Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenAl vaker besteld bij Azerty en dit altijd met een positieve ervaring. Ook te maken gehad met de aftersales/garantie en dat gaat uitstekend. Telefonisch goed te bereiken, via de mail eveneens.
Producten zijn makkelijk te vinden op hun website en vaak of voorradig of snel bij hun op locatie. Op locatie heb ik nog wat bijbesteld en ook dat was gelukkig op voorraad.
Ik heb de componenten opgehaald. Deze waren allen voorradig en na telefonisch contact direct besteld en even later al een mail dat de bestelling klaar stond. Sneller kan bijna niet.
KlantenserviceIk had een aantal vragen over de voorraad omdat er van de onderdelen die ik bestelde maar één voorradig was. Met een medewerkster alles snel doorlopen en direct besteld. Altijd goed dat ze even meekijken want ondertussen kan het product al wel door iemand anders besteld zijn.
Azerty is voor mij de enige Webshop waar ik iets bij bestel of bij bestellen wil, ze hebben een geweldig groot assortiment en als het er niet is kun je er altijd om vragen zoals ook gedaan is met mijn sapphire R9 380x die speciaal op mijn aanvraag in het assortiment is geplaatst.
Verzendingalles dat ik tot nu toe besteld heb bij Azerty is perfect verzonden zonder gebreke of verloren pakketen, kortom Top zaak!
Klantenservicede klantenservice is zoals je hem verwacht van een webshop, zo werd ik ook vriendelijk verwezen naar m'n actie die bij aankoop op mijn MoBo zat met link en alles van de actie, tevens hadden ze een videokaart er niet tussen in het assortiment en slechts 1 mailtje en tada,.. de videokaart is in mijn bezit
Definitieve conclusie, als je alles bij 1 webshop wilt halen in plaats van 10 bestellingen bij 5 verschillende zaken, is Azerty voor mij de enige aanrader
Top bedrijf! en na mijn mening nr.1 Webshop
Snelle levering (stond bij dat het 5 a 7 dagen kon duren, maar volgende werkdag binnen). Redelijk goedkope prijzen, zou alleen gratis verzendoptie willen voor brievenbusverzendingen.
VerzendingKingston compactflash kaartje snel geleverd, netjes verpakt.
Echt een geweldige webshop! Veel producten!
Klantenservice ook echt goed!
Niks slechts aan deze webshop!
Optijd met bezorgen!
KlantenserviceGeweldig!
Zoals gewoonlijk, goede site, bestel hier al enkele jaren met veel plezier. Alle prijzen zijn goed en 9 v/d 10 onder het gemiddelde. 1 product had een levertijd van 10+ werkdagen. Deze is zelfs binnen 5 werkdagen opgestuurd!!
VerzendingUitstekende verzending. Producten worden altijd in een omdoos gedaan met genoeg opvulling om beschadigingen te voorkomen.
KlantenserviceZeer goede en professioneel personeel. 1 artikel welke ik had besteld had een levertijd van 10+ werkdagen. Hierdoor had ik gevraagd de order op te splitsen zodat de producten welke wel op voorraad zijn verzonden zou worden. Zo gezegd, zo gedaan! Dit zelfs zonder extra verzendkosten!
Harddisk: Crucial MX200 besteld. Direct bericht dat dit geleverd kon worden, verder goed via de mail geïnformeerd. Bericht dat het de volgende dag al geleverd zou worden.
VerzendingNetjes verpakt. Waren niet thuis, briefje in de bus dat ze de volgende dag weer zouden langskomen.
KlantenserviceAzerty komt haar afspraken steeds na. Perfecte zaak om vertrouwd via internet spullen aan te schaffen.
Ddr3 sodimm bestelt
Netje gelevert en goed verpakt
Snel contact via mail dat het verstuurt was
Alles uitstekend wat ik van deze bedrijf ook gewoon verwacht
Een fury x besteld. Gunstige, lees lage prijs en de volgende dag netjes geleverd niets op aan te merken. Top.
KlantenserviceGelukkig niet nodig gehad
Weer een bestelling geplaatst bij mijn vaste hardwareboer. Zoals altijd snel geleverd en alles in goede orde ontvangen waarvoor dank!
Vandaag besteld, de volgende dag in huis. Exact zoals beloofd. De website spreekt voor zich. Makkelijke en eenvoudige selecteer/betaal methode met een virtueel winkelwagentje en ideal.
VerzendingZe kwamen exact op het moment zoals gezegd in de track-trace. Fijn dus. Kun je nog weg ervoor of erna.
De enige shop met een bijzonder prima aanbod in de directe omgeving van Apeldoorn. Daarnaast heeft de afhaalbalie / winkel erg ruime openingstijden. (tot 22:00! doordeweeks).
De laatste keer dat ik er was werd ik geholpen door een vriendelijke jongedame waardoor ik met extra plezier van mijn bestelling de winkel uit liep.
Overzichtelijke website met duidelijke en in mijn geval ook kloppende voorraadweergaven.
Tot de volgende keer
Snelle levering en goedkope prijzen in verhouding met de meeste site's.
1 klein minpuntje is dat afterpay niet mogelijk is jammer genoeg.
Zoals ik al zei de zending werd snel geleverd en je word goed op de hoogte gehouden.
Uitstekende webshop. Ik heb er mijn CM Quickfire Ultimate gekocht.
+ Breed assortiment.
+ Snelle verwerking.
+ Een van de goedkoopste in Nederland.
Uitstekend.
De levering was prima op tijd en goed veilig verpakt.
Goede keuze uit artikelen en 1 van de goedkoopste die ik online kon vinden.
Bestellen was ook erg makkelijk.
Besteld om 21:45 en het was er de volgende dag al, dus dat is voor mij 5 sterren waard!!
KlantenserviceCooler master seidon 120V V2 besteld maar er zat een erge tik in dus terug gestuurd, maar dat duurde wel een poos om te vinden.
Op 25 Februari heb ik een Corsair HX1000i twv €221,90 gekocht. Het bestelproces verliep goed. De verzending was ook snel en was de volgende dag aangekomen. Helaas bleek dat de interne seal van de doos al verbroken was en het product extreem stoffig was. Na de PSU uit de verpakking te hebben gehaald bleken er lijmresten op de buitenkant te zitten.
Meteen daarna heb ik een mailtje verstuurd naar Azerty waarin dit is vermeld, met foto's erbij van mijn bevindingen. Helaas heb ik tot nu toe nog geen reactie hierover gekregen, tevens ben ik gewoon erg teleurgesteld dat ik een naar het schijnt een 'gebruikt' en geopend model heb gekregen voor de erg fijne prijs van €221,90. Dit heb ik bij andere webwinkels simpelweg nooit meegemaakt.
EDIT: Ik heb 2/3/16 contact gehad en krijg een nieuw exemplaar. Erg fijn! Vandaar dat de algemene beoordeling van 2 naar 4 sterren is verandert.
Bestelling was de volgende werkdag aangekomen wat erg netjes is.
KlantenserviceIk heb een mailtje gestuurd waarin duidelijk al mijn bevindingen stonden en heb daarbij ook foto's geleverd en heb na twee werkdagen nog geen reactie. De andere ervaringen dat er binnen een half uur een reactie zou zijn kan ik niet beamen.
EDIT: Ik heb vandaag (2-3-16) antwoord gekregen met de mededeling dat ze een nieuw exemplaar sturen. Erg fijn!
Goede bestelervaring maar geen correcte levertijdindicatie. Daarnaast verkeerd geinformeerd door klantenservice en meerdere fouten. Ik moet wel toegeven dat eerdere bestellingen in het verleden wel correct zijn verlopen, waardoor ik mild ben in mijn oordeel.
Ik had een bestelling geplaatst van drie producten. Op één van de producten zat een levertijd van 2 a 3 dagen. Dit werd uiteindelijk 5 dagen. Daarop verzocht ik ze op dag 3 de bestelling te splitsen, zodat ik alvast kon beschikken over de producten waar ik op zat te wachten. De tweede fout die werd gemaakt, was dat de order diezelfde dag niet is verstuurd ondanks dat ik dit wel per mail bevestigd heb gekregen van de klantenservice. De volgende dag werd het alsnog verstuurd, maar vergaten ze één van de twee componenten te versturen die al klaar lagen. Na telefonisch contact gezocht te hebben met de helpdesk, kreeg ik te horen dat dat kwam omdat ze als twee pakketten waren verstuurd en dat deel twee diezelfde dag alsnog binnen zou komen. Later bleek dit pakket pas de dag daarna te worden verstuurd.
Goed verpakte materialen, geen defecten bij aankomst. Wel te laat verstuurd.
KlantenserviceVriendelijk tw woord gestaan, doch incorrect geinformeerd door klantenservice.
Daarnaast hoge gesprekskosten (service dient geen extra geld te kosten).
Zeer makkelijke webshop om mee om te gaan, erg duidelijk en snel. Een PC samenstellen was erg makkelijk.
KlantenserviceGeweldige klantenservice, altijd binnen een half uur antwoord via email. Mits ze open zijn natuurlijk.
Zeer uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen. Duidelijk over beschikbare voorraad en verwachtte levertijden. Goede mogelijkheden voor filters om datgene te zoeken wat je nodig hebt.
VerzendingSnelle verzending via Post.nl
KlantenserviceWeinig noodzaak gehad om contact te zoeken met de klantenservice. Maar de keren dat ik ze nodig had hebben ze me uitstekend geholpen.
Goede prijzen, meteen snel verzonden en de volgende dag in huis. Netjes verpakt en geen verzendkosten. Perfect!
VerzendingProduct was goed verpakt en heel snel verzonden, volgende dag meteen in huis.
Bestelproces is makkelijk te voltooien en producten snel en netjes bezorgd.
Enige minpuntje is dat de site wat lastiger navigeert op een telefoon/tablet