Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAangename website met correcte info wat het eenvoudig maakt om producten te kiezen en te vergelijken.
Producten zijn geleverd binnen de aangegeven termijn en de kwaliteit was super.
Producten zijn geleverd binnen de aangegeven termijn en de kwaliteit was super.
KlantenserviceIk had een groter volume van dezelfde fans gekocht waarvan er eentje een afwijkend geluid produceerde. De communicatie met de klantendienst verliep vlot.
AlgemeenIk doe al sinds ze bestaan aankopen bij Azerty. Ik heb nooit klachten gehad. Ze hebben me altijd geholpen. Bij samenstellen van een computer geven ze deskundig advies met mogelijke alternatieven als iets niet compatibel is of niet (meer) verkrijgbaar. Niets anders dan lof. Ik blijf zeker klant bij hen en raad ook hen ook vaak aan bij mensen die een goede computer zaak zoeken.
VerzendingAltijd degelijk en netjes verpakt. Heb hier verder niets op aan te merken.
KlantenserviceDeskundig, behulpzaam en vriendelijk. Als ik vragen heb wordt ik goed geholpen
AlgemeenTot nu heb ik bij Azert geen problemen gehad om mijn producten te kunnen vinden. de website heeft een makkelijke en overzichtelijke indeling. producten bij elkaar zoeken is niet al te moeilijk.
een keer was ik op zoek naar ryzen geheugen dit is heel makkelijk te vinden met het filter menu.
Garantie
de garantie is altijd top heb nu al meerdere producten terug gestuurd die niet naar behoren werkten of defect waren. deze worden vaak binnen een aantal weken al omgeruild of gerepareerd.
Altijd snel en meestal volgende dag al binnen. pakketten zijn altijd goed verpakt en niet beschadigd aangekomen,
KlantenserviceKlantenservice is top!
contact opleggen gaat makkelijk via de telefoon of mail. krijg meestal binnen een dag of 2 al antwoord terug. met vaak meteen een goed antwoord om het probleem op te lossen.
AlgemeenAzerty heeft een erg groot assortiment. Dus vinden wat ik nodig had, was geen probleem. De prijzen zijn gewoon erg goed.
Zoeken op fabrikantcode en EAN werkt prima. Zo weet je zeker dat je het correcte product bekijkt en dus bestelt.
Na de bestelling kun je precies volgen wat de status is. Je ziet dat je order verzameld wordt, verstuurd is etc. Erg handig.
De order wordt verstuurd als alles compleet is en dat is precies zo gebeurd. De spullen waren prima verpakt.
Algemeenin eerste instantie wist ik wat ik moest hebben maar door bevestiging aan de balie heb ik mijn keuze kunnen maken. zeel behulpzaam en nette medewerkers.
VerzendingIk heb mijn product in de winkel opgehaald maar ook zeer snel na het bestellen in de winkel binnen 5 minuten had ik mijn product in handen
Klantenservicemedewerkers denken mee en hebben begrip dat ik achter het stuur zat toen ik aan bellen om de bestelling te plaatsen. medewerker gaf aan in de winkel te kunnen bestellen en best snel mijn product kon ontvangen.
AlgemeenHeel goede service en levering van mijn nieuwe iPhone 16 Pro. Eerste keer dat ik via deze website bestel maar ben er heel tevreden van.
VerzendingHeel snel en zorgvuldige levering. Heb hier niet veel over te zeggen.
KlantenserviceNiet van toepassing omdat ik geen extra hulp nodig had. Het aftrekken van btw was ook gemakkelijk.
Algemeenhet plaatsen van een bestelling ging picobello en voldeed aan de verwachting , en zo hoort het
VerzendingKeurig ingepakt en 2 dagen eerder dan voorspeld geleverd ,dit ondanks dat het bij hen zelf niet op voorraad was.
Klantenservicenetjes te woord gestaan vol geduld. Wel jammer dat er slechts in de middag telefonische ondersteuning aanwezig is.
AlgemeenBest tevreden met aankoop van Lenovo IdeaPad Slim 5. Supersnelle levering. Laptop voor dagelijks gebruik, surfen en reizen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede specs: stevige aluminium behuizing, snelle Intel i5 processor 12 gen., IPS scherm 16:10, full HD camera, Wi-Fi 6.
VerzendingLaptop zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Geleverd door PostNL, goede service.
AlgemeenBestel al lang bij Azerty en ook nu weer was de service keurig. Gelukkig zijn ze ook altijd goed te bereiken als iets niet helemaal naar wens is.
VerzendingGeen omvattende doos, op tijd geleverd, goede communicatie over de mail
KlantenserviceSnelle communicatie en ween welwilendheid om het probleem op te lossen.
AlgemeenPrima ervaring gehad met mijn bestelling bij azerty. Niks op of aan te merken. Behuizing besteld voor mijn nieuwe PC build.
VerzendingLevertijd werd aangegeven op 1 dag. Avond van besteldag een track en trace ontvangen en het product de opvolgende werkdag thuis ontvangen. Verder niks op of aan te merken. Netjes verpakt en goed aangekomen.
AlgemeenEen custom pc besteld. Het bestellingsprocess was gemakkelijk en de order werdt nagekeken op compatibiliteit door Azerty. Status van de order is goed te volgen online. Verzending van het product ging ook super en het product kwam heel, volledig en met alle dozen van de onderdelen er bij aan.
VerzendingVerzending van het product ging ook super en het product kwam heel, volledig en met alle dozen van de onderdelen er bij aan.
AlgemeenPrima ervaring gehad met mijn bestelling bij azerty. Zelf een behuizing gekocht met wat kabels. Was allemaal goed verpakt geleverd.
VerzendingDe levertijd stond aangegeven op 2-3 werk dagen. Na 2 dagen mailtje gehad met een track en trace. En de volgende dag netjes verpakt mijn bestelling kunnen ontvangen
AlgemeenHet bestellen was geen enkel probleem.
De afhandeling was een ander verhaal.
Het betalen moest al met geld overmaken i.p.v. Ideal.
De vermelding dat het ook om een actie ging was kennelijk niet doorgekomen.
De factuur was berekend zonder de actie korting.
Dan kom je in de administratieve molen en gaat het lang duren.
Uiteindelijk is alles recht gezet, met de nodige rompslomp.
17 dagen later had ik eindelijk het bestelde item.
Ik ga er vanuit dat dit een incidenteel geval was, want ik wil er graag nog eens kopen.
Na het versturen kwam het pakket snel aan.
Dit loopt op rolletjes.
Een langdurige heen en weer gedoe tussen klantenservice.
Er zou op 10 februari een nieuwe factuur verstuurd zijn, maar die is nooit aangekomen.
AlgemeenGoed breed assortiment, wordt snel verstuurd en ook de goedkoopste van alle grote techshops in nl echt een aanrader!
VerzendingWas heel snel had bestelt is het diezelfde dag verzonden en volgende dag geleverd in een goede verpakking!
AlgemeenHeb helaas lang moeten wachten op de bestelling en kreeg geen reactie bij vragen hier over.
VerzendingLevering heeft lang geduurd zonder info verder over de verwachte levertijd.
KlantenserviceReageerde niet op mijn mailtjes en 2 x gebeld met lange wachttijden. Op een gegeven moment na lang wachten toch een antwoord gekregen. Vond de late reactie tegen vallen en zeker bij een nieuwe klant.
AlgemeenIk heb 's-avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag was het in huis. Ideaal. Ze hadden alles op voorraad en veel keus. Azerty is nog een van de weinige pure computer leveranciers met een groot assortiment. Paar jaar geleden ook iets afgehaalt ook dat ging goed.
VerzendingSnelle levering via PostNL en goed verpakt en geen verzendkosten.
AlgemeenJa een van de laaste der nzxt h7 2022 modellen ....Ik vind je toch wat meer hebben als de 2024 modellen...maar dat is uiteraard smaak gebonden.
Maar heen wat gin dat retesnel met leveren zaterdag besteld maandag in huis.
Daar kunnen sommigen winkels nog wat van leren.
Top service
---
Ja met alles dik tevreden goed product geen schade niets verder op en aan te merken
Zie boven zoals ik al zei retesnel geleverd waarbij andere winkels nog wat ervan kunnen leren
AlgemeenIk bestel al vele jaren bij Azerty, en eigenlijk altijd positieve ervaringen gehad. Ze zitten bij mij in de regio, en ik vind het fijn om bij grotere bestellingen zelf op te halen. En als er iets bijzonders was vond ik dat de communicatie altijd snel en vriendelijk was.
Maar jongens, wat is er aan de hand daar nu?
Mijn laatste bestelling was een grote voor een nieuwe pc build, sommige producten waren niet op voorraad maar wel bij de leverancier met 2-3 levertijd. Helemaal prima, was ik gewend dat dan meestal na 2 dagen je wel een berichtje kreeg met dat de spullen binnen waren.
Maandag besteld, kreeg ik pas vrijdag een bericht dat de videokaart er nog niet zou zijn. (iets met de leverancier) Ik kijk bij mijn bestelling op azerty, videokaart is wel binnen, en ook op voorraad bij azerty zelf.
Whatsapp is onbereikbaar, klantenservice gebeld maar kwam er niet tussen i.v.m. extreem lange wachttijden. Geen reactie op mail.
Ik ben maar op goed geluk zaterdag langsgereden, en de spullen opgehaald die wel binnen waren, waaronder dus ook de videokaart. Bleek dat de m'n triple-pack case-fans nog niet binnen waren.
Ik zou vanzelf een bericht krijgen zodra die binnen waren.. inmiddels was het woensdag, anderhalve week verder, en nog steeds geen enkele reactie. Dus ik zelf maar weer in de telefoon geklommen, situatie uitgelegd, ja vreemd inderdaad meneer, maar de betreffende afdeling die hier over gaat gaat het uitzoeken, en dan wordt u hier over teruggebeld.
5min voor vijf..nog steeds geen reactie, dus ik zelf maar weer gebeld (en gelukkig was ik vrij snel aan de beurt deze keer), en ja nu was er toevallig een nieuwe status update, hij zou (waarschijnlijk) vrijdag binnen moeten komen.
En inderdaad vrijdag kreeg ik een bericht dat die binnen was, en (dat moet ik er wel bij zeggen) ook netjes een mail van de klantenservice medewerker.
Duurde 2 weken..voordat ik alles binnen had. Onjuiste berichten over leveringen van producten, geen reactie op mails naar de klantenservice. Een klantenservice die extreem moeilijk te bereiken is.
Om eerlijk te zijn denk ik nu wel twee keer na voordat ik weer wat bestel, maar hoop echt dat dit verbeterd..
- Whatsapp contact is onbereikbaar.
- Extreem lange wachttijden klantenservice
- Mail wordt niet beantwoord.
AlgemeenKoop hier wel vaker onderdelen en meestal wel tevreden.
Nu alleen voor de 2e keer meegemaakt dat ze een product kunnen leveren binnen een aantal dagen en dan meestal pas na die periode laten weten dat het nog langer gaat duren.
als je op je site hebt staan dat de leverancier er 50+ van een artikel op voorraad heeft is het heel vreemd om laat pas door te krijgen dat het dus "waarschijnlijk" minimaal 5 dagen langer gaat duren.
advies, ga alleen uit van de levertijd als ze het ook echt op voorraad hebben.
Geef ze overall een voldoende omdat je meestal wel netjes geholpen wordt, maar dit kan echt beter qua communicatie.
late communicatie en op een email wordt niet gereageerd als je een vraag stelt. Whatsapp staat uit ivm onderbezetting.
AlgemeenWas opzoek naar een nieuwe grote muismat 60x120, hier via de pricewatch gevonden. Azerty was de goedkoopste en kon gelijk geleverd worden want in voorraad. Heb hier in het verleden vaker gekocht dus vertrouwelijk. Webite oogt zakelijk maar ze zijn zeer duidelijk met prijzen ivm BTW.
Product wat is besteld heb was een Glorious PC Gaming Race 3XL Extended Original
Zaterdag besteld en maandag lag het op de PostNL-punt zoals ik had aangegeven, en kon ik het ophalen. Geen extra doos er omheen wat fijn is want dat is voor dit product echt niet nodig.