Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Had de Kingston ValueRAM - DDR3L - 4 GB - SO DIMM 204-pin - 1600 MHz
gekocht omdat mijn laptop vaak vast liep met Photoshop nu werkt die weer helemaal perfect.

Binnen een dag geleverd echt helemaal super,

Toen ik mijn bestelling al had afgerond realiseerde ik mij dat ik de volgende dag niet thuis was,omdat ik het pakketje liever in de bus wilde laten bezorgen dus meteen een mail verzonden naar de klantenservice en die reageerde niet al te snel dus het pakketje was al verstuurd voordat hun antwoord gaf beetje jammer

Producten hadden een goede beschrijving en waren goed te vinden in de webstore. Ook was het afrekenen goed en soepel verlopen.

Product was zeer goed verpakt, en het was zeer snel geleverd. Ook kreeg ik als nieuwe klant een doosje merci chocolade en een tegoedbon voor zalando. Altijd fijn als je gewaardeerd wordt als klant!

Ik heb nieuwe onderdelen besteld voor mijn PC, moederbord, werkgeheugen, cpu + koeler en videokaart. alles werkt naar behoren en de levering ging prima.

Is snel geleverd zoals beloofd

Een paar producten besteld voor iemand anders (kast/voeding). Had zelf ook nog een RMA (defect geheugen) dus de 2 gecombineerd. Zowel het ophalen van de bestelling als de afhandeling van de RMA ging netjes en vlot bij de balie in de winkel.

Defect geheugen werd, na aanvraag RMA, zonder gedoe omgeruild voor een nieuw setje welke ze eerst zelf nog even getest hadden zodat ze mijn niet met een DOA naar huis stuurden. Top!

Een D-Link DGS 108 - Switch besteld bij Azerty. Product was op voorraad volgens de website en ik kon inderdaad de volgende dag terecht om de switch op te halen. Heerlijk ruime openingstijden (dagelijks tot 22:00 uur!).

Product was voorradig en is de volgende dag geleverd.
Dit was mede de reden om voor dit bedrijf te kiezen.
Goed verpakt.

Als het artikel op voorraad is dan heb je deze de volgende dag al in huis. Hun site is erg duidelijk ,overzichtelijk en ziet er mooi uit. Veel artikelen op hun site worden gratis verzonden. Al met al een prima onderneming om zaken mee te doen.

Ruim aanbad, grote voorraad en snelle levering zijn de peilers wasrop dit bedrijf al jaren bouwt.

Net geen max score, niet omdat ik geen doos chockade had😢, maar omdat bestelling in een net te grote slappe doos zat. Nu zonder schade aangekomen, maar het is hammer als door transportschade 4 dagen extra moet wachtten

Omdanks een redelijk aantal bestellingen nooit mee te maken gehad. Van horen zeggen is ook dit goed!

Ik krijg meestal goed advies als ik componenten bestel en de levertijden kloppen. (dat is bij anderen niet altijd zo!)

Goed verpakt verzekerd, geen centje pijn

Heb ik boven al vermeld; een goede winkel om componenten te kopen.

Er stond bij geleverd binnen 2 -3 dagen, na 3 dagen was de bestelling geleverd en dit na het paasweekend, dus ik vond het snel geleverd! Ik kreeg een doos merci bij mijn bestelling, wat mij erg verbaasde. Erg vriendelijk. Het toetsenbord voor mijn tablet was wel wat zwaarder dan ik had verwacht, maar ik ben wel tevreden.

Zeer fijne site, scherp geprijsd eerste keer dat ik hier bestel en heb er een goed gevoel bij. Voucher dat bij het product zat kreeg ik gelijk via de mail. Ik kom hier zeker in de toekomst terug!

Om 21:45 een bestelling gepplaatst en de volgende dag in huis!

Alles was makkelijk te vinden en toe te voegen aan winkelmand. Site is erg duidelijk en account aanmaken is vrij simpel.

Het was erg makkelijk bij te houden met track and trace ook stond de status op de site van azerty zelf.

Klanten service is erg goed heb het meerdere malen gebruikt altijd snelle reactie en na retour van bepaalde producten altijd erg snel alweer nieuwe producten geleverd.

Eenvoudig bestellen, soms iets duurder, maar dat maken ze goed met uitstekende service, die ik al 2 keer nodig heb gehad

Gewoon prima en je wordt keurig op de hoogte gehouden via track&trace.

Hier blinken ze uit. Uitstekende klantvriendelijke voorwaarden en nooit moeilijk doen. Daarnaast kun je ook nog eens persoonlijk in Raalte terecht (ook op zaterdag). Toch wat anders dan een webwinkel verscholen achter postbusadressen.

Lage prijzen, overzichtelijke website. Pakketje was de dag na bestellen in huis, zoals op de productpagina werd beloofd (inclusief een doosje chocolade). Wat meer schuim/kranten/o.i.d. had echter niet misstaan. Beide bestelde producten werken daarentegen naar behoren. Ik zou in de toekomst waarschijnlijk weer bij Azerty bestellen.

Overzichtelijke website, bestelling was volgende dag binnen. Enige vreemde is welke items gratis verzending hebben en welke niet. Als je een beeldscherm van 150 euro koopt die aangemerkt staat als gratis verzending kost het niks. Wil je er ook een hdmi kabel van 5 euro bij die niet aangemerkt staat als gratis verzending dan moet je ineens meer dan 7 euro verzendkosten betalen.

Sinds 2012 ben ik klant bij Azerty. Ik zoek producten vooral via de Pricewatch en bestel ze vervolgens o.a. bij Azerty. Azerty hanteert goede prijzen en hebben een groot assortiment. Betalen gaat gemakkelijk via iDeal maar kan ook via PayPal.

Het versturen van de bestelling (mits op voorraad) gaat altijd super snel en je wordt netjes op de hoogte gehouden via de email.

Zeker niet de goedkoopste maar een overzichtelijke webshop met een uitgebreid assortiment. Mede door een snel reagerend team met voldoende productkennis en vlotte verzending een goede winkel.

Voor mij is Azerty praktisch om de hoek (Raalte, Deventer) en door het uitgebreide assortiment is het bijna altijd mogelijk om alle artikelen bij één winkel te bestellen en dat heeft zeker zijn voordelen.

Mede door het lange paasweekend lang moeten wachten omdat er 1 artikel niet voorradig was op de totale order. Eenmaal verzonden een snelle levering met de nodige status-update e-mails. Artikelen goed verpakt. Afhalen in Raalte is altijd een optie.

D.m.v. een offerte de bestelling gedaan. De korting was minimaal en nog steeds tientjes duurder dan andere shops in de pricewatch maar snelle reacties van het team en goede opvolging. Niet naar Azerty voor de prijs dus maar voor een goede service kan je er zeker terecht en dit is ook wat waard.

Echt een geweldige site, ik heb al meerdere producten besteld. Het heeft ook de laagste prijs en de meeste spullen zijn morgen in huis, hoef ik niet zo lang te wachten ;). Ik had ook een verkeerd product besteld, maar ik kreeg me geld terug en kocht het goede product. Ook nog bedankt voor de doos merci, die maakte de unboxing experiance nog beter xD

Was volgende dag in huis, heeft ook verschillende verzend opties, zoals pakje gemak

Ik werd goed geholpen alleen de live chat op de website werkt niet zo goed

Prijzen zijn echt top!
De levering was kapot snel.
Communicatie was kort maar krachtig.
De onderdelen zijn van top kwaliteit.

Binnen een dag binnen en goed gecommuniceerd

Kort maar krachtig alles wat nodig was, werd me verteld.

Heel erg tevreden over Azerty. Als nieuwe klant ben ik erg verrast door het cadeautje wat bij de bestelling zat.

Ik heb 2 producten besteld en bij beide kon ik het de volgende ochtend tussen 10 en 11 in ontvangst nemen. Hier heel erg tevreden over net als de staat van de producten en verpakking.

Ik heb met de creditcard betaald en het is een gemiste kans dat daar meer kosten voor in rekening gebracht worden ondanks dat ik begrijp waarom de kosten worden doorberekend. Dit wordt natuurlijk wel redelijk verzacht door de scherpe prijzen die ze hebben op bijna alle producten!

Hier een erg tevreden (nieuwe) klant die in de toekomst zeker meerdere aankopen zal gaan doen.

Snel en goed geregeld.

Zover ik kan beoordelen natuurlijk ben ik heel erg tevreden. Als zijnde nieuwe klant kreeg ik een welkomst cadeau. Zoiets kleins kan zo efficiënt zijn.

Scorekaart voor Azerty