Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Website is prima alhoewel de zoekfunctie wel wat verbeterd mag worden.

Verzending was lekker snel, volgende dag meteen binnen. Er was echter een verkeerd product opgestuurd (demo in plaats van nieuw).

Na telefonisch contact te hebben gehad is er een passende oplossing gevonden waar ik nu op wacht. Dit trouwens allemaal binnen een paar uur! Ben zeer prettig te woord gestaan en ook goed geholpen. Nu nog wachten op de uitvoering van de oplossing maar gezien de medewerking die ik gekregen heb maak ik me hier geen zorgen over en heb ik er alle vertrouwen in dat dit snel verwerkt word.

Wil er even bij vermelden dat vooral de service verlening hierin top was, de enige reden dat ik hier geen 4 sterren bij de algemene beoordeling geef is omdat... naja ik een verkeerd product heb ontvangen. Foutjes kunnen echter gebeuren, het gaat er meer om hoe de klantenservice van Azerty hiermee is omgegaan en dat is werkelijk uitstekend! Juist door die service zal ik hier de volgende keer ook zeker een bestelling plaatsen.

was de volgende dag meteen in huis.

Ik had eerst het idee dat ik van het kastje naar de muur gestuurd werd maar dat bleek mijn eigen fout te zijn omdat ik initieel bij de verkeerde afdeling terecht was gekomen (oops :) ). Nadat ik bij de juiste afdeling zat werd ik erg snel en goed geholpen. Zeer snel tot een passende oplossing gekomen waar ik tevreden mee was.

De producten vanaf bestelling via webshop , berichtgeving daarover en het volgen van de bestelling zijin uitstekend.

Levering is binnen 24 uur dus prima. Ook de verpakking , verzending etc zijn uitstekend.

Tot dat er wat kapot gaat, Het is zaterdag en dan heb je een probleem. Dus de auto gepakt en naar Raalte laat in de middag, je mag blij zijn dat je geholpen wordt.. Probleem Kapot Mboard en processor( eigen waarneming met 30 jaar ervaring). Mboard had ik al besteld en s'morgens al binnen gekregen. Processor liep er niet op dus conclusie beid kapot. Kapotte mboard vergoed( geen andere nodig) maar de processor dat ging niet zo snel. Men wilde mij vertellen dat een simpele bios upgrade voldoende zou zijn. Let op Z97 board en I4690. Dat zit gewoon in de bios. Ik heb de I5 achter gelaten om deze door de TD te laten testen. Heb uit nood maar een andere gekocht I5-4460 .Vandaag Mail gehad dat de CPU inderdaad kapot was en dat er een nieuwe zou worden opgestuurd. Trouwens al n keer een bios geupdated zonder beeld? Was een van de oplossingen die ze aan droegen.

Afhandeling daar kun je lang of kort over zijn, Voldoende
Echter de technische kennis van het balie personeel is slecht.

Blijf het een prima winkel vinden maar ik zie als ouwe rot en 5 jaar een ICT bedrijf gehad te hebben ruimte voor verbetering.

Makkelijke en overzichtelijke site waarop makkelijk te bestellen is. Alle producten simpel en overzichtelijk in je mandje te plaatsen.

super levering alle producten op voorraad alleen de systeemkast zat 3 - 4 werkdagen volgens de site op, maar alles kwam keurig 2 dagen na bestellen al binnen!

Heb helaas 1 bankje geheugen dat DoA was maar keurig response over hoe deze aan te melden is via de site.

Via de Pricewatch ben ik bij Azerty gekomen. De goedkoopste aanbieder i.c.m. levertijd. De website van Azerty gaf 2-3 werkdagen levertijd aan. Ik kreeg het product al na 1 dag inclusief een lekker welkomstcadeau. Top, dat geeft net dat beetje extra waardering aan je klant!

Prima verpakt. Zoals al vaker opgemerkt is de doos aan de grote kant. Daar zou winst te halen zijn.

Met de Klantenservice geen contact gehad. Deze dus niet ingevuld en wordt als het goed is ook niet meegenomen in de beoordeling.

Het wijst zich allemaal van zelf , er zijn genoeg betaal opties en geen enkel probleem.

Op de site stond dat mijn pakket binnen 2-3 dagen aan zou komen, kreeg daarna een mail dat de leverdatum onbekend was. Vervolgens kreeg ik de dag erna een bericht mijn pakketje verzonden was. Allemaal netjes geregeld met wat kleine onduidelijkheden.

zeer overzichtelijke site, alle specificaties van de producten staan erbij en er staat een extra link naar de site van het merk. goede prijs. jammer dat je niet contant kan betalen bij het ophalen. verzending heb ik nog geen ervaring mee.

je wordt goed geholpen als er iets is, je wordt goed op de hoogte gehouden. ze zijn klantvriendelijk.

Goede zaak, ik heb er al meerdere keren besteld, goede service, redelijke prijzen, maar daar gaat het nu niet over. Er wordt nl. standaard vermeld in de Pricewatch dat er geen verzendkosten worden gerekend, en dat blijkt eigenlijk altijd (bij betaling via Ideal) € 7,10 te zijn. Dit hoort wel vermeld te worden! Ik wilde vandaag bij Azerty een Tiny internetradio bestellen en er komt sowieso altijd minimaal € 7,10 verzendkosten bij, dus ergens anders besteld.

Perfecte service
savonds besteld en de volgende dag al binnen. Zou er zo wee bestellen

Na jarenlange gebruik van een e8400, dit keer een i5-6400, gigabyte moederbord, 2x crucial ddr4 8gb memory en extra voeding besteld en betaald met ideal.
Dit was na 1900uur en werd snel afgehandeld en ik kreeg snel meerdere mails, incl. een met barcode.
De site werkt prima en had weinig moeite met het vinden van mijn samengestelde "upgrade".
Perfect en snel, ga zo door.

Verzending was prima, na snelle afhandeling en inderdaad in mijn geval voor 2200uur besteld, de volgende dag in huis.De postbode stond rond 11:00uur smorgens voor de deur en moest tekenen.
Mijn bestelling was goed verpakt.

Mijn eerste bestelling een paar jaar geleden bij Azerty was helaas een RMA van een videocard, maar dat was ook prima en snel afgehandeld.

Ik ben ondertussen al ongeveer 8 jaar klant bij Azerty en mijn ervaring is altijd goed geweest. En deze keer was niet anders. De behuizing die ik zocht was op voorraad en is dezelfde dag nog verzonden.

De website is niet de meest moderne, maar is duidelijk en je kunt vrij eenvoudig de producten zoeken en vinden. En dat is (voor mij) nog steeds het belangrijkste.

Na al die jaren nog steeds een aanrader.

Ik ben bij Azerty terecht gekomen omdat alle componenten waarmee ik mijn pc wilde samenstellen ook daadwerkelijk verkrijgbaar waren! Iets wat me bij andere sites niet gelukt was (kan natuurlijk een site gemist hebben, maar toch!).
Ook de mogelijkheid om de assemblage live (of d.m.v. een (op verzoek meegeleverde dvd) te volgen vond ik geweldig en heb ik nog niet eerder gezien!
Communicatie (zowel telefonisch als via e-mail) verliep vlot en vriendelijk. Na levering is rechtstreeks contact met de (eigen!) technische dienst mogelijk! Ook dat verdient een plus!
Kortom zeer tevreden over mijn pc en Azerty!

PS:
Iets wat, mij betreft, nog wel voor verbetering vatbaar is heeft te maken met de verzending.
Ik had behalve een pc ook een monitor en printer besteld en het geheel werd in twee pakketten (de printer apart en al het overige in 1 enorme doos met een gewicht 25-30 kg, iets waar veel mensen die een 'beperking' hebben (zoals ik) toch problemen bij ondervinden. Voor mij zou de zending, verdeeld over meerdere pakketten, gemakkelijker te hanteren zijn geweest. Had dat misschien duidelijk moeten aangeven maar had geen doos met een dergelijke omvang en gewicht verwacht.. Verzending overigens vlot verlopen!

De webshop ziet er simpel (qua vormgeving in mijn ogen een beetje amateuristisch) maar desalniettemin overzichtelijk uit. Het bestellen ging erg makkelijk en heb hierbij ook geen problemen ervaren.

Er werd geprezen met het bekende voor X uur besteld, morgen in huis. Echter werd mijn bestelling pas aan het eind van de volgende dag verzonden, en had ik deze nóg een dag later pas in huis. Verder was de levering in orde verlopen en was het product goed verpakt.

Helaas dat de levertijd dus niet aan de verwachtingen voldaan heeft.

De aflevering was binnen twee dagen, de qualiteit beter dan verwacht, en customer service uitstekend in het beantwoorden van alle vragen. Ik zou deze bedrijf heel graag aanraden, ze zijn toch top!

Het product werkt prima, en is van top qualiteit.

Klantenservice is heel hulpzaam en vriendelijk. Het kan niet beter.

Bestelde APS, koos verkeerde betalingsmethode, werd netjes de volgende ochtend omgezet en link om te betalen, 24 uur later APS in huis,netjes verpakt

Bestelling net verpakt, track en trace op tijd gekregen en verstuurd met TNT. Deze geven aan in binnen welke 2 uur ze bezorgen, beter dan bij menig ander die pakketjes levert.

Zoals al vermeld verkeerder betalings methode geselecteerd, Paypal. Dit zou niet erg zijn maar ik wil niet betalen voor deze service, dus wilde ik IDEAL. Kon het zelf niet meer omzette. Om half tien in de avond mail naar de klanten service. Met verzoek om te cancellen, zodat ik nieuwe bestelling kon doen. Volgende ochtend om tien uur mail met bevestiging dat betalings methode gewijzigd is en een instructie om af te rekeken.
Soepel en vooral vlot afgehandeld,

Ruim aanbod, voldoende voorraad en een scherpe prijs. Inmiddels al vele bestellingen bij Azerty geplaatst en tot nu toe altijd tevreden!

Snelle levering en track & trace. Producten zijn goed verpakt.

Micro sd kaartje besteld, zonder problemen afgerekend en heel snel in huis. Geen opmerkingen verder, gewoon nette shop.

Moest nog even getekend worden aan de deur

Wederom een Crucial BX200 SSD besteld en na deze vrijdagavond even voor 21:00 uur besteld te hebben werd deze zaterdagmiddag bezorgd. Prima snel geleverd dus.

De SSD was gewoon goed verpakt in een bubbeltjesenvelop.

Bestellen doe ik altijd ff snel. Dit gaat bij ze erg gemakkelijk. Vooral als je een user-account aanmaakt.

Elke stap wordt uitgelegd.

Gemakkelijk en snel met i-deal betaald waardoor mijn bestelling gelijk verzonden kon worden. De bevestiging dat de order klaar gemaakt was en de factuur volgde ook snel via email.

's avonds besteld, volgende dag in huis. Snelle levering zoals beloofd. En dat is prettig als je een beetje ongeduldig bent om je nieuwe onderdelen te gebruiken voor je computer.

Omdat dit mijn eerste bestelling was heten ze me van harte welkom met een lekker welkomst cadeautje.

Snelle levering en betaling met Paypal mogelijk; erg handig als de reader van je bank kapot blijkt te zijn!

Scorekaart voor Azerty