Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenNa een teleurstellende bestelling bij DataIO - SD kaarten zomaar vervangen door andere types i.v.m levertijd zonder overleg - de bestelling bij Azerty geplaatst. Had ik natuurlijk gelijk moeten doen. Ik heb al jarenlang alleen maar positieve ervaringen met Azerty. Alle bestellingen zijn altijd goed afgehandeld, waaronder meerdere PC configuraties. Hulde voor deze kwaliteitswebshop!
Voor de producten die ik tot nu toe bij Azerty besteld heb zijn de leveringssnelheid en kwaliteit van leveren uitstekend.
Heb een Office 2016 licentie bij Azerty gekocht. Het volgende viel mij op:
-Ik kon het artikel snel vinden op hun site. De website was duidelijk.
Beslist geen zoekplaatje
-De omschrijving van het artikel "Office 2016 voor Thuisgebruik en
Zelfstandigen" was helder en afdoende.
-de prijsstelling is prima
-bestelproces en verwerking van de betaling verloopt goed.
-het artikel was snel geleverd (binnen 1 dag)
Kortom, ik heb Azerty.nl toegevoegd aan mijn favoriete shops!
Heb een vraag over het product gesteld via mail en werd ik prima en snel geholpen. De medewerker van Azerty.nl heeft de artikelinformatie daarmee snel aangepast.
Alles ging zeer vlot de service was zeer goed, en de vooruitgang was zeker in orde, het heeft 1 week geduurt ongv maar dat was omdat èèn component nog niet in stock was, zodra het gelevert was werd mijn pc zo snel mogelijk gebouwt, ik vergat alleen een schijfstation te bestellen en de support heeft me dan ook zeer vriendelijk geholpen met het process en snel.
Dankjewel Azerty
Levering kwam aan in 1 dag na verzenden, dus super service!!
Zeer goede klanten service!
Kreeg het pakketje de dag na de bestelling gewoon binnen. Goed verpakt met zakjes gevuld met lucht. Heb al een keer eerder besteld, ook zonder problemen.
VerzendingZoals ik al zei was het pakketje goed verpakt en kwam zonder kleerscheuren aan. Prima levering dus.
Het was makkelijk de bestelling te plaatsen. Wat ik zocht vond ik via Pricewatch van Tweakers. Prijs klopte. Betaling deed ik via Paypal. Helaas heb ik er niet bij zien staan dat daar een percentage voor berekend werd. Had het uiteindelijk wel kunnen zien, maar had beter vermeld kunnen worden. Ook de werkwijze m.b.t. de cashback-actie van het product was een zoektocht. Daarvoor moest ik eerst een mailtje sturen.
VerzendingDe verzendtijd van het artikel klopte. Het kwam keurig verpakt aan.
KlantenserviceHelaas vertoonde het product na één dag een defect. Na terugsturen, kreeg ik een mail waarin stond dat het defect niet gevonden werd en kreeg ik een "zakelijke" mail met allerlei kosten die ik moest betalen. Dat was best even schrikken. Na nadere uitleg per mail van het defect en een nieuwe test, vertoonde het product ook het defect. Daarna kreeg ik een nieuw exemplaar. Kosten van opsturen werden daarna wel volgens afspreek terugbetaald.
Overzichtelijke site, nagenoeg alles te krijgen wat je nodig hebt voor een pc, goede prijzen, betaling ook mogelijk via paypal.
VerzendingAlles zeer goed en netjes verpakt, alles is in zeer goede staat aangekomen. Levering binnen 2 dagen met vooraf email om de zending te volgen.
KlantenserviceNog geen ervaring met de klantenservice, maar gezien de snelheid van emails na plaatsen order, betaling, factuur, garantie en verzending, vertrouw ik er op, dat dit helemaal goed komt, mocht ik ze nodig hebben.
Ik vind deze winkel helemaal super! ik wilde een nieuwe videokaart kopen, maar ik wist niet zeker of de videokaart die ik op het oog had, 3 monitoren ondersteunde. Uiteindelijk heb ik ze gebeld en konden ze het uittesten en mij laten weten via de mail. Beste klantenservice ooit!
VerzendingSuper snel!
KlantenserviceErg klantgericht en proberen je te helpen waar het maar kan.
Type Cover 4 gekocht in de avond, volgende dag al in huis zoals beloofd. In de doos zat verrassend genoeg een doosje chocolade als welkomstcadeau bij de webshop - ik weet niet hoe dit uit kan voor hen, het is in ieder geval een voorbeeld van een uitstekende webshop!
Coolfan gekocht, goede prijs en snelle levering.
Product : Arctic F12 PWM PST - Ventilatorhuis - 120 mm - zwart
19.30 besteld volgende dag gewoon in huis, Top.
Ook prima verpakt.
Snelle levering en service. Goede website, duidelijke en goede voorwaarden. Niet altijd goedkoopste, maar we l uitstekende service
VerzendingMonitor besteld, volgende dag in perfecte toestand geleverd.
Website werkt goed en is duidelijk, groot assortiment producten. Ik shop hier regelmatig met plezier
Netjes verpakt en verzonden via PostNL,
Overzichtelijke site, goed assortiment en scherpe prijs. Niks te klagen .
Ik ben hier al een tijd klant en zal zeker vaker bestellen.
Voor 22.00 besteld is de volgende dag in huis. Sodimm ddr3 8GB en Adata ssd werken perfect.
Lage prijzen, goede en overzichtelijk website, keurige levering en goed ingepakt. Daarnaast ook nog een doosje merci als welkomstgeschenk!
VerzendingPrima! Niets over te klagen!
Snelle levering en service. Had een muismat bestele die bij Azerty het ,eest voordeligst was. Verzending was gratis dua dat beviel prima.
SSD-kaart was eerder op voorraad dan de grafische kaart. Omdat de levertijd van de grafische kaart onbekend was is de SSD eerder verzonden zodat ik daar in ieder geval niet op hoefde te wachten. Grafische kaart 02.07. besteld, 18.07. nog niet binnen, dus geannuleerd. Wacht nu nog (22.07.) op terugbetaling...
VerzendingSSD zoals afgesproken geleverd.
KlantenserviceMooi van de SSD, jammer van de grafische kaart. Hoewel er stond dat ie binnen een week geleverd kon worden en online ruim voorradig was is ie er nog niet. Ook jammer dat ik voor eenzelfde kaart van een ander merk bij moet betalen als ik wil omruilen. 02-07-16 oorspronkelijk besteld en betaald, 14-07-16 nog niet geleverd (wel besteldatum aangepast) door AZERTY, inmiddels wel de prijzen opgeschroefd
Betaling ging gemakkelijk je moet gewoon invullen wat je nodig hebt om een product te verzenden naar je huis.
VerzendingVerzending ging super snel, PostNL zij dat mijn pakket rond 14:00 zou komen en hij is er al om 9:00, het was verbazend!
KlantenserviceIk had alleen hulp nodig omdat ik perrongelijk 2 van hetzelfde product had geselecteerd en ik ik kon het niet bijwerken, ik belde de klanten service op en het probleem was gelijk opgelost!
Goede webshop. Betaling is heel makkelijk, verzending is elke keer goed gegaan. Na het bestellen is er netjes een overzicht van je order waar je ook kan zien wat de status is, en waarom de status die status is.
Super , ik had ong. een weel ge;eden de i5 6600k Besteld , en netjes optijd binnen gekregen , het enige nadeel was dat IK ZELF het huisnummer verkeerd had in gevuld , en ik heb sinds kort nieuwe buren ( Vluchtelingen ) en die konden geen Nederlands , maar uit eindelijk ik heb me product binnen en alles werkt super ! ook lekker me kunnen overclocken , hij draait nu op 4,6 met een voltage van 1.3
zoals in Algemene beaoordeling , wederom SUPER
KlantenserviceNiet nodig gehad bij deze bestelling , maar ik weet van een van mijn vorige bestellingen bij Azerty , dat deze Super is !
Een harddisk uitgezocht in de pricewatch en daarna gemakkelijk kunnen bestellen. Prijs lag 1 euro boven prijswatch prijs maar daar kan ik niet over vallen.
VerzendingBestelling was rond 21:00 gemaakt en ik kon het netjes de volgende dag afhalen op de door mij gewenste locatie. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden met emails.