Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenACER PREDATOR G6-710 TITAN X. Die pc wilde ik hebben maar het was duur en niet snel genoeg. Op zoek naar een dergelijke configuratie. Door vakkundigheid, empathie en dossier kennis van prijzen van onderdelen ben ik tot volle tevredenheid geholpen door Azerty. Een assemblage met 2 TITAN kaarten voor dezelfde prijs. Een weelde van snelheid! Dagen wachten bij renderen zijn in uren veranderd. Dank je wel Azerty!
VerzendingLevering is geschied precies zoals telefonisch afgesproken.
KlantenserviceAl mijn wensen zijn vervuld, mijn vragen beantwoord waardoor ik een supertevreden klant ben geworden.
Tot nu toe nooit problemen met Azerty gehad tot dat ik de Gigabyte G1 GTX 1080 bij hun wou bestellen.
Toen ik de grafische kaart besteld had merkte ik dat er geen lever tijd bij het factuur vermeld werd. Na het mailen met de balie kwam ik achter dat er helemaal geen gtx1080 kaarten op voorraad waren.
Foute levertijd en voorraad statuts, moest er zelf achteraan mailen. Bestelling werd maandag om ~09:00 geplaatst, kaart zou binnen 2 of 3 werkdagen geleverd worden, maar werd uiteindelijk met order wijziging vrijdag om ~13:00 geleverd. Het pakketje was verder goed ingepakt.
KlantenserviceBinnen 24 uur reactie gekregen op mijn email. Ik heb gevraagd om mij te laten weten mocht er een andere merk eerder binnenkomen. Woensdag kreeg ik te horen dat een EVGA superclocked beschikbaar was. Na een aanbetaling werd de kaart volgende dag geleverd.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.
Goede levering, producten waren compleet en zoals is aangegeven de volgende middag thuis! Alle producten werkten ook naar behoren en heb me een middagje goed vermaakt!
Levert altijd goed en snel, pakketjes zijn keurig verpakt.
Weer een tevreden klant erbij 👍
Ik bestel al de afgelopen 8 jaar bij Azerty en bij iedere bestelling die ik over de jaren heb gedaan is het altijd een goede ervaring geweest.
VerzendingHet product zat niet in een extra doos. In de verpakking een deuk maar het produkt niet beschadigd
KlantenserviceZeer vriendelijk en ze staan je snel te woord en indien een klacht of iets niet leverbaar is wordt er snel naar een passende oplossing gezocht
Bestel al heel lang computerapparatuur via Internet, en kom meestal bij Azerty uit. De website werkt prettig, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en ze zijn scherp geprijsd. Ik heb een aantal keren gebruik moeten maken van hun service vanwege een defect, en dat werd altijd snel en netjes opgelost. Leveringe is altijd betrouwbaar en snel. Kortom, prima winkel!
VerzendingSnel in huis zoals altijd.
Super webshop, overzichtelijk ingedeeld en de klant weet waar hij/zij aan toe is. Bestellingen plaatsen is zoals je het kan verwachten, het assortiment is aanzienlijk en de prijzen zijn marktconform. Aanrader!
VerzendingVeilige en sterke verzending, keuze uit een hoop aflevermomenten of afhaalpunten.
KlantenserviceMailtjes worden netjes en op tijd behandeld, zeer klantvriendelijk.
Bestelling was makkelijk te plaatsen en de laptop is ook ruim binnen de tijd geleverd en goed verpakt.
VerzendingSnelle verzending & goede levering
Goede winkel met scherpe prijzen maar ook uitstekende service. Website is ook duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingStond aangegeven dat het op voorraad was bij leverancier, 2-3 werkdagen, heb het pakketje ook binnen die tijd ontvangen.
Makkelijk bestelling te plaatsen, goede service. Het was geen enkel probleem om mijn bestelling op een ander moment te leveren dan gebruikelijk.
Ruime keuze aan producten. Prijzen zijn zeer goed en de service is helemaal prima. Oftewel uitstekende winkel.
VerzendingSnel verzonden en goed verpakt.
Prima winkel, veel artikelen in de breedte en er wordt met je meegedacht als je vragen hebt! Ze zitten ook goed in de markt qua prijs.
Zelfs hulp bij het inladen van de gekochte onderdelen.
Klanten service zeer goed, geholpen met al mijn vragen!
Ik wacht op antwoord over de DOOM actie van ASUS maar ik weet zeker dat dit goed komt.
Ik had een nieuwe pc nodig. Veel onderdelen hier verkocht en deed het perfect. Ik raad iedereen die een pc wilt bouwen hier te kopen.
VerzendingZat goed vast in de doos en was niet beschadigd.
De levering was vrij snel.
Ik heb niet met de service te maken hoeven hebben
Altijd snel , betrouwbaar en efficient. Bli met mijn twee HD6450 kaartjes , low profile en zuinig , 17 Watt.
Snelle levering.
Hmm , complimenten voor de goede verplakking met stootkussentjes. Pakje kwam namelijk platgedrukt in de hoek aan , doosje van de fabrikant dus ook , maar dankzij de stootkussentjes was dat kaartje toch heel gebleven.
Ze zijn niet altijd even voorzichtig bij de Post.
Ik bestel hier nu al een tijdje mn computer onderdelen en nooit geen problemen gehad
Levering gaat altijd goed ,mail wordt profesioneel en snel; beantwoord
producten goed verpakt
site is overzichtelijk ,en producten worden goed omschreven.
Als er iets niet leverbaar of snel leverbaar is wordt dit ook duidelijk gemaakt via een kleurcode waaraan dit makkelijk te herkennen is
Kortom een zaak waar ik graag zaken mee doet
Zoals aangegeven worden de producten goed verpakt
in bubble/luchtzakjes waardoor het product geen of minimale kans heeft op beschadiging , pakbon wordt ook altijd meegeleverd
problemen? stuur een mail hier wordt vrijwel binnen enkele uren op gereageerd
en wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing
alle onderdelen netjes omschreven en de site is makkelijk te navigeren je winkelmandje kunnen opslaan is ook een enorm pluspunt zeer tevreden met de klantenservice goede site een aanrader dus!
betaling was ook erg makkelijk geregeld.
binnen de afgesproken tijd netjes heel geleverd.
Klantenserviceuitstekende klantservice mocht mijn videokaart netjes terugbrengen en er een andere voor in de plaats nemen.
VerzendingDe verzending was uitstekend. Prima verpakt, snel ontvangen, niets aan toe te voegen.
KlantenserviceBetreft RMA-afhandeling. Mijn Noctua fan was gestopt met het draaien van rondjes. RMA aanmaken ging eenvoudig op de website van Azerty. Product ingestuurd. Een paar uur nadat het product door Azerty ontvangen was ontving ik al een mail dat het product inderdaad defect bevonden was en ik een nieuwe zou ontvangen. Nog een dag later was de nieuwe fan in huis. Perfect geregeld dus!
TPlink POE router besteld. De prijs was uitstekend en bovendien ook nog een supersnelle levering. Wat meer kun je wensen?
Veel keuze en overzichtelijke webshop. Zending was goed te volgen met PostNL
Snelle levering, zoals aangegeven bij het bestellen. Producten goed verpakt.
Keurig en aducuat geholpen en prima service,top
Keurig en aducuat geholpen en prima service,en snel
Product werkt goed en is zeer stil
KlantenservicePrettig geholpen