Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBij het bestellen van Case en PSU erachter gekomen dat ik reeds een PSU had. Mailtje gestuurd met de vraag om de PSU te swappen voor een CPU cooler van gelijke waarde. Was geen enkel probleem en een aantal dagen later alles perfect gekregen.
Eerste keer dat ik bij Azerty iets bestel. Zeker niet de laatste keer. Prijzen liggen hier ook vaak lager dan de concurrentie dus zeker top.
Weinig woorden nodig. Perfect volgens verwachting en levertijd. In perfecte staat thuis ontvangen.
KlantenserviceLast minute wijzigen van order was geen enkel probleem. Zeer vlot gegaan allemaal.
AlgemeenMagsafe kaarthouder van Spigen besteld aan de meest scherpe prijs die je kan bedenken!
Zeer vlotte communicatie ook met de webshop via Whatsapp!
Zelfs met verzendkosten naar België waren ze goedkoper dan elders.
Toppers ! Doe zo verder!
De levering gebeurde met Post.nl in België.
Effe gevraagd aan hun klantenservice wanneer mijn zending vertrok en alles werd netjes geleverd.
Besteld op 10 december ‘s avonds in België en op 13 december had ik het in huis. Dat is snel als je weet dat ze met een toeleverancier werken ook.
Geen klachten hier ! Tevreden !
Adequaat en snel !
Vraagje gesteld en er werd snel en vriendelijk gereageerd
AlgemeenBesteld via Amazon. De dag erna om 17u reeds ontvangen. Doos in perfecte staat. Volledig gesloten. Product werkt zoals verwacht. 2e Keer dat ik iets koop op Azerty. Twee keer tevreden. Voor herhaling vatbaar. Niks negatief aan te merken.
VerzendingOngeveer 16u na bestelling reeds geleverd. Niks op aan te merken.
KlantenserviceGeen contact gehad met de klantenservice dus ook niks op aan te merken.
AlgemeenOnduidelijkheid over levering. Wordt zonder mededeling in deelleveringen opgesplitst. (de mee bestelde kabel werd nog niet geleverd).
VerzendingCrucial SSD heeft duidelijke kenmerken van gebruik: er zitten plakband-sporen op en slijtage aan de rand. Aan de connector is te zien dat de SSD veel aan/losgekoppeld is. Crucial zat niet in originele verpakking (maar in antistatisch zakje). Onacceptabel!
KlantenserviceIk kreeg na retourverzoek een standaard antwoord. Ik vind dat ik benadeeld ben. Nog geen reactie van Azerty.
Beste,
Vervelend om te horen dat je een onaangename shopervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Het opsplitsen van een bestelling zonder mededeling is uiteraard geen standaardprocedure bij Azerty.
Het spijt ons te horen dat de SSD gebruikt lijkt te zijn. Mogelijk gaat het om een 'tweedekans'-product, maar dit kan ik helaas niet uit je review opmaken. Graag komen we met je in contact om dit verder uit te zoeken.
Zou je contact met ons willen opnemen via review@azerty.nl en daarbij je ordernummer vermelden? We helpen je graag verder!
Omar
Azerty
AlgemeenGrafische kaart aangekocht ( GeForce 4070) in late namiddag, volgende dag met PostNL geleverd, goed verpakt.
Gelijk geinstalleerd en alles naar wens.
Ook een extra vraag gesteld omtrend bestelling en dag erna direct duidelijk antwoord.
Zal hier nog PC onderdelen aankopen, aanrader.
Dag na bestelling geleverd met PostNL ( aangetekend) Ook stevig verpakt en kaart goed aangekomen.
KlantenserviceVraag snel beantwoord met duidelijke info in verband met actie Nvidea die aan aankoop grafische kaart was verbonden.
AlgemeenAlles ging goed kwa bestelling het betaling ging snel en gemakkelijk en het overzicht van betalen was ook uitstekend.
VerzendingBestelling kwam met veel informatie de juiste links en juiste bezorgings diensten in 1 dag bezorgd.
KlantenserviceIk heb de klantenservice zelf niet gebruikt maar ik hoor wel goeie dingen.
AlgemeenAzerty lijkt voor de buitenstaander misschien een dozenschuiver/dropshipper, maar dit doet ze tekort. Groot assortiment, correcte artikel gegevens, en transparante levertijden. Zowel privé als zakelijk al jaren tevreden klant.
AlgemeenAankoop gedaan, Bose earbuds II. Kwam via zoekfuncties bij Azerty. Niet getwijfeld en supersnel een account aangemaakt. Bestel en betaalproces verliepen soepel. Dezelfde avond het pakket kunnen volgen. De volgende werkdag de oordopjes al in huis. Ik had het niet beter kunnen wensen.
VerzendingPakket was zeer degelijk in stevig karton verpakt. Het pakket was dezelfde avond al te volgen via track and trace.
KlantenserviceGeen contact mee gehad. Behalve de updates via email. Deze heb ik als prettig ervaren.
AlgemeenIk bestel al jaren zakelijk en privé bij Azerty.nl (ik ben Belgische klant trouwens).
Steeds 100% tevreden!
Ik controleer steeds (oa via Tweakers) wie de scherpste prijzen heeft, en vaak kom ik uit op Azerty.
De levering is snel (al zijn er sommige webshops die SOMS 1 dag sneller leveren) en altijd goed verpakt.
Ik raad dan ook deze webshop aan bij familie, vrienden en collega's!
Fun fact:
Ik heb het altijd grappig gevonden dat een Nederlands webshop de naam AZERTY gebruikt terwijl ze in NL een QWERTY toetsenbord gebruiken. Over de jaren heen hebben zij hun gamma ook aangepast aan de Belgische markt en bieden vrij veel producten met Azerty BE layout aan (extra pluspunt!)
Bestelling werd snel geleverd en de producten waren goed verpakt
KlantenserviceVragen over producten en betalingen werden vlot en duidelijk afgehandeld.
Via kennis ook vernomen dat retours ook vlot en correct afgehandeld worden.
AlgemeenWe bestellen al onze zakelijke producten al jaren bij Azerty. Dit keer Neomounts monitorarm. De volgende dag al geleverd en gemonteerd.
VerzendingSnel verzonden. De volgende dag al in huis en gelijk gemonteerd.
Algemeenbestellen is eenvoudig en correcte levering van de goederen, zeker een aanbeveling.
alles keurig netjes verpakt en onbeschadigd.
Alles op tijd geleverd. toppie!! ga vooral zo door met de beloftes
Klantenservicesnel antwoord op vragen die je stelt precies zoals het hoort voor een bedrijf, vriendelijk personeel.
AlgemeenAzerty is een geweldig bedrijf die je een top service en garantie geeft zelfs als je via Bol.com je product koopt. Ze komen hun beloftes waar.
VerzendingMijn verzending was via Bol.com gegaan daarom gratis en was meteen de volgende dag bezorgd.
KlantenserviceDe klantenservice is supersnel via de mail en geeft de juiste instructies voor wat je moet doen.
AlgemeenEnthousiast weer eens naar Raalte gereden om mijn bestelling op te halen en te betalen. Als geboren en getogen Raaltenaar bestel ik hier regelmatig mijn PC-componenten. Koop ook wel eens bij een andere niet zo gekko winkel, maar die leveren vaak niet de volgende dag! Azerty levert precies zoals aangegeven op de site. Minder enthousiast was ik over het betalen, dat maar niet wou lukken vanwege een weigerende Visa / debit card. Gelukkig zorgt de Oosterse nuchterheid weer voor oplossingen. Order geannuleerd, opnieuw online besteld, betaald en meegenomen. Weer met een goed gevoel richting Amsterdam.
---
Opgehaald deze keer, maar Azerty levert altijd zoals op de site per product aangegeven staat.
Azerty levert no nonsens garantie en probeert geen loopholes te vinden en zich er makkelijk vanaf te maken.
AlgemeenNa de vraag aan Aserty afdeling verkoop heb ik een goed overzicht per mail ontvangen wat ik nodig had, aan de hand hiervan heb ik mijn bestelling gedaan.
Bestelling is snel geleverd ik ben heel tevreden met mijn aankoop , Top product Top voor de verkoper van Azerty
Per mail geïnformeerd over de status van de bestelling, en verzending Snelle levering netjes en goed verpakt.
KlantenserviceKlanten service heeft mij goede technische informatie per mail gegeven over mijn aankoop en uitgebreide info over
welke onderdelen ik nog meer nodig heb om mijn computer weer up to date te krijgen.
AlgemeenBestel al jaren voor mijn werk bij Azerty en nu een keer privé. Net zo snel, goede webshop, scherpe prijzen en een prima klantenservice. Helemaal top dus 😁👍
VerzendingOp zondag besteld en meteen de volgende dag in huis. Wow 🤩
KlantenserviceWel eens gebeld over zelf verkeerd besteld product en dat was zo opgelost. Je wordt keurig op de hoogte gehouden als een product nog in backorder staat.
AlgemeenVia Reddit de prijs van een Samsung Galaxy A55 netjes kunnen opvolgen.
Bleek dat Azerty, mij toen nog onbekend, het beste pakket kon aanbieden.
Wat naslagwerk gedaan met reviews …. En die blijken allemaal te kloppen.
Netjes. Zoals vooropgesteld, op het afgesproken tijdstip, geleverd.
Geen opmerkingen what so ever
Waarschijnlijk even goed net als alle andere items maar …. Gelukkig niet nodig gehad
AlgemeenNadat mijn oude gpu aan stress gerelateerde klachten was overleden naar Azerty gereden voor vervanging.
Aan de balie situatie uitgelegd en verteld dat ik twijfelde tussen 2 kaarten. De jongen aan de balie kon me haarfijn vertellen dat de duurdere optie (€44 verschil) niet de beste keuze was.
Nieuwe GPU direct mee kunnen nemen.
Goede service en perfect mee denken.
Goede service en perfect mee denken. Niet te beroerd om een goedkoper product als betere optie te bestempelen.
AlgemeenDe vorige dag in de avond bestelt, de volgende dag meteen geleverd snelle service. Prima!
AlgemeenHet plaatsen en betalen van de bestelling was gemakkelijk en ging snel. Wel had ik iets fout gedaan bij het betalen waardoor mijn hele order opeens weg was en ik alles opnieuw moest zoeken.
VerzendingDe levering was een beetje aan de trage kant. Ik had spullen besteld die ook nog niet op voorraad waren. Dus dan verwacht je dat ook wel.
KlantenserviceIk had per ongeluk het verkeerde product besteld. Toen moest ik contact opnemen met de klanten service. Als je contact opneemt dan krijg je eerste een melding dat je vier uur moet wachten totdat je antwoord krijgt. Dit was erg onhandig, omdat het heel lang duurde.
AlgemeenAlles was overzichtelijk. Makkelijk zoeken. Knappe prijzen. Levering was alleen later als vermeld en gehoopt
VerzendingAlles was knap verpakt en netjes aangeleverd. Was alleen langere levertijd als aangegeven.
KlantenserviceEerst twee keer gebeld om de status van mijn vertraagde zending te achterhalen (op eigen initiatief). Daarna maar een mail gestuurd, waarop na 2 dagen gereageerd werd dat het waarschijnlijk dan en dan binnenkomt, en sorry voor de 2 weken levertijd ipv 2-3 werkdagen zoals aangegeven was.