Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenLevering en verpakking was goed.
Je moet alleen geen defect onderdeel hebben want dan gaan ze je onderzoekkosten in rekening brengen.
€12,50 per half uur
Welke je niet terug krijgt zelf als het onderdeel idd defect is geleverd.
Zwaar teleurgesteld in Azerty
Ga er zeker niks meer bestellen
Goed tot je een defect onderdeel hebt die je wilt ruilen
Dan kom je pas te weten hoe klantvriendelijk ze zijn
Klantenservice is zakelijk
Dekt zich in
Verwacht geen compensatie voor de tijd dat je je pc niet kan gebruiken door defect geleverde onderdelen.
Bij azerty een aankoop gedaan met de betaaloptie ,,overboeking" en was al binnen een dag verwerkt! Van Abn naar Rabo! TOPPIE. Zeer aangenaam om mee te maken!
Verzendingproduct was goed verpakt in een kartonnen doos. Verzending was gratis!
De website voelt een beetje verouderd aan, maar dat is min of meer standaard in de branche raar genoeg.
VerzendingLevering was de volgende dag keurig binnen en netjes verpakt.
complete nieuwe pc besteld en hun het in elkaar laten zetten , ik ben eenmaal niet goed in die kleine plugjes op mn moederbord erop te zetten.
Verzendinghet pakket was zeer goed verpakt zo dat het veilig was aangekomen en zeer snel geleverd .
KlantenserviceKlantenservice is zekers te weten uitstekend .
en ze lezen ook echt de reviews die geplaatst word zo dat ze weten of ze nog meer goede service kunnen geven
Eenvoudig bestelproces, betaling via Ideal, en tracking van pakketje. Bestelling netjes verpakt. Kan niks negatiefs zeggen. Alles naar wens verlopen.
De best buy een beetje gevolgd en omdat ik mijn eigen systeem kon verkopen een nieuw systeem samengesteld bij Azerty volgens de BB van januari.
VerzendingOnderdelen waren allemaal voorradig, ik kon een dag na het bestellen al beginnen te bouwen.
KlantenserviceNu komt het. Na het in elkaar zetten van mobo processor enz. enz. wilde de machine niet opstarten. Serviceaanvraag gedaan en met de aanvraag naar Raalte gereden. De aanvraag werd direct bekeken en ook nog eens direct afgehandeld, zelfs een beetje koelpasta ging nog weer mee naar huis. Super!
En dat terwijl ik zelf een beetje dom was..
Ik heb al heel wat producten bij Azerty gekocht en dit keer weer zoals altijd prima verlopen. Het product op donderdag 23:36 uur makkelijk uit de Tweakers.net Price Watch gezocht en daarvandaan via de link naar de product pagina op Azerty. Drie muisklikken verder is de bestelling rond en via iDeal betaald. Het pakketje kon makkelijk gevolgd worden via de tracker en werd zaterdag keurig afgeleverd op PakjeGemak aflever adres bij mij om de hoek waar ik het op m'n gemak (7 dagen per week) af kon halen.
VerzendingHet product zat uit zichzelf al in een stevige doos maar deze was verder keurig verpakt in een omdoos met luchtkussens erin.
Website is lekker overzichtelijk. Bestellen en betalen gaat snel. Notificaties per mail, zoals je tegenwoordig mag verwachten.
VerzendingProduct (Synology RackServer en duopack harde schijven) waren keurig verpakt in 1 doos met een hele berg van die luchtzakjes. Wat me altijd blijft verbazen is waarom deze luchtzakjes niet om de producten heen zitten maar alleen bovenop, als vulling. Zo heeft het weinig nut als de doos hard wordt neergezet door de bezorger, wat bij mij het geval was.
Niet alleen Azerty doet dat kennelijk, maar bijna alle webshops waar ik wat bestel.
Gelukkig waren de producten door hun eigen verpakking ook goed beschermd dit keer.
Goedkoop, makkelijk en overzichtelijk te bestellen via de webshop. Beschikbaarheid van de producten werd duidelijk aangegeven en had alles de volgende dag in huis. Kreeg zelfs een welkomstcadeautje meegestuurd in de vorm van een doosje Merci
Spullen waren netjes verpakt en voorzien van track&trace.
Prima zaak, de site zou wat meer zoekmogelijkheden moeten hebben, voor sommige producten zoek je je een ongeluk. In de loop der jaren al aardig wat besteld en tot tevredenheid!
VerzendingDe kostenstructuur bij verzending is niet helder. Je wordt standaard kosten in rekening gebracht en alleen als je heel goed oplet, zie je dat er onderaan nog een optie voor gratis verzenden is. Nog vreemder wordt het als het product dat 'gratis'' is verzonden er een dag sneller is dan de producten waar wel transportkosten in rekening worden gebracht. Beide keren overigens waren de bestellingen heel goed verpakt en daar krijgt Azerty bonuspunten voor.
KlantenserviceHad een moederbord besteld en prompt kreeg ik van de klantenservice een mailtje of Azerty de bios van het bord moest flashen. Tegen een meerprijs uiteraard. Hoefde dit keer niet, maar ik vind het uitstekende service.
Snelle levering, goed bereikbare klantenservice, prijs-kwaliteit verhoudingen zijn gewoon goed en personeel dat mee denkt wanneer je advies nodig hebt of een foutje maakt bij het bestellen.
ik heb in de afgelopen paar maanden een paar dingen bestelden het is geweldig. Het bestellen gaat lekker soepel en gemakkelijk dus geen problemen daar. De bezorging wordt ook goed gedaan en wat grotere dingen worden beschermt met luchtzakken. Het enige nadeel is dat veel spullen niet op voorraad waren (althans dat was zo toen ik er afgelopen week nog wat besteld) en dat is jammer. Maar ik vind deze winkel helemaal mooi.
Snelle verzending, goed service, vriendelijke helpdesk en goed geprijsd en de voorraad op de website is goed (en waar)
Verzendingspulletjes waren erg goed ingepakt -- snel verzonden en track&trace info
KlantenserviceVraag over versie van de hardware telefonisch gedaan -- snel en duidelijk antwoord per mail (moesten op de verpakking kijken)
Doen ze nergens anders!
Azerty is een goede webwinkel met scherpe prijzen. Erg veel op voorraad, en de voorraad op de website is ook de echte voorraad. Website werkt prima, versturen gebeurt netjes en op tijd.
VerzendingLevering op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceAls er iets is wordt het gewoon goed opgelost. Enkel ervaring als er daadwerkelijk een product kapot is, weet niet of en hoe goed ze ondersteuning geven als iets je niet lukt met een product. Een tweaker gebruikt de klantenservice daar niet voor.
de prijzen zijn het laagst van alle winkels en het betalingsproces ging gemakkelijk en duidelijk Top!
Verzendingtot nu toe al mijn producten in goede staat gekregen en meestal gelijk de eerste dag al binnen
Een aantal spullen over genomen van deze winkel mede omdat je er ook voor azetys spaart!
Beschrijving: klopt
Communicatie: goed en duidelijk.
Aflevering: super snel verzonden!
Heel netjes in gepakt!
Vriendelijk bedankt, Top winkel!
Azerty Stond mooi boven aan de lijst van aanbieders en ja hij was het goedkoopste
---
Nog geen contact met de klantenservice gehad
Snelle levering volgens afspraak netjes met track and trace
NVDIA MSI GTX 960 Gamming 2GB hier het goedkoopst gevonden en op voorraad, fijne makkelijke site en je e-mail die je op de hoogte houd. Vaker hier besteld en hier op Tweakers ook altijd goede reviews.
VerzendingNetjes op tijd bezorgd zoals beloofd, geen klachten over! De doos zat niet echt goed dichtgeplakt, beetje snel gedaan denk ik, slap plakbandje.
Verbaasd dat ik bij deze winkel nog nooit iets besteld had, maar zelfs voor de eerste keer probleemloos een bestelling kunnen plaatsen. En dat nog eens zonder verzendkosten op een actieproduct (< €20,-)!
VerzendingBeter het zekere voor het onzekere nemen denken de medewerkers van Azerty, zo ook met het versturen van een simpel muismatje (doosje van 40x40x30cm) in een doos van 31x23x20,5cm, opgevuld met "lucht". Zie het liever zo dan andersom... Pluspunten dus! Verder een zeer snelle levering (binnen 24 uur), maar daar hebben wij als Nederland-internet-bestel-land ons inmiddels al aan aangepast.
site is heel overzichtelijk waardoor ik datgene wat ik nodig had vlot kon bestellen datgene wat ik nodig had en het was vooradig zodat het na de betaling de volgende dag al binnen was
Verzendingalles was voortreffelijk geregeld-snelle reactie na betaling -bevestiging dat hij was verstuurd met bij behorend nr om te volgen