer je problemen krijgt met een product. Ik heb één ervaring met de RMA afdeling van Azerty. Mijn moederbord was defect. Binnen een week kreeg ik een nieuw moederbord opgestuurd. Ook wordt er bij problemen niet gewezen naar de fabrikant. Hier kunnen veel (web)winkels een voorbeeld aannemen (waaronder 4Launch).

Azerty is een hele fijne winkel en heb er al veel besteld ik geef azerty geen 5 sterren omdat het eel er weg is en het fijn zou zijn als er meer winkels zouden komen

De verzending is HEEL goed snel, veilig en goedkoop is echt heeel fijn

De eerste keer heb ik vaak klantenservice nodig gehad en ik vond het allemaL hele aardige mensen en er werdt snel opgenomen

Na een lange zoektocht bleek een 12-14 cm lange Crossfire brug niet te bestaan. Toen een gewone gekocht bij Azerty, die ze voor een mooie prijs op het postkantoor afleverden.

Snel binnen, netjes verpakt.

Zoals ook eerdere keren, goede producten voor zeer redelijke prijzen, duidelijke mails / communicatie en zeer snelle leveringen.

Goed verpakt en voor 22:00 uur besteld, volgende dag geleverd. Tenzij anders aangegeven.

Duidelijke communicatie

Producten makkelijk te vinden en inderdaad op voorraad, snel en vriendelijk te woord gestaan door verkopers, goed geholpen Overzichtelijke en fijne site.

Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming gekocht. Kreeg hem niet stabiel in mijn systeem en na een tijd besloten dat ik hem wil omruilen. Op mails/chat werd alleen gereageerd met maak een service ticket aan en werd niet op mijn simpele vragen in gegaan. Service aanvraag gedaan, wederom niet op mijn simpele vragen en verhaal geantwoord. Ik moest hem opsturen om te testen.... Natuurlijk deed hij het daar wel dus hij was goed en ze wilden hem terugsturen en mij het testen in rekening brengen. Als er naar mijn beschrijving/verhaal was gekeken dan was meteen duidelijk dat ik hem wilde omruilen omdat ik hem niet stabiel kreeg in mijn systeem en dit op een compatibiliteits probleem wees. Na een paar vervelende mails ineens een ander persoon die me ontzettend snel hielp en wel luisterde, ik kon 2 dagen later een EVGA GTX 980 ACX 2,.0 SC+ ophalen die het inderdaad WEL prima doet. Wat mij het meest steekt is dat er meteen een service aanvraag moet komen en je de kaart moet opsturen. Reageer eerst eens op het verhaal voordat er allerlei testen moeten worden gedaan. Voor de rest uiteindelijk prima opgelost en vriendelijke mensen. Doordat het zo is opgelost kom ik hier terug.

Prima site om producten te zoeken (al kom ik meestal vanuit de pricewatch). Overzichtelijk en zonder poespas. Afrekenen geeft alle standaardmogelijkheden en wat bijzondere opties.

Had een mobo+cpu besteld die op 2-3 dagen levertijd stonden. En inderdaad, na drie dagen een enorme doos voor de deur. Bijzonder ingepakt, zeg dat wel. Voor m'n gevoel een beetje buiten proporties tot een mATX bord en een boxed AMD. Maar .. precies gedaan wat er beloofd was, op tijd.

Dit was mijn eerste bestelling bij Azerty. Er zat, heel verrassend, ook nog een welkomstpakketje bij de bestelling. Topservice! Ook het mailtje achter de bestelling aan met het aanbod om te assembleren (want het ging om mobo+CPU) attent, hoewel ik er als rechtgeaarde bouwer geen gebruik van heb gemaakt. Inmiddels zijn er meer bestellingen van mij richting deze zaak gegaan.

Geen slechte ervaringen mee, mijn broer besteld er ook wel eens wat.. Eerste keer vorige week een SSD besteld daar.

Geede levering, ook erg secuur verpakt..

Niet veel aan op te merken.

Na dat ik ze gebeld heb hebben ze me een uitstekende advies gegeven welke moederbord bij welke proccesor hoort. toen ik twijfelde heeft de beste medewerker mij goed gerust kunnen stellen dat het een goede koop is en dat het niet moeilijk was te instaleren. ik ben blij met de service and zeker met het eind resultaat.. kort samen gevat. jullie zijn geweldig

Leterlijk de volgende dag zo als de beste jonge man me beloofd had

de reden waarom ik belde was omdat ik bij mijn vorige bestelling een verkeerde keuze had gemaakt qua moederbord en proccessor. na een nieuwe aanschaf van een de juiste opties ben ik wel geholpen. de aan geschafte producten van de keer daar voor daar maak ik nu dan maar iemand blij mee voor sinterklaas

Bestelling zo geregeld en zeer snelle levering. Alles goed verpakt en binnen de tijd. Zeer tevreden

Gevraagd om advies en kreeg in mijn antwoord twee mooie samenstellingen. 1 voor video editing en een voor gaming (incl een goede uitleg). Goed begeleid bij het bestellen. Bestelling was super snel klaar. Het meekijken via de live stream op youtube is ook super.

Goede begeleiding door het hele proces heen.

Azerty gaat al een tijdje mee en niet geheel ten onrechte. Het is erg fijn dat er ook heel behoorlijke (goed gekozen) eigen voorraden zijn ipv. enkel door te leveren vanaf de leverancier zoals "vroeger".

Goed assortiment tegen heel redelijke prijzen. Ik zou Azerty zeker niet zien als enkel dozenschuiver.

Mijn order werd rechtstreeks geleverd vanaf de leverancier. Hierover kreeg ik een losse e-mail omdat de track&trace code in de verzendmail niet werkte. Hierop gereageerd met de vraag of ze me de trace-code van de leverancier konden geven en dat was geen probleem (was via een andere pakketdienst).

Het pakket kwam zoals beloofd inderdaad de volgende dag binnen :)

Nette (persoonlijke) communicatie betreft de levering van de order.

Donderdagavond de best buy game desktop besteld en vrijdag al in huis.
Bewust donderdag besteld zodat pakje vrijdag binnen zou zijn, heel weekend bezig geweest en vanaf nu gamen!

Pakje is op tijd bezorgd en goed verpakt voor transport.

Scorekaart voor Azerty