Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenAlles werdt snel en goed verzonden, de spullen waren goed verpakt. Prima web winkel vind ik.
Overzichtelijke site, goede prijzen (bijna altijd goedkoopste of op een na goedkoopste) en bestellingen altijd goed en snel geleverd.
VerzendingIs er altijd erg snel en altijd goed verpakt, heb nog nooit een product defect geleverd gekregen.
KlantenservicePaar keer iets terug moeten sturen maar dat was geen probleem. De klantenservice helpt je graag en zijn erg vriendelijk.
Eenvoudig bestelproces en vlot te bestellen. Het wordt snel geleverd (voor 22.00 uur de volgende dag in huis) en is goed verpakt (geheugen zat in bubbeltjesenveloppe). Enige kleine minpuntje: ik moest even twee keer kijken bij de verzendmogelijkheden.
Ik heb 's avonds om 20:45 besteld, de volgende ochtend lag het al klaar! Top!
KlantenserviceIk werd prima geholpen aan de balie, kreeg alle tijd om mijn bestelde producten te controleren op juistheid en intactheid.
Snel levering en netjes verpakking
. . . . . . . . . .
Snel antwoord na 18uur
Redelijke prijzen, artikelen goed te vinden. Jammer genoeg waardeloze after service en zeer trage contact.
KlantenserviceTsjah, maand geleden bestelling geplaatst voor een behuizing met 8 dagen levertijd. Na een aantal dagen besloot ik om daar ook wat ventilators bij te bestellen. Dit kon zo opgenomen worden in de bestaande bestelling dus tot dusver hulde. Vervolgens blijkt de behuizing vertraging op te lopen, of ik iets anders wil of wil wachten. Ik ga voor de tweede optie.
Daarna blijken de koelers ook niet supergoed leverbaar te zijn. Krijg een lijst met alternatieven met zeer fijne prijzen, dus ik kies voor een van de vervangers. Dan beginnen de eerste problemen : in plaats van twee koelers is het een enkele geworden, de doorgegeven prijs klopt tevens voor geen meter (15 euro ipv 9,90).
Dus het vervangen van de koelers blijkt helemaal niet voordeliger uit te pakken.
Hierover heb ik navraag gedaan, maar het lijkt erop dat men mails heel selectief leest, en zeker niet de noodzaak voelt om op vragen in te gaan. Daarentegen krijg ik antwoord dat ik na verrekening net geen 2 euro terugkrijg, en of ik deze in Azerties zou willen ontvangen.
Dit soort slechte afterservice heb ik in jaren niet meer meegemaakt, en moet eerlijk zeggen dat ik erg teleurgesteld ben in Azerty. Heb er vaker hardware gekocht in het (recente) verleden, waarbij altijd alles goed is gegaan, maar nu er (in principe simpele) "problemen" zich voordoen gaat het helemaal mis.
Ik heb mijn bestelling geannuleerd, en weet niet of ik in de toekomst hier nog iets ga kopen.
Zowel zakelijk als privé bestel ik regelmatig bij Azerty. Tot zover nog nooit teleurgesteld, dit keer was niet anders. Azerty heeft een nette en overzichtelijke website. Het aanbod is voldoende en de prijzen zijn netjes.
Bestellen gaat eenvoudig en de bestellingen worden altijd netjes én op tijd bezorgd.
Gewoon zoals je het zou verwachten. Product netjes en veilig verpakt, Formaat van verzending past goed bij de inhoud (geen grote doos voor een klein product), bezorgdatum zoals aangegeven op de website. Niks op aan te merken.
Onlangs een nieuwe pc besteld. Een aantal producten waren niet voorradig, daarvan was op de site goed de status te volgen. Vervolgens hebben ze, op mijn verzoek, via de livestream mijn systeem in elkaar gezet. Leuk om te zien en dit verliep enorm vlot.
VerzendingDe dag na de assemblage is de pc afgeleverd, alle doosjes kabels en overige spullen die niet gebruikt zijn tijdens assemblage, werden ook opgeleverd. De pc draait als een zonnetje, kortom een tevreden klant.
Al geruime tijd bestel ik al mijn pc benodigdheden bij Azerty en dit naar volle tevredenheid.
Snelle levering, snelle respons van de klantenservice en scherpe prijzen.
Keurig en stevig verpakt. Doos voorzien van luchtkussentjes voor extra bescherming.
KlantenserviceZeer snelle reactie en oplossingsgericht. Keurige service!
terug naar 4launch.nl
Bedroevend dat men mijn email genegeerd heeft. Hiermee zijn ze een nieuwe klant verloren. Daar zien ze mij niet meer terug.
KlantenserviceMag ik U erop wijzen dat de klantenservice naar mij toe uitermate ondermaats is. Het is bedroevend dat op mijn mail gewoonweg niet geantwoord werd. Jammer dat jullie hiermee ruim 2000euro mislopen. Mijn nieuwe systeem werd intussen bij VG computers besteld die nauwelijks 10% duurder was met een fantastische service!
Overzichtelijke website, dus alles snel te vinden. Bestelproces verloopt duidelijk. Overige informatie kun je eenvoudig terugvinden in je account en je krijgt uiteraard ook een e-mail over het verloop van je verzending. Niets op aan te merken.
VerzendingStatus van je verzending wordt aangegeven in de e-mail die je daarover ontvangt, waarna je deze kunt traceren via de aangegeven link naar de bezorger.
Alles goed verpakt in passend formaat verpakkingsmateriaal waarbij lege ruimte netjes is opgevuld om verschuiven van artikelen te voorkomen.
Ik had o.a. een interne USB 3.0 slot bracket besteld. Op de website stond vermeld dat deze een kabellengte had van 60cm. Echter na uitpakken bleek dat, inc. connectoren, slechts 51cm te zijn. Dat was helaas net te kort voor mijn geplande toepassing.
Daarover dus maar even een e-mailtje naar de afdeling verkoop gestuurd en ontving daarop al snel een retour antwoord, dat men het zou doorzetten naar hun content afdeling.
Helaas verder geen aangedragen oplossing hierbij.
Dit los ik binnenkort op met een USB 3.0 20-pins verlengkabel, waarvan ik zag dat ze die ook in het assortiment hebben.
Natuurlijk heb ik wel eerst even gevraagd of de daarbij vermeldde lengte wel correct is.
Laatst weer een bestelling gedaan bij Azerty (een paar geheugenkaartjes). Ik had er al eerder besteld, en ook nu weer was alles dik in orde. Goed bestelproces en een snelle levering. De website kan trouwens wel een "likje verf" gebruiken, maar functioneert verder wel gewoon goed.
Ben nu iets van 8 jaar klant bij Azerty en de bestellingen worden altijd goed behandeld. Website is duidelijk, bestellen gaat snel en heeft een handige optie om je producten tijdelijk te bewaren. Top bedrijf waar ik graag bestel.
Gewoon goed. Groot assortiment en duidelijke overzichtelijke site. Grootste deel van m'n PC komt hier vandaan.
VerzendingVerzending was snel en goed verpakt. Het (vrij grote) ontvangen doosje was zelfs voor de helft gratis zakjes lucht, dus tegen een stootje kon het zeker!
Goedkope shop maar zeer goede kwaliteit en betrouwbaar. Zeer groot assortiment en goede online shop
VerzendingSnel bezorgd en goed verpakt
KlantenserviceGoed en duidelijk
Goede levering, Goede prijzen en vragen binnen 1 uur beantwoord via Facebook. Echt een aanrader!
Uitstekende webshop. Je kon de bestelling makkelijk plaatsen. Producten makkelijk te vinden. Verder goed en stevig verpakt. Verzending makkelijk te volgen en ging erg snel!
VerzendingHet product was stevig verpakt. Verzending was makkelijk te volgen en was de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk heb gebruik gemaakt van de livechat. Medewerker reageerde heel snel. Ik hoefde niet te wachten.
Goed te zien hoeveel producten er nog zijn en wat de levertijd zal zijn!
Netjes op tijd bezorgd.
Erg makkelijk om te bestellen. Laagste prijs voor de Kingston HyperX Fury Pro muismat. Top muismat trouwens!
VerzendingGoed verpakt. Grote doos voor een grote muismat.