Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bestelproces is duidelijk. Zoeken op de website is ook eenvoudig. Persoonlijke omgeving is duidelijk en heel compleet.

Goed verpakt, levering binnen 24 uur

Dit is echt een top bedrijf, de service is ook erg goed. Het is ook een van de goedkoopste elektronica bedrijven, bijvoorbeeld Als je op Tweakers kijkt staat Azerty bijna altijd bovenaan dus Azerty heeft een goede prijsklasse, echt een TOPPP bedrijf!!

De levering was ook erg goed. ik had iets besteld bij Azerty en dat pakketje kwam mooi de volgende dag. Ook was in de doos zat was mooi. Mijn pakketje was voor de helft vol met beschermings spul, daardoor kan er bijna niks met het pakketje gebeuren, ook de levering was echt TOPPP!!!!

Ik heb al vrij vaak besteld bij Azerty en kan maar 1 ding zeggen; blijf zo doorgaan. Persoonlijk nog geen irritaties opgelopen bij ze. RMA is hier ook geen probleem, communicatie is goed. Ik blijf hier bestellen

Producten zijn altijd goed ingepakt, soms zelf wel en beetje te goed (grote doos, kleine bestelling). Verzending en levering is ook top.

Aantal keer contact gehad over bestellingen en producten en ben altijd goed geholpen.

Simpele, maar functionele website. Doen wat ze beloven, volgende dag = volgende dag. 2-3 werkdagen = 2-3 werkdagen. Bestel hier nu inmiddels twee jaar, nog geen problemen gehad. Prijzen behoren tot een van de goedkoopste. Zou deze winkel zeker aanraden!

Snel, eenvoudig en goedkoop alles wat je nodig hebt kun je vinden bij azerty goede service snelle levering en altijd kwaliteit de perfecte webshop voor alles wat je nodig hebt echt een top winkel

Tried to order parts from competitor - lied to about stock/delivery times. Azerty got everything to me as expected, and was able to keep me up to date with order quickly and easily.

Was delivered on last day of expected delivery, expectations were managed.

Quick and detailed responses -

Snelle service, goed materiaal, geen enkele negatieve opmerking kunnen plaatsen. Ik zal het onthouden voor de toekomst

na uitgebreid zoeken op tweakers een upgrade pakket voor mijn desktop samengesteld. Uiteindelijk gekozen voor Azerty voor de bestelling omdat zij alle onderdelen van het pakket in huis hadden. Ik vond een marginaal hogere totaalprijs (ca. 3%) prima voor het gemak van een bestelling plaatsen bij 1 leverancier.

In de webshop waren alle artikelen makkelijk te vinden en ook de bestelprocedure kon eenvoudig doorlopen worden. De bestelling stond in een mum van tijd klaar en alle onderdelen werken uitstekend.

De website zelf is soms niet intuïtief Je ziet een laadbalk maar er komt niets. Mogelijks te hoge load?

Heel snel geleverd zonder problemen.

Transcend JetDrive520 240GB besteld voor een Macbook Air mid 2012. betaald met Paypal, al wordt daar wel 2% extra voor gerekend. De prijs is concurrerend.

Een backup maken van de originele SSD m.b.v. de Mac Recovery tool mislukte steeds. Ik dacht in eerste instantie aan een defecte SSD. Echter het bijgesloten korte USB 3.0 kabeltje bleek niet goed te werken, een standard USB 2.0 kabel ging wel goed. Met Bootcamp de SSD opgedeeld in 80GB voor OSX en 150GB voor Windows 10 Pro. Dit werkt prima.

Artikel niet op voorraad, ik had geen haast, dus voor mij geen probleem. 24 juni 2016 besteld, ontvangen via een PostNL afhaalpunt op 4 juli 2016. Het doosje was prima verpakt.

Goed en niet duur met een grote keuze en snel geleverd dus een echte aanrader.

Vandaag besteld morgen geleverd, zoals beloofd.

2x SSD HD besteld, net niet de goedkoopste en het was makkelijk bestellen en betalen. Goede communicatie over het aflevertraject.

besteld op woensdagavond na 22u; bezorgd op vrijdag. Verpakking (2 lagen karton met daarin de 2 doosjes met de SSD's) viel wat tegen. Ze kunnen gelukkig tegen een stootje :-)

Vrij overzichtelijke site met voldoende filters. Inhoud van winkelwagen is duidelijk omschreven en ideal betaling ging ook vlotjes.

Erg netjes verpakt dmv luchtzakjes zodat er vrijwel geen schade kan ontstaan aan de producten. Zelfs de meest lompe post.nl bezorger kan dit pakket niet vern**ken.
Verder erg vlot, had voor 22.30 besteld en de volgende dag werd het al bezorgd.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van de producten. Verder (nog) niet gebruik gemaakt van klantenservice aangezien de bestelling goed is aangekomen.

Een webcam besteld (Logitech HD Webcam C525). Makkelijke website, pakje gemakje goed te selecteren. Gratis verzending.

Ophalen bij pakje gemakje. Levering op tijd (vrijdagochtend besteld, zaterdagmiddag op kunnen halen).

Videokaart besteld bij ze. Nog even kort gebeld met ze vanwege een zakelijke rekening. Vlot aan de lijn en keurig antwoord.
Bestelling gedaan via de webshop. Zelfde dag nog verzonden en in uitstekende staat ontvangen met gratis verzending. Helemaal top!

Op mijn vraag hoe een ander afleveradres moest worden ingegeven kwam binnen 5 minuten antwoord. Instructies opgevolgd. Vervolgens order en verzend bevestiging op mijn adres, dus niet goed. Daarna GEEN ENKELE REACTIE op mijn vervolg mails. Heb bij andere leveranciers betere ervaringen.

Het product kwam snel binnen, helaas op het verkeerde adres. Recht van retour gebruikt, maar helaas niet kosteloos ondanks hun fout.

Wel reactie op mijn aanvraag betreffend ander afleveradres, maar helaas geen reactie op klachten nadat dit bij Azerty fout ging

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

SSD hier besteld omdat ik goede ervaringen heb met azerty (onderdelen voor eerste pc hier besteld) en vanwege de prijs. Werdt de volgende dag geleverd. Helemaal netjes zoals altijd.

Voorraadinformatie blijkt niet te kloppen ondanks informatie die voor de bestelling opgevraagd wordt. Gekozen voor Azerty omdat ik graag met keurmerk wilde kopen (voor de prijs moet je Megekko hebben).

Vertraging door onjuiste voorraadinformatie. Bij deellevering wil men je eerst laten betalen voor aparte verzending terwijl alle prijzen inclusief verzendkosten zijn. Na een mail wil men dit "gratis" verzenden. Levering geen 2 werkdagen maar maandag besteld, zaterdag ontvangen.

Er wordt niet of zelfs na meerdere werkdagen en na levering pas gereageerd op mails of je krijgt een slechte standaardreactie. Matige communicatie, ook inhoudelijk.
AANVULLING 06 07 2016: Azerty (Francisca) heeft gereageerd op mijn review en nadat ik haar voorzien heb van aanvullende informatie (mails), heeft zij snel inhoudelijk en correct gereageerd. Heb het idee dat ze er ook echt iets mee gaan doen >= positief.

2 ip cameras besteld, Had zelf verkeerde aangeklikt en besteld maar werd zonder probleem (na control) terugenomen en ik kreeg mijn geld terug.
Prima service.

avatar van Q
Q Karma 140K

Ik heb redelijk wat besteld over de jaren bij Azerty omdat ze goede prijzen hebben en betrouwbaar leveren.

Recent werd er nog netjes even gemeld dat de leverancier een verkeerd product had geleverd dus dat de bestelling iets later zou komen. Vaak hoor je gewoon niets van webshops en komt je bestelling zonder reden een paar dagen later aan dan je dacht.

Strikt genomen is er te laat geleverd, maar ik had geen haast en doordat Azerty even de moeite neemt om te communiceren neemt dat frustratie die er mocht zijn weg.

Er is niet veel over te zeggen, verzending wordt door PostNL gedaan en dat gaat goed.

Scorekaart voor Azerty