Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Een uitstekende webshop. Behulpzaam, producten zijn redelijk goed te vinden. Snelle verzending en stevig verpakt.

Stevig verpakt en snel verzonden. Volgende dag in huis.

De chat wordt goed beantwoord en bij de mail heb je binnen 1 werkdag antwoord.

Keurig netjes op tijd en goed verpakt! Klantenservice geen ervaring mee (gelukkig). Prima webwinkel on te shoppen.

Via de website zag ik dat mijn ssd op voorraad was en dat ik hem de volgende dag in huis heb.

De volgende dag had ik de ssd in huis.

Helemaal tevreden met mijn nieuwe geheugen. Next day delivery was mogelijk en het product was de volgende dag al afgeleverd.

Razendsnel, prima verpakt

Behuizing besteld. Was bij azerty het goedkoopst (op Max ict na, maar die heeft slechte reviews). Niet op voorraad maar toch snel binnen. Maandag besteld, donderdag binnen. Hele bestelproces prima.

zeer snelle levering en een goede klant vriendelijkheid.
je word op de hoogte gehouden door een e mail.

De MSI INTERCEPTOR DS200 GAMING - Muis - laser is een goed product en de kwaliteit's prijs verhouding was goed.

Het product was goed verpakt en kwam op tijd aan, alleen vond ik 7 euro verzendkosten voor een niet zo zwaar/grote muis wel erg veel.

Via Pricewatch gevonden wat ik zocht en bij Azerty de order geplaatst en met iDeal betaald. Met de bevestiging mail van Azerty duurde alles bij elkaar 3 minuten.
Jas en schoenen aantrekken om naar Mediamarkt oid te gaan duurt langer!

Uur na bestelling komt de mail met trackingscode van Azerty.
Volgende morgen nog een mailtje van PostNL met aankomsttijd van pakje.
Sjiek allemaal.

Al meerdere keren hier besteld en alles wordt netjes en op tijd geleverd. De prijzen zijn ook altijd erg scherp.

Pakketjes komen altijd op tijd aan en zijn netjes ingepakt.

Altijd al alles besteld bij Azerty, goede site, en veel betaalmogelijkheden. Altijd alles netjes verpakt en meestal de volgende dag al in huis. Ook toen er ooit iets kapot aankwam was het binnen 3 dagen omgeruild.

Goed verpakt, en netjes aangekomen.

Goede en snelle service. En je wordt ook snel en vriendelijk geholpen.

Niet de goedkoopste en het was niet op voorraad maar wel sneller dan bij andere leveranciers.
Zeker voor herhaling vatbaar om nog eens bij Azerty te bestellen.

De wegschop van Azerty is erg snel en overzichtelijk. Producten zijn makkelijk te vinden, ook zonder zoekopdracht.

Mijn bestelling was netjes binnen 24 uur geleverd

Ik heb bij Azerty al meerdere producten besteld en nog nooit een probleem gehad. De producten worden op tijd geleverd en werken goed. Azerty heeft ook goede prijzen en daardoor is het voor mij al een snelle keuze voor pc hardware omdat het goed en goedkoop is.

De verzending was op tijd en ik kon daardoor op tijd beginnen met mijn pc te bouwen.

Wat betreft prijs zijn ze niet de goedkoopste, maar ze zijn wel gewoon GOED! Nette site, goede communicatie en nette nazorg.

Voor mij de reden om bij deze webshop te blijven bestellen.

Ik koop bijna altijd mijn gewenste onderdelen bij azerty, leverancier komt levertijd altijd na, en je kan het zelfs eventueel de zelfde dag ophalen. Zodat je niet hoeft te wachten. Ook is azerty vaak één van de goedkoopste leveranciers. Kort om top!

Goed verpakt ontvangen, simpele muis besteld vanwege de goede prijs. Zeer te vrezen over dit product.

Één keer een product opgehaald bij azerty, en het ontvangt is goed in een kleine showroom met koffie of thee. Ook de afhandeling van de bestelling is prima.

de pc samenstellen gaat vrij makkelijk, goede prijzen, dit had ik ook van vrienden vernomen

CPU + cooler , moederbord,and some RAM , goed verpakt en zonder schade geleverd

Ik had een vraag via email verzonden,ik had ook snel een antwoord.

Via de website een CPU, moederbord, SSD, geheugen, voeding en systeemkast gekocht. Was goedkoop en de order was snel en professioneel afgehandeld. Werd van tijd tot tijd goed geïnformeerd via e-mail.

De volgende dag al was alles bezorgd. De systeemkast in zijn eigen doos en de rest van de onderdelen waren met luchtzakken netjes en stevig verpakt in een doos. Alles is onbeschadigd aangekomen en na het assembleren werkte alles probleemloos. Mijn complimenten voor Azerty!

Via de website een nieuwe CPU, Moederbord, SSD, Geheugen en systeemkast gekocht, het lijstje was goedkoop en de order was snel en professioneel afgehandeld.

de volgende dag was alles netjes binnen. de systeemkast in zijn eigen doos en de rest van de onderdelen waren met luchtzakken netjes verpakt in een stevige doos. Alles is goed aangekomen en na het assembleren werkt alles probleemloos.

Een aantal fans en leds besteld bij Azerty. Goedkoop, voorradig, goede service en snel geleverd.

'S avonds om half 10 besteld en de volgende ochtend al om 10 uur in huis. De producten waren netjes verpakt en er was niks geen beschadiging.

Achteraf gezien wilde ik toch andere fans. Hierover gebeld en dit was geen enkel probleem. Ik kon mijn recent gekochte fans weer gratis retourneren en de volgende dag had ik mijn nieuw bestelde fans alweer in huis. Top service!!

Azerty Master Race! Ik had een complete PC besteld en ben deskundig en vriendelijk geholpen. Ondanks dat mijn mailtje hoogst waarschijnlijk niet de hoogste graad had qua sociale handigheid en zakelijke bedrevenheid (korte samenvatting mailtje: "Hoi ik ben XzeBitioN. Dit wil ik bestellen. Korting. Doei!") ben ik alleszins netjes en vriendelijk geholpen en was alles na 24-uur gewoon binnen.

Zoals beloofd, omdat alles uit voorraad leverbaar was, netjes de volgende dag in huis. En gratis verzending!

Rene Jansen van de afdeling Verkoop mag wat mij betreft opslag krijgen. Een deskundig persoon, welke je het gevoel gaf de tijd voor je te nemen en betrouwbaar overkwam.

Scorekaart voor Azerty