Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenSimpel en snel mn bestelling geplaatst ,direct een mail met bevestiging
kan goed zien of er iets op vooraad is ,levering ook altijd top
producten worden goed verpakt ,met luchzakken
Snelle levering, scherpe prijzen, en geen oplichters met de 480 prijs inflatie zoals de andere leveranciers die een slaatje proberen te slaan.
VerzendingGoede snelle leveringen binnen een dag.
WD Green 4TB besteld. Goed op de hoogte gehouden via mail, de volgende dag bezorgd en prima verpakt in bubblewrap.
Op de website kan je makkelijk bestellen en betalen. Je vindt er duidelijke informatie over het product.
VerzendingSnelle en correcte levering binnen afgesproken tijd.
Ik heb een bestelling gedaan en wilde daarvoor een VVV giftcard gebruiken waar minder op stond dan het te betalen bedrag. Volgens de website kun je gewoon bestellen en betalen en krijg je het tegoed van de card later terug gestort. Nou, vergeet dat maar. Ondanks de melding op de website blijken ze helemaal niks terug te storten. "Helaas kan ik achteraf de kaart niet meer verwerken". Ja ja. Trap daar dus niet in. Genoeg andere winkels.
KlantenserviceZie de algemene beoordeling. Ik heb daar niks meer aan toe te voegen.
Is goedkoop duurkoop. Azerty heeft de laagste prijs voor de MSI rx480 en volgens de website te leveren binnen 2 à 3 werkdagen èn online “ruim voorradig”. Deze videokaart binnen een uur na releasedatum 29 juni besteld èn betaald maar levering blijft uit en een leveringsdatum is niet te geven. Waarom dan deze foute informatie waarop klanten hun bestelling baseren. Is dit de manier om bestellingen binnen te harken? Inmiddels de order geannuleerd en op zoek naar een betrouwbare partner. Op 4 juli werd deze info nog steeds gegeven maar geen kaart te leveren. http://i.imgur.com/FDASk50.png
VerzendingBestelling geannuleerd, had deze graag binnen de gepubliceerde termijn ontvangen. 6.7.2016 toevoeging. Misschien geen ordernummer omdat deze geannuleerd is.
KlantenserviceEen e-mail over navraag van de bestelling was "niet ontvangen". Via de chat ging contact wel vlot maar geen afdoend antwoord. 6.7.2016 Toevoeging Het betaalde bedrag was binnen 1 dag teruggestort wat een pluspunt is.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar sander@azerty.nl.
Bestelling plaatsen was simpel en snel gedaan. Betalen kan op meerdere manieren en bied opties voor mensen die niet perse met iDeal willen betalen.
Enige kleine puntje is de website interface. De interface is verrassend minimalistisch en grafisch niet overweldigend. Dit maakt het zoeken naar producten ietwat lastiger, alhoewel dit over het algemeen geen probleem is. De zoekfunctie werkt goed en de filters zijn adequaat.
De grafische kaart die besteld is was goed ingepakt met genoeg verpakkingsmateriaal zodat het niet beschadigd zou worden. De verzendtijd was aangegeven langer dan 12 dagen te zijn, maar de kaart kwam uiteindelijk na 8 dagen binnen (De GTX 1070 was nog maar net beschikbaar). Geen opmerkingen en snelle verzending + goede verpakking.
snel en goed, zoals altijd
goede bezorging, nette doos, wat moet je daar nou meer over zeggen bij een harde schijf?
Ik heb geheugen besteld voor mijn laptop bij Azerty. Top prijs en snel geleverd! Aanrader
VerzendingIk heb geheugen besteld voor mijn laptop bij Azerty. Top prijs en snel geleverd!
Nu een Sharkoon Quickstore Portable Pro USB3.0 besteld. Maar heb al vaker besteld via Azerty Trouwens ook op mijn werkt attend gemaakt op Azerty. Ik werk bij de ICT. En ook hier bestellen we meeste computers/onderdlen nu Azerty. Kan niet meer zeggen dan snelle levering en goed service en afhandeling garantie.
Volgens mij een van de beste webshops in deze branche.
Een volledige computer besteld bij Azerty, kreeg als klantondersteuning een bevestiging dat alles bij elkaar hoorde. Ook kreeg ik altijd binnen één dag een antwoord via de mail op vragen.
Helemaal niks misgegaan daarom dus uitstekend!
Snel en goed.
KlantenserviceBinnen 1 dag antwoord via de mail.
Ben al jaren zeer te vrede over Azerty
snelle levering en goed service garantie.
Een van de beste webshops in deze branche.
Prima contact via de chat optie op de website. Na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden. Vervolgens snel geleverd.
VerzendingSnel geleverd (voor 22:00 volgende dag binnen).
KlantenserviceKort even contact gehad met iemand van de klantenservice. Snel geholpen waarna ik mijn bestelling kon doen.
Snelle levering. Om 21:54 besteld en toch al de volgende dag in huis. Dat is top service. Direct een mailtje dat het pakket klaar staat en via de track and trace is je pakket prima te volgen.
VerzendingVerzonden via PostNL. Prima diensten. Bestelde VGA kaart was keurig verpakt en er waren GEEN verzendkosten! Toch de goedkoopste binnen Nederland.
Makkelijk zoeken en bestelling plaatsen. Levertijd van 2-3 dagen was 1 dag langer. Alternatief voor bestelling wordt niet pro-actief aangeboden als iets onverhoopt niet te leveren is.
VerzendingVerpakking is goed. De HD's (bulk, dus zonder doos) waren goed verpakt in bubbelplastic.
"Inno3D iChill GeForce GTX 1080 X3" besteld.
Binnen 2 weken binnen \o/ . Na omstandigheden was dit boven verwachting snel
Grote doos, veel plastic luchtkussens rondom het bestelde product!
KlantenserviceEen aantal keer gevraagd of er al meer bekend was over de levering.
Het fijne was vooral dat ze hierbij geen valse verwachtingen hebben gecreerd, en altijd netjes hebben aangegeven dat ze het echt niet weten. In het geval van de GTX1080 kon ik me hier ook echt wat bij voorstellen, aangezien de productie en toelevering naar resellers hiervan vrij grillig verliep op het moment van bestellen.
Ik had een nieuwe HDD nodig en kwam via de pricewatch bij Azerty uit. Het product was makkelijk te bestellen en het was dus de beste prijs.
Een verbetering zou ik wel vinden dat er als optie/accesoire bij een HDD die een SATA connectie gebruikt een SATA kabeltje getoond wordt.
Het product was de volgende dag in huis en de verzending verliep dus prima.
Bestelling van twee producten, waarvan er een eerst door Azerty opgevraagd moest worden. Ik was daarom al ingesteld op twee tot drie leveringsdagen. Dit kwam zo uit. Berichtgeving goed. Bestelling compleet. Geen klantenservice nodig gehad. Azerty blijft een van mijn twee leveranciers.
VerzendingInfomail-TrackandTrace-levering binnen 24 uur. Verliep zoals nu standaard is. Ontvangst binnen tijdspanne. Pakket in goede staat en compleet ontvangen.
Bestelling liep vlot. Mails na bestelling ook. Levering was een dagje vertraagd (vijf werkdagen ipv drie á vier zoals voorspeld); niet erg, maar een mail daarover was fijn geweest.
De bestelde spullen werden met een goede bescherming verpakt waardoor de spullen goed zijn aangekomen.
VerzendingOm 21:48 een bestelling geplaatst, en om 21:53 al een mail met de verzendcode. Top!
KlantenserviceDe 's avonds gestelde vraag werd 's ochtends rond openingstijd direct beantwoord.