Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenAlles was op voorraad dus was snel geregeld, duidelijke communicatie zoals altijd. Blijft een van mijn favoriete webshops. Soms wel wat duurder dan anderen maar daar staat goede service tegenover.
VerzendingVolgens de site voor 23:00 besteld, morgen in huis. Dit was helaas niet het geval maar buiten de schuld van azerty. POSTNL is niet op komen dagen.
KlantenserviceEven van tevoren gebeld met wat kleine vraagjes, werd netjes geattendeerd op het feit dat het H97 moederbordje max 1600mhz memory aan kan en dat ik 1866mhz had besteld.
Het betalen ging prima, ik had wat probleempjes met overboeking omdat ik dit nog nooit eerder had gedaan, ze hebben netjes op mijn emails gereageere zodat ik toch zekerheid had over of alles wel goed gegaan was. Er stond bij de bestelling gratis verzending, alleen bij de betaling werden ze er ineens wel bijgerend, gelukkig hebben ze dit allemaal terug gestord. Prima service!
Ruime voorraad en snel geleverd. Al jaren mijn hofleverancier voor pc onderdelen, en dat zal voorlopig zo blijven. Ook met RMA's altijd een perfecte afhandeling gehad. Ze denken mee indien een artikel niet meer leverbaar is en vinden een passende oplossing.
VerzendingVerzending was gratis en goed te volgen online.
KlantenserviceNog nooit problemen mee gehad.
Prima online winkel, veel spullen te koop en goede kwaliteit. Vanaf het moment van bestellen totdat het pakketje thuis afgeleverd wordt duidelijk alles te volgen.
Alles netjes verpakt en op tijd verzonden.
Dit gaat altijd prima, had alleen graag gezien dat de verzending gratis was wat bij sommige andere webwinkels het geval is, al met al ook hier niks over te klagen.
KlantenserviceVan alle producten die ik heb besteld bleek uiteindelijk 1 van de geheugenbalkjes defect, na een mailtje al hierover kreeg ik snel antwoord met een passende oplossing voor mijn probleem op dat moment, erg netjes.
Een winkel met een goede klantenservice is voor mij wel een belangrijk punt, en dat is ook de reden dat ik vaker voor azerty kies bij het bestellen van producten
Prima winkel, altijd alles netjes op tijd en verpakt thuis, spullen zijn ook bijna altijd perfect (op een keer defect gheugen na waar azerty natuurlijk ook niks aan kan doen)
Een mooie Overzichtelijke webshop, een goede prijs, altijd waanzinnig snelle levering. Met een woord: Geweldig!
VerzendingWoensdag avond laat nog een nieuwe GPU besteld. Toen bleek de volgende dag dat m'n power supply (450) de kaart icm de rest van de componenten niet aan kon. Die zelfde dag nog een nieuwe power supply besteld. En weer razend snelle levering. Heel erg tevreden over dit bedrijf!!
Gewoon een goede complete winkel. Gratis verzending. Levertijden bij de producten kloppen. Alleen de filters in de webshop kunnen wat overzichtelijker: ze staan nu allemaal bovenaan over meerdere regels geplaatst.
Makkelijk te gebruiken, overzichtelijke website. Met 3 klikken ben je klaar met betalen, lekker snel!
VerzendingProducten worden met uiterste zorg verpakt, voor 22:00 volgende dag in klopt helemaal (in mijn geval zat 5 mei ertussen dus het was vrijdag aangekomen maar dat stond netjes aangegeven en was helemaal geen probleem), mijn bestelling zou tussen 14:00 en 16:00 bezorgd worden, het was er om 14:03
KlantenserviceBestel je 2 computer componenten die niet bij elkaar passen krijg je netjes een mailtje, elke vraag die je hebt is 9 van de 10 keer dezelfde dag nog beantwoord. Ze zoeken echt alles voor je op als het nodig is en maken nergens een probleem van, zeer professioneel!
Had gekozen voor ideal en website liep vast dus betalen lukt niet meer. Gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en werd me uitgelegd hoe ik via mijn azerty alsnog ideal kon betalen. Super!
VerzendingDag voor hemelvaart besteld en netjes dag na hemelvaart binnen.
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam
Heb al eerder wat producen besteld. De producten lagen binnen drie dagen op mijn deurmat.
VerzendingHet duurde de laatste keer drie dagen dit kwam door bevrijdingsdag en een foutje van PostNL. Hier kon Azerty verder niet veel aan doen.
KlantenserviceIk heb een vraag gesteld via email en dezelfde dag nog antwoord gekregen van een medewerker. Ronduit uitstekend dus!
De Hue kit besteld en hoewel niet op voorraad, twee dagen na bestelling ontvangen. Niets ging fout, keurig!
VerzendingGewoon met de post. Saai = goed.
Goedkoop en snelle levering binnen 24 uur. Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van status updates voor je bestelling.
VerzendingLevering binnen een dag, maar dat is tegenwoordig wel redelijk standaard.
Al jaren lang mijn geprefereerde webshop voor computer onderdelen. Voorraad en levertijd indicatie zijn tot nu toe altijd betrouwbaar geweest. Spullen op voorraad zijn bij bestelling voor 22:00 altijd de volgende dag geleverd.
Ruime selectie aan hardware, en de prijzen zijn over het algemeen aan de lage kant vergeleken met andere webshops.
De hardware is altijd goed verpakt zodat lompe bezorgers weinig schade kunnen aanrichten. Er wordt niet gekort op bubblewrap en luchtzakken.
Hadden een zeer zeldzaam product gewoon op voorraad, direct gevonden, voldoende betaalopties, gewoon simpel en goed.
VerzendingBestelde 22:10h, hoopte dat ie misschien nog mee zou komen met de zendingen van die dag, maar kwam "helaas" (maar naar verwachting en communicatie) de beloofde volgende werkdag na de eerstvolgende 22:00h.
ik kan niks anders zeggen dan betrouwbaar snel goedkooper ten opzichte van andere aanbieders.ik heb al voor meer de €1000 aan pc onderdelen besteld.Azerty is voor mij de computer winkel zoals het hoort te zijn.
Verzendingvandag besteld morgen geleverd wat wil je nog meer.
Er was een duidelijke toelichting bij de bestelling dat het produkt wat ik kocht (USB 3.0 card readrer) niet voorradig was.
VerzendingHet produkt was niet voorradig, maar werd enkele daen later snel geleverd
Azerty heeft duidelijke pagina's voor het samenstellen van een nieuwe PC (wat ik gekocht heb) je kan dan kiezen om deze te laten assembleren of dit zelf te doen. Dit laatste heb ik dan gedaan. Het bestelproces verder verliep vlekkeloos.
VerzendingDe levering was netjes op tijd in en alle onderdelen zaten goed in een grote doos verpakt. Ze hadden er zelfs een klein welkomstcadeau bij gedaan (doos merci chocolade) wat heel netjes is.
KlantenserviceEr ontbreekt een voetje aan de PC kast hierover service gemaild en binnen een werkdag reactie: ze gaan het voor me uitzoeken bij de distributeur.
Verder was er nog een probleem bij het Assembleren, heb ze toen hierover gebeld en dat was ook snel opgelost.
Echter wel 1 ster minder vanwege er alleen maar een 0900 nummer is die 1 euro per gesprek + standaard belkosten kost en dat je voor de chat lang moet wachten voordat je iemand te pakken hebt.
Ruime keuze uit vele producten.
Zelfs een leuke attentie gekregen omdat ik een eerste bestelling deed.
Komt heel gemoedelijk over en waardeert de klanten dat is mij al wel gebleken.
Helaas moest ik wel een aantal dagen wachten, maar dat was mij van te voren al bekend omdat er op hun site netjes vermeld stond of het product op voorraad was. Dus over een normale bestelling welke wel op voorraad is kan ik nog niet over mee praten.
Goede winkel en service. Had door een eigen fout iets verkeerds besteld, de volgende ochtend per telefoon kon dat direct nog aangepast worden zonder enig probleem. Verzending mooi snel en alles in orde verder.
Het was redelijk makkelijk om te bestellen maar soms wel onduidelijk. Ik persoonlijk vind de zoek functie wel echt heel matig tot slecht. Ik kon moeilijk producten vinden en moest vaak via een omweg. Tip: versimpel het, door niet bij het allerlei categorieën aan te bieden, maar veel overzichtelijker door maar 1 catogorue te hebben met bijvoorbeeld waterkoeling en dan staan daar alle soorten en helemaal bij de computer kasten gewoon indelen in mini, mid en fulltower en de rest, is een stuk overzichtelijker.
VerzendingLevering was goed en snel en ze hielden me goed op de hoogte wat er gebeurde en wanneer het waarschijnlijk bezorgd zou worden. Wel minder dat er geen gratis bezorging is, wel op sommige dagen maar niet standaard.
KlantenserviceEr zijn genoeg manieren op jullie te contacteren maar 4Launch bied op whatsapp aan en dat is wel heel fijn als je laat in de avond toch nog snel een antwoord nodig hebt. Maar voor de rest goed en vriendelijk!