Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Wederom besteld bij deze top zaak, spullen waren snel gevonden, en de prijs was goed. alles was op tijd binnen en werkte naar behoren.

Uiteraard veel betaalgemak bij Azerty. Enige reden dat ik voor vier sterren heb gekozen is omdat ik betaling via PayPal het liefst zonder extra kosten had gezien. Mocht dit veranderen, krijgen ze van mijn vijf sterren

Verzending een dikke vijf sterren. Het product zou na ongeveer 10 dagen geleverd worden, maar een dag later had ik het al in huis. Zoals altijd degelijk verpakt en ook niet onnodig veel plakband wat het uitpakken weer lastiger maakt

De klanten service was top. Mijn vragen werden direct per mail beantwoord. De verzend tijd was zoals belooft optijd. ±4 werk dagen.

Gewoon alles wat het moet zijn. Het is goedkoop, en het komt op tijd aan.

---

ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice.

Ik heb al 3x iets besteld bij azerty, en het was er elke keer de volgende dag

Op vrijdagmiddag een bestelling geplaatst. Heldere (geautomatiseerde) communicatie via de mail. De volgende dag via PostNL binnen, uitstekend verpakt.

Azerty is een van de weinige web winkels die ik daadwerkelijk helemaal vertrouw. Deze winkel heeft me goed geholpen en denkt mee met de klant. Een uitstekende webshop!

Verzendtijden kloppen over het algemeen wel zo ver ik ervaar. Heb al 14 dingen bij Azerty besteld en nog niks gehad dat te laat is aangekomen.

Super klantenservice. Denken met je mee en zijn erg vriendelijk.
Ik heb twee kapotte waterkoeling setjes gehad. Eerste keer een vervangende gekregen en tweede keer netjes geld terug.

In vergelijking met veel andere webshops vertrouw ik Azerty meer en betaal ik graag een paar euro meer om het gevoel te hebben dat ik goed zit met garantie en bij een betrouwbare winkel heb gekocht.

Snel verzonden, goed en correct ontvangen, en ook een kleine wijziging vlak na bestelling was geen probleem.

Na een laptop te hebben besteld met een SSD voor latere inbouw, heb ik de SSD toch uitgewisseld met een nieuwer model. Eventjes bellen later (lange wachttijd wel) en ze waren prima in staat de SSD's om te wisselen. De tweede was goedkoper en dus werd het verschil teruggestort. Al met al prima geregeld.

Producten binnen 1 dag in huis, had daarom ook voor Azerty gekozen, terwijl concurrentie wellicht net iets goedkoper was met langzamere bezorging. Zorgvuldig verpakt. Gewoon goed!

Goedkoopste winkel volgens Tweakers en product was direct leverbaar. De website is niet het toppunt van overzichtelijkheid maar als je, bijvoorbeeld via Tweakers, direct op de juiste product pagina terecht komt is dat niet een erg groot probleem.

De levering was snel. De doos was precies goed, veilig verpakt en niet overdreven veel materiaal gebruikt. Zo zie ik het graag.

De site op zich is zeer gemakkelijk, je vind alles op een zeer eenvoudige manier, ook met gedetailleerde beschrijvingen en verwijzingen naar de fabrikant. Niet op voorraad en wel bij de leverancier? Geen nood, ik had mijn artikel binnen 3 dagen al in huis!! Dat zie bij andere concurrenten wel anders, plak maar een nul achter de levertijd. En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs, chapeau!

Werd bij mij in de originele verpakking geleverd, die was zodanig stevig verpakt dat een extra doos erom heen niet nodig was (milieu). Een Dell monitor.
De samenwerking met TNT is perfect, ik kreeg morgens bericht dat het pakket zou worden bezorgt, niet eerder meegemaakt, kortom een perfecte combinatie en samenspel.

Er waren per ongeluk verzendkosten berekend, 1 mail en de verzenkosten werden per omgaande geretourneerd, ook weer een grote plus!

De site is mooi overzichtelijk veel keuze en een goede prijs. Er zijn winkels die goedkoper zijn maar die leveren niet zo'n goede garantie. Voor die paar euro meer kopen bij Azerty dus!!

Ik had een voeding besteld het was goed verpakt geen overbodig grote doos of dergelijke. Bij de verzending werd ik goed op de hoogte gehouden meerdere emails van Azerty en PostNL over wanneer het product aankwam ook was de levertijd precies zoals aangegeven.

Voor een afstandbedieninkje van €12,70 dat makkelijk door de brievenbus past rekent het bedrijf € 7,10 voor verzending! De bezorging was 4 dagen te laat, maar dat was de schuld van POST.nl

Ik koop al jaren bij Azerty, vanwege de prijs en goede service.
Wanneer je technisch advies nodig hebt krijg je ook altijd de juiste info, zelfs wanneer dit betekent dat Azerty het onderdeel zelf niet kan leveren.

De openingstijden van de afhaalbalie zijn echt geweldig, tot 22:00 uur!

Servicebalie is erg klantvriendelijk en goedpraats, ze helpen je overal waar nodig. Overigens een aanrader om op 1 april te komen, voor een goede grap zjin ze ook in :)

Op vrijdagavond rond 21.30 binnen komen lopen bij Azerty, vriendelijk onthaald met een kop koffie, we hadden ook geluk er was nog gebak omdat ze de beste waren van Overijssel. Ter plekke de bestelling geplaatst en voor we de koffie op hadden stond de bestelling ter controle klaar. Eveneens in het ootje genomen, het was immers 1 april, en een leuke attentie mee gekregen.

alles liep uitstekend van bestselling t/m ontvangst. Op tweakers gekeken. Koeplasta was op voorraad. Bestelling geplaats en betaald.

volgens planning op tijd ontvangen

alles liep uitstekend. Dat was niet nodig

Mijn pakketje was er snel, alles doet het goed zelfs zonder verzekerde verzending.
Geen beschadigingen want het werd alsnog in een dikke envelop verzonden.

Alles was er dan wel op tijd, maar de verzendkosten zijn ongelooflijk hoog (verzekerd zo'n 6/7 euro voor een fan, onverzekerd alsnog 3/4 euro)

Verschillende bestellingen meestal snel en goed verpakt geleverd. Levertijden zijn soms wat optimistisch voor produkten die bij de leverancier besteld moeten worden.

een enkele keer is een produkt defect, dan snelle afhandeling.

Snelle levering en duidelijke site.

Je kunt alles snel vinden op de website voor een schappelijke prijs.
Levering was ook binnen 24 uur

Binnen 24 uur geleverd

Ik had voor 22:00 een WD Red 3TB harddisk besteld en deze is de volgende dag voor 10:00 geleverd.
Probleemloze bestelling en levering.

Gekocht een NH-C14S, Corsair Air 240 en RM750i voeding.
Besteld om 21.40 uur, met levering 'garantie' volgende dag indien voor 22.00 besteld.
Waarempel om 08.30 volgende dag alles in huis! Zeer goed verpakt, erg grote doos, met daarin de dozen, plus zeer ruim bubbel. Geen beschadigingen. Pakbonnen erbij.

Scorekaart voor Azerty