Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenGeweldige website waar veel tijd in is gestoken door een gemotiveerd team enthousiastelingen.
Kan er voor alles terecht en is gemakkelijk te vinden en nog mooier daardoor alles bij deze zaak te kopen.
Prima verpakt met het hiervoor bedoelde materiaal.
KlantenserviceDirecte adequate reactie op mijn vragen via de mail.
goede duidelijk informatie op de site over producten! Goede prijs. De producten waren goedkoper dan ergens anders. Snelle levering!
Verzendinglevering was op tijd en goed verpakt!
Een ASRock Beebox Barebone besteld. Tot nu toe gebruikte ik een oude laptop als fileserver met een aantal USB-Disks. Nu werd het tijd om te upgraden naar USB3 en gigabit netwerk. Dit was een van de goedkoopste mini-pc's. Let wel, het was een barebone, dus geen geheugen of disk. Dit stond in de commentaren goed vermeld.
Geheugen ergens anders besteld (DDR3L) en een disk had ik nog liggen. Volgens de specs zou het apparaat niet op Centos draaien (verschillende keren op internet gelezen dat alleen Ubuntu het doet), maar ik draai al mijn servers op Centos dus gewoon eerst dat geprobeerd. Nu draai ik niets grafisch, alleen commandpromt, dus Centos draait nu als een tierelier.
Apparaat doet het goed.
Het product was goed verpakt en werd netjes op tijd afgeleverd.
Onlangs een processor cooler besteld omdat ik wil gaan overclocken. Deze snel ontvangen, goedkoop en goed verpakt.
No nonse bedrijf. What you see and want is what you get.
Bedankt voor de service!
mvg
Coskun
Binnen 24 uur ontvangen. Netjes verpakt. Factuur er bij. Zoals het hoort!
Tegenwoordig helaas niet de goedkoopste winkel meer, maar wel veel onderdelen op voorraad. Ik heb het vaker in reviews gelezen en ik deel de mening dat de webshop dringend een make-over nodig heeft: Er zijn veel filters beschikbaar op product-type pagina's, maar deze zijn wat onhandig ingedeeld. De nuttige filters staan meestal onderaan (waardoor je steeds eerst op 'toon alle kenmerken' moet klikken). De algemene zoekfunctie mist juist weer die filters aangezien elke zoekopdracht ontzettend veel ongerelateerde producten getoond worden.
Ik kon alle onderdelen dezelfde dag nog ophalen dus dat was wel netjes.
Ik snap dat er van de medewerkers verwacht word dat ze upsellen, maar ik vond ze wel een beetje opdringerig qua assemblage-service, ondanks dat ik in mijn eerste contact met ze al had aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in deze service, drongen ze toch meerdere malen aan om mijn pc toch door hun te laten bouwen.
Verder reageren ze maar eenmaal per dag (aan het eind van de dag) op emails waardoor je steeds 24 uur moet wachten op antwoord na elke vraag.
Zoals eerder gezegd kon mijn definitieve bestelling ook gelijk dezelfde dag opgehaald worden. Het bekertje koffie maakte het half uur wachten op de onderdelen vanuit het magazijn wat dragelijker.
Over een jaar of vier, als ik weer aan een nieuwe pc toe ben, zal ik zien of die weer bij Azerty vandaan zal komen... de concurrentie loert om de hoek en met de toenemende snelheid en kwaliteit van pakket-bezorging beginnen de goedkopere bedrijven toch wel aantrekkelijk te worden.
Voor 10 uur besteld is morgen in huis. Om 21:56 mijn bestelling geplaatst en de volgende dag netjes verpakt mijn bestelling ontvangen.
VerzendingMijn bestelling was netjes ingepakt. Niks over te klagen.
Ik wist wat ik moest hebben, het product kon ik snel vinden en de bestelling was eenvoudig te plaatsen, het enige wat ik miste was een optie om met PayPal af te rekenen.
VerzendingHet product werd zoals beloofd dezelfde dag verzonden, top dat Azerty zich hier ook aan houdt als je rond 21:50 een order plaatst!
Wat ik wel jammer vind is het feit dat mijn access point in een doos werd verzonden waar mogelijk 3 of 4 van deze producten in passen en dat ook bij Azerty reclame meuk van een grote online schoenen / mode website bijgevoegd zit.
Ik heb mijn pc besteld op Azerty, en het enige negatiefs wat ik er over heb te zeggen is dat er stond dat alle producten 'Direct leverbaar' waren en dat ze 2 dagen later pas aankwamen. Maar dat was in het weekend dus dat is waarom dat komt.
VerzendingEr zaten alleen een paar vegen op mn computer kast en een krasje. Verder lagen mn RAM sticks en mn SSD onder het gewicht van de kast, videokaart, moederbord en de processor (maar de processor weegt natuurlijk niks). Er is verder geen schade aan de RAM sticks en de SSD maar ik was wel verbaast toen ik dit zag. Verder was alles prima
De bestelling zou 10 dagen op zich laten wachten en werd binnen 2 dagen bezorgd!
VerzendingGoede snelle computer deze Dell Latitude E5550. Heerlijk die SSD schijven.
Ik bestel al mijn PC hardware bij Azerty gewoonweg omdat ze scherpe prijzen hebben, goede service, duidelijk website, pakketjes altijd op de aangegeven dag geleverd worden en de zendingen altijd goed verpakt zijn.
VerzendingDit keer een MSI GTX 970 Gaming 4G besteld rond 21:00 uur, kreeg om 22:00 bericht dat het pakket verzonden was.
De volgende dag kwam het pakket binnen. Super!
Een TP-link switch besteld. Hier was hij het goedkoopste volgens pricewatch van Tweakers. De volgende dag in het begin van de middag kwam PostNL het pakketje leveren. Het product is precies zoals verwacht en beschreven in de webwinkel.
VerzendingProduct zeer goed verpakt met voldoende luchtzakken. Product gewoon zoals geadverteerd de volgende dag thuis.
Snelle levering zoals aangegeven. (volgende dag bezorgd). Niets op aan te merken. De prijs was een paar euro duurder dan de goedkoopste webshop in de pricewatch maar de service etc. van Azerty maakt dat ik hier mijn 970GTX besteld heb
VerzendingPostNL pakket via pakjegemak dus mooi op een delivery punt laten bezorgen. Ruim op tijd!
Het is snel geleverd. Was duidelijk en overzichtelijk. Werdt goed op de hoogte gehouden van de verzending.
KlantenserviceBij een vraag over het product kreeg ik een iets wat bijdehante opmerking en werdt mijn vraag totaal niet beantwoord.
Heel goed verpakt product, toch erg compact. De prijs lag niet heel veel hoger dan bij andere winkels, maar Azerty levert tegoed (Azerties) na een aankoop. Dit houdt je bij Azerty, maar dat vind ik zelf niet erg.
Hele goede service, gemiddelde tot lage prijzen en supersnelle verzending.
Snel, goed verpakt.
Betaling ging makkelijk, ook met VV Gifcard, veel online winkels ondersteunen dit niet. En hier kan het wel.
Verzendinggoed ontvangen.
KlantenserviceGeen ervaring, maar als ik die 50 euro krijg, dan krijgen ze een dikke zoen.
Vlak voor 10 uur besteld op een vrijdag avond, alsnog de volgende ochtend het pakket geleverd. Ze maken hun belofte altijd weer waar.
VerzendingBinnen 10 uur de bestelde artikelen ontvangen, en netjes verpakt in een ruime doos met lucht kussentjes.
Mooie webshop, kan ik lang op rondsnuffelen. Duidelijk ook wat de prijzen zijn en wat het totaal gaat worden en een groot aanbod. Van winkelwagentje tot betalen gaat als vanzelfsprekend en achteraf is het super nice hoe je je facturen in kunt zien (en dat gebruik ik vaak, toch wel een paar keer per maand)
VerzendingPrima, zoals ze voorspeld hadden. 1 artikel niet in voorraad (een wat oudere, minder verkochte GPU) en dus duurde het 3 dagen. Helemaal prima en naar verwachting.
KlantenserviceIk heb een nieuwe pc besteld, inclusief windows 10. Later bleek dat ik nog een windows 7 licentie had. Via de chat gevraagd of windows 10 van de bestelling af mocht (ik had al betaald), zonder vertraging is de bestelling gewijzigd en is de rest netjes naar me toe gestuurd. Het teveel betaalde bedrag is terug gestort.
Aanvankelijk heel snel en duidelijk advies. Vervolgens snelle en goede assemblage. Binnen twee dagen was mijn nieuwe systeem gereed. Perfect!
VerzendingIk heb geen gebruik gemaakt van de verzendservice. De computer is afgehaald in Raalte. Ik ben erg blij dat deze optie geboden wordt.
KlantenserviceZoals gezegd, duidelijk advies, snelle levering en uitstekende aflevering! 1029362-1
Overzichtelijke website, duidelijke informatie en scherpe prijzen (afgezien van de verzendkosten)!
Daar houd ik wel van
Goede service naar mijn idee!
Ging dit keer maar om een klein bedrag, maar toch de service gekregen die je verwacht bij een mega-order!
Heb er ditmaal voor gekozen (moest er toevallig in de buurt zijn) om het product af te halen, en afgezien van de normale verzendkosten alleen maar lof!
Ik vind nl €7,10 aan verzendkosten voor een thermalpad wel erg overdreven (past immers ook in een enveloppe net als alle andere thermalpads), dus rij daar wel een klein stukje voor om!
Voor de rest super! Werd heel netjes geholpen aan de balie en de (afhaal)winkel zag er verzorgd uit!
Volgende keer zeker weer naar Azerty!
Ik heb al twee keer bij azerty geshopt en ben heel tevreden. Ze hebben een ruim asortiment aan electronica en vaak voor de laagste prijs, ze hebben ook snelle verzending voor bijna alle producten. Ze hebben een heleboel producten voor en bij de computer maar ze hebben weinig verlichting en koptelefoon hangers wat ik jammer vind.
VerzendingSnel en makkelijk, dat zijn woorden die echt bij hun verzending past. Meer kan ik niet zeggen