Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Goede ondersteuning via de mail en telefoon. AL eerder zaken besteld wat op voorraad is wordt altijd op tijd geleverd. Goede prijzen

Alles was op voorraad en werd inderdaad de volgende werkdag geleverd

Vragen gehad over welk geheugen bij het moederbord past en vragne mbt M2 geheugen, prima geholpen door Michiel

DVD speler bested bij Azerty omdat deze daar het goedkoopst was. Levertje volgens de website 2-3 dagen. Na een week nog niks ontvangen dus maar eens een mail gestuurd. Snel een reactie gekregen, ze gingen uitzoeken wat de leverdatum werkelijk is. Daarna een aantal dagen niets meer gehoord, totdat ik een e-mail krijg met de mededeling dat de DVD speler over een drie dagen geleverd wordt. Uiteindelijk na bijna twee weken mijn bestelling ontvangen, in plaats 2-3 dagen. Was voor mij niet zo'n probleem, maar is toch wel heel anders dan verwacht.

Het goede nieuws, de DVD-speler stond inmiddels goedkoper op de website dan waarvoor ik deze besteld had. Omdat ik nog aan het wachten was op de levering heb ik gevraagd om verrekening van het prijsverschil. Dat is zonder problemen door Azerty gedaan. Top.

Zie boven, levertijd was twee weken in plaats van twee tot drie dagen.

Snelle reactie en op verzoek prijsverschil terug gekregen, zie uitleg hierboven.

Goede site altijd wel een van de goedkoopste die ik kan vinden en een van de handigste sites die ik ken. Vergeleken met de andere sites zit hij altijd wel bij een van de goedkoopste je kan er veel dingen op bestellen voor gaming ik heb er nu 2 dingen van gekocht een videkaart werkt uitstekend en een computer behuizing die op dat moment niet meer verkrijgbaar was waardoor ik een nieuwe moest kiezen. verzending is ook uitstekend als het product op vooraad is is het meestal de volgende dag al vroeg thuis ik raad je deze site echt aan om game producten te kopen of je pc te bouwen ;) ik vindt het zelf ook altijd wel leuk om te kijken voor producten op deze site.

Het verzenden is uitstekend het is snel en goed dat is alles wat je nodig heb voor een verzending, dus daarom heb ik hier een uitstekend gekozen ;)

de klantenservice vindt ik goed niet uitsteked want ik moet nog geld terug krijgen van het product dat ik besteld hebben paar dagen geleden waarvan het product niet op vooraad was waardoor ik een nieuwe moest kiezen

Door middel van Hardware.info heb ik een wenslijst samengesteld. Via een mooi koop button op hun website kon ik gemakkelijk via Azerty mijn wenslijst betalen. Het kwam namelijk direct in de winkelwagen. Vandaar hoefde ik alleen nog maar te betalen.

Ik heb deze bestelling eerder gekocht dan gepland. Dit kwam doordat er een lopende actie was. Van te voren heb ik wel gevraagd of de actie nog lopend was. De volgende werkdag heb ik al antwoord gekregen. Ik had de vraag verstuurd in de avond.

De website werkt zoals je verwacht, er wordt snel geleverd en de klantenservice reageert snel en adequaat. 1 woord: Top

Ik bestelde 2 producten, beiden binnen 24 uur leverbaar volgens de website. Echter kreeg ik vrij snel daarna een mail dat de voorraad van 1 van de producten op was bij de leverancier, of ik daar op wilde wachten of een ander product wilde bestellen. Ik heb gewacht en uiteindelijk werd het product dus niet na 1 dag maar na 3 dagen geleverd. Nog steeds erg snel en zeer tevreden. Toch maar 4 sterren omdat het helemaal top zou zijn geweest als ze van te voren dit op de website hadden aangegeven.

De communicatie verliep soepel en snel met de klantenservice. Helemaal top was dat ik me verzendkosten terug kreeg door de verlate levering!

Snelle service, duidelijke reactie via de mail en website met lage prijzen. Snelle bezorging en op tijd

Besteld en de volgende dag in huis en netjes verpakt.

Snelle en duidelijke en nette reactie!! Ga zo door.

Service en help is uitstekend als er iets is met order vergeten een ding toe toevoegen wordt meteen gedaan. Als het product op voorraad is gaat dit misschien te snel om nog te bellen.

Goed verpak en snelle levering

Helpen je altijd naar een oplossing ook als een product wat je gekocht heb niet precies wat je wil dat hij doet maar hij kan het dan wordt er goed uitgelegd wat te doen.

Betaling verliep soepel, geen problemen ondervonden. Betaald met pin. daarom krijgt het van mij een voldoende

Producten opgehaald in raalte, betaald met pin. Werd vriendelijk geholpen . Daarom krijgt het van mij een voldoende.

zeer slechte ervaring met het terugsturen van een defect moederbord, wordt afgescheept met "gebogen pins in CPU socket" (dubieus geval) en vervolgens wordt er ook geen oplossing aangeboden.

Edit: inmiddels is er weer contact opgenomen over eventuele omruiling.

Voor meer informatie zie forum topic:

Voortaan bestel ik ergens anders.

offerte laten opmaken door verkoper, vriendelijk en accuraat over bepaalde zaken over de te maken bestelling met eventueel een aanpassing.

hele snelle levering, word goed om nagedacht bij de producten in te pakken.
word goed aangegeven via postnl over de zending.

Bestellen en betalen is makkelijk. Achteraf bleek dat ik het product niet nodig had, dus ik heb het geretourneerd. Dit ging ook zonder enig probleem.

Netjes verpakt. Door een foutje van PostNL (waar ik van PostNL ook bericht over kreeg) is het product één dag later afgeleverd. Azerty heeft op tijd verzonden.

Retour aangemeld en meteen een referentienummer gekregen om het pakket te retourneren. Snelle service.

Bestellen ging zeer gemakkelijk. Duidelijke aanduiding van levertijden. Hierdoor heb ik bepaalde producten nog even niet besteld zodat ik de volgende dag de bestelling binnen zou hebben. Dit was ook zeker het geval. Alles netjes verpakt en zonder schade afgeleverd.

Verzending was zeer netjes verpakt. Producten konden niet schudden in de doos. Nadeel was wel dat de verzendtijd indicatie wat tekort schoot. Ik had wel een ruim tijdsblok verwacht, maar van half 9 in de ochtend tot half 10 in de avond was me toch iets te ruim. Of dit aan azerty of postnl ligt is niet helemaal duidelijk.

Fijne webshop waar ik al een aantal keer computer onderdelen heb gekocht. Goede weergave van de producten en duidelijke uitleg over het verzenden en de kosten. Helaas geen paypal betalingsmogelijkheden wat ik persoonlijk wel fijn gevonden had maar niet noodzakelijk.

Niet de snelste webshop (kan enige tijd duren) maar dat ligt ook aan het product dat je besteld. Tot zo ver ook het grootste assortiment, dus er mag niet geklaagd worden.

Azerty komt snel op je vragen terug en helpt prima bij het bestellen. Enkele probleempjes tijdens de bestelling waren dan ook snel en vlekkeloos afgehandeld.

Na wat vragen over het betreffende product, twee switches, direct besteld.
De levering is snel gedaan en de producten zijn goed verpakt en keurig bezorgd met een track en trace via post nl.
Prijs was ook goed en ze hadden product daadwerkelijk op voorraad en dat hadden andere wegschop niet allemaal. Kortom zeer tevreden.

In het verleden vaker producten gekocht bij Azerty, net zoals het assembleren van mijn computer 2 - 2,5 jaar geleden. Helaas is het deze keer slechter verlopen dan ik had gehoopt.

In de week van 7 december kreeg ik problemen met mijn computer. Ik kreeg enkele keren een bluescreen tijdens het opstarten van Windows. Zelf had ik onderzoek gedaan naar software matige problemen, maar uiteindelijk heb ik toch maar contact opgenomen met Azerty. 21 december had ik mijn computer langs gebracht ter controle. Deze computer bracht ik 's avonds naar Azerty en ik kreeg diezelfde avond al een bericht terug dat mijn moederbord defect was. Daarbij werd mij verteld dat het moederbord ter beoordeling / reparatie zou moeten worden opgestuurd naar de fabrikant. Wanneer het moederbord terug is bij Azerty dan wordt deze weer ingebouwd en opnieuw getest. De verwachting was dat deze procedure 2 weken zou duren. Dit is een acceptabele tijd en tot zover heb ik geen opmerkingen.

Het eerste wat mij opviel is dat er een bedrag in rekening zou worden gebracht voor het testen/oplossen van het probleem. Daarbij heb ik contact opgenomen met Azerty en verteld dat ik destijds 3 jaar garantie had gekocht bij mijn systeem, en dat ik niet kon vinden waar dit bedrag vandaan zou moeten komen. Na contact te hebben opgenomen was dit inderdaad zo en nu werden er geen kosten in rekening gebracht. Ik weet natuurlijk niet wat er gebeurde als ik niets had gezegd, dus laten we Azerty het voordeel van de twijfel geven.

Tijdens de periode dat mijn computer bij Azerty was had ik besloten dat ik een nieuwe grafische kaart wilde kopen. Deze grafische kaart had ik besteld en betaald en daarbij heb ik gelijk een e-mail gestuurd naar Azerty met de vraag of deze grafische kaart in mijn computer kan worden gebouwd. Daarnaast wilde ik graag dat dit ook getest werd (met bijbetaling natuurlijk), zodat ik zeker weet dat mijn systeem compatibel is met een nieuwe grafische kaart. Dit was geen enkel probleem.

Na 2 weken had ik nog niets gehoord van Azerty (04-01-2016). Tussen de periodes hebben we wel enkele feestdagen gehad, dus het is mogelijk dat het niet exact 2 weken gaat duren. Maar ik had verder nog niets gehoord.

Na 2 weken had ik contact opgenomen met Azerty met de vraag of mijn computer al klaar is om op te halen. Ik kreeg te horen dat mijn computer nog helemaal niet klaar was en dat er geen status bekend was m.b.t. mijn moederbord. Daarom moest er eerst contact op worden genomen met de fabrikant van het moederbord wat de exacte status precies was. Hierbij ging ik natuurlijk al denken van, die 2 weken gaan we helemaal niet redden. Daarnaast moet ik als klant het initatief nemen om te vragen wat de status is.

Een dag later "leek" het er op dat het toch nog goed kwam! Bij de bestelling die ik had geplaatst (grafische kaart + inbouwen/testen) stond de status "Klaar voor afhalen". Ik was natuurlijk erg blij aangezien mijn systeem klaar was. Voor de zekerheid toch maar contact opgenomen met Azerty aangezien de dag er voor er geen status bekend was. Toen kreeg ik een dag later een e-mail terug met het antwoord dat de status perongeluk op "Klaar voor afhalen" was gezet. Natuurlijk was ik teleurgesteld. Daarnaast moest ik nog wachten op de statusupdate van Gigabyte.

Later de dag kreeg ik de volgende statusupdate m.b.t. mijn moederbord: "De verwachting is dat uw moederbord in de loop van volgende week bij ons aankomt". Als klant kan je hier weinig mee. Wat houdt in de loop van volgende week precies in? Het is natuurlijk makkelijk om je hier als organisatie achter te verschuilen, maar als klant heb ik zoiets van, dat kan dinsdag zijn, maar het zou net zo goed vrijdag kunnen worden (Dit komt ook omdat deze datum al ver buiten de afgesproken deadline ligt). Dus de uiteindelijke reparatie gaat dus nu al bijna 4 weken duren, terwijl er 2 weken was afgesproken/gecommuniceerd. Er wordt dus geen enkele initatief genomen om klanten (vroegtijdig) op de hoogte te houden.

In de week van 4 januari had ik ook nog is vakantie, en ik had gehoopt dat ik in die week mijn computer klaar zou zijn. Uiteindelijk kon ik 14 januari mijn computer ophalen. Dit heb ik gelijk 's avonds gedaan omdat ik er wel op zat te wachten. Een pluspunt is dat de computer weer erg goed werkt!

Conclusie: De onderlinge communicatie bij Azerty en de systemen werkt (nog) niet optimaal. Er wordt geen initiatief genomen om klanten op de hoogte te houden. Er worden slordige foutjes gemaakt met de kosten en de verwerking van statussen. Als het repareren van een computer 2 weken gaat duren, dan moet dit niet bijna 4 weken duren. Tot op heden staat mijn servicenummer op de website nog op: "In behandeling" terwijl ik mijn computer al heb opgehaald.

De algemene behandeling bij Azerty is zeker niet slecht. Er wordt snel gecommuniceerd en het inbouwen van zoals de nieuwe grafische kaart was geen probleem. Toch kan het zeker beter zoals klanten op de hoogte te houden van de statussen. Wordt de deadline overschreden dan dient de klant dit te weten. Als klant weet ik dat het mogelijk is dat het langer kan duren, maar als ik niets hoor dan wordt ik als klant in een lastige positie geplaatst. Daarnaast waren er slordigheidsfoutjes waardoor ik zelf contact moest opnemen omdat ik het toch niet helemaal "vertrouwde". Na wachten op een reactie van de fabrikant wordt er een kort mailtje gestuurd naar mij dat het langer gaat duren en met daarbij de tekst: "Bedankt voor uw geduld", terwijl mijn geduld toch een beetje begon op te raken.

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien wij momenteel te weinig informatie hebben om uw bestelling terug te vinden zouden wij graag per email vernemen wat uw bestelnummer is of eventueel accountgegevens. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

Azerty Bestaat al een aantal jaren mijn omgeving en ik zelf zijn altijd nog tevreden over Azerty Service heb je een vraag. e-mailtje er heen en ze reageren super snel .
en de bestellingen zijn altijd goed op tijd en goed verpakt. blijf zo door gaan!
zo heb ik zelf ook al een account voor mezelf en voor het bedrijf waar ik voor werk

Bestelling word goed toegelicht en komt op tijd de verpakking is uitstekend kan weinig mee gebeuren bij het transport bedrijf TOP!

Zoals ik al zij heb je vragen stel ze en worden goed en snel behandelt ik zelf doe het vaak via de email en word netjes geholpen en ja raad ook vaak aan voor mijn omgeving om even te kijken wat Azerty te bieden heeft

Super webshop! Wat betreft prijzen -scherp ! , producten goed beschermd !,
Verzending-voor 22.00 uur besteld morgen in huis echt fijn - ik voelde me net een kind die op zijn kadotjes zat te wachten !.vragen worden snel en goed beantwordt.Klantenservice ervaren en klantvriendelijk. Voor de 3de keer bij Azerty besteld en ik kan iedereen deze webshop aanraden!

Prijzen zijn altijd scherp en het aanbod is ook erg goed! Ophalen in de winkel gaat ook zonder probleem, zelfs zonder afhaalbericht wordt je zo goed als mogelijk geholpen. Ook zeer vakkundig personeel die kunnen adviseren bij je aankoop.

Producten worden altijd met zorg verpakt en afgeleverd op de verwachte dag.

Vragen en problemen worden snel en adequaat opgelost. Wordt niet moeilijk gedaan over een RMA of een fout die de klant zelf heeft gemaakt.

Harde schijf extern bestelt.
Alle afspraken nagekomen.
Zeer tevreden en zal volgende keer weer eerst bij hun kijken.

IK bestel al jaren bij Azerty mijn computer gerelateerde spullen. Afgelopen weken heb ik een laptop docking station en wat kabels besteld. Conform zoals op de website stond vermeld duurde het even voordat het dockingstation geleverd was, maar werd netjes o de hoogte gehouden toen e.e.a werd verstuurd. Dag later had ik mijn spullen netjes verpakt in huis. Na een korte installatie werkte e.e.a. gelijk. Prima webshop!

Wordt netjes op de hoogte gehouden...

Dit is ervaring uit een lang verleden, ik heb door goede levering maak ik zelden gebruik van deze service..;-)

Een pc besteld alles op tijd geleverd, duidelijke uitleg ook bij de build had ik nog een vraag. daar heb ik ook duidelijk een goed antwoord op gekregen!
fijne webshop!

Scorekaart voor Azerty