Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenMakkelijk bestellen, duidelijk en goed geregeld. Meteen gevonden waar ik naar zocht voor een goede prijs.
VerzendingVerzending was goed te traceren en netjes op zijn, product heelhuids aangekomen.
KlantenserviceErg vriendelijk, niks op aan te merken.
Prima informatie en bestelmogelijkhied voor de benodigde beugel voor plaatsing van SSD in een 3,5" bay
VerzendingDirect leverbaar volgens de site, maar toch duurde het het 7 dagen voordat de bestelling in huis was.
Zoals vaker een goede prijs en snel geleverd. Netjes ingepakt en met goede Track/Trace informatie.
Niets op aan te merken.
Het product was gemakkelijk te vinden, helaas was het niet op voorraad waardoor het niet direct geleverd kon worden.
Wel was het product op voorraad bij de leverancier, hierdoor duurde het 2-3 werkdagen. De leveringsindicatie klopte en het product werd netjes geleverd. De prijs was ook prima en het contact over de levering was met goede regelmaat.
De levertijd was precies als aangegeven, netjes geleverd met een track&straffe code. Hierdoor kon ik netjes zien wanneer het geleverd zou worden.
KlantenserviceOmdat alles probleemloos verliep heb ik geen ervaring met de klantenservice. Tot noch toe ook nooit problemen gehad met Azerty.
Werd snel geholpen met uitstekende informatie. Desktop werd snel samengesteld. Dank jullie wel Azerty! Ga zo door
VerzendingWas snel klaar. Dus snel opgehaald. Daarom uitstekend.
KlantenserviceZeer vriendelijk en hulpzaam.
Makkelijk het product te vinden via Tweakers, prijs precies zoals werd vermeld, donderdag avond om half tien besteld, en om 9u30 de volgende dag in huis! Zeer goede service en het product was heel goed verpakt en werkt naar behoren!
DDR3 ECC geheugen bestelt dat lang niet bij elke webshop te verkrijgen is, bij Azerty gelukkig wel. Ook nog scherp geprijst, en redelijk snel geleverd.
Op een vrijdag besteld, zaterdag ochtend gelijk in huis. Product doet precies wat het moet doen, top service, goede prijs ook. Erg gelukkig mee.
Prima aanbod, goede prijs, snelle afhandeling van de bestelling, goede communicatie over de status van de bestelling. Perfect!
VerzendingSnelle verzending, goed verpakt, op tijd aangekomen (binnen 24 uur).
Site is duidelijk en het product wordt ook netjes geleverd. Zeker ook fijn dat je met PayPal kunt betalen, zodat men niet de bank-reader hoeft te pakken om een code te scannen.
VerzendingIk had een SD-kaartje besteld. Deze past natuurlijk in een envelop, dus is ook zo verstuurd. Hier was echter geen T&T code aan toegevoegd, waardoor het niet te volgen was.
In de verzend-mail die ik heb ontvangen stond wel een link naar T&T, maar het barcode nummer was 'nvt', waardoor het niet gevonden kon worden.
Bestelling gaat snel, betaling ook. aangeven waar het naar toe moet en klaar. wordt bevestigd per mail
al jaren een tevreden klant. Uitstekend bedrijf, website goed te gebruiken en up to date. En na al die jaren nog geen enkele reden ontevreden te zijn.
Top!
Duidelijke specificaties, handig bij het bestellen van een specifieke SO-DIMM, komt nogal nauw... Levertijd goed aangegeven
Ik vind azerty en goeie webwinkel, ik heb al een aantal keren wat besteld daar. En het bevalt me dus goed, uitstekende levering en ook echt voor 22:00 besteld morgen in huis.
VerzendingDe levering is dus erg goed, want voor 22:00 uur besteld morgen inderdaad in huis. En ook nog nooit problemen gehad, bijvoorbeeld dat het product kapot is gegaan tijdens de levering. Want ze pakken het goed en stevig in.
KlantenserviceIk zelf heb nog nooit echt gebruik gemaakt van de klantenservice, maar volgens een goede vriend is de klantenservice erg goed.
Alle producten waren direct leverbaar, bestellen verloopt erg makkelijk. Erg uitgebreide selectie en al mijn artikelen waren binnen 24 uur leverbaar.
VerzendingAlle producten werden binnen 24 uur geleverd zoals vermeld op de website.
KlantenserviceRMA snel en netjes afgehandeld, waarbij ik de keuze kreeg voor een nieuw product of geld terug.
Overzichtelijke website, waar je snel kunt vinden wat je nodig hebt en zoekt. Prijzen voor sommige artikelen zijn scherper dan bij bekende andere sites
VerzendingPakketje kwam naar verwachting op tijd binnen
Vaker iets bij Azerty besteld door de jaren heen, altijd goed bevallen. Ruilen etc. ook soepel verlopen.
Ik was in het algemeen zeer tevreden over de service en de levering. Alle producten waren goed verpakt en konden geen kant op.
Ik ben dan ook zeer blij met deze winkel en ik zal hier zeker nog meer producten bestellen! Een echte aanrader dus ;D !
Als Azerty dit leest heb ik nog een tip: plak een grote sticker op de dozen om wat meer reclame te maken en doe een brief in de doos om de mensen persoonlijk te benaderen bijvoorbeeld als een klant problemen had en op die manier een verontschuldiging te sturen.
Dan voelen we ons niet als een poppetje een gigantische burcht.
Het Is maar een tip dus als iemand het er niet mee eens Is hoe dit dan alstublieft voor uzelf.
Azerty liegt absoluut niet over het feit dat ze de volgende ochtend leveren en dat vond ik heel fijn.
Prima webwinkel met scherpe prijzen en duidelijk info over voorraad en levertijd. Erg fijn dat ze bereikbaar zijn op een normaal telefoonnummer.
VerzendingProduct was niet in Raalte op voorraad maar toch de volgende ochtend geleverd.
ik vond het erg fijne en een goede servies zekere super trevreden met deze winkel,
vragen werden snel beantwoord ik werdt erg goeg geholpen en ben daar erg blij mee.
De producten werden erg snel geleverd ik moest alleen even 2 dagen of 3 wachten op het moederbord dus dat ging er snel, en bij het ophalen kon ik het meteen meenemen nadat het ik mijn ordernummer moest geven waren ze zo terug met de spullen.
KlantenserviceDe klantenservice vond ik erg goed, ten eerste, als je een mailtje naar hun stuurt
wordt er super snel weer reageerd op mijn e-mail, volgende dag meteen reactie of soms de volgende dag, dat was echt top, en verder ze waarden erg aardig en geduldig als ik bij hun langs kwam, en beantwoorde al je vragen, je kan zelfs in de winkel kun een producten bestellen.