Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenDuidelijke website waar alles makkelijk te vinden is, goed aanbod met veel variërende producten. Veel betaalmogelijkheden die allen makkelijk aangeduid zijn. Het vertelt zichzelf allemaal.
VerzendingBIj bestelling van mijn tekentablethoes krijg ik een doos waar bijna 4 dekstops in passen opgestuurd. Beetje overkill en dit kan dus beter.
KlantenserviceBuiten dit puntje van de verpakking is Azerty een uitstekende webwinkel. Heb er mijn laptop en ssd ook vandaan (Asus n550jv + samsung 250GB). Verder nooit problemen mee gehad!
Klant sinds 2009, uitstekende service. Zeer tevreden met Azerty en zal nog lang zaken doen.
verkeerd besteld, RMA aanmaken en opsturen, ingeleverd en geld terug. goed werkende snelle website en snelle response
Ik heb een Apple Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter gekocht. Azerty was 20€ goedkoper dan Apple, en €5 goedkoper dan andere webshops.
VerzendingDe bestelling was er de volgende dag, mét een doos Merci er bij!
KlantenserviceZe kwamen binnen één dag met een reactie op een commentaar van mij op Twitter.
Bestel al vanaf 2010 bij deze webshop en nooit problemen gehad. Erg prettige webshop. Alleen de website mag wel eens wat handiger worden met sorteren en bv bij het zoeken naar een hdd wil ik graag kunnen kiezen voor een minimum grote in gb etc
VerzendingLevertijden van de website kloppen meestal heel goed
KlantenserviceAls ik een RMA heb dan word dat goed opgepakt en snel verwerkt.
De webshop is overzichtelijk en na het aanmaken van een eigen account is het bestellen zeer eenvoudig.
VerzendingDe bestelling is op tijd geleverd. Het product wordt netjes persoonlijk afgeleverd aan de deur (dus niet bij de buren :-).
Alle informatie over producten goed te vinden. Produkt goed en netjes en stevig ingepakt ontvangen. Leuke verrassing: doosje Merci bijgeleverd!
S'avonds besteld om 21.40 uur. De volgende dag geleverd. (volgens afspraak)
Even kontakt gehad met de online chat service, omdat er maar 1 kaart op voorraad was.
Op tijd geleverd, volgens afspraak. Extra goed verpakt in grote doos met "luchtzakken".
Helpdesk: perfect, zeer snelle reacties en uitstekende service geboden
Verkoop: reageerde trager, maar herstelde later
De van tevoren aangekondigde verzending werd keurig nagekomen.
KlantenserviceOndanks dat het bestelde product niet in de lijst van mogelijke producten stond werd toch een gratis mogelijkheid van teruggave voor 14 dagen gegeven. Heel netjes!
pas had ik een kapotte hdd binnen gekregen. Had een RMA aangamaakt. na het opsturen van de schijf had ik na 2 dagen een nieuwe.
Verzendingmeestal is het de volgende dag binnen
als dit niet het geval is dan kan je de status op mijn azerty vinden
reactie op e-mails mag sneller
Eigen pc gebouwd met de onderdelen van Azerty, Maandagavond besteld dinsdag om 12 uur afgeleverd. alles ging zonder problemen op zijn plek en alles functioneert naar behoren.
goede service en goede levering,
is mijn eerste ervaring met Azerty en zeker niet mijn laatste.
Producten en dienstverlening helemaal in orde, ik kan deze shop zeker aanraden.
Daarnaast nog wel een negatieve reactie, Azerty bied na het bestellen aan om kans te maken op een waarde bon van €50 door een review te plaatsen.
Mijn inziens ondermijn je de waarde van de beoordeling omdat men toch geneigd is om 5 sterren te geven om kans te maken op de €50. Hierdoor ben ik genoodzaakt om 4 sterren te geven.
Product goed verpakt, en snel verzonden.
koelpasta besteld, type: goedkoop en blauw. En inderdaad, het is blauw. Blauw van de kou is natuurlijk goed bij koelpasta, dus hopelijk scheelt dat. Spul verder wel ok (ik ben niet aan het overklokken hiermee), en vlot verzonden. Volgende keer weer, dus.
Verzendingin envelop verstuurd, maar dat kan hier ook prima bij. En binnen de aangegeven termijn binnen.
Een SSD en 2 brackets voor inbouw naar 3.5" besteld op woensdagavond, donderdagmorgen al binnen. Wel gekeken naar producten die op voorraad waren, om zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Goed verpakt, en al in gebruik.
VerzendingGoed verpakt, zelfs mogelijk om via brievenbus te leveren, echter moest er (zoals het hoort, netjes) voor de levering getekend worden.
Bij Azerty al heel vaak boodschappen gedaan.
Altijd zeer snelle levering en service. Site is erg overzichtelijk.
Aftersales is ook heel goed geregeld.
het bestelde product een SSD werd heel goed verpakt en op het afgesproken tijd stip afgeleverd.
KlantenserviceAltijd goede service.
Snel, correct en goede prijs. Veel meer valt er niet over te zeggen, maar het moeten minimaal 15 woorden zijn...
VerzendingVolgende dag geleverd: Prima
eenvoudig te bestellen, correcte afhandeling en levering ! Ook leuk zijn de azerty's die je kan sparen
Bestel regelmatig wat bij Azerty, en de volgende dag krijg ik het thuis geleverd. Mijn complimenten daar voor.
Ik heb inmiddels al voor een behoorlijke hoeveelheid geld aan onderdelen besteld bij azerty, Altijd goede service en snelle leveringen gehad. Ik ben enorm tevreden, en zal vaak weer voor azerty kiezen, ook al zijn ze soms een paar euro duurder dan een andere webshop. Toch is de prijs vergeleken met de meeste webshops vaak laag.
VerzendingAls het onderdeel op vooraad is is het altijd de volgende dag in huis. Er is op de website duidelijk te zien wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld bij het bestellen van een onderdeel dat niet op vooraad is, is er eenvoudig bij te houden waar het onderdeel is en of het er al is.
Hoewel het product niet in voorraad was werd het toch snel geleverd! Prima service dus.
VerzendingNetjes afgeleverd, goede verpakking.