Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Al vaak iets bij Azerty bestelt. Meestal meteen de volgende ochtend bezorgd. Het enigste probleem dat ik met Azerty heb gehad is pakketjes ontvangen in dozen waar mijn bestelling 100x in paste maar gelukkig was deze gevuld met zakjes zodat mijn spullen niet rondstuiterde.

Bestellingen plaatsen gaat bij Azerty zoals je mag verwachten, snel en gemakkelijk. Je kunt betalen met de meest gangbare betalingsmogelijkheden zoals PayPal en Ideal.

Voor een muismat was e.e.a. wel ietwat overdreven ingepakt, maar desalniettemin snel verzonden.

In het verleden contact moeten opnemen ivm mijn videokaart welke lawaai begon te maken en Azerty heeft toen binnen korte tijd ervoor gezorgd dat dit middels de fabriek van Asus snel werd geregeld. Altijd vriendelijk en zeer meedenkend.

Tweede harde schijf voor mijn NAS aangeschaft via Azerty. Nette prijs, gratis verzenden en de harde schijf was netjes verpakt voor verzending: erg tevreden.

Erg makkelijk te bestellen, kon het zelf ophalen en erg goede service. Enige punt voor Azerty is hun filter op de product pagina's. Die is wat onhandig.

Wederom erg goed gedaan van Azerty, dubble controle of alles ook echt daar is, ze lopen mee naar de auto. kort om, perfect!

Duidelijke website. Product vinden, bestellen en betalen is allemaal zo gedaan, zonder zoekwerk en onduidelijkheden.

Omdat het product dat ik bestelde een erg lange en onbekende levertijd bleek te hebben, heb ik uiteindelijk de bestelling omgezet. Daarna was de bestelling zo geleverd. Ook de mogelijkheid om het direct naar een PostNL afhaalpunt te laten sturen is uitstekend.

Een groot minpunt: slecht inpakwerk. De printer was alleen in de originele doos ingepakt, die ook nog flink beschadigd was. In de doos werden de zijkanten van de printer wel goed beschermd maar de onder- en bovenkant (die niet heel stevig is) totaal niet. Aangezien de doos eruitzag alsof er flink mee gesmeten is heb ik nog geluk gehad dat de printer zelf ongeschonden eruit is gekomen.

Goede klantenservice ook met zeer snelle reactie op vragen. Mijn bestelling had een erg lange levertijd, van de klantenservice kreeg ik snel en ruim voldoende informatie over de mogelijkheden die ik had: wachten, annuleren, alternatief product bestellen.

Uiteindelijk koos ik voor een alternatief product. De klantenservice regelde de omzetting direct en het product had ik de volgende dag al in huis. Super geregeld.

De website is overzichtelijk ook welke producten een langere levertijd hebben. Er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Duidelijk aangegeven wanneer iets geleverd wordt

Vragen worden binnen 24 uur beantwoord !

Duidelijke website met veel informatie over product, makkelijk bestelling plaatsen en een account aanmaken. Betaling verliep soepel.

Binnen 1 dag geleverd. Netjes met track en Trace. Goed verpakt.

1072246-1

Goede site, snelle service. leuk om mee te kijken met je pc build.
Klein probleem met creditcard betaling maar dat lag aan de Visa denk ik. En dit werd heel snel en goed opgelost.

Super snelle levering en alles compleet.
Zou alleen als ik hun was alle driver cd's bij mekaar in een apart mapje doen soort Service +

Was op zoek naar een bracket voor de montage van mijn ssd in een desktop pc, Azerty was de goedkoopste :)

Geleverd binnen de vermelde periode, goed verpakt

Website is zeer overzichtelijk. Makkelijk te vinden wat je zoekt en specificaties staan duidelijk bij de producten beschreven. Ook het bestellen gaat makkelijk.

Tijdens de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van m'n pakket

Ik dacht om 21:50 nog even een upgrade te bestellen voor de pc, maar nooit gedacht dat het de volgende dag al in huis zou zijn. Helemaal top! Goedkoop en supersnel geleverd.

Supersnel in huis!

Bestellen is makkelijk, website overzichtelijk. Bestel er graag omdat ze netjes leveren op het tijdstip dat ze beloven en de boel goed degelijk verpakken. Kreeg mijn bestelling wederom netjes de volgende dag bombproof verpakt binnen. Niks op aan te merken :)

Duidelijke site waarop alles overzichtelijk is ingedeeld. Bestelproces is ook eenvoudig en de bezorging verliep vlot.

Nieuw toetsenbord besteld bij Azerty, zonder enkele problemen de bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis! Er zat zelfs een doos Merci bij mijn bestelling als dank voor de bestelling! Informatie over mijn bestelling via zowel mail als de site ook gewoon super. Zeker een aanrader!

Ik koop al jaren als hardware liefhebben al mijn onderdelen bij Azerty. Ik beschouw mezelf dan ook als een vaste klant, haha. De site is voortreffelijk en duidelijk ingericht waardoor het relatief eenvoudig is het gewenste artikel te vinden. Als je die niet kunt kun je gerust ook het door Azerty voor je laten bestellen. Wat ik mooi vind van het bedrijf is dat het haar verkoopcondities vermeld op de site ook daadwerkelijk waarmaakt, dat is echt niet bij alle websites het geval. Als het in voorraad is, dan wordt het dezelfde dag ook verzonden, althans als je betaalt hihi. Ook leveringstijden van 2 a 3 dagen worden altijd correct afgewikkeld. Daarbij is de informatieverstrekking ook een fenomenaal aspect van het hele gebeuren. Je wordt op de hoogte gehouden van het verzendklaar maken van je pakketje en wanneer het op de 'wielen' gaat. Dan weet je ook 100% zeker dat het de dag erop aankomt! Zo efficiënt en betrouwbaar is Azerty, gewoon ongelofelijk goed. Ik koop dan ook al jaren mijn spullen bij Azerty, en zal dat ook blijven doen ook al is het soms zo dat het een paar eurotjes scheelt bij een andere zaak. 'No don't change a trusted partner'

De informatieverstrekking rondom de verzending, de verpakking van het gekochte en de snelheid van levering is zoals ik al eerder zei fenomenaal. De verzending wordt ook trouwens tegen normaal concurrerende prijzen gedaan. Kortom prima!

De klantenservice is ook betrouwbaar, snel en deskundig. Ik heb meermalen wat zaken mee gedaan. In vrijwel alle gevallen ben ik netjes adequaat en snel geholpen. Ik heb een aantal keren RMA's moeten doen welke ook op een adequate manier is afgehandeld. Azerty is dan ook voor mij de beste webwinkel.

Al jaren bestel ik mijn computeronderdelen bij Azerty.
Nooit problemen gehad. Correcte afhandeling met goede voor- en nazorg.
Ook wat de prijs/kwaliteitverhouding betreft zit je goed bij Azerty.
Een aanrader!

Azerty maakt z'n beloftes waar.

Verkeerd bestelde producten worden zonder problemen geruild.
Vragen over een product die je wilt bestellen, of die wel bij jouw computer past, worden correct beantwoord.

Duidelijke website waar producten gemakkelijk te vinden zijn. Producten kunnen soms wat duurder zijn dan concurrenten, maar de service is hier in tegen uitstekend!

Bestelling in het weekend geplaatst. Na het weekend keurig de bestelling op tijd binnengekregen die goed was verpakt.

Een van mijn bestelde producten was defect. Contact opgenomen met Azerty waarna alles zo geregeld was. Zeer tevreden over de service!

Overzichtelijke website en mooi assortiment van goed geprijsde producten. Jammer dat men nog verzendkosten rekent voor orders met een hoge orderwaarde; ik vind het niet echt meer van deze tijd.

Het bestelde netjes de volgende dag, goed verpakt, ontvangen.

Niet het goedkoopste maar ik vind dit wel de meest betrouwbare optie goede klantenservice. in een woord GEWELDIG!!!

Erg snel en betrouwbaar

Kon via e-mail makkelijk vragen stellen snel en goede reacties. echt geweldig

Ook al was Azerty niet de goedkoopste, heb ik er toch voor gekozen om bij hun mijn bestelling te plaatsen. Goede ervaringen in het verleden waren daar de reden voor!

Geleverd sneller dan aangegeven!

Scorekaart voor Azerty