Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenGoede winkel waar ik voor heel wat omzet heb gezorgd in afgelopen jaren. Iedere bestelling weer een feest, duidelijke site, goed bestel proces.
Zeer eenvoudig te bestellen en te betalen met Ideal. Het zou fijn zijn wanneer je ook gratis met een creditcard zou kunnen afrekenen.
VerzendingProbleemloos te installeren Kingston HyperX FURY - Solid state drive - 120 Gb.
Monitor besteld met een levertijd van 24U. Na 2 dagen zelf contact opgenomen met Azerty. Bleek dat de monitor niet meer op voorraad was(dat kan). Kreeg de gelegenheid om een monitor te bestellen van een ander merk. Het prijs verschil zou binnen 10 dagen teruggestort worden op mijn rekening. Weer zelf contact op moeten nemen met Azerty om hen te herinneren dat ik nog geld van hun kreeg. Duurde nog 2 dagen voordat het geld op mijn rekening stond.
VerzendingLevering was te laat, klant niet op de hoogte gebracht.
KlantenserviceKlantenservice is niet actief en verleent geen service. Als een product niet meer voorradig is, dient de klantenservice, service te verlenen door de klant op de hoogte te brengen van het feit dat het product niet meer voorradig is.
Als de restitutie blijft liggen, dan zou een excuus op zijn plaats zijn. Is nu achterwegen gebleven.
Ik kon gewoon met de gewone bankkaart online bestellen (niet iedereen heeft visa/masterdcard). Dikke plus.
VerzendingZeer goed en stevig verpakt wat zeer belangrijk is.
Koeriers kunnen wel eens hard omgaan met de producten die ze bij de mensen moeten leveren, zo was mijn graka kapot bij mijn vorige pc (wel niet bij azerty gekocht toen).
Ik kreeg altijd snel antwoord terug.
Ik had snel een aantal USB-sticks nodig en zag dat Azerty er genoeg op voorraad had. 's Avonds besteld en kreeg de volgende ochtend vroeg een mailtje dat ze klaarlagen om opgehaald te worden.
Opgehaald en alles dik voor elkaar!
product als beschreven. Het is wel al een overjarig ding (Shuttle ICE cooler), misschien dat het daarom zo uitgesproken goedkoop was, maar dat kwam mij alleen maar goed uit.
VerzendingLevertijd op de website was aangegeven met 2-3 werkdagen, maar al binnen een dag zat het op de post. Prima dus.
Bestelling makkelijk en eenvoudig geplaatst. Producten voldoen aan de beschrijving. Ook fijn is dat er op de website plus en min punten van producten te zien zijn. Zo kan je makkelijker producten, op deze website, vergelijken alvorens een bestelling te plaatsen. Prijs zoals aangegeven en eventuele kosten van verzending staat al bij het plaatsen in de winkelwagen op de website.
Al met al een fijne webwinkel; zoals het hoort.
Binnen een dag in huis als je voor de 'deadline' besteld (voor 22.00 uur). Ook duidelijk aangegeven wanneer dit niet gaat lukken (tekort magazijn, etc.).
Bij het pakket krijg je een 'track and trace' code in je mail, zodat je tijdig bij de deur kan gaan zitten wachtten voor je pakket. En de pakketbezorger vindt het natuurlijk fijn als hij/zij het pakket gelijk af kan leveren.
Klantenservice is snel en vakbekwaam. Eerder heb ik een product terug moeten laten sturen doordat deze binnen de garantie defect was geraakt. Dit was snel en eenvoudig aan te vragen en ik had binnen een aantal werkdagen het vervangende product in huis.
Product wordt geleverd binnen de afgesproken tijd in goede staat. Weinig op aan te merken! 1 tip voor azerty zelf: bij gebruik van cadeaubonnen, behandel de cadeaubon codes als kortingscodes, zodat ze niet hoeven worden uitgetypt in de toelichting zodat het later pas wordt afgehandeld. Voor de rest, topwinkel! Mijn go-to als ik tech spul nodig heb.
VerzendingZoals hierboven gemeld, prima levering!
KlantenserviceSnel en goed antwoord. Je wordt goed geholpen en je wordt behandeld als een persoon, niet als nummertje zoveel in de lijst 'klanten met een klacht'.
Overzichtelijke website, heb nu 2 keer hier wat besteld en zonder problemen. Alles netjes verpakt en zoals aangegeven de volgende dag in huis. Helemaal perfect!
VerzendingLevering is top! 1 dag bezorgtijd en zodra je iets hebt besteld krijg je meteen duidelijke emails over het bezorg proces. De producten zijn uitstekend verpakt en is niets op aantemerken.
KlantenserviceKlantenservice is uitstekend! Als je een vraag hebt, krijg je binnen een half uur antwoord dus al met al een perfecte winkel met lage prijzen en perfecte levering! Bedankt Azerty!
Prima webshop, uitgebreid assortiment en de volgende dag netjes verpakt bezorgd. Uitgebreide betaalmogelijkheden en vrij vaak is de verzending gratis. Inmiddels een aantal keer besteld en geen tegenvallers. Geen ervaring met de klantenservice, is niet nodig geweest.
Duidelijke website. Voorraadinformatie klopt en snelle levering de dag erna zoals aangegeven. Goede ervaring en zal er zeker weer bestellen.
Ik bestel vaker bij Azerty en dat doe ik met een reden..: Ze zijn snel, indien nodig behulpzaam per email en telefoon en vaak in de bovenste regionen van de Pricewatch te vinden. Inmiddels heb ik al meerdere mensen in de richting van Azerty gestuurd voor hun spulletjes en ik heb alleen maar goede ervaringen gehoord van die mensen.
Nou ook weer een geheugen upgrade besteld, was op voorraad bij de toeleverancier, verwachtte verzendtijd 2 à 3 werkdagen. Het zijn er 2 geworden uiteindelijk, sneller dan verwacht was het binnen.
Azerty blijft dus zeer zeker op mijn shortlist staan voor eventuele toekomstige aankopen en ik kan Azerty echt aanbevelen als leverancier voor je bestellingen.
Omdat het een setje Corsair geheugen was kon het makkelijk in een bubbelenvelop. Maar ondanks dat het door de brievenbus past werd het gewoon door de PostNL bezorgster aan de deur afgeleverd met handtekening.
Eerdere zendingen die ik heb ontvangen van Azerty waren steevast erg goed ingepakt met meer dan voldoende schok absorptie in de vorm van luchtzakjes en alles in een stevige doos.
Soms een extraatje erbij, deze keer in de vorm van een kortingsbon van 10 euro voor de Zalando webshop. Kan ik daarmee vrouwlief blij maken die daar toch graag shopt.
Zelden heb ik de klantenservice van Azerty nodig gehad maar die enkele keer dat het nodig was werden emails erg snel beantwoord. Kundig en bereid mee te zoeken naar een oplossing voor je probleem of zoektocht naar net dat ene frutseltje wat je maar niet kunt vinden.
Voor deze bestelling heb ik de klantenservice niet nodig gehad maar ik heb er alle vertrouwen in dat mocht ik ze nodig hebben de dames en heren van de Azerty klantenservice alles zullen doen wat in hun bereik ligt om me te helpen.
Duidelijke voorraad op de website. Bestelproces is zeer gemakkelijk. Na bestelling snel geleverd en keurig verpakt.
Ik was er niet zeker van of ik een juist product ging bestellen. Daarom besloot ik even te bellen. Ondanks dat het al 21.50 uur was, werd ik perfect geadviseerd. De telefoniste nam alle tijd terwijl ze volgens mij waarschijnlijk om 22.00 uur was afgewerkt.
VerzendingOndanks het late tijdstip van bestellen, werd mijn bestelling de volgende dag keurig afgeleverd.
KlantenservicePrima telefonische uitleg voordat ik de bestelling plaatste.
Ik zocht naar intern geheugen voor de iMac op internet. Hierbij kwam Azerty als goedkoopste naar voren. Dit scheelde ongeveer 6 euro met de volgende. Hierdoor was de keuze zo gemaakt. Het afronden van de bestelling gaat erg makkelijk en vlot. Geen verzendkosten en voor 22 uur besteld, de dag er op 'smiddags binnen zoals aangegeven. Betalen gaat makkelijk met Ideal. Kan ook via Pin bij levering of creditcard. Al bij al heel erg tevreden met Azerty. Ga er zeker meer bestellen in de toekomst.
VerzendingLervering was op tijd geleverd.
KlantenserviceAlles is vlekkeloos verlopen.
Snelle verzending en mogelijkheid om pixelgarantie af te sluiten voor mijn aangeschaft product. 2 jaar geleden ook al eens besteld, toen ook al tevreden.
VerzendingPerfecte kwaliteit monitor geleverd in de originele doos
Bestel al vijf jaar daar , nooit problemen meegemaakt bij azerty en de klanten service is altijd top geweest , ook retourneren is goed gedaan , een van de beste webshops als je het mij vraagt .
VerzendingNetjes en snel en een keer was het window van een behuizing gebarsten waarschijnlijk met verzenden maar kon hem kostteloos opsturen en had heel snel weer een vervanger .
KlantenserviceAardig snel en duidelijk.
Prima webshop, ik haal er al jaren mijn computer gerelateerde dingen. Ze zijn duidelijk en eerlijk in hun leveringstijden, dus je weet wanneer je het krijgt.
VerzendingIk heb er een Logitech K120 toetsenbord gekocht, fijn toetsenbord!
Overzichtelijke website, alles is snel te vinden. Voorraadstatus is actueel wat ik heel prettig vind aangezien sommige webshops daar de laatste tijd behoorlijk mee naar de pet gooien. Afbeeldingen en beschrijving volledig en er is een beoordelingssysteem door klanten. Betaling verliep vlot en correct via i-deal.
VerzendingAlles degelijk ingepakt, keurig binnen aangegeven tijd geleverd.
Duidelijke productomschrijving en goed assortiment. Site is duidelijk doorzoekbaar en goed geindexeerd door Google. Niks mis mee!!
VerzendingSupersnel geleverd en goed verpakt. 's Avonds besteld en de volgende geleverd. Wat wil je nog meer