Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Snelle levering zonder problemen. Op de site was het product makkelijk te vinden en te bestellen.

Volgende dag in huis

Zaterdagochtend gaf mijn 4 jaar oude PC de geest. Op de site van Azerty gekeken en de onderdelen die ik nodig had voor een nieuwe build waren allemaal voorradig. Even gebeld ter verificatie en ja hoor, als ik het zou bestellen als het op voorraad stond op de site kon ik het zo komen ophalen. Zo gezegd, zo gedaan. Top.

Telefoon werd snel opgepakt, uitleg was duidelijk en vriendelijk.

Goed bereikbaar en bereid om je te helpen bij het samenstellen van de componenten. Bios updaten hebben zij gedaan en de koeler, geheugen en moederbord op elkaar afgestemd voor minder dan 20 euro. De rest hebben we zelf in elkaar gezet. Ook al je een vraag daar over hebt wordt je vakkundig geholpen.

Een mailtje naar de helpdesk wordt snel beantwoord.

Zeer vriendelijke services goede onderneming positief en een frisse uitstraling echt een top bedrijf super !!

De levering is zeer snel ze geven optijd aan waneer en hoe het pakket bezorgt word en als je het niet snapt helpen ze je

Laast nog een source 340 nxzt kast gehaalt en wou weten of ik hem zaterdag nog kon ophalen en dat kon echt een top klantenservices ik hoop er meer mogen te bestellen

Azerty zit altijd goed en dat weet je. Nooit problemen gehad, altijd snel retour en gewoon een top shop.

Heldere site met goede zoek- en filtermogelijkheden. Meteen inzicht of product op voorraad is. Product omschrijving ruim voldoende aanwezig met goede productfoto's.

Goede status updates over de verzending en binnen de beloofde tijd

Mail ontvangen met daarin een link om gebruik te maken van een eventuele omruilservice.

goede website, alles te vinden, goede reviews met up to -date links naar oem fabrikanten

snelle levering

goed geholpen

Bestelling makkelijk te plaatsen, klein probleempje met de manier van betalen maar snel opgelost door klantenservice en geen vertraging opgelopen in verzending.

Goede product beschrijving en prijs niveau. En daarnaast een goede en snelle afhandeling en communicatie.

Geleverd de volgende dag zoals aangegeven.

In het verleden regelmatig gekocht bij Azerty. Nu had ik slechts een casefan nodig. Ook nu was het weer prima. Bestellen, verzending was prima in orde.

Casefan besteld. Verpakking en verzending was gewoon prima.

Updates over de status van de bestelling en verzending via mail ontvangen. Prima verzorgd.

Casefan besteld. Verpakking en verzending was gewoon prima.

Al jaren koop ik bij Azerty. Ik heb het voordeel dat ze op steenworp afstand zitten dus ik haal alles af en heb dus geen ervaring met verzending.
Maar als ik iets bestel en het is op voorraad dan krijg ik vaak een uurtje later al een mail dat alles klaar ligt. Met de lange openingstijden kan ik vanuit het werk naar huis zo langs de balie rijden om de spullen op te halen.

Nog nooit problemen met spullen gehad dat dingen niet goed zijn o.i.d.
Ook collega's gebruiken mij soms al als "afhaal courier" :)

De website is ook erg compleet en handig is de koppeling tussen zoeksleutel en meest verkochte items behorende bij die zoeksleutel. Want als je zoekt op 3TB krijg je heel veel resultaten, maar als suggestie "meest verkocht" o.a. de WD Red WD30EFRX.

Nog nooit problemen met spullen gehad dat dingen niet goed zijn maar personeel is altijd vriendelijk aan de balie.

Uitstekende verzending en aardig wat producten in voorraad. Na meerdere bestellingen van verschillende grotes nogsteeds een stabiel resultaat.

Vrijdag middag besteld, zaterdag middag in huis. Ik heb er nu 3 keer besteld en altijd compleet, werkend en de volgende dag in huis.

Ik bestel hier al jaren, altijd vertrouwd en goed.
Ik kan Azerty iedereen aanraden.
Ook de prijzen zijn prima.

Prima verpakt en snelle goede nette levering

Snelle afhandeling rond mijn bestelling. Had niet verwacht dat de goederen zo snel verstuurd zou worden.Om zeker later nog eens te bestellen.

Producten waren zorgvuldig verpakt.

Klantenservice, heel behulpzaam en vriendelijk.

Goede accurate website. Nette prijs. Nu moet ik nog tien woorden schrijven voordat mijn review geaccepteerd wordt. Waarom?

Op de website werd gesteld dat de verzendtijd 2-3 dagen zou kosten. Dat klopte. Op dag 3 is het produkt verzonden. Kwam prima verpakt aan.

Bestelling was snel geplaatst, duidelijke website. Mobiele website kan nog beter (iPhone). Duidelijke en gerichte informatie gekregen via de mail over het proces en de stappen die volgden.

Ik heb gekozen voor afhaling in Raalte. 's Ochtends om half 12 de bestelling geplaatst, om 13.30 stond deze al gereed.

Producten bij Azerty waren goed verpakt en op tijd bezorgd.
Website was duidelijk wat je in totaal hebt gekocht en informatie van elk hardware product is compleet.

Het verzenden van je bestelde product is best snel. Ik heb 2/3 dagen gewacht op mijn bestelling. Naast dat waren alle producten ook goed verpakt tegen beschadiging.

Klanten service is enorm goed, ik heb laatst een probleem bij mijn PC waar ik niet weet wat de fout was. Allereerst mijn moederbord verzonden voor garantie, blijkt dat het niet de moederbord is die stuk is. Azerty heeft toen advies gegeven om mijn hele set op te sturen voor een controle. Goed advies & goede service. Thumbs up voor Silvano P. voor de geweldige service & advies!

Ik zocht snel een cardreader om een sdkaartje uit te lezen en een usbstick, gezien dat alle pc winkels bij mij in stad zijn verdwenen. De artikelen werdt gekozen via hardware.info.

Namelijk :
* Kingston MobileLite G4
* Sandisk Ultra Dual Type-C 32GB

Gezien dat de cardreader op voorraad was en de usbstick niet, had ik daar vrede mee. Op de artikelkaart van de cardreader stond gratis verzending.
Dus nadat ik beide artikelen had geselecteerd , en op punt stond te betalen.
Zat ik naar het totaal bedrag te kijken, en merkte op dat het niet klopte.
Daar zag ik in eens 7,10 verzendkosten erbij gerekend was, das 20% er boven op. Na snel onderzocht te hebben, kwam ik het volgende tegen.
Als ik alleen cardreader zou bestellen dan is de verzendkosten gratis maar als ik er een usbstick er bij bestel dan kost het mij 7,10 verzendkosten erbij.

Moest gelijk aan een verkapte zakjestoeslag voor verpakkingmateriaal denken.
Dus heb alleen de cardreader besteld, omdat ik deze toch wou hebben.
De usbstick bestel ik wel ergens anders waar wel een duidelijk verzendkosten bij staan.

Dank u wel voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand was en een zo nodig oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

Weer een fijne upgrade van mijn PC doorgevoerd. Na recent al een 14k4 monitor te hebben gekocht bij Azerty nu het vervolg met een Asus Z170 mobo, dikke i7 6700k CPU en een CPU koeler. Na vergelijk weer eens de snelste voor een strakke prijs.

Levering zoals aangegeven binnen 24 uur. Netjes zoals gehoopt.

Had na installatie kuren met BIOS update en ook daar werd netjes de helpende hand geboden via de helpdesk. Ze denken met de klant mee en dat waardeer ik zeer.

Scorekaart voor Azerty