Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenDe site is goed overzichtelijk, alles makkelijk te vinden
Je wordt vriendelijk geholpen, had ook wat vragen en hun reactie was sneller dan verwacht echt top site!!
De bezorging ging snel, voor 22/23uur besteld volgende dag in huis te gek toch!! De producten worden altijd zorgvuldig en goed ingepakt met veel beschermingfolie echt een top site
KlantenserviceJe wordt snel geholpen als je vragen hebt ze zijn vriendelijk echt top geen woorden voor!!
Bestelling is keurig volgens afspraak geleverd. Na een foute bestelling heb ik makkelijk kunnen retourneren en is het geld weer snel overgemaakt. Vriendelijk en vakkundig overleg over de telefoon. Dikke prima.
VerzendingGoed verpakt en volgens afspraak verzonden.
KlantenserviceKeurig contact over de telefoon.
Enorm goed geholpen. Ik had wat vragen en daar kreeg ik steeds heel snel antwoord op, wat een het bestel proces enorm soepel maakte.
Verzending1 onderdeel duurde wat langer om aan te komen, maar daar gingen ze goed mee om door een alternatief, vergelijkbaar product aan te bieden.
KlantenserviceNogmaals, goed geholpen. Snelle reactie tijd, adequaat gehandeld, en al met al een prettige ervaring.
Snel het product gevonden in de tweakers pricewatch en omdat ik azerty al ken, heb ik daar besteld. Niet teleurgesteld!
VerzendingDe levering van het product was prima in orde, veel beschermingsplastic wat ervoor gezorgd heeft dat er geen schade aan het product toegebracht kon worden.
KlantenserviceIk heb de klantenservice nog niet hoeven te gebruiken gelukkig.
Ik zocht specifiek op CAS Latency. In de Pricewatch kwam Azerty naar boven.
Stond ook duidelijk op hun site.
Ik bestelde 1 geheugenbankje . Die had ook in een kleinere envelop gekund en dan had ik niet open hoeven doen. En volgens mij is het dan ook goedkoper
Heb een Nas besteld en direct werden twee harde schijven aangeboden door de site die in de Nas pasten. Verder overzichtelijke site
VerzendingNas donderdag om 930 besteld, de volgende dag om 1300 uur binnen. Supersnelle levering en goed ingepakt.
KlantenservicePer ongeluk twee keer mijn bestelling geplaatst en maar een keer betaald. Via de mail mijn onbetaalde bestelling geannuleerdm en kreeg binnen een paar minuten bevestiging van de annulering.
Goede service en product, precies hetzelfde als in de omschrijving op de site. Heb de geheugen geplaatst in de laptop en deze werd direct herkend.
VerzendingOp tijde binnen zoals verwacht.
KlantenserviceGoede service.
Vorige week een Dell U2515H monitor besteld en de volgende dag meteen in huis! ben er erg blij mee, Azerty bedankt!
Het product wat ik zocht was eenvoudig te vinden. En het bestellen gaat kinderlijk eenvoudig. Eigenlijk precies wat je er tegenwoordig van mag verwachten.
VerzendingGeleverd binnen aangegeven tijd.
Makkelijk en snel via iDeal de betaling gedaan van een i7 6700K. Duidelijke prijsaanduiding, geen kleine letters. Ben al jaren klant en zal dat ook zeker blijven.
VerzendingDonderdag avond om 21.30u besteld, de volgende dag rond 14.00u bezig het onderdeel in mijn setup te implementeren. Heerlijk snel en duidelijk. De voorraad en levertijd zijn duidelijk aan gegeven en deze maakt Azerty ook waar. Super!
MSI R9 390 Gaming besteld. Was op de website eenvoudig te vinden, en de algehele bestelling van de kaart ging eenvoudig en overzichtelijk
VerzendingDe kaart zat prima beschermd verpakt in een ruime doos.
KlantenserviceIk werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Kopen bij deze webshop is voor mij een no-brainer.
Het bestellen en betalen ging meer dan uitstekend...goede homepage, goede respons op een vraag...en iets vergeten te bestellen...geen probleem, met een beetje geluk kan het nog met dezelfde bestelling mee...
VerzendingAlles was goed verzorgd, goed verpakt en onbeschadigd in nieuwstaat geleverd, alleen maar positief ...
KlantenserviceVragen over betaling of een aanvullende bestelling werden snel en duidelijk opgelost...geen onduidelijkheid over wat dan ook....
Moederbordje, I5 6500 met noctua koeler, 8 GB geheugen, nieuwe voeding en gtx 750 TI kaart besteld voor in mijn SUGO SG02 kastje. Snelle reacties op vragen. Prijs was prima in orde. Levertijd klopte met verwachting vanaf de site.
Offerte vragen bleek gunstiger dan rechtstreeks via de site bestellen.
Het moederbord met geïnstalleerde processor, noctua koeler en geheugen goed verpakt, Spullen via Pakje gemakje bij het postkantoor opgehaald.
KlantenserviceSnelle offerte en reactie op vragen via mail
RAM en CPU koeler besteld. Azerty was voor beide één van de goedkoopste.
Het filtersysteem van ze is wat onoverzichtelijk, werkt erg traag of blijft zelfs op laden hangen (bij de RAM).
Vlugge levering en toevallig gratis voor de onderdelen die ik nodig had.
RAM geheugen mag nog iets veiliger verpakt bij briefpost aangezien het prijzig en kwetsbaar is.
Voor de 2e keer in twee maanden onderdelen besteld voor het zelf bouwen van een mooie pc.
KlantenserviceIk heb na het aanvragen van een offerte besloten de materialen gelijk af te halen als het mogelijk was. Na een telefoontje met de klantenservice werd mij alles duidelijk uitgelegd en verteld dat de koffie klaar zou staan.
Zoals altijd goede informatie bij alle producten en korte levertijden, meestal 1 dag. Bij een lijst aan onderdelen meestal de goedkoopste onder de streep
VerzendingSnelle levering. De gebruikte pakketdienst komt savonds langs, dus als mensen thuis zijn
ik betaal altijd via ideal bij azerty word de betaling snel afgerond en krijg je daar ook erg snel een bevestiging van
Verzendingik heb al meerdere malen bij azerty besteld en ik kreeg mijn bestelling altijd binnen 24 uur in huis behalve als er op de website staat dat het langer duurde maar ook toen netjes binnen de 2-3 dagen het is altijd goed ingepakt met inpak materiaal
Een workstation samengesteld dat in een vrij specifieke Streacom bureaumodel kast moest worden ingebouwd. Goed en ter zake kundig advies gekregen. Afwerking van het product zeer goed, beter dan van de kast die ik zes jaar hiervoor had besteld.
Ik moest wat langer wachten op een gewijzigd product in de bestelling en dat had ik graag eerder gehoord.
Communicatie netjes en professioneel, hoewel ik in het weekend geen antwoord kreeg op mijn vraag.
Al met al toch uitstekend, het bestellen en eindeloos wijzigen van de specificaties draagt voor mij bij aan de leuke ervaring.
Goed en snel, alles in uitstekend ingepakt
KlantenserviceIk had ook graag in het weekend direct antwoord gehad maar was verder ruim voldoende .
Het was erg makkelijk om een bestelling te plaatsen. En als je vragen had werden die erg snel afgehandeld! Een topwinkel!!
VerzendingHet product was erg goed verpakt zodat het niet kon bewegen en dus zo min mogelijk beschadigde.
KlantenserviceJe vragen werden supersnel afgehandeld en dus kon je je bestelling snel afronden!
Al diverse producten aangeschaft bij azerty. Altijd goed en duidelijk informatie verkregen, snelle afhandeling en vooral belangrijk, je wordt regelmatig geinformeerd over het verloop van je order.
VerzendingJe wordt regelmatig geinformeerd over het verloop van je order. Verder zijn zij ook afhankelijk van de vervoerder.